4171
  • tzugh
    hi, olyan kérdésem lenne hogyha mondjuk ennek a USb Stickes "modem" sim kártyáját áthelyezem mobilba és arról megy a W'n'w akkor igy ugyanazok a játékszabályok müködnek mintha Stickkel együtt notin használnám ugye?
  • Gery85
    át lehet íratni is és akkor neki megy a számla nem neked,nem sokkal 1xübb úgy?
  • bcrics
    hát jah,fórumokkal ahol nemkell képeket betöltenie avval még megbírkózik de ahol már képeket kéne betöltenie 128kbpsel ott már csak szenved,sok sok türelem kell hozzá,ha a sebesség megszállotja vagy akkor nem ajánlottXD,ien nyugdíjasoknak való igazából,..ha van fölös 5 percem leülnék gépezni,de az 5 perc míg bejön az iwiw bazzmeg..nemértem miért kellet ennyire lehúzni korlát után a sávszélet,,gondolom belehalnának a fél megás szélre korlát után
  • Csak77
    Dehogyis, az már durva lenne. :) A számla jön ide nekem tovább. Aztán ha vége a hűségnek úgyis lemondom. Dehát, úgysem megy ebbe bele. :))
  • Petka
    Plusz még fizesse tovább a havidíjat?
  • Csak77
    Én eladom neked, de csak úgy, hogy kifizeted a hűségidőig a havi részleteket egyben... addig még van 1.5 év.
  • atila4
    köszi:) megoldotta :P
  • nbs86
    Köszönöm a választ!
  • Gery85
    Nekem mikor korlátozták,akkor 320kbit volt a net és teljesen használható volt.
  • Gery85
    vedd fel a kapcsolatot vohányival, elküldöm privibe a telefonszámát
  • nbs86
    Sziasztok! Csak egy kérdés:
    Akinek korlátozták a csomagját 128 kbps-re, az nagyon használhatatlan volt utána? Átlagos böngészésnél is nagyon zavaró az már?
    Köszönöm a választ!

Üdv.:
    nbs86
  • TheBigTT
    Nincs valakinek egy korlátlan kártyája, amit át szeretne adni? Sajnos belecsöppentem a XII. kerületi sötét középkorba, ahol az egyetlen drótos opció a max. 1 megabites ADSL.
  • tnet
    Na most helyreállt ugyfest.fene tudja mit csináltak 2 napig...de bár lenne igazad és emelnék a 20gigát....dehát dehát....
  • jamby19
    Én is ezt tapasztalom,ma reggel halott az egész 2 weblap után meghal lekapcsol,kapcsolódik 2 weboldalig megint jó..... ezt játszom reggel óra modem kihúzás sim-ki.be. Most talán megjavult "valamennyire" de irdatlan lassú (Debrecen) Lehet am csinálnak valamit az átjátszóknál tolják bele a RAMot a cuccokba hogy decembertől ne legyen 20Gb/7nap....
  • tnet
    Hali
    már 2 napja szar nálam a net.a sebesség nem megy 1 mega fölé és ha futtatom a torrentet akkor semmi nem nyilik meg a böngészöben.valakinél esetleg van ilyen gond még?
  • Gery85
    Nekem is volt ilyen,próbáld máshová tenni a modemet, nálam a térerő ingadozás volt a gond.
  • atila4
    Mostanába van olyan hogy pár másodpercig nem tölt egy oldal be... meg megáll a letöltés:S nálam van a hiba?
  • Gery85
    köszi,javítottam.
  • Petka
    Valóban! A lejárt domain regisztrációm miatt nem elérhetők. Átraktam a 3 képet a sg galériámba.

• Csak77
    "Adobe-t CS3-t, a kiadott 2-3 éves verzióra úgy 1-1.5 GB"

Te miről beszélsz, mi 1-1.5 GB? Ezt akarod majd mondani T ügyfélszolgálaton? Ja, persze, biztos ott is hülyék vannak. Mellesleg a #2614 hsz-ben teljesen lehet érezni a hazugságaidat... amúgy már a gimiben(ami esetemben kurva régen volt) már akkor is ciki volt ez a "van egy haverom, bajban van" dolog.
  • Gery85
    Valószínűleg ott van a gond ahová a képek fel vannak töltve.
  • Fabio Capello
    őőő

csak nekem tűnt el a banner, és csak a szöveg látható?
  • vohanyi
    Hali!Érdemes annak is utánajárni,hogy az 5Gb elérése előtt kell-e figyelmeztető SMS-t küldenie a T-M.-nek?!-Hátha ezzel meg lehet fogni őket!
  • RolandX
    Használok Adobe-t CS3-t, a kiadott 2-3 éves verzióra úgy 1-1.5 GB-t szokott frissíteni, a Corel-t passzolom.
    Amúgy a lenti esetben játékról van szó, nem ugrik be a neve, és nem "sutyiban" frissített, hanem jóváhagyva felhasználás által. Először ha jól emlékszem Win 7-tel játszotta el, de rájött, hogy kevés lesz hozzá a gép, aztán áttért xp-re ahol ismét update...
    Sajnálom a srácot, mert jó barátom és iszonyatosan segítőkész, ezért jött az ötlet, hogy itt (is) megkérdezem.

Még1x köszi azoknak akik segítő szándékkal szóltak hozzá!
  • KranaZoli #2615
    Asszem Adobe grafikai programoknak lehet ekkora a frissítése. Főleg ha több példány is van telepítve és/vagy Corel programok.
  • RolandX
    Látom a stílusod nem sokat javult az elmúlt közel egy évben...
    Szögezzük le, nem rólam van szó; nekem korlátlan opciós T-Mobil-om van, szó se róla feszegetem a határait, de közel 10 hónap alatt nem voltam lekorlátozva.
    Az említett illető egyik ismerősöm, aki egy általam nem ismert játékot vett meg, aminek a frissítése saját bevallása szerint tett ki ekkora méretet... Ez a dolgon mit sem változtat, tény, hogy egy alatt nem volt adat forgalom túllépése...

Csak azt nem értem mit magyarázkodom én itt neked.... Mindig is rühelltem az előítéletekkel rendelkező, rosszindulatú és megjegyzést tevő embereket. Pont.
  • Gery85
    Meg tudja nekem valaki mondani,hogy a netes sim kártyával mennyibe kerül egy mms,mert veletlenul elkuldtem egyet.
  • ppix
    Mondjuk szerintem elég "egyértelműen" benne van a szerződésben és a díjszabásban, hogy mennyi a "túlforgalmazási" díj.

Egyébként milyen összegre gondolt egy ilyen dupla túllépésnél? Erre kiváncsi lennék.
    Kis fejszámolással kiderül, hogy a 0,1 Ft/10kbyte díj az konkrétan 10.000 Ft/GB.
    Amivel szerintem próbálkozhat, hogy bemegy és kéri a tartozás elengedését, cserébe átvált mondjuk Relaxnet L-re, vagy Relaxnet AK XL-re, az havi 6200 Ft, vállal 1 év hűséget.
    Talán elengedik neki. Legalább a felét. Alkudozni kell.
  • Csak77
    "az egyik programja, amit egyéb okok miatt gyorshirtelen 2x is feltett lefrissítette magát cca 6 GByte többletet"

Már bocs, de milyen programnak a frissítése 6GB? Én nem ismerek ilyen alkalmazást sem windows, sem linux alatt. Kamu, kamu, kamu. Fizesd csak ki a warezt, ami valószínűleg egy játék iso képfájl volt!
  • merida111222333
    Bocs nem így akartam, szóval: A régi csomagoknál nem lassítják a sebességet a limit átlépése után, hanem kiszámlázzák a többlet adatforgalmat?
  • merida111222333
    A "túlszámlázás" csak az új előfizetésekre érvényes?
  • Gery85
    Majd ertesits minket a fejlemenyekrol,kivancsi vagyok!
  • RolandX
    Szia!

Köszi a választ; több, mint fél éve megvan a barátomnak ez az előfizetése és bőven alatta volt egészen idáig; jelen helyzetben tisztában volt vele, hogy túllépi a keretet, de naiv volt, mert "azt hitte" arányiban fog többet fizetni, nem pedig ilyen irreális összeget. Hiába mondtam neki, hogy ez pedig benne van a szerződésében is, igaz nem egyértelműen...
    Mindenesetre továbbítom neki ezt az alternatívát.
  • KranaZoli #2606
    Hát Én első körben annyit csinálnék, hogy ha valóban 5GB-os csomagja van Neki és megvan már több hónapja és mindig alatta volt a korlátnak, nem is kevéssel, akkor személyesen mennék be T-Mobile-ba és kezdeményeznék vmi emberséges megoldást erre.

Ha valóban mindig alatta volt és csak most az 1x lépte túl, akkor Én vmi olyasmivel próbálkoznék, hogy jelen esetben a T-t hivatalos formában megkérni, hogy sztornózza ezt a szla-t.

Vmi ilyesmit csinálnék...

PS:

Szerintem nem Ő az első és nem is az utolsó akivel megesik ilyen, nem hinném, hogy a T-Mobile minden esetben ragaszkodik a szla megfizetéséhez.
  • RolandX
    Üdv mindenkinek!

Tippet vagy tanácsot szeretnék kérni egyik ismerősöm nevében, aki korlátos (5 GB) T-Mobil előfizetéssel rendelkezik, minimális forgalmat bonyolít le havonta, viszont az elmúlt időszakban az egyik programja, amit egyéb okok miatt gyorshirtelen 2x is feltett lefrissítette magát cca 6 GByte többletet generálva. A srác nem nagyon van otthon ezekben a dologban, viszont számolt a túlfizetéssel hónap végén, de nem annyival amennyiről értesítették. Összesen 63.000 Ft-os számlát kapott.
    Én spec tisztában vagyok vele, hogy az ÁSZF apróbetűs részének nem ismerete nem mentesít a felelősség alól, de úgy gondolom, biztos van ennek rendezésére valami humánus megoldás. Erre várnám a tanácsokat, ötleteket, tippeket.

Köszi előre is!
  • Gery85
    X gigas csomagok most is vannak,bar nem tul olcsoak sajnos...
  • nbs86
    Igen, köszi a választ, csak azok a csomagok lennének jók nyilván, amit csak társkártyaként lehet megvenni. Viszonylag olcsó havidíj mellett korlátlan vagy X giga után visszavett sebességű net. De ilyenre még várnom kell.
  • ppix
    Az a pálya, hogy lehet ugyanazon a SIM kártyán Net előfizetésed, kivéve az aranykártyás díjcsomagok, mert azok _társkártyák_, azaz külön SIM-en érhetők csak el. Net 100, Net 500, Net 3 GB, Relaxnet M, ezekből választhatsz az olcsóbbak közül.

• nbs86
    Köszönöm a választ!
    Valahogy sejtettem, hogy nem lesz jó sehogysem.
    Nekem nem kéne külön SIM, jó lenne, ha azon számon lenne a net is, amit telefonálni is használok.

Akkor marad a wifi meg az otthoni adsl. :)

Üdv.:
    nbs86
  • Aspyrin
    Röviden:

Ha van már aranykártyád, akkor lehetőséged nyílik igényelni maximum 5 társkártyát, illetve 5 mobilinternet társkártyát (sim kártyákat). Tehát, ha Neked most van egy havidíjas aranykártya szintű előfizud, és egy dominód - ami szintén arany fokozaton van - akkor azt átválthatod előfizetésesre, majd csomagot válthatsz társkártyára.

Remélem érthető voltam. :)