T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firefox 3.0 verzió volt nekem fent. Felraktam a 3.5 verziót. Most már nincs forgó kerék,de piros X-el áthúzott Network ikon sincs.

KranaZoli
Aki WinSeven alól használa a Mobile NET-et:

Nektek is piros X-el áthúzott Network ikon van a tálcán az óra mellet?!
(olyan mint a wi-fi-s jel)

Vista-nál egy kék, villogó hálózati ikon volt.
<#wow2><#fejvakaras>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Hát Nekem olyan nincs. Firefox 3.5
(és gyorsan megnyalnak az ablakok)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Jól van na.... <#nyes>

Szóval ha meg akarok nyitni egy weblapot akkor forog az a bigyó nálam sokáik.

Nálad is van olyan. Jobb felsõ sarok a keresõ és az oldal bezáró ikon között!!!!!

KranaZoli
"A jobb felsõ sarokban van egy pontokból álló köröcske,amelyik sokáig forog az óramutató járásával azonos irányban. (Remélem eléggé tudományos megalapozottsággal fogalmaztam?)"

Az 1x biztos, de fingom sincs, hogy mire gondolsz. <#zavart1>
Ha már 1xer az option automatán felkonnektált, akkor miért akarsz még fellépni a NET-re?! Vagy mi van?! <#idiota>

Arról van szó,hogy ha fel akarok lépni a netre Firefox-al,ez sokszor lassú folyamat. A jobb felsõ sarokban van egy pontokból álló köröcske,amelyik sokáig forog az óramutató járásával azonos irányban. (Remélem eléggé tudományos megalapozottsággal fogalmaztam?)<#taps>

Nekem is az option van fent és határozottan állithatom,praktikus jószág. <#wink>

KranaZoli
Hi! <#wave>

Mijjaz, hogy csak pörög mint a kerge birka?!
<#idiota>

Én már jó ideje csak az Option progiját használom, az auto connect-est és semmi problémám a kapcsolódással. 1x visszatettem a wnw-t és pár percig nem értettem miért nem megy a net. Aztán kapcsoltam, hogy hollé! Itt kapcsolódni is kellene. 😊

Az auto-nak 1etlen pici, tényleg nagyon pici hiányossága van, hogy az indítópultba helyezi az .EXE indítását és minden betöltõdik mire a elkezd csatlakozni. Szal már sokkal elõbb elindítom pl. a firefox-ot, mire fellép a net-re. De már vissza nem tenném a wnw-t. <#vomit>

<#integet2> Zoli!

A kapcsolódással vannak problémáim többnyire. Csak pörög nekem mint a kerge birka! <#vigyor2>

KranaZoli
Attól is függ honnan töltesz.

Ok köszi fiuk.
Nem szakadt meg csak 345kbit/s el jön.
Egész jól használhato maradt.

Ebbe én nem hiszek! Lassú vagyok mint egy csiga.<#confused>

Gery85
Nekem a korlátozásnál a net nem szakadt meg, hanem csak a sebesség leesett 740Król 42K-ra<#dumcsi>

KranaZoli
A 2. kérdésre.
Kérd a 1430-n, hogy részletes szla-t küldjenek.

Bocsesz nem "hét hét múlva" hanem 2HÉT.
Én már voltam lekorlátozva!! Ha pl. csütörtök délután éred el a limitet akkor hét hét múlva SZERDÁN éjfélkor +-5,10 perc visszakapod!! Megszakad a hálózat+sms, kapcsolódás és OK minden.<#kacsint>
Japep

Köszi szépen! 😊

Én ezekhez tényleg sík vagyok... :S
Remélem megtudom csinálni... 😄

Köszi még egyszer, amúgy kártyás a telefon.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gery85
Szerintem automatikusan vissza kapod, de majd kiderül, nekem szombaton jár le a 2 hét,mert én is belecsúsztam a korlátba
Majd írok,hogy mi történt<#awink>

Meg van osztva több gépre, ruteren keresztül. Na mindegy csak eltellik az a két hét valahogy.
vohanyi
Ha használtad volna a fejlécrõl letölthetõ Natmeter-t,meg tudnád nézni!! Hasznos program!!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Sziasztok
Ha lekorlátoznak akkor 2 hét mulva automatikusan visszakapom a sávszélességemet? Utolag meg tudom nézni hogy mennyit forgalmaztam?
Elöre is köszönöm.
Petka
GMail beállítása:

Messaging --> email --> settings --> Account settings --> New Account

Connect Using: GPRS Data Account, not WAP. In my case Orange Internet
Protocol: POP3
Incoming Server: pop.googlemail.com
Incoming Port: 995
Encryption --> Incoming Server: SSL
Encryption --> Outgoing Server: SSL
Username: [email protected] (or gmail.com)
Password: your password
Outgoing Server: smtp.googlemail.com
Outgoing Port: 465
Email Address: [email protected] (or gmail.com)
Download: Whatever your preference is
From Name: Whatever you want
Signature: Your signature
Copy Outgoing: off
Check Interval: Whatever your preference

Ha ezeket beírtad, akkor töltsd le, csomagold ki ezt a fájlt: LINK

Lesz benne 3 tanusítvány, ebbõl ezt másold a telóra: ThawtePremiumServerCA majd telepítsd! Elvileg innentõl kezdve már menni fog, de vigyázz, mert ha nincs NET elõfizetésed, akkor komoly pénzekbe kerülhet.

Petka
Kedves Vohányi!

Nem mindenki születik kockának, hogy csípõbõl vágja egy mobiltelón lévõ email kliens beállítását. A fejlécben benne van a segítségnyújtás szó is!

Japep: ha elõfizetésed van, akkor a szerzõdésben elvileg bennevan a t-emailes felhasználóneved és jelszavad.

vohanyi
Én elhiszem,hogy nem értesz hozzá,de miért nem nézel utána??!Így sosem fogod megtanulni!...!
Jó érzés készen kapni a tortát--csak meg kell enni!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

vohanyi
Muszáj ez Neked? Ha rám hallgatsz : Gmail !!

Japep

Bocsi, hogy ezzel zavarlak, de ezekrõl lövésem sincs... :S

Hol tudok pl regelni a T-emailre? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszi, megpróbálom.

Amúgy SE k800i a telefonom.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

KranaZoli
ofkórz!

"a RelaxNet XL pedig havi 9200 forintért 14 GB havi "

Nem mind1, hogy 14GB/30 nap vagy 20GB/7nap. <#zavart1>

vohanyi

Petka
Tekintettel arra, hogy más T-Mobilehoz kapcsolódó téma nincs sg-n, ezért végülis jó helyen vagy. Az email beállításához jó lenne tudni a telefonod típusát. Symbian, java és winmo rendszerekhez rengeteg e-mail kliens létezik. E-mail szolgáltató gyakorlatilag bármelyik lehet, de javasolt olyan, amelyiknek van SMTP szervere is, ha küldeni is akarsz. Ha a T-email-t akarod használni, akkor talán a legegyszerûbb, ha meglátogatod ezt az oldalt és kérsz egy ingyenes konfigot a telódra (feltéve, hogy kompatibilis a telefonod a konfigurációs üzenetekkel).

vohanyi
Szerintem nem jó helyen kérdezed...
De ha ez segít : Minden TM. elõfizetéshez jár mail,Belépés itt !

Japep

Hello!

Remélem jó helyen kérdezem...
Hogyan tudom / hol kell beállítani, hogy a telefonomról e-mailt tudjak küldeni / fogadni?

Most kell egy külön e-mail címet csinálnom, vagy valahol a T-mobile oldalán?

Köszi elõre is, én ezekhez kicsit hülye vagyok... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szívesen.
Okés köszi mindent!<#worship>
Odaadod a sim kártyát és minden kódot ki tudnak olvasni belõle.
oké köszi.
és ha elvesztettem a puk kódomat akkor majd adnak egy újat vagy valahogy kikeresik a gépükön az enyémet?
Gery85
Elkészült az LTE elsõ bemutaója, a T-mobile is érdeklõdik, 2012re érkezhet hozzánk.
A cikkbõl kiderült,hogy július elsejétõl az interneten vásárolható új modem ami már támogatja, valamint gondolom hsdpa-ban is tudja a 14mbitet, de utána kell nézni.

Személyigazolvány elég. Az a lényeg hogy tudd igazolni hogy a tied a sim kártya.
sziasztok!
Hogyha a puk kód miatt el kell mennem a szolgáltatóhoz akkor oda milyen papírokat kell vinni a telefonról?
Petka
Ezzel mivan?..

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Hétfõn veszem a másik gépet.
Akkor mit is kéne vennem routert vagy wi-fi-t ?

<#dumcsi>
KranaZoli
Perfect! <#wink>

Petka
Adott 2 gép, amibõl az egyiken van net. Ennek legyen az ip címe pl.: 192.168.0.1. Ezen a gépen a hálózati kapcsolatoknál a modemes csatlakozást kell megosztani (jobb gomb a kapcsolatra, tulajdonságok, speciális fül...) Itt asszem ki kell választani azt is, hogy melyik hálózati csatolón keresztül ossza meg. Ezt majd te eldöntöd.

A másik gépnek az ip címe legyen 192.168.0.2
Alapértelmezett átjáró pedig az elsõ gép ip címe, valamint nem biztos, hogy kell, de nálam így mûködött, az elsõdleges DNS is legyen ugyanaz a cím.

Én ezzel a megoldással wifin keresztül osztottam meg a netet pda-ra és tökéletesen mûködött.

Gery85
Meg lehet máshogy is,csak annak a gépnek amin a modem van bekapcsolva kell lennie,ha a másikon akarunk internetezni.

Gery85
De most hogy így gondolkodom, lehet,hogy mobilnettel feljönnék ide az SG-re és írnék egy hozzászólást,hogy bajban vagyok és mentsetek meg!<#awink><#love12>

asiagyuri
Ezt találtam: Mobilnet megosztása

Gery85
Pl a barátaimat.Vagy akirõl tudom,hogy a közelbe van és számíthatok rá.

Na ma jártam egy másik T-Mobile szervízben is.A letöltésmegállásaim miatt.Gõzük nincs mitõl lehet,soha nem volt még ilyen panaszuk,illetve panaszosuk.Jövõ héten megpróbálkozok mégegyszer egy OS újratelepítéssel.Bár kizártnak tartom hogy segítene.

Ezt az internetet meg lehet osztani 2 gép között ?
Hogy mind a két gép ezt az internetet használja ?
Segítsetek.
Petka
Hanem kit hívnál?...

Gery85
Hát a 112tõl aztán meg is dögölhetsz mire felveszi valaki,aztán átkapcsol valahová,aztán ott is átkapcsolnak meg vársz, aztán annyi, biztos, hogy máskor nem õket hívnám!<#idiota>