T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nektek is piros X-el áthúzott Network ikon van a tálcán az óra mellet?!
(olyan mint a wi-fi-s jel)
Vista-nál egy kék, villogó hálózati ikon volt.
<#wow2>#wow2><#fejvakaras>#fejvakaras>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
(és gyorsan megnyalnak az ablakok)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szóval ha meg akarok nyitni egy weblapot akkor forog az a bigyó nálam sokáik.
Nálad is van olyan. Jobb felsõ sarok a keresõ és az oldal bezáró ikon között!!!!!
Az 1x biztos, de fingom sincs, hogy mire gondolsz. <#zavart1>#zavart1>
Ha már 1xer az option automatán felkonnektált, akkor miért akarsz még fellépni a NET-re?! Vagy mi van?! <#idiota>#idiota>
Nekem is az option van fent és határozottan állithatom,praktikus jószág. <#wink>#wink>
Mijjaz, hogy csak pörög mint a kerge birka?!
<#idiota>#idiota>
Én már jó ideje csak az Option progiját használom, az auto connect-est és semmi problémám a kapcsolódással. 1x visszatettem a wnw-t és pár percig nem értettem miért nem megy a net. Aztán kapcsoltam, hogy hollé! Itt kapcsolódni is kellene. 😊
Az auto-nak 1etlen pici, tényleg nagyon pici hiányossága van, hogy az indítópultba helyezi az .EXE indítását és minden betöltõdik mire a elkezd csatlakozni. Szal már sokkal elõbb elindítom pl. a firefox-ot, mire fellép a net-re. De már vissza nem tenném a wnw-t. <#vomit>#vomit>
A kapcsolódással vannak problémáim többnyire. Csak pörög nekem mint a kerge birka! <#vigyor2>#vigyor2>
Nem szakadt meg csak 345kbit/s el jön.
Egész jól használhato maradt.
Kérd a 1430-n, hogy részletes szla-t küldjenek.
Köszi szépen! 😊
Én ezekhez tényleg sík vagyok... :S
Remélem megtudom csinálni... 😄
Köszi még egyszer, amúgy kártyás a telefon.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Majd írok,hogy mi történt<#awink>#awink>
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Ha lekorlátoznak akkor 2 hét mulva automatikusan visszakapom a sávszélességemet? Utolag meg tudom nézni hogy mennyit forgalmaztam?
Elöre is köszönöm.
Messaging --> email --> settings --> Account settings --> New Account
Connect Using: GPRS Data Account, not WAP. In my case Orange Internet
Protocol: POP3
Incoming Server: pop.googlemail.com
Incoming Port: 995
Encryption --> Incoming Server: SSL
Encryption --> Outgoing Server: SSL
Username: [email protected] (or gmail.com)
Password: your password
Outgoing Server: smtp.googlemail.com
Outgoing Port: 465
Email Address: [email protected] (or gmail.com)
Download: Whatever your preference is
From Name: Whatever you want
Signature: Your signature
Copy Outgoing: off
Check Interval: Whatever your preference
Ha ezeket beírtad, akkor töltsd le, csomagold ki ezt a fájlt: LINK
Lesz benne 3 tanusítvány, ebbõl ezt másold a telóra: ThawtePremiumServerCA majd telepítsd! Elvileg innentõl kezdve már menni fog, de vigyázz, mert ha nincs NET elõfizetésed, akkor komoly pénzekbe kerülhet.
Nem mindenki születik kockának, hogy csípõbõl vágja egy mobiltelón lévõ email kliens beállítását. A fejlécben benne van a segítségnyújtás szó is!
Japep: ha elõfizetésed van, akkor a szerzõdésben elvileg bennevan a t-emailes felhasználóneved és jelszavad.
Jó érzés készen kapni a tortát--csak meg kell enni!
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"a RelaxNet XL pedig havi 9200 forintért 14 GB havi "
Nem mind1, hogy 14GB/30 nap vagy 20GB/7nap. <#zavart1>#zavart1>
De ha ez segít : Minden TM. elõfizetéshez jár mail,Belépés itt !
Hello!
Remélem jó helyen kérdezem...
Hogyan tudom / hol kell beállítani, hogy a telefonomról e-mailt tudjak küldeni / fogadni?
Most kell egy külön e-mail címet csinálnom, vagy valahol a T-mobile oldalán?
Köszi elõre is, én ezekhez kicsit hülye vagyok... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
és ha elvesztettem a puk kódomat akkor majd adnak egy újat vagy valahogy kikeresik a gépükön az enyémet?
A cikkbõl kiderült,hogy július elsejétõl az interneten vásárolható új modem ami már támogatja, valamint gondolom hsdpa-ban is tudja a 14mbitet, de utána kell nézni.
Hogyha a puk kód miatt el kell mennem a szolgáltatóhoz akkor oda milyen papírokat kell vinni a telefonról?
Akkor mit is kéne vennem routert vagy wi-fi-t ?
<#dumcsi>#dumcsi>
A másik gépnek az ip címe legyen 192.168.0.2
Alapértelmezett átjáró pedig az elsõ gép ip címe, valamint nem biztos, hogy kell, de nálam így mûködött, az elsõdleges DNS is legyen ugyanaz a cím.
Én ezzel a megoldással wifin keresztül osztottam meg a netet pda-ra és tökéletesen mûködött.
Hogy mind a két gép ezt az internetet használja ?
Segítsetek.