4171
  • asiagyuri
    na nemválaszolok neki kedves T-sek? én nemtudok, mert nem T-s vagyok, és fogalmam sincs erről... :)
  • nbs86
    Sziasztok!

Egy hülye kérdés, ha nem haragszotok.
    Láttam a honlapjukon olyat, hogy Aranytárskártya RelaxNet M - 1990.- HUH, 1 GB, túlforgalmazási díj nélkül. Ebben ez az aranytárskártya mit jelent? Ha van egy előfizetéses telefonom, ami arany szintű legalább, akkor igényelhetek egy másik SIMkártyát, amivel megy majd ez a net és hozzácsapják a számlámhoz ezt a +1990 forintot? Olyat nem lehet, hogy aranyszintű dominót váltok előfizetésre és nem új SIM-re, hanem ugyanarra a számra rendelem meg a ezt a netet?
    Köszönöm a választ előre is!
    És azért ide írtam, mert hátha gyorsabb, mint a sorban állás a t-pontban és jelenleg nincs t-mobilos szám a közelemben, hogy felhívjam a 1430-at.

Üdv.:
    nbs86
  • KranaZoli #2597
    Mondom, hívd fel a 1430-at.
  • peje77
    Szia! De használok, és tegnap fürdés közben sajnos fél gigával túllépte a megengedettet, de akkor még nem látszódott a lassúság. Ez este 11-kor volt. Pont utána néztek egy kis forgalmat??? Jajj, neeeee......
  • KranaZoli #2595
    Nincs.

Hívd fel a 1430-at és kérdezd meg.
    Nem használsz semmiféle kontroll progit (lásd banner), hogy tudnád mennyi az adatforgalmad?!

• peje77
    Sziasztok! Nektek nincs gond a nettel? Vagy csak be lettem korlátozva? Arról nem kéne sms-t küldeniük? Na szép!
    Biztosan 14 napig fog tartani, vagy lehet hogy hamarabb leveszik a korlátozást? Köszi.
  • KranaZoli #2593
    Teszteli az első 4G-s modemjét a Nokia

• KranaZoli #2592
    Igen.
  • tzugh
    Hy, megvettem a t-mobilos mobilinternetet Relax M díjcsomagban, minden szép és jó, gyors is teljesen megvagyok elégedve vele.
    Csak kiváncsiságból kérdem, mert progiból van lehetőség sms-t küldeni, és ha mondjuk én elkezdek küldözgetni azt a t-mobil hogy fogja számolni? hozzácsapja a plusz költséget a számlához?
  • Petka
    A ország keleti része került szóba, ahol állítólag kicsi a lefedettség. Sajnos ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nem jártam még arra mobilnettel. Úgyhogy kíváncsian várom az ottaniak infóit!
  • KranaZoli #2589
    Miért állsz le debilekkel foglalkozni?!

Nekem nem a sebesség az elsődleges szempont. Lekakilom a DIGI-t és a UPC újításait. Kérdezd már meg Tőlük, ha elutaznak vhova, vagy pl. Bp-n a Gellért hegyen; Margit szigeten ésatöbbi mi a faszomat kezd az XY koordinátához és az szgép sarkához kötött ADSL Internet-ével?!?!

Az ideális természetesen az lenne, ha lenne ADSL és mobil NET is, de arra pénz is kell.

PS:

Tök felesleges mobil net-et, kábel-es net-hez hasonlítgatni... Ezért nem megyek bele ilyen "vitákba". Ne a sebességet hozd fel a kábel-es NET-el szemben, hanem minden olyan egyéb pontot, ahol a kábel-es NET kilőve.
  • Petka
    Álljatok mellém, mert leakarnak nyomni a digivel, meg az adsl, kábelnet alacsony pingjeivel! :D
    Sikersztori lesz a mobilinternet Európában
  • KranaZoli #2587
    Passz...

5let: Banner-ban van wnw manager és option progi is. Próbáld ki mindegyikből a 32, vagy 64 bit-es verziót attól függően, hogy milyen rendszered van.
  • mrbaba
    sziasztok!
    tegnap vettem egy Mobile Broadband Stick IV típusú modemet a notebookomhoz, telepítettem és aktiválva is van, szóval a net működik, viszont amikor csatlakozom a Vista! hibaüzenetet küld folyamatosan..
    hibaüzenet:

"interaktív szolgáltatások párbeszédpaneljeinek észlelése"

2 lehetőség közül lehet választani: "üzenet megjelenítése" ha erre megyek akkor runtime error jelenik meg
    a másik: "emlékeztessen néhány perc múlva" ha erre megyek akkor meg percenként újra följön

a részleteknél pedig ezt írja: Ez a hiba a windows rendszerrel való részleges kompatibilitási problémából ered."

aki tud segítsen pls!!
  • Gery85
    Na, voltak kint a másik net szolgáltató felmérni a terepet, hát sajna nálam nem tudják kiépíteni a szolgáltatást,mert takarásban vagyok.
    Tehát egyenlőre marad a tmobájl
  • Gery85
    Lassan tényleg ott tartunk, de én türelmes vagyok ahhoz,hogy ilyeneken felhúzzam magam
  • Petka
    Este összedobok egy FAQ oldalt.
  • KranaZoli #2582
    Ami még mehetne a banner-ba, mert tegnap pöcsöltem vele az pl. egy Outlook Express, Mozilla Thunderbird postafiók beállítás lehetne. Elfeledtem, hogy mi a rák az SMTP szerver neve. Aztán sok-sok próbálkozás után eltaláltam vhogyan...
  • KranaZoli #2581
    Szerintem meg T-Mobile Mobilinternet van a Banner-ban.
  • Petka
    ADSL topik
    UPC topik
    DIGI NET topik
    Fibernet topik
    KERESŐ!
    Matek topik
    Szóld le az előtted írót topik (Gumiszoba)

A továbbiakban itt folytassátok!

Gery, szerintem ezeket a fejlécbe is ki kéne tenni lassan!
  • Gery85
    A napokban lett nálunk egy új internet szolgáltató, érdeklődök náluk,hogy milyen sebesség és szolgáltatások vannak, a héten valószínűleg kijönnek megnézni hogy mit tudnak nyújtani.
    Ha össze jön,akkor átadnám az internetemet én is.
  • Csak77
    Itt most az ár-sebesség arányról van szó, még mindig.
  • KranaZoli #2577
    1 vmit kellene első helyen szem előtt tartani. Mobile net-ről van szó. Engem ez érdekel! Leszarom a UPC új már pöcsöm tudja milyen gyors net-ét, ha azt nem tudom Magammal cipelni. (utazás, máshol tartózkodás, stb...) Ebben még mindig a T a legjobb.
  • Csak77
    Értem kispatak. Szóval szerinted, amikor más szolgáltatók havi 4000 forintért adnak 50megás netet, akkor te jössz ide mint egy megváltó, és benyögöd, hogy mennyire megéri a te 1.5 megás korlátlan(ez fontos) előfietésed havi a 3-6e pénzt... Tényleg, én gondban vagyok a matekkal, ugye? A faszt fog sávot emelni, dehát, egy baleknak minden infó új...

Mellesleg, mondjad már meg, hogy mivel is égetem le magam, pistike?
  • vohanyi
    Megfogadtam,hogy veled NEM vitázom,mert mindenhol csak leégeted magad,lásd pl. a másik fórumot! De a matekkal is gondban lehetsz....
    Egyébként a PR nemsokára sávot emel,az 1.5-ből 3 vagy 4 Mbit/s. lesz...
    Részemről a 'balek' téma lezárva!
    Üdv - András -> ;
  • asiagyuri
    Szerintem a T-mobil 3 gigás elég neked. ha csak ezekre használod. ha esetleg átléped, akkor is 128 kbit-el is tudsz mailezni, msn-ezni, esetleg böngészni simán. azaz a böngészés lassabb lesz, de működni fog. én ha csak ezekre használnám, akkor tuti 3gb-osat választanék 2000-ért havonta. felesleges nagyobb. pénz kidobás. :)
  • Gery85
    Szerintem a legjobban úgy tudod eldönteni,hogy nagyjából kiszámolod,hogy neked havi hány GB lenne elég.
    A T-mobilenál 3-7-14gbos csomagok vannak most, fél éven át fél áron.
    azaz:1995,3100 és 4600ftért fél évig, majd ennek a duplájáért.
    Túlforgalmazási díj nincsen, tehát ha átléped a forgalmi keretet,akkor is tudsz netezni, de csak 128kbit/sec-es sebességgel.
    Ha csak böngészés e-mail és msnre kell, akkor én a 3 és 7gbos csomagokon gondolkodnék. Nálunk napi 300-400MB/nap megy el úgy,hogy ketten használjuk megosztva a párommal két számítógépen, ezt szorozd be.
    Ha te egyedül mondjuk napi 200MB-ot nyomsz el, akkor egy 31napos hónapban kb 6200MBot forgalmazol,vagyis a 7gigás lenne elég.
    Ha tölteni is akarsz néha néha 1-1 filmet,akkor ennél nagyobbra van szükséged.
  • tzugh
    Hello, Olyan kérdésem lenne hogy milyen mobil netet vegyek?
    Mivel elég sokat fogok a közeljövőben utazgatni szinte csak hétvégén lennék otthon, és netre szinte mindennap szükségem lenne, és kénytelen vagyok ilyen netre kényszerülni..
    többnyire böngészés, e-mailok, és MSN-re kellene használnom
  • Gery85
    Vohányi átadja a korlátlan opciós netjét,vedd át tőle.
  • Aspyrin
    Nem.
  • bcrics
    aham,,és az várható hogy idén még visszahozzák a korlátlan opciót? vásárlócsalogatóként vagy bármi más okból?:)
  • KranaZoli #2568
    Igen, ez a 3GB-os csomag. Ennél elhiszem, hogy jobban leveszik a sávszélt. Ui. a 3GB egy nap alatt el lehet érni. A korlátlan csomagnál 14 napig van korlát, erre a 2 hétre vmivel 1xerűbb magasabb sávszélt adni, mint 30 napra.
  • bcrics
    :),hát,a palackorrú delfin az tetszikXD

DE

Díjak
    Havi díj
    3 990 Ft
    Havi díjban foglalt forgalom
    3 GB
    Túlforgalmazási díj
    0 Ft
    Túlforgalmazás esetén: a csomagban foglalt havi adatforgalom felhasználását követően a letöltési és feltöltési sebesség legfeljebb 128 kbps-re csökken a havi számlázási ciklus lezárultáig.
  • Gery85
    hát, a korlátlan opciós korlátozás az 340kbits, nem tudom hogy nézel ki,de a delfin elég okos állat
  • bcrics
    Jó lenne ez a mobilnet ha legalább vmi épkézláb sávszélességet hagynának korlátozás után, ne a felháborító 128kbps--

nem hiszem el hogyha 1mbre korlátoznak akkor az annyira leterhelné a hálózatukat.
    Ha jön 4-5mb akkor korlátozás után ne 128 legyen már!!vicc,,kb arra elég hogy a windows live 5 perc töltés után beenged és tudsz csevegni..hurráá.,ezám a színvonal és szolgáltatás 2009ben!!
    persze mindez fillérekért...de sajna akinek nincs lehetősége a vonala netre akármi miatt az rá van szorulva erre a színvonalas termékre..bárcsak az ingerküszöböm nem haladná meg 1 delfinét és elég lenne nekem is ha naponta ránézek az emiljeimre és nagy ritkán felmerészkedek vmi közösségi portálra..mert akkor ez nekem lenne kitalálva..
    De..ugy nézek én ki mint 1 kibasszottt delfin tisztelt hölgyeim és uraim és tisztelt tmobájl??:)
  • asiagyuri
    de akinek van pénze elég, az nyugottan mobil netezzen. neméri meg korlátos netért 6000-7000-et kiadni. azért már egy 8mbit-es adsl-t kapsz. ami meg gyorsabb a T-nél, és korlátlan is :D .
  • asiagyuri
    igen 1 év után emelik nagyon, de addig ennyi lesz a havi, mivel lista áras lesz. ilyenkor csak átkell menni egy másikhoz. Tmobnál is 1 év után drágul. igaz csak 1000-et, de egyébként is nagyon drága a t-mob net, szal hova dráguljon. szaros 1,5 megás net? de ez tényleg korlátlan, lehet vele tölteni simán, és nemkell szarozni hogy most jaj mennyit szedtem le... és csak 2750 havonta. ti meg 7000 vagy mennyi... egy havi tmob netből, kijön 2 havi ilyen, és marad is pénzed.
  • Petka
    Mondjuk ebben egyetértek. Még a ping miatt sem éri meg, mert olcsóbb szolgáltatóknál is ilyen pingek vannak...
  • Csak77
    Dehogy éri meg havi 3000ft, aztán 6000ft szaros 1.5megás netért, balek vagy barátom.
  • Gery85
    Pár hsz-el lejjebb azt írtad,hogy ezt az asztalin fogod használni, nem írtad,hogy el vagy át adod...