4171
  • Gery85
    sebesség korlát
  • Jazz77
    Köszi, és ha elértem a korlátot sebesség korlátozás van vagy túlfizetés?
  • Gery85
    Szia, lehet,csak hamar el lehet vele érni a korlátot, figyelni kell.
  • Jazz77
    Hali, T-Mobile-os nettel lehet torrentezni, mert elég sok félét hallani ezzel kapcsolatban...előre is köszi
  • Gery85
    nekem megjött a számla
  • Csak77
    Hát bakker, nekem sem jött még e hónapban számla!!!!!!!
  • Fabio Capello
    gyá, ne tudd meg... ég és föld a különbség, itt mindenki a bizalomra épít (jogosan)... Itt van a közelben egy Tesco, a kosarakhoz nem kell aprót guberálni, simán viheted, még úgy is hogy egy sarokra tőle van egy fémgyűjtő telep :D És senki nem viszi el a kosarat, hanem visszatolja a helyére, nap végén hiánytalanul megvan mind..
  • KranaZoli #2511
    A Mienk az Parasztország.
  • Fabio Capello
    Nekem a múlt havi csekket elkótyavetyélte a posta valahol, szóval most a havival jött a figyelmeztetés hogy ejnyebejnye, fizessünk...

Egyszer meg fogom csapni a magyar postát, valahogy mindig elvesznek a fontos papírjaim...

[most jön a bezzeg rész, aki nem akarja nem olvassa :D]

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bezzeg itt Angliában a postás minden nap megkérdezi, hogy várok e valamilyen fontos levelet mostanság - és lám csodát, az egy hét múlvára ígért bankkártyámat két nap alatt minden gond nélkül leszállították
  • KranaZoli #2509
    Ezt Én is osztom. De Én már megjártam Voda-t és Pannon-t is.

A másik kettővel kizárt dolog volt, hogy pl. letöltök egy 2,4GB-os torrent-et délután, lejön rendben, mellette marad a NET sebesség, semmi félelem, hogy korlátot kapok, stb...

BTW: FreeDownload Manager-ben ha a Bittorrent protokollnál visszaveszitek a feltöltési sebességet pl. 512byte/sec-ra, akkor semmit nem lehet észrevenni böngészés közben. Sőt közben rapid-ról, megaupload-ról is lehet szépen tölteni.
  • Gery85
    Reméljük így is marad :)
  • messzála
    Ki kell ,hogy jelentsem. Mióta t-mobilos internetem van a vodafone után ! Még nem csalódtam ebben a szolgáltatóba. A vodafoneban nagyon nagyott csalodtam.
  • Gery85
    lehet
  • Csak77
    Nocsak, lecsukták warezolásért?
  • Kriosz
    nekem igy 6 hónapja tökéletesen mükszik...
  • Kriosz
    9.04-es az ubid akkor egyszerű a beállítás ha régebbi akkor cumivan és inkább hagyd a fenébe vagy frissítsd.( 9.04 es kiadás előttivel csak a "ZeroCD" meghajtót mutatja... net nuku vagy csak sok szo.ás árán)

1. Ha bebootolt Ubuntu, és az asztalodnál vagy, akkor bedugod a modemet.
    2. Megjelenik egy varázsló: Tovább, kiválasztod T-Mobilet, majd ismét Tovább, adsz a kapcsolatnak egy nevet (alapértelmezett teljesen megfelel), Alkalmaz.
    3. Ekkor Ubuntu, ha nincs már más hálózati kapcsolat, megpróbál csatlakozni, de sikertelen lesz.
    4. Jobb egér gomb a tálcán a hálózat kapcsolatok ikonra, kapcsolatok szerkesztése.
    5. Mobil szélessáv fül alatt kiválasztod a kapcsolatot (alapértelmezetten T-mobile), Szerkesztés gombra nyomsz.
    6. Beírod felhasználónévnek és jelszónak, azt hogy "internet".
    7. PPP fül alatt a módszerek gombra kattintasz és kiszeded a pipát MSCHAP és MSCHAP v2 melett, OK.
    8. Bepipálod, hogy elérhető minden felhasználónak.
    9. Alkalmaz gombra kattintasz, és megadod a jelszavadat.
    10. Rákattintasz bal egér gombbal a hálózati kapcsolatok ikonra a tálcán. Kiválasztod a megadott nevű kapcsolatot. (Nálam valamiért kettő lett belőle, és az ALSÓ működött. Próbáld ki mindkettőt.)

writen by CruelAngel
  • t0mmy #2502
    heló!

Tudnátok abban segíteni hogy tudom-e használni a tmobiltól (huawei e1750) kapott sticket ubuntu linux alatt??
  • messzála
    Tudom ez nem ide való mérés. Csak azért rakom ide ,hogy tudjunk különbséget tenni vezetékes és mobilos net között. Hihetetlen különbség.
    Ezt egy digi netnél mértem.

Jó lenne egyszer ha a mobilnet is ilyen gyors lenne.
  • Gery85
    huawei e272-t használok, ha veszel olyan modemet aminek jobb a feltöltési sebessége,akkor elvileg jobb lesz a ping is.
  • messzála

Ez az utolsó mérés ma.
  • messzála
  • messzála
    Szia te milyen modemet használsz ? Nálam elvileg egy jobb modemmel gyorsabb lenne ? Tudnál adni tippeket, hogy gyorsabb legyen a feltöltés/letöltés-em. A pingem is elég magas.
  • messzála

4 fölé még sosem ment. De ez sem rossz.
  • Petka
    Csopak
  • Gery85
    Nálam jobb lett a ping ismét, eddig 70-80 között volt,most már csak 60
    kép:
  • Gery85
    Vohányi egy kis ideig nem lesz net közelbe, ma beszéltem vele telefonon.
  • asiagyuri
  • Csak77
    Megjavult...
  • messzála
    Olyan amit a t-mobi-nál adtak amikor megkötöttem a szerződést.

web an wal stick
  • Petka
    Milyen modemed van?
  • messzála
    Bocsi a sok kérdezésért ,de ha én veszek egy super modemet ami már képes a nagyobb letöltési sebességre( 14 mb/sec ) akkor az én netem elvileg tudja ezt ? Lehet ilyen gyors a netem ha modemet váltok ?
  • messzála
    Ez hihetetlen ,hogy nálatok 5 fölé megy a letöltési sebesség.
    Nálam épp hogy eléri a 3 mat. Peddig kiválló jelerősség van.
    Én Pécsen lakom a belvárosban. Tudtok valami jó tanácsot adni hogyan nőveljem a sebességet. Gondolok itt arra hogy a modemet kéne máshova raknom ?!
  • messzála
    Végre visszaállt ! I love you t-mobile
  • KranaZoli #2485
    A jó életbe!

Tapolcán, 23-as jelszint mellett, mindenféle USB hosszabbító kábel nékül és esőben.
    Bp-n 24-es jelszint-el 5MB-et nem érem el.

Nem sok előfizető lehet itt.
  • Csak77
    Eddig jó vót...
  • vohanyi
    Valami nagyon el van ba**va nálad...modem helye,jelszint,TCP optimalizálás..stb...
  • Csak77
    hmmm...
  • vohanyi
    Nincs azzal semmi gond :
  • Csak77
    Pár napja nekem jó szar az egész, átlag 100k/s... belváros.
  • messzála
    -t mobilnak !!!