4171
  • jamby19
    Gery: Itt be.
    Aspyrin... Kicsit utána néztem, személyes tapasztalatok miatt kérdeztem itt!
    -10 000 forintos vásárlás felett és normál szállítás esetén a termékeket Magyarország egész területén ingyen házhoz szállítjuk.
    Tehát Debrecenbe ingyen jön szerencsére.
    -munkanapokon 13:00 óráig leadott megrendelést a következő munkanapon 8:00 és 20:00 óra között szállítjuk házhoz.
    De azért kösz
  • Gery85
    Nektek bejön most a T-mobile oldala?
  • Aspyrin
    Ui.: ezeket csak emlékből írtam, lehet, hogy valahol sántít, de nem nagyon, az fix. :)
  • Aspyrin
    DHL viszi. Ha 16h-ig leadod a rendelést, másnap megkapod. Budapest területén 10.000Ft felett ingyenes. Hajrá.
  • jamby19
    Elmentem ma tesco üzletsorán lévő t-mobil üzletbe, ahogy mondtam is korábban, Mobile Broadband Stick V szerettem volna venni.
    Azt mondta,hogy se náluk se a T-Pont-ba nem tudok venni ilyet.
    4est tud adni azt is dominoba
    T-Mobile oldalán pedig ott van,hogy árulják, erre azt mondta webshop.
    Nem marad más csak ez lesz.
    Annyi lenne a kérdésem valaki már rendelt-e onnan,hogy kell, futár hozza ki?? neki kell odaadnom a 21k, kiszállási díj van??
    Előre is köszöntem!
  • Csak77
    Átadnám hivatalosan még egy évig érvényes -korlátlan- előfizetésem modemmel, sim kártyával. Soha nem volt korlátozva, nincs számla elmaradás. Akinek kell írjon [email protected]
  • 22351665
    Hát...Sok olyan ember van aki vesz wifi routert nagyjából beállítja és nyílt...bevallom őszintén én is csatlakoztam nem egy ilyen wifi hálózatra:) de nem szoktam nagy adatforgalmat bonyolítani meg nem az a célom hogy bajt csináljak vele...
  • alcotb
    "Aki hülye az haljon meg!"-ezzel valamennyire azért egyetértek!
    Én mindenesetre azért levédtem a wifi-t itthon:D
    Mit vagytok felháborodva?Le kell védeni azt hello...Aki meg nem tezsi az így járt...majd legközelebb tudni fogja...
  • Petka
    Ha bemész valakinek a házába egy nyitott ajtón és elviszel onnan valamit, az nem lopás? Az, hogy valaki felelőtlen még nem jogosít fel téged, hogy lopj tőle! Remélem egyszer tőled fogják lopni a netet és anyázol majd, hogy nem tudod elküldeni egy cégnek a többszáz megás munkáidat, mert a szomszéd hülyegyereknek torrentezni támadt kedve...
  • alcotb
    Szerinted minek találták ki hogy le lehesen védeni jelszóval a wifi-t?Ha meg nincsen levédve akkor nem lopod...Ilyen egyszerű...Hamár töröd a jelszót és úgy szerzel netet AZ lopás!Aki meg nem tudja levédeni, annak inkább ne is legyen PC-je
  • Csak77
    Játékot nem, mert ps3 gépem van, arra meg nem lehet. Filmet néha, nagyon ritkán. Sorozatokat szoktam nézni, de azt is online, szóval nem mondanám, hogy lopás lenne. Viszont, netet lopni egy nyitott portról valakitől, embertől, cégtől, napi szinten több gigát letöltve mégiscsak más. Pofátlanság.
  • atila4
    Nem lopsz? Na ne mond,hogy te egy filmet/játékot de egy zenét se töltöttél le? Mert az is lopás!!! A 20gb/hétel meg az a bajom, hogy nem úgy megy hogy eltelt egy hét újra kapsz 20/gb-ot hanem ez folyamatosan adódik vissza..Nem értem miért nem adják úgy oda hogy 80gb/hó. És a sulimhoz tartozik, hogy elég sok videót nézek youtuben. Mert amit tanulok ahhoz rengetek műsort lehet találni. És nekem az jobban bejön mint, hogy olvassak xDD És jobban is megértem
  • Csak77
    Szégyelld magad, hogy ilyen primitív vagy. Nekem sincs más lehetőségem, pedig én a bp belvárosában lakom, de annyira tartom magam, hogy nem lopok. Nekem ne magyarázd, hogy sulihoz kell heti 20gb anyag! Film és játékok hatalmas mennyiségű letöltésére nem alkalmas a mobilinternet, jelenleg. Úgy gondolom, hogy a 20gb/hét elfogadható. Ebbe azért jópár film, és játék is belefél. Ja, és ezt a "Ez Magyarország" baromságodat pedig inkább a sulibuliban terjeszd, ott biztos értékelni fogják a barátaid.
  • atila4
    Már megint ezzel jössz.. Akkor mond meg a t-comnak, hogy minden egyes házba kösse be a kábelt, hogy lehessen normális ADSL internet mindenkinek.
    Én is 18 éves vagyok, és olyan helyen lakom ahol nincs kábel. Na már most megvettük ezt a t-mobil netet (20gb/hét) De én nem csak e-mailra használom. Nagyon sok anyagot kell letöltenem sulihoz is, hogy tanuljak és igen néha játszok is (wow-al) De van úgy hogy elfogy (sajnos) olyankor meg van, hogy 1-2 napig nem netezek. Csak,hogy ne legyen lassú amivel semmit se lehet kezdeni. Ez Magyarország. És ha lenne más lehetőségem (pl: lopni a netet) biztos megcsinálnám, de itt sajnos nincs olyan hely ahol van nyilvános internet. Most is levelzgetek a t-comal , hogy azt az istenverte kábelt húzzák be ide (mellesleg 1-el alatunk lévő utcába van) De nem tudom mi lesz belőle. Addig marad a mobilnet...
  • bcrics
    mivel énis így gondolom ezért írtam hogy bevásárlóközpont ahol mint tudjuk nyilvános;)
  • Csak77
    Lopni a netet nem szép dolog! Bár, már volt itt egy kolléga, aki büszke volt rá...
  • bcrics
    Hááááát...,igazából nem.de kiváncsian várom neked medig tart kia 3gb adatforgalom,és utána mien véleményen leszel

lesz 1 kis fölös pénzem bepróbálkozok vmi erőseb wifis anntenával,közelben van 1 bevásárlóközpont ott elég jó a jel,legalábbis ennél ami most van így bekorlátozva semmivel sem rosszab. és ingyen van,én inkább ezt ajánlanám:)
    Minthogy kiadj pénzt 1 olyan szolgáltatásért amit biztosan tudom hogy meg fogsz bánni pár hónap elteltével,
    amíg túl nem léped a 3gb addig stabil 1-2 max 3 mega a sebesség,de ahogy megvan a limited,.háááát..nagyon agyon hozá kel szokni a 128kb/shez.igazi relax csomag.
  • asiagyuri
    Köszönöm a válaszokat! :)
  • asiagyuri
    Akkor neked is a 3GB-os csomag van. Énis olyat szeretnék. Jóaz.
  • bcrics
    hy a 128kb/s az 128kb/s.sajnos..
    kép

Lesz még ien heti 20gb csomag a tnél?,vagy 4000ftért a havi 3gb?ennyi?
  • atila4
    Amikor én le voltam korlátozva nekem 25kb/s volt a sebességem:S Elég kevés:) azóta beosztom a 20gb/het-et
  • asiagyuri
    Hali. Valaki megtudná mondani, hogy a T-mobile-nál jelenleg kapható csomagoknál a lekorlátozott sebesség mennyi? Írják hogy legfeljebb 128 kbit/s-re csökkentik a fel, és le töltéseket, de engem az érdekelne, hogy ez a gyakorlatban mennyi pontosan (pl. speedtest mérés, vagy egy fálj letöltési sebessége firefox-al stb.). Köszi
  • Dynamic
    Aspyrin, KranaZoli: Köszi a segítséget. Hétfőn telefonálni fogok, mert már nagyon bosszantó, az egyre gyakoribb "szakadás".
  • Aspyrin
    A resetelés nem kívánságműsor... :) Ha bizonyos technikai hiba lép fel, csak akkor tudnak és kell frissíteni a kártyát.

Dynamic: jelezd, hogy gond van, elképzelhető, hogy a jelszint változott az adott cellán, ki fogják vizsgálni.
  • KranaZoli #2701
    Ilyet Nekem is csinál. Hívd fel a 1430-at és kérj a hívószámodra egy reset-elést. Majd le fog bontódni a kapcsolatod, reset-elik :) és kb. 10-15 perc múlva újra lehet próbálkozni.

Lehet, hogy Én is kérni fogom újra...

Ill. még az APN-el tudsz variálni. Internet és wnw APN-ek között. Nekem ez is szokott segíteni. Pl.: vmilyen videó lejátszás Internet APN-el akadozik, lecsatlakozom, átállítom wnw-re és folyamatos lesz...
  • Dynamic
    Valaki tapasztalt hasonlót? Februárban vettem fél évig semmi gond nem volt, de most már vagy 2 hónapja kb. 10 percenként átvált a jelerősség UMTS-be olyankor semmit nem lehet csinálni, a legegyszerűbb oldal sem jön be. Olyan mintha nem lenne net. Aztán kb. 3 perc múlva méltóztat visszaállni HSDPA-ra, akkor már lehet internetezni. Ugyanott lakom, Wnw manager 2.6.0.385-öt használok.
  • VérFürdő
    Hello nekem is fagyott állandóan laptop(Mitac8252D,MSIGX620X)nekem a Win7 Ultimate-bie/32bit oldotta meg valószínű más modem driver miatt. Azóta több mint 1 hete egyszer sem fagyott ki.
  • bcrics
    Hello,a T-s mobilnetet meg lehet osztani?
    Ienem van és evvel szeretném
    Ha lehet akkor mit és hol kell beállítanom hogy lássa a wifis cucc a t-scumót?

• fiman28
    Most már a 64-es fut a gépemen és a laptopomon, de semmi gond sincs vele.
  • alcotb
    Itt:
    http://www.option.com/en/support/software-download/usb-modems/icon225/
    van egy olyan hogy: Driver installer 4.0.17.0 ez mire jó?letöltöttem(gondoltam hátha segít) de nem tudom melyiket kell felrakni...

És ezt is letöltöttem: iCON® 225: SuperFire de ismeretlen fájlformátum...árneveztem rar-ba kicsomagoltam, el is indul de utánna meg valami AC Powerről magyaráz pirossal.
  • alcotb
    Mint írtam minden driver a legfrisebb, intelen is ellenőriztem autoupdate-el meg a fujitsu autoupdate-el is...A diablo Edition annyira nincsen szétmoddolva és már vagy 5 fajta xp-vel ki lett próbálva:

XP,XP SP2,XP SP3,XP Blade Edition, XP Diablo edition

És a stick programjai amiket próbáltam:

Option eredeti legfrisebb
    Fujitsu-s Option 3.0
    Fujitsu-s Option 3.1
    Eredeti T-mobile-os

Mindeggyikkel fagyott...

Már kezdek megőrülni!Nem tudom hogy mit lehet ilyenkor tenni...
  • Petka
    Alaplap driver frissítés, chipset, usb, stb... Nem feltétlenül a fujitsu oldalán vannak a legfrissebb driverek. Ha intel a gép, akkor értelemszerűen www.intel.com, www.via.com, szintén stb... A diablo edition xp nem tudom mit takar, de szerintem próbáld meg egy normális xp-vel is. Az ilyen-olyan moddolt xp-knél nem meglepő a hiba...
  • alcotb
    Sziasztok!

Vettem egy Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5505 -öt mobilnettel (t-mobile) még tavaly októberben.Azóta előfordul (van hogy napi többször is) hogy elkékhalálozik a gépem...Minden driver a legfrisebb, Windows XP SP3 van rajta (Diablo Edition).(volt már rajta más xp is mindeggyiknél volt kékhalál)

Elvittem a gépet szervízbe ott aztmondták hogy magának a gépnek semmi baja (persze ez azelőtt volt hogy kiderült volna hogy a stick a hibás, gondoltam hardver hiba).Utánna elvittem a stick-et a t-mobil-hoz mondván biztos maga a készülék a hibás, szoftvertfrissítettek, letesztelték...hibátlan...Erre kiderült hogy a stick drivere okozza a galibát...Letöltöttem a fujitsu oldaláről a legfrisebbet de még ennek ellenére is "fagy"...Mit lehet ilyenkor tenni?Kérlek segítsetek!

On Fri 2009.10.30. 12:37:59 your computer crashed
    This was likely caused by the following module: gt51ip.sys
    Bugcheck code: 0x100000D1 (0xFFFFFFDC, 0x2, 0x1, 0xA8C263D5)
    Error: Unknown
    file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\gt51ip.sys
    company: Option N.V.
    description: NDIS driver

• atila4
    Én a béta verzió óta használom és rendesen működik! option is felmegy rá
  • jamby19
    Illetve azt felejtettem még írni, hogy 64bit-esel próbálnám.
  • jamby19
    Helló!
    Win7-el használja valaki a korábban kapott w'n'w stick-et,vagy újabb modemét??
    Nem találtam arra utaló dolgot se a t-mobile oldalán,illetve azt se tudom az új modemek wnw drivere vagy az option drivere felmegy-e win7re.
    Előre is köszöntem!
  • Fabio Capello
    Gratula! :)
  • vohanyi
    Gratulálok Gery,én is jó egészséget kívánok a családnak!/azért néha aludjál is.../
  • Aspyrin
    Nagyon helyes! Én is gratulálok! :)
  • Petka
    Gratulálok! Jó egészséget a családnak!