T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamilyen karbantartás/átállás lehet!!!
Azóta kiváló!- / 1430 ? /
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Miafene történt már megint... grrr
én szoktam várni kb 10 percet és akk már nagyábol lehet netezni is torrent mellet^^
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
:o
Tök mind1, hogy milyen prioritási szintet állítok be. Lehet, de keggyetlen szar a böngészés. Nem töltõdnek be oldalak, stb...
No, már készen is vagyok... Remélem nem mostanában kell majd torrent, mert ahogy befejeztem minden visszaállt és OK, de alatta rémes volt.
😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ma voltam a Témobil család egyik üzletének szervizesénél.Ugyanezeket a drivereket adta,amik a fejlécben szerepelnek.Mondanom sem kell,a kapcsolat ugyanúgy megszakad,szoftverbázisról 393Mbos filét minden gond nélkül leszedek,viszont rapidshare,data,megaupload,filefactory stb. hasonló oldalakról való letöltéskor ugyanugy leáll a letöltés,folytatni nem,vagy csak ritkán lehet.Azt hiszem ha decemberben lejár a hûségem,nem ezt a szolgáltatót választom.Több mint egy évig semmi bajom nem volt velük,meg voltam elégedve a szolgáltatással.A megszakadásért esetleg a Vistám okolható,mert xp 32 bitnél nem szakad meg,viszont a letöltés ott is megáll március óta.Tehát ezesetben a hiba nem az én készülékemben van,ahogy a régi reklám mondja.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
FlashGettel 6.5-ös átlaggal jön le a cucc/pl.data/
Mostanában csak lelassult 3mbit/s-re. Gondolom bõvült az elõfizetõk köre a környékemen...

Biztos a toronnyal van probléma, mert a sms nem jött hogy korlátozva lennék, plusz a feltöltés se lenne ekkora.
Nekem kb 3 órája hülyült meg a net, 44KB/secnél nem megy feljebb,ellenben a feltöltésem 160KB. Vagy valami gond van a toronnyal vagy az idõjárás tett be neki.
Másoknál mizu?
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
De már egy páran leszedték 😊
De ha gond akkor kérem a téma gazdát törölje a hozászolásomat
Itt a doc akit erdekel
Legfrissebb firmware : 2.5.21Hd.
Wnw manager 2.6.0.385;ill.,GlobeTrotter3.0.0.866
Ha ez van Neked,akkor tényleg szolgáltató hiba lehet...