4171
  • vohanyi
    Lassíts....-> TM-et rendezem,és passzolni fogom,nekem nem éri meg...pláne,hogy megint látom az óriási különbséget,pl. a 'reakcióidőben'!...!
  • Gery85
    de így már havi 8540ftot fizetsz a netért, és nemsokára már ez is drágulni fog,mert 1000fttal felmegy a tnet ára egy év után, aztán évvégétől ha ez is felmegy a duplájára akkor már 12500ftot fogsz fizetni ugyan ezért a szolgáltatásért, úgy hogy nem küldesz sms-t a sim kártyádról amit te szoktál ha jól emlékszem.
  • vohanyi
    Év végéig "garantálják",utána nem tudták megmondani,de így is megéri....!
  • Gery85
    aham,de csak év végéig,onnantól ugyan annyiba fog kerülni mint a T,nem?
  • vohanyi
    Félreértesz,a háziak nevén van,én csak lekábeleztem.Ha jól megnézed a net akcióban féláron van.Lásd itt !
    PR--kábel tv,net,telefon..stb...
  • Gery85
    Én is ezt vettem ki a szavaiból.
  • asiagyuri
    háziakkal? vagyis úgymond "lopod" a netet? rákötötted magad a házban lévő netre, és nekik fizetsz 2750-et? mert az oldalukon tényleg 5750 a jelenlegi kedvezményes ár. vagy hogy?

egyébként ez a PR milyen hálózaton megy? T-com? UPC?...
  • Petka
    Köszönjük! Örültünk, hogy köztünk voltál! Viszlát!
  • bcrics
    hello,,mobilnet?..full korlátlan ?
  • Gery85
    jaja, ismerem a PR-t frankón el lehet osztani routerrel is, már mac adressel sem kell szórakozni,csak router, modem restart és már megy is a wifi
  • vohanyi
    Ja,Motorola SBV5120.Ezt még 3 éve a telefonhoz kapták,bekábeleztem a háló kártyába,ráaktiváltattam--ennyi.
  • Gery85
    hát, reméljük jó lesz, motorola modem van kint?
  • vohanyi
    Ja,és a háziakkal köttettem meg,már 3 éve van kábel tv meg telefon,e mellé köttettem meg 5 perc alatt,ki se kellett jönniük,megcsináltam,bekábeleztem mindent.Ez legalább stabil,és teljesen korlátlan!Akciósan féláron van így!
  • vohanyi
    Bocs,2750.---akciósan!!!--csak ezért!
  • Gery85
    PR-duó 1536/256kbit 5 750 Ft/hó
    Képes voltál ezt megkötni??
  • KranaZoli #2543
    Ez, ez mi ez?!
  • vohanyi
    Igaz,hogy csak 1.5Mbit/s,de ez tényleg korlátlan,meg a ping....!
    Asztalin csak ezt fogom használni...!
    [IMG][/IMG]
  • bcrics
    értem,kösz.
  • Aspyrin
    A havi számlád terhére netezel. Ha nem kértél rá külön gprs csomagot, akkor a net start 13ft/10kb-os díjával számolj.
  • Gery85
    Hát ez jó kérdés, talán a tmobilos kollega meg tudja mondani,aki szokott ide járni!
  • bcrics
    hello,arra válaszoljon már vki,ha adva van 1 tmobilos 3gigás"korlátlan"mobilnet és 1 szintén tmobilos mix dijcsomagos (2800ft lebeszélhetőség,utána blokkol nem enged semmilyen forgalmat) előfizetéses opció,,és ezt belerakom a mobilnetbe és sikeresen felcsatlakozik a hálozatra akkor ,nekem pörgeti a pénzt ha egyszerűen már le vagyok blokkolva tehát elvileg nem számolja tovább a pénzt,,vagy mégis van vmi kiskapu amivel nekem tovább pörgeti az előfizetéses számlára a pénzt..

CSak fura hogy már ugye lejárt az összeg a kártyámról de a mobilstickbe helyezve simán tudnék netezni teljes sávszéllel,mivel a mobilnet is korlátozva van már,,csak jó lenne tudni hogy akkor most mákom van vagy ne nagyon erőltessem ha nem szeretnék 100E számlát kikapni.

vélemény?
  • Aspyrin
    Jelezd ügyfélszolgálaton még aug. 25-ig, így kapsz ingyen másolatot.
  • Csak77
    Még mindig nem kaptam e havi számlát... jófejek.
  • t0mmy #2535
    én ugy láttam ez ingyenes... aztán lehet nem.
  • Aspyrin
    Perc alapon számlázzák a 12X10-es kedvezményt. Tehát gyakorlatilag minden megkezdett perc díjköteles.
  • Gery85
    Ezt használtam én is a függetlenítésre, kreditet kell venni és utána 2 kattintás az egész és független a modem.
  • Gery85
    Gondolom nem másodperc alapú a hívásszámlálás, tehát ha 15 másodpercet beszéltél az is 1 percnek minősül, vagyis valószínűleg már elment az egész.
  • asiagyuri
    ja mire jó? modemeket lehet függetleníteni az oldalon?
  • krisz940122
    Tudom h ez nem teljesen ide tartozik de kéne egy kis segítség.most kaptam egy nokia 5130 xpress music telefont és úgy van h egy évig havonta lebeszéhetek 10 percet.eddig lebeszéltem 5 percet és amikor próbálok vkit hívni egy férfi hang ezt mondja: "Ön az adott irányba nem kezdeményezhet hívást, kérjük töltse fel folyószámláját" ezt miért mondja?se hívni se sms-t küldeni nem tudok pedig még 5 percet lebeszélhetnék.előre is köszi a segítséget.ja és persze T-mobile-os vagyok.
  • bcrics
    hello..ez az unlock progi mire jóóh?.,
  • Kriosz
  • Kriosz
    3 napja sz*rozik a net Gödöllő környékén.
  • t0mmy #2526
    unlock
  • user2009
    torrent, dc, mehet minden :) hogy, ki milyen hamar éri el a "limitet"... elméletileg (meg gyakorlatilag is) 2.8GB/nap a trend mostanság :) bár, igaz, attól függ, ki mit tölt le :)
  • Gery85
    Pesten van a huaweinek központja a jövőhéten felhívhatom neked őket,hogy mennyiért adnak.
    Gondolom ez független is.
    Függőt max a vaterán tudsz venni. 5-6ezer ft függetleníteni. Eurótól függ.15euroba kerül.
  • jamby19
    Szia Gery huawei e272 modemet mennyiért tudsz nekem venni illetve függetleníteni Budapesten, Debrecenbe gondolom nem lehet kapni.
    Új alaplappal Vistával is kékhalálozik a gépen a stick-től.
  • Petka

• KranaZoli #2521
    Szeged?!?!

• Aspyrin
    Nyugi, 25-ig ha jelzed, díjmentesen elküldik a másolatot.
  • Jazz77
    Az nem gond :) köszönöm a segítséget...