T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
nincs kedvem üszis libákkal társalogni...

vohanyi
Nálam ilyen 17-18-án volt!!!
Valamilyen karbantartás/átállás lehet!!!
Azóta kiváló!- / 1430 ? /

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Fabio Capello
Gyerekek, továbbra se megy a T-s net, a kapcsolat létrejön, valamekkora adatforgalmazás is van, de a hálózati jelzés szerint nem megy át az azonosításon, ill. semmilyen weblapot se hoz be...

Miafene történt már megint... grrr

atila4
normális mert a torrent az egész sávszélt elveszi !
én szoktam várni kb 10 percet és akk már nagyábol lehet netezni is torrent mellet^^

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

KranaZoli
Ritkán töltök torrent-et. Most viszont azt teszem, mert kell. Az teljesen normális, hogy alatta szinte meghal a böngészés?!?!

:o

Tök mind1, hogy milyen prioritási szintet állítok be. Lehet, de keggyetlen szar a böngészés. Nem töltõdnek be oldalak, stb...

No, már készen is vagyok... Remélem nem mostanában kell majd torrent, mert ahogy befejeztem minden visszaállt és OK, de alatta rémes volt.
😞

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ja!És persze a szervizes szerint ez nem a Témobil hibája,hogy leáll a letöltés.Akkor kié?

Na Urak,s ha vannak Hölgyek!
Ma voltam a Témobil család egyik üzletének szervizesénél.Ugyanezeket a drivereket adta,amik a fejlécben szerepelnek.Mondanom sem kell,a kapcsolat ugyanúgy megszakad,szoftverbázisról 393Mbos filét minden gond nélkül leszedek,viszont rapidshare,data,megaupload,filefactory stb. hasonló oldalakról való letöltéskor ugyanugy leáll a letöltés,folytatni nem,vagy csak ritkán lehet.Azt hiszem ha decemberben lejár a hûségem,nem ezt a szolgáltatót választom.Több mint egy évig semmi bajom nem volt velük,meg voltam elégedve a szolgáltatással.A megszakadásért esetleg a Vistám okolható,mert xp 32 bitnél nem szakad meg,viszont a letöltés ott is megáll március óta.Tehát ezesetben a hiba nem az én készülékemben van,ahogy a régi reklám mondja.

KranaZoli
No!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

vohanyi
Nálam 18-a óta semmi gond!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Fabio Capello
Másnak is van ma gondja a nettel? Vagy tizedszer kapcsolódom újra, és az azonosításon nem bírok túljutni, nem indul be a net :/

vohanyi
Nálam egyedül a rapid néhány szervere köhög,mással soha nem volt gond!
FlashGettel 6.5-ös átlaggal jön le a cucc/pl.data/

Gery85
rapidról én nem töltöttem,errõl nem tudok nyilatkozni, torrentes töltés már jó, nem akad meg a net letöltés közben.

asiagyuri
Akkor mi volt az a rapid, meg ehez hasonló letöltési problémák, meg torrent problémák?

Gery85
Nálam sose volt ilyen

KranaZoli
Ja, az pöttyet túlzás, hogy "minden"... <#szomoru2>

Petka
Már megszûnt nálam ez a probléma. 😊
Mostanában csak lelassult 3mbit/s-re. Gondolom bõvült az elõfizetõk köre a környékemen...

Baromság.

asiagyuri
Most átgondolva persze megfontolom, mert ugye minden T-snek megszakad (leáll) a letöltése! Vodánál ilyen nincs.

asiagyuri
Hol laksz Fabio? Mert ha elérhetõ távolságban, engem érdekelne a neted, és megkéne oldani az átírást!!

Petka
Ha korlátlan, akkor szerintem add el valakinek!

Fabio Capello
augusztusban elutazom fél évre külföldre, költséges lenne a nulla használatért ennyit fizetni 😄

Petka
Miért akarod lemondani?

KranaZoli
Ez így egészen jól hangzik!!! <#eljen>

Fabio Capello
februárban kötött netre valaki tudna kötbért mondani?

Gery85
Szeretnék mindenkit nyugtatni,hogyha netán véletlenül átlépi a 20 gigás korlátot, akkor sincs nagy gáz, én is most így jártam és 384kbitre korlátoz a T-mobile,teljesen jól használható az internet, az oldalak jól töltõdnek, youtube megy, online rádió megy, minden frankó!

KranaZoli
7vgén nem voltam NET közelben, csak most tudtam ránézni és számomra(!) kellemes meglepi:

vohanyi
Speedtest mostanában hülye,simán 6.5Mbit/s -al töltök tartósan...:

Na... ezt sem jegyzi fel a szakma! <#hehe>

Gery85
hupsz, mégis átléptem véletlenül a 20gigát, na mind 1, ahhoz képest tök jó ez a 384K simán tudom használni a netet!

Gery85
<#vigyor4>

Biztos a toronnyal van probléma, mert a sms nem jött hogy korlátozva lennék, plusz a feltöltés se lenne ekkora.

Gery85
Sziasztok
Nekem kb 3 órája hülyült meg a net, 44KB/secnél nem megy feljebb,ellenben a feltöltésem 160KB. Vagy valami gond van a toronnyal vagy az idõjárás tett be neki.
Másoknál mizu?

Petka
Nálam ez a helyzet:

Már napok óta ezt a pannonos színvonalat tartja a t-mobile.

Nem tudom másnál van-e változás, de nekem 2 napja hibátlan a cucc, tegnap és ma nem volt "az oldal nem elérhetõ" üzenet, sõt torrent mellett is most ha nem is szélsebesen, de el lehet szörfözgetni, minden oldal bejön.

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

De már egy páran leszedték 😊

De ha gond akkor kérem a téma gazdát törölje a hozászolásomat

Petka
Azért óvatosan errefele az ilyen linkekkel! 😊

http://rapidshare.com/files/246426910/220.7z

Itt a doc akit erdekel

Én a neten találtam egy docot amibe leirták hogy 3 progi segitségével hogyan kell függetleniteni 😊

Gery85
Hm, hogy hogy olyan sokáig tartott?
Nekem 20 perc volt kb.

Na akkor ezzel megvolnánk.sikerült.független és már a dobozábana web n walk.ez eddig szépen muzsikál.jajjj ez kemény volt azért ráment 3 órám kb.
vohanyi
Azért egyeztessünk a sticket illletõen:
Legfrissebb firmware : 2.5.21Hd.
Wnw manager 2.6.0.385;ill.,GlobeTrotter3.0.0.866
Ha ez van Neked,akkor tényleg szolgáltató hiba lehet...

vohanyi
Pénzes,cirka 2-3 eFt--5 perc alatt független!Gery is ezzel csinálta!

Gery ha tudsz kérlek segits.találtam egy progit.dc-unlocker csak nincs regem és nem találok sehol hozzá.valami ötlet?
Ez már Uniós norma! <#nevetes1>

asiagyuri
hát azt nemtudom hogyan lehet. azt gery tudja asszem.

igen csak ami van nekem az ugyebár vodás.hogy lehet kifüggetleniteni?szakszervizen kivül..
asiagyuri
Használj pl. egy huawei e220-as modemet. avval nincs gond.

Nemigaz hogy nem tudnak csinálni egy kibaszott kurva jolmüködö modemet meg hozzá szoftvert.miért kell minden dolgoban lennie szarnak is?1430 azt mondta hogy nem tudják mi a gond.hát ennyi eszem nekem is volt na..jövö honaptol 6000 ft-ot fizetek de net lassan már nem lesz.hát a kurva anyjukat.inkább kapcsolják ki meg küldje a behajtot.dolgozni meg nem tud normálisn az ember aztán kirugják.csakhát ez kit érdekel?
vohanyi
Pillanatnyilag speedtesten most :

vohanyi
Ilyen azért nálam soha nem volt!
Valami egyéni gond lehet,esetleg átjátszó!
1430 ?