T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komolyan mondom most értem el arra a pontra hogy kezdem megutálni a T-mobile-t.és ezért a szarért nem fogok fizetni jövö honaptol ha nem lesz valami javulás.mostmár ott tartunk hogy 5-6percet jo a kapcsolat utána 10-12percre nem találja a netet ez a szar.munka közben ez elég irritáló.
vohanyi
Ha betartottad a szabályt-utolsó 7 naptári nap/20Gb/és nem korlátoztak,dobj be egy speedtestet!
Nálam tegnap dél óta néha használhatatlan 1-1 órára.Fellépek,5 percig jó,aztán mutatja,hogy minden OK.,de nem nyit meg semmit,MSN szerint átjáró hiba!
Valamit alakítanak,mert 15-ös jelszintnél 6.5-7?bit/s-tartósan...!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Gery85
Nekem akkor volt ilyen amikor a routerem szarakodott, nálam wifin osztva van a net. dhcp probléma volt, nálatok nem tudom mi lehet a probléma sajna.

Jaka923
Hát azt nem tudom. De a Stick-el lehet a gond, vagy mi?

A STICK-re mennyi gari. idõ van 1 v 2év????
Jaka923
Hogyhogy lekorlátoztak? Ezt miért tették? 😮

Lekorlátoztak jól. Várj 2 hetet.

Jaka923
Sziasztok!
Nálam, az utóbbi 5-6 napban olyan lassú lett a mobilnet, hogy már szinte használhatatlan. Vannak olyan weboldalak, amelyeket betölt 10-15 másodperc alatt, és vannak olyanok, amelyeket kb. másfél(!) percig tölt. Eddig nem volt semmi probléma vele. Mi lehet a baj?

Szintén zenész, szintén 64 bites vista... nekem a problémák csak szörfölés közben jönnek elõ, pár perc után teljesen random, hogy melyik oldal nyílik meg és melyikre jön "a távoli kiszolgáló nem elérhetõ" üzenet. Letöltésnél talán még sose volt szakadásom...
Egy idõben idegesített s probáltam lecserélni wnw-t programot, böngészõt, egyedül fw-t nem, de változás semmi. Jelenleg annyira nem izgat, éppen új rendszer húzása elõtt állok, (meg melóhelyen napközben el tudom intézni a netes dolgom.)

De ha kapsz érdemben választ a 1430-on akkor ne tartsd magadban 😊

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

KranaZoli
Próbáld ki a másik szoftvert, ami mellette van. Én már jó ideje csak azt használom. Autoconnect-es.

Ill. próbálj máshonnan letölteni nagy állományt. Vmilyen játék demó, stb... csak ne rapid, stb...

Ha azok OK, akkor kérdezz rá 1430-on arra amit írtam ill. regéld el Nekik, hogy pl. gamestar.hu-ról, stb... lejönnek a nagy fájlok, de amiket írtál ott elhasal.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ja!És én is azt a Visát használom SP1-el

Pár napja már ezt a wnw-t használom én is,azt is ötödjére tudtam leszedni,mert mindig megállt a letöltés.A kapcsolat persze ezzel is megszakad.Akkor tényleg nem marad más mint a 1430.Azért KÖSZÖNÖM!

KranaZoli
Szignómban lévõ OS-el használóm több hónapja mindenféle hasonló probléma nélkül a NET-et a banner-ban lévõ wnw-el, ill. most már a GlobeTrotter autoconnect progival. Csak akkor voltak problémáim, amikor többen beírtak, hogy kaki van Náluk is.

Nagyon ritka, hogy problémám lenne vele.

Mostanában nem nagyon töltögetek le, de se rapid-al, se megaupload-al nem volt problémám.

Tipp: Hívd fel a 1430-t és a mûszaki csoporttól lehet kérni egy olyat, hogy "reset"-eljék a beállításaid. Õk fogják bontani a kapcsolatod és kb. 15-30 perc múlva újra lehet próbálni csatlakozni.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Üdvözlet Mindenkinek!
Érdeklõdnék nagy tisztelettel!64bites rendszeren használom a T moibilinternetét.Az egy dolog,hogy viszonylag gyakran elõfordul,hogy megszakad a kapcsolat.Ezzel már megtanultam együttélni,hogy nem képesek olyan drivert csinálni,hogy ne szakadjon meg.November óta használom,márciusig más gond nem volt.Azóta viszont rapidshare,data,megaupload,hotfile stb. oldalakról való letöltés közben megszakad a letöltés,úgy hogy a kapcsolat nem szakad meg.Csak a letöltés.Legtöbb esetben nem is lehet folytatni.Letöltésvezérlõkkel sem,többel próbáltam.Járt e valaki hasonlóképp,és mit tudott tenni,hogy ne így legyen?

Gery85
Értekezletem lesz csütörtökön, tehát nem igazán megoldható, mert ahogy vége én húzok vissza pestre mint akit seggbe rúgtak, mert hosszú az út.

Fabio Capello
csak kérdem, egyszer össze kéne futni 😄😄

Gery85
Dél pesten vagyok én, de csütörtökön megyek szegedre,miért?

Fabio Capello
szegeden nem vagy lenn?

Gery85
Érdemes felnézni, bõvült a kínálat, még néhány csoportnál nincsenek képek,de igyekszem.

fraelcomp

KranaZoli
Alakul, alakul. <#zavart1>
Ha speedtest-en a Copy Forum Link-re kattintasz, ahogyan tettél most is (így jobb), akkor nem kell az IMG mert nem képet szúrsz be, hanem egy link-et.

[/url][/img]

Háááát... Nem informatikai ismeretek alapján osztják ki a sebességet....<#hehe>

KranaZoli
De legalább szép a sebességED. <#zavart1>
<#wink>

Köszi szépen!
Rettenetes BALFÉK vagyok. <#nyes>

Gery85
Engedelmeddel kitörültem õket.

Ed82 írta:

KranaZoli
Ritka mint a fehér holló. 😊

user2009
petkánál lesz a pont, a csomagokkal lehet a bibi torrent alatt. torrentnél ugyebár felhasználótól töltesz, ami azzal jár, hogy alkalmazkodni kell a seeder-ek feltöltéséhez. az meg elég ingoványos tud lenni. mondjuk ez még elmegy, de ha közben nyitsz egy böngészõt, a betölteni kívánt oldal szervere jóval erõsebben löki a cuccot, amitõl meg a torrent kliens kap frászt, mert õ ugye folyamatosan kéri le a kapcsolódott felhasználók adatait, és mivel elõre számít mindent, nem utólag, lehetetlennek tartja a hirtelen sebességesést. az se lehetetlen, hogy a kliens feljebbvaló, mint a bõngészõ. élhet õ prioritással a böngészõvel szemben, ha instabilnak látja a helyzetet. persze, kábelesen nem igen szoktak ilyen gondok lenni, itt már a modem is beleszól azért erõsen. sok esetben nem csak böngészni nem lehet, kifagy a modem is, ha próbálkozik az ember, és olyankor néha csak a számítógép újraindítása tud segíteni.

Petka
Ok, ha otthon leszek...

vohanyi
Én úgy oldottam meg a letöltés közbeni szakadást,hogy a Firefox kiegészítõ-add ons: Download Statusbar !Nagyon ritkán áll meg a letöltés,vagy magától folytatja,vagy szünet/indítás->tutira befejezi!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

asiagyuri
vagyis töltésközbe is folyamatos az adat. annak kell lennie. vagy a T letöltésnél 1-2x megáll néhány másodpercre, és vissza vált sötét kékre a modem, és ezt nemszereti a hálózat, és ezért megszakathat.

Petka. próbáld ki akkor netrádióval. valami 64 kbit/s félével, és úgy töltsél. meglátjuk javul-e.

asiagyuri
Végülis töltésközbe is az nem? 😄 Nemszabadna megszakadnia.

Gery85
Ha nálad ez a gond,akkor tegyél be egy webrádiót amikor töltesz és akkor tuti nem fog vissza váltani, mert lesz folyamatos adat.

Gery85
Lehet a T-mobile genyázik és úgy vannak vele,hogy vagy töltsél vagy netezzél,de felejtsd el a kettõt együtt!

Petka
Akkor passz. Nálam E176-nál van ez a probléma.

Gery85
Velük építtetik, de én is e272-t használok, nálam is vissza vált ha nem használom a netet, de ebbõl még semmi gondom nem származott sose, ahogy megnyitok egy oldalt,már megy is vissza ciánkékre.

asiagyuri
én ezt nemtudtam 😄 . akkor lehet ezért mûködik hibátlanul a hálózat vodánál.

Petka
Vodáról tudjuk, hogy elég komolyan együttmûködik a Huaweivel. Tudtommal velük építették ki a hálózatot is.

asiagyuri
úgyérted hogy vissza váltott sötét kékre? ez nem szolgáltató függõ. az e220 modem ilyen. lehet a T- hálózata rosszúl reagál erre a 3g-hsdpa váltakoztatásra. de a lényeg, hogy vodásként engem ez a funkció nem hátráltatott. mûködött/mûködik minden rendesen.

vodánál nálam e220al is mindig 3g-re váltott.akkor ez a vodánál is meg t-nél is igy lehet?
asiagyuri
huawei e220-am van. nálam ezek a jelentések:

villogó zöld: modem készenlétben
állandó zöld: gprs hálózatra kapcsolódva
villogó sötét kék: van 3G lefedetség, de nincs kapcsolódva
állandó sötét kék: 3G-re csatlakozva
állandó cián kék: HSDPA adat átvitel

ha cián kékrõl sötétre vált, akkor nemtörénik adatátvitel, és a ping is megnõ kb. 1-1,5 mp-re, így lassabban reagálhat ha pl msn-re felmész vagy megnyitsz egy oldalt. azt viszont nemtudom, hogy miért, mi értelme hogy 3G-re (sötét kék) vissza áll mikor nincs adatforgalom.ha sötétrõl, ciánra vált akkor van adatátvitel. szal neked valamiért megszûnik az adat átvitel, és azért vát sötétre. valószínû a T hálózat nem továbítja az adatot, és ezért nem érzékeli a modem sem, és átáll sötétre. amúgy nagyon jók a huawei modemek. soha nemvolt velük semmi gondom! legalábbis az e220-al.

gyakorlatilag meg is válaszoltad saját kérdésed..amugy nekem van ugyanilyen modemem de vodás.ki lehet azt valahogy függetleniteni házilag?
Petka
Akkor tovább görgetve az elméletet, az nem lehet, hogy amikor kimarad egy csomag valami miatt, visszavált UMTS-re, majdan amikor folytatódna a letöltés, akkor HSDPA-ra és ez miatt szakad meg az egész? Mármint a váltás miatt?

vohanyi
Ha nincs adatforgalom kb.10 másodpercig,mindegyik modem visszavált UMTS-re!

asiagyuri
szinte nemhasználok torrentet soha. 1-2x mikor nagyon kell, de ilyet nem tapasztaltam közbe. attól még lehet hogy van ilyen, csak nagyon-nagyon ritkán torrentezek.

Petka
Arról amúgy van valahol leírás, hogy a huawei modemeken mit jelez a led különbözõ színekkel?

Nálam 5 féle variáció van.

Zöld villog: hálózatra csatlakozva
Kék villog: ugyanaz
Zöld folyamatos: GPRS hálózatra csatlakozva
Kék folyamatos: EDGE hálózatra csatlakozva
Ciánkék folyamatos: HSPA hálózatra csatlakozva

Na most nálam, amikor épp nincs adatforgalom, akkor kék, ha indítok valami letöltést, akkor átvált ciánkékre.

Amikor elõjön ez a letöltés-megszakadás probléma, akkor lehet látni, ahogy ciánkékrõl visszavált kékre.

Infó ezekrõl az státuszokról?...

és soha nem látsz olyat hogy pl.explorerben hogy csatlakozás,de nem akar megnyílni az oldal?ez néhány mp-ig de inkább percekig szokott aztán hirtelen helyrejön...
asiagyuri
torrent

asiagyuri
nemtudom mivan veletek. de nekem törrent letöltés közben is megy a net. igaz nagyon lassú, de bejön.

Gery85
Sávszélesség csökkentést próbáltam már, semmit sem ért, viszont a prioritás jó ötlet, megpróbálom ha haza érek.

ez nem jó irány.már probáltam nem ez a gond.nem a sávszél fogy el hanem mintha nem találná a netet pár mp-ig.vagy percig.torrent és letöltés nélkül is szokta nálam