4171
  • Aspyrin
    13-14 nap.
  • messzála
    Most má kezdek nyugtalankodni 31-én volt a korlátozásom. Akkor most elvileg mikor várhatom a korlátozás törlését ?!
  • Aspyrin
    Nem kötelező az "új" csomagokat választani: maradhatsz a régieknél is, és fizetheted a 0.1Ft/10Kb-nyi díjat ha túllépted a keretet.
  • Petka
    És majd most erre verik magukat...
    Korlátlannak éppen tényleg korlátlan, csakhát 128kbit/s...
  • Csak77
    "korlátlan lett adatforgalom a mostani csomagoknál. Túllépés esetén"... korrekt...
  • KranaZoli #2473
    Miről van szó?!
  • Aspyrin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    09.30-ig tart a promóció, ha nem lesz meghosszabítva, a csomagok leváltásra kerülnek...
  • asiagyuri
    A T-mobile-nál is korlátlan lett adatforgalom a mostani csomagoknál. Túllépés esetén a letöltést 128 kbit/s-re csökkentik legfeljebb.
  • KranaZoli #2470
    Én is ezt a progit használom. Személyes tapasztalatom, hogy úgy marad stabil és jó közben a NET, ha a feltöltési sebességet az összes sebesség korlátnál visszaveszem pl. 1024 byte/sec-ra.
  • messzála
    Szevasztok én freedownload menegert használok. És ott be lehet állitani milyen sebességgel töltsön. Még 3 nap és vége a korlátnak.
  • Gery85
    Megint letöltöttem és közben működött a net, úgy tűnik,hogy nekem ez megoldotta a dolgokat.
  • Gery85
    Gondolom azért lehet,mert a sebesség korlátozás miatt nem tudod leterhelni a válaszidőt is. De valaki okosabb is mondjon valamit.
  • Gery85
    Én még próbálgatom,tegnap ment rendesen mellette a net, ma is töltök majd valamit, akkor kiderül,hogy nálam bevál e.
    Én Xp SP3-at használok egy msi notebookon, semmi extra nincs benne.
  • asiagyuri
    Nálam se lehet netezni torrent töltése közben (voda). régebben pedig ment. most csak a böngészőm kiirja hogy "waiting..." és tölt tölt tölt... de semmi nem jelenik meg közbe.

más: beszéltünk a pingekről nemrég. ahoz mit szótok, hogy vodával, korlátozva vagyok, ezalatt töltöttem le rapidról kemény 20 kb/s-el... melette meg online játszottam, és a pingem meg 90-110 között ugrált. még az msn is futott.. ez hogylehet? nemis laggoltam semmi.
  • RolandX
    A jelenség nálam is előfordult, sőt idegesítően sokszor és néha nem csak torrent mellett kaptam "az oldal nem elérhető" hibaüzenetet. Cserélgettem én is szoftvereket, drivereket, programot, de semmi.
    Aztán operációs rendszer váltás után (Win7) szinte semmi kifogásolni való nem fordult elő az internetkapcsolat terén, közel 6 hete. Úgy gondolom ez már tartósnak mondható, örülök is neki. :)
  • user2009
    nálam ugyanúgy kilövi a netet
  • Gery85
    Megtaláltam a megoldást, mint írtam már párszor az utorrentes letöltés nálam teljesen fagyasztja a netet,vagy is letöltök,akkor megáll a böngészés.
    Most felraktam a Flashet 1.9.6.1073/legfrissebb/verzióját ami támogatja a torrent letöltést is,és ezzel érdekes módon rendesen működik torrent mellett is a letöltés.
    Akinek ilyen gondja van,az próbálja ki.
    Innen le tudjátok tölteni:Link

Próbáljátok ki, kíváncsi vagyok, hogy nektek is jó e!
  • asiagyuri
    kártyát :D
  • Gery85
    Ha nem vagy velük szerződésben,akkor hogy lehet tartozásod?Hüylék ezek!
  • Petka
    Vodafonet inkább ne is emlegessük. Náluk akartam kötni először a netes szerződést, de sikertelen volt, mert olvashatatlan volt a lakcímkártyám. Szóval innentől kezdve nálam a Vodafone kilőve, sose kerültem velük szerződéses viszonyba. Ehhez képest most kaptam egy levelet, miszerint tartozásom van a vodafone felé és már behajtócégnél van. 11800ft... Hát hülyék ezek. Hétfőn megyek asztaltborítani.
  • asiagyuri
    nem a huawei-vel van a gond :D . hanem a szolgáltatással. majd aztmondom hogy a sim kártyád dugják fel... ;)
  • asiagyuri
    geri. privi ment vissza.

tnet. hát igen, próba szerecse. nem vesztek semmit ha megpróbálom. bár azóta levitték 5 gigára a 10 gigát, és a számlám se 5%-al emelkedett, ami az áfa miatt lett volna, hanem 10%-al... ezeket is megemlítem a levében.

ha sikerül felmondani, vezetékes lesz utána. elég volt a mobil netből. ha nem, akkor 2010 február 6-án megyek a boltba felmondani. adigra jár le a 2 évem. majd ha a vezetékes 1 éves hűsége lejár, addigra talán javul a mobil net dolog. és talán vissza térek erre ha ugy alakulnak...
  • tnet
    Kissé megcsúsztál vele..Esélytelen hogy most már elengedjenek.már lecsengett a Voda balhéééééé...sorry

Bár próba cseresznye
  • KranaZoli #2455
    Írd Nekik azt, hogy dugják fel Maguknak a stick-üket.
  • Gery85
    privi ment
  • asiagyuri
    Üdv! Segítséget kérnék volt vodásoktól akik felmondták a netet. Felszeretném énis mondani mostmár.

szóval első lépésként milyen levelet küldjek el, milyen mail címre?

köszi

(bocs hogy ide is írom ezt. a voda topikba is írtam, csak ott nemigen játnak az ex vodások, akik Ti vagytok...)
  • Gery85
    Azért itt egy fokkal okosabb emberek vannak mint panniéknál meg vodkáéknál, legalább lehet használni
  • tnet
    Köszi a válaszaidat.lelomboztál de azért köszike
  • Aspyrin
    Nem.
  • tnet
    Ugy értettem a kilövést hogy ha pl.adva van egy elöfizetés akkor pl.csak azt ki lehet ugy szuperálni hogy ne figyelje a rendszer?
  • Aspyrin
    Fogalmam sincs kik hozzák meg ezeket a döntéseket. :)
    A kilövésre nekem nincs tippem, azt hittem szó szerint érted! :D
  • tnet
    :D:D:D És mégegy érdekelne...Ki vagy kik döntenek arról hogy mennyi a használható adatmennyiség korlát nélkül?ugyértem ti vagy hogyan van ez?el tudnánk viselni kicsit több adatmennyiséget is...sztem..mondjuk 7nap 40giga.na az már korrekt lenne.nemde?hamár ennyi az ára.
    Szóval ki lehet löni?hm...privi??????????????
  • Aspyrin
    Olyankor folyamatos marad a tiltás a következő 13-14 napig. :)
    Kilőni? Biztosan. :D
  • tnet
    Hát szükösen de igen.és olyankor mi van amugy?és ezt az automatát nem lehet kilöni?:D
  • KranaZoli #2444
    "A poén az, hogy valaki akkor is átlépheti a korlátot amikor korlátozva van.!"

Jogos!
    Valóban.

Elég türelmesnek kell lenni hozzá, de kivitelezhető több napos non-stop torrent-el pl.
  • Aspyrin
    Értelemszerűen automata rendszer figyeli a netforgalmat. :)
    A poén az, hogy valaki akkor is átlépheti a korlátot amikor korlátozva van.! :D
  • Gery85
    Attól hogy a vodánál úgy van a Tnél máshogy van, itt ez működik a gyakorlatban.
  • Petka
    Valószínűleg nincs összefüggés, de az tény, hogy a 384-es feltöltésnél 100 felett van a ping, az 1.2-esnél meg 80 alatt...

Egyébként meg necces multira használni még a 80-as pinget is. Főleg egy FPS-nél. És azt sem árt figyelembe venni, hogy egyáltalán nem stabil a ping. Tehát folyamatos mozgásnál a többi játékos számára úgy tűnik mintha csak véletlenszerűen teleportálgatnál...

100ms-et elméletben átszámolva 10FPS-nek lehet venni, ami azért valljuk be, nagyon kevés...
  • asiagyuri
    Igen a ping számít a multi játékokban. Én 150 kbit/s-es voda korlátos sebességel is tudok multizni. Ugyan akkora a ping, mint mikor full a sebességem (120-140 ms)... Nemhiszem hogy ez T-mobilnál máshogy lenne...
  • asiagyuri
    A ping a feltöltés sebességétől függ? Mert nekem 130ms a pingem 32kbit/s feltöltésnél is (korlát alatt), akárcsak 384kbit/s-nél (korlát nélkül). Nemváltozik nekem (Vodafone net).