4171
  • kraffel
    Van egy T-mobilos web'n'walk stick IV modemem (E176). Szoftver frissítéssel Mobile Partner került fel. Van lehetőség az eredeti vagy frissített web'n'walk manager visszatételére ?
  • Gery85
    Sziasztok, az elkövetkező időben nem leszek annyira itt mint ahogy szoktam, mert megszületett a kislányunk,ezért több időt fogok rá fordítani.
    Remélem akkor sem lesz tele off-al a téma ha nem nézek fel naponta többször
  • Aspyrin
    Választ küldtem. :)
  • gergo66
    Köszönöm a válaszokat! Aspyrin küldöm!
  • Aspyrin
    Ha elküldöd privátban a hívószámot, megnézem.
  • Csak77
    30000ft+25000ft
  • Petka
    Ne mondd fel, inkább add át valakinek!
  • gergo66
    Sziasztok!

Tavaly vettem USB modemet 5 gigás internet csomaggal, amelyre 2 év hűséget vállaltam, illetve bekapcsoltattam rá a korlátlan adatopciót. Közben úgy alakult, hogy nincs már rá szükségem. Nem tudja valaki, hogy mennyi kötbért kell fizetnem, ha felmondom az előfizetést?
  • WinG
    vagyis ezt jamby19-nek szántam...
  • WinG
    ha picit lejjebb olvasol, megvehetted volna 8 ezerért is a modemet tőlem, sebaj.
  • jamby19
    Köszi mindent értek,és kösz a segítséged.
    Ezeket a csomagokat nem értettem,hogy készülékváltás és akkor most le kell adnom a régit bla bla...
    Nekem még 2010jun van a 2éves hűség vége.
  • fiman28
    Én bementem, és csak a modemet vettem meg, mert a hűségnyilatkozatom a jövő év végéig megy. 21-et fizettem asszem, azt ennyi. Átraktam a sim-et és máris ment. Amúgy maga az eladó is azt mondta, hogy hú 30 lesz, amíg meg nem kérdezett 1 másikat.
  • jamby19
    ÓÓ köszi ez jól jött mert én is cod4ezni szoktam 134-140ping-el,tehát nem egy álom.
    Vásárlással kapcsolatba nem egyértelmű nekem az oldal.
    Te 21k ért hitel és hűségnyilatkozatért vetted?? Tehát kifizetted és ennyi??
    Mert ott annyi aranytárskártyás,készülékváltás,domino csomag van,hogy nem igazodok ki rajta.
    Tehát legalul a táblázatban a "Akciós listaár" kipengeted és kész,otthon be a SIM és ennyi?
  • fiman28
    Én Mobile Broadband Stick V-t használom, a pingje 80 körül szokott lenni a cod4-ben
    , olyan 1,5 M a visszatöltéi sebessége, én használom 32-es xp és 64-es vista alatt és nincs gondom vele.
  • jamby19
    Helló
    2modem közül melyiket ajánljátok vagy melyik a jobb??
    -Mobile Broadband Stick V
    -T-Mobile web'n'walk USB stick V
    modemek
    A Mobile Broadband Stick IV lassabb mint a mostani az árán is meglátszik.
    Pár dolgot megjegyeznék, amiatt cserélem mert variálgattam az op-rendszert,vettem új alaplapot,volt a saját és az option drivere,de sehogy se tudtam megszüntetni az újraindulásokat(kékhalál) illetve van egy bluescreen nevű program ami próbálja beazonosítani az újraindulás okát az írta ki option.. szóval szerintem kizárásos alapon csak a modem vacakolhat.És ezzel az egésszel már február óta szenvedek.
    Az új modemek egységesen 21k-ba kerülnek ezért is nem tudom melyik érné meg jobban. Illetve a mostani 40kb/s helyezz 5MBit uploadot tudnak(felfele a hálózat pedig 1MBit környékét tud,de nekem már ez is előrelépés).
    Illetve még az,hogy közeleg a dec-1 és vajon mi lesz a mi kis korlátlan adat opciónkkal,erre is rákérdezek ha tudnak bent értelmes választ adni.
  • Gery85
    Nálam el is ment a net kb ugyan ilyen tájba, térerő 0
  • Petka
    Átváltott a modemem EDGE-re az eddigi problémamentesen működő HSPA-ról. Gondolom eddig bírta a vihart a bázisállomás...
  • Gery85
    Nálam nem volt ilyen gond már régóta.
  • user2009
    na, csak írnom kellett ide, erre megjavult táttáráá
  • user2009
    heló-haló elektor kalandorok!
    küldjétek szuper máriót, mert gagyizik a netem gondolt egyet ma is, aztán töttyög itt nekem 15-25KB/s-al... hülyéskedik másnál is? vagy csak somogyban van sötét?

(ui.: korlátozás nuku, nem töltök annyit)
  • Gery85
    A jitter a késleltetésingadozás
  • Gery85
    Most már ez is jót mér:
  • Gery85
    Ha az index.hu-t pingelem az sokkal jobb:
  • Gery85
    Nekem ez ennyit mért:
  • asiagyuri
    És ez jól méri a pinget, a speedtest nem. Nemértettem a speedtesten miért van 120-130-as pingem, miközben a játékba kb. 230 körül. Evvel 230 körüli volt a pingem, szóval jó. De mi az a Jitter? Az nekem 42ms.
  • asiagyuri
    pingtest.net
  • WinG
    na, esetleg valakit érdekelhet.

eladó egy t-mobil web'n'walk stick (magyarán a modem), ami a T-mobile-nál 12-13 ezer forint, nálam meg használtan 8 ezer. Természetesen semmi baja nincsen, azért válok meg tőle, mert kábelnetre cserélem a mobilinternetet.

Akit érdekel, írjon és megegyezünk :)
  • atila4
    Nálam megint elő jött a hiba hogy vmikor van net de még sincs:S nem tölt az oldal a letöltés megáll stb...Pedig rakosgatom a modemet és a jelszint is Kiváló. Nem tudom mi lehet a baj:(
  • Gery85
    Nekem 80 körül szokott lenni a ping olyan modemmel aminek 1,4mbita feltöltése
  • Gery85
    ne szemeteljétek tele a forumot!
  • asiagyuri
    Egy kérdésem lenne. Milyen a T-mob netetek ping-je? Olyan mint volt az elején is, vagy változott, esetleg változik. Néhány speedtest mérés hasznos lenne. Köszönöm
  • vohanyi
    Gery!Az miért van,hogy a speedtest jó IP címet ad :IP-1,míg az XP és a NetMeter,a WIFI kártya másikat:IP-2?!
    Köszi,és bocs az OFF-ért!
  • Csak77
    "több szabad hálózat van"

Ja, vagy valaki nem ért hozzá, vagy bénán van beállítva a router, és te meg simán lopod. Korrekt.
  • woid
    Üdv!

Dominóban melyik usb-s modem ajánlott, és melyik nem?
    Bár ha jól látom, csak egy van, a Mobile Broadband Stick IV???
    Katt

Vagy megint nem találom a rendes árlistát?

• Petka
    Akkor még ezek közül lehet választani, hátha mégjobbakat fog be!
  • vohanyi
    'Csak77'-nek,meg akit érdekel!...!
    Laptop javítás,majd op.rendszer telepítés után wifi bejelzett,hogy több szabad hálózat van/Dunavarsány/.Legjobb az "Egyesült Magyar Kábeltelevízió I."--IP alapján a DIGI-é:11Mbit/s.,ténylegesen 5.5Mbit/s;Laptopon speedtest:5/5Mbit/s-fel/le!!!
    Szereztem gyorsan wifi kártyát a PC.-be,D-Link DWL-520+;mint kiderült nem a legjobb,hétfőn csere,mert kiváló jelszint mellett csak 3/2Mbit/s-ot tud ebből kicsiholni,pedig a laptopon csak nagyon gyenge jelszint volt!
    Több 11Mbit/s-os szabad hálózat van INGYEN,szerintem akinek nincs más lehetősége,annak is érdemes ezt a vonalat meghúznia!
  • nbs86
    Akkor jól sejtettem. :)
    Köszi a megerősítést!
  • Aspyrin
    Igen. :)
  • nbs86
    Én is vettem végül egy 1GB-os Aranytárskártyás netet. Még annyit szeretnék megkérdezni tőletek, ha már voltam olyan hülye és ott nem kérdeztem meg, hogy mivel már csak pár nap van hátra a hónapból, a benne foglalt adatmennyiség a hó elején nullázódik? Vagyis a számla most tört lesz, vagyis időarányosan leosztva, gondolom akkor az adatmennyiség is így működik. És akkor pár nap múlva tiszta lappal indul elölről az egész?
  • KranaZoli #2640
    Ja!