T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az Option progit válaszd, ahogyan írtam.
<#wink>#wink>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Tedd fel a banner-ban lévõ Option progit és elõbb fog csatlakozni a NET-re, mint elindulának egyéb startup induló progik.
Melyik build-et akarod feltenni?!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Köszönöm a segítséget 😊
Ami érdekes még, ma voltam bent az üzletben, ahol vette anyám a sticket tegnap és azt mondta a srác, hogy a kártyát még aktiválni kell... (De akkor hogy tudtam tegnap pl SMS-t küldeni/fogadni?) Jó mondom akkor irány haza, aktiváljunk... Felhívtam a megadott számot, követtem az utasításokat, majd mondta a telefonos hölgy hogy ez a kártya tegnap aktiválva lett, majd letilva, õ sem értette hogy miért lehet ez, beszélt kollégákkal, arra jutottak hogy valami rendszerhiba lehet, megadtam a számomat, mondta hogy visszahív ha kiderül valami (a rendszer szerint a kártya most le van tiltva pedig SMS-t most is tudtam küldeni róla a mobilomra néhány perce)
Szóval itt tartok most, nem tudom mi van, mit csináljak vele
Mi a pontos hibaüzenet?
De csak az
Automatikus csatlakozás legyen kipipálva,az aut. indítás NE !--külömben hibaüzenet az XP bootolása után,bár utána csatlakozik!
Úgyis berakja magát az indítópultba!
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Jobb, ui. ebben van magyar nyelv + egy olyan, hogy Automatikus indulás.
(A "további" nyomógombra kattintva)
Nice! <#eljen>#eljen>
Bár Nekem a régi is automatikusan indult startup után.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Segítséget szeretnék kérni tõletek. Ma vettünk (én nem voltam jelen a vásárlásnál) egy Mobile Broadband Stick IV csomagot és az a problémám, hogy sehogy nem tudom mûködésre bírni az internet kapcsolatot. A szoftvere fel van telepítve, látszólag minden rendben van vele, elvileg csatlakozik is mikor rányomok a csatlakozás gombra, ennek ellenére nincs internet. (próbáltam több böngészõvel, tûzfal nélkül, stb..) Jelerõsség 2x környéke megvan átlagban, SMS küldés / fogadás mûködik a cuccal. Beállításokat is átnéztem, álligattam pár dolgot de nem változott semmi. Amit furcsának találtam, hogy a kiszolgáló IP címe 0.0.0.0 volt, gondolom ez nem normális (vagy az? 😊 )
Szóval a kérdésem az, hogy hibás-e esetleg a hardver, visszavigyem-e cserére, vagy ha nem akkor hogy kell mûködésre bírni?
Egy laptoppal és egy asztali géppel is ki lett próbálva, eredmény ugyan az.
Köszönöm!!!!
User name: hagyd üresen
Password: hagyd üresen
FlashGettel most is 6.5Mbit/s-al jön le a cucc.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Gondolkozom azon, hogy átállok a mobilinternetre, a Domino Net csomagra gondoltam, határozatlan idõre kéne, és ha jól tudom, ennél nem kell hûségnyilatkozat, a többinél viszont igen, de mivel bizonytalan hogy meddig lenne rá szükségem, ezért nem akarok 2 éves hûségnyilatkozatot aláírni. Tehát a Domino Netnél (Domino net) ha jól gondolom, annyi a teendõ hogy bemegyek a T-Mobilba, elmondom hogy mit akarok, veszek egy ilyen Domino Net simkártyát + kifizetem a belépési díjat, szal pengetek 4990 Ft-ot, és itthon csak aktiválnom kell, a domino net simkártyát beteszem a telefonba, összekötöm adatkábellel a számítógépemmel, és netezek a gépen? Bocs a hülye kérdésekért, csak a T-Mobile emailos ügyfélszolgálatról még nem jött válasz. Köszi!