T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
YW!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fabio Capello
köszi 😊

KranaZoli
Jól tudod. Szerintem semmi probléma nem lesz azzal a build-el. Jövõ héten Én is tervezem feltenni belõle az X64-est.

Az Option progit válaszd, ahogyan írtam.
<#wink>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fabio Capello
x86 lesz, 64bitnek nem látom sok értelmét, abban úgy tudom csak annyi az elõny, hogy az egyetlen ami tudja kezelni a 4 giga memót, nekem viszont csak 3 van, szal... 😄

KranaZoli
Nekem a 16384-es van fent. Ja, ez lesz a befutó. X86-os; vagy X64-es verziót?!

Fabio Capello
6.1.7600.16385

állítólag ez a final, vélemény?

KranaZoli
Abszolútte!

Tedd fel a banner-ban lévõ Option progit és elõbb fog csatlakozni a NET-re, mint elindulának egyéb startup induló progik.

Melyik build-et akarod feltenni?!

Fabio Capello
win7 alatt megbízhatóan mûködik a stick?

Nincs mit, remélem sikerrel jársz.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Holnap délelõtt visszamegyek megint az üzletbe ahol meg lett véve, elmondom hogy mi a helyzet, aztán megpróbálom kicseréltetni, és ha sikerül a csere akkor visszaszólok az aktiválós helyre hogy ki van cserélve + aktiválom az újat, gondolom ez a megoldás is jó.

Köszönöm a segítséget 😊

Ha visszahívást ígértek, akkor ezt meg is fogják tenni. Viszont ha bejelentésre került a dolog, akkor bizony elképzelhetõ, hogy pár napig még nem tudod majd használni. Én azért eljátszottam volna azt, hogy helyben aktiválom a kártyát, és ha gond van vele, cseréltetem.

Szia, a T-Mobile Internet Manager progi szerint minden rendben, SMS-t küldeni/fogadni tudok, ha rányomok a kapcsolódásra, akkor kis idõ után elméletileg csatlakozik is, elkezd számlálni hogy mennyi ideje megy a kapcsolat, fel/le sebességet is ír, internetkapcsolat viszont nincs (Firefox: "A kapcsolódás sikertelen bla bla...") próbáltam más böngészõvel, tûzfalat kikapcsoltam, eredmény semmi. Másik gépben ugyan ez a helyzet (xp sp3 a laptopon, sp2 az asztali gépen). Egyébként látszik hogy valamivel próbálkozik, mert nem egybõl írja ki hogy kapcsolódás sikertelen. Kapcsolat tulajdonságainál a kiszolgáló IP címe 0.0.0.0

Ami érdekes még, ma voltam bent az üzletben, ahol vette anyám a sticket tegnap és azt mondta a srác, hogy a kártyát még aktiválni kell... (De akkor hogy tudtam tegnap pl SMS-t küldeni/fogadni?) Jó mondom akkor irány haza, aktiváljunk... Felhívtam a megadott számot, követtem az utasításokat, majd mondta a telefonos hölgy hogy ez a kártya tegnap aktiválva lett, majd letilva, õ sem értette hogy miért lehet ez, beszélt kollégákkal, arra jutottak hogy valami rendszerhiba lehet, megadtam a számomat, mondta hogy visszahív ha kiderül valami (a rendszer szerint a kártya most le van tiltva pedig SMS-t most is tudtam küldeni róla a mobilomra néhány perce)

Szóval itt tartok most, nem tudom mi van, mit csináljak vele

Illetve tegnap este volt egy kis 3G leállás Budapest egyes részein, ha már tudod használni, akkor ez lehetett az oka.

Érinti. Amíg a kártya aktiválatlan, semmit sem tudsz vele kezdeni.
Mi a pontos hibaüzenet?

Köszi Vohányi! 😊

vohanyi
Ez így van!
De csak az
Automatikus csatlakozás legyen kipipálva,az aut. indítás NE !--külömben hibaüzenet az XP bootolása után,bár utána csatlakozik!
Úgyis berakja magát az indítópultba!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Szia, elméletileg a vásárlás helyén szerzõdéskötés után aktiválva lett, ügyfélszolgálaton nem érdeklõdtem még. Aktiválás után gondolom szinte azonnal használhatónak kéne lennie a cuccnak. Mondom, SMS küldés/fogadás mûködik (vagy azt nem érinti az aktiválás?)

KranaZoli
BIG-BIG Very-very THX!!!
<#worship><#worship><#worship>

Jobb, ui. ebben van magyar nyelv + egy olyan, hogy Automatikus indulás.
(A "további" nyomógombra kattintva)
Nice! <#eljen>

Bár Nekem a régi is automatikusan indult startup után.

vohanyi
Biztos,hogy már aktiválták a netet?Ügyfélszolgálat?

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

vohanyi
Akit érint : a fejlécbõl vagy INNEN letölthetõ a Globe Trotter Connect 3.1.0.1086-os frissítése! Ugyanolyan jó!

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tõletek. Ma vettünk (én nem voltam jelen a vásárlásnál) egy Mobile Broadband Stick IV csomagot és az a problémám, hogy sehogy nem tudom mûködésre bírni az internet kapcsolatot. A szoftvere fel van telepítve, látszólag minden rendben van vele, elvileg csatlakozik is mikor rányomok a csatlakozás gombra, ennek ellenére nincs internet. (próbáltam több böngészõvel, tûzfal nélkül, stb..) Jelerõsség 2x környéke megvan átlagban, SMS küldés / fogadás mûködik a cuccal. Beállításokat is átnéztem, álligattam pár dolgot de nem változott semmi. Amit furcsának találtam, hogy a kiszolgáló IP címe 0.0.0.0 volt, gondolom ez nem normális (vagy az? 😊 )

Szóval a kérdésem az, hogy hibás-e esetleg a hardver, visszavigyem-e cserére, vagy ha nem akkor hogy kell mûködésre bírni?

Egy laptoppal és egy asztali géppel is ki lett próbálva, eredmény ugyan az.

Gery85
Na,most azt csináltam,hogy beraktam egy 32kbites kapcsolatot, ezért most állandóan megy az adatátvitel és nem szakad meg a kapcsolat, és van 3mbit ott ahol nincs is lefedettség<#gonosz1>

Gery85
Most épp Dobogókõn vagyok, itt nincsen 3G elvileg,de ha átállítom,hogy csak az legyen,akkor van 1-2 térerõ kb 2mbites sebességgel,csak sajna szakadozik, egy idõ után nem jön be semmi 😞

Fabio Capello
Aspyrin a T-nél dolgozik 😄

OssianFan
Na mostmár egy teljesen korrekt árat ír az egyenlegemnél, 11E ft. Megnyugodtam.

OssianFan
És azt szabad tudni hogy mekkora adatforgalmat bonyolítasz le egy hónapban, és hogy mennyit szokott írni a T-Mobil webes felületén? Mert nekem ~80mb-ra írt ~80 ezer ft-ot. Amúgy felhívtam énis egy ügyintézõt ma délután, õ is aztmondta hogy minden rendben van.

Nna, most vettem egy Broadband Stick V modemet, 1sõ mérésre 4M/1M volt a sebesség a ping meg 112-es. De, hogy egyes eladók milyen sötétek, te úr isten, meg akart gyõzni, hogy a 7,2 letöltés csak névleges, hogy itt, most éppen sz.fehérvéron használom itt a 2M-nál több sose lesz. Eléggé furcsán néztem rá.
Nincs mit, remélem megoldotta a problémát.

Erre nem gondoltam!
Köszönöm!!!!
A My-Tmobile csak tájékoztató jellegû információt ad ha az egyenleget veszed figyelembe: nem tartalmazza a havidíjat, havidíjas szolgáltatásokat és a jóváírásokat sem.

APN: internet (csupa kisbetûvel)
User name: hagyd üresen
Password: hagyd üresen

Gery85
Gondoltam,hogy ez a helyzet, nekünk is több százezer forint szokott lenni a honlapon.

Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni egy T-mobilos E220 modemmel kapcsolatban. A frimware-t frissítettem. mdma -val próbálom. A csatlakozásnál 619 hibára fut. Mi lehet a gond? Egy másik fórumon azt írták, hogy az APN beállítás lehet a rossz! Ez mi is pontosan? Mit kell állítanom? Köszi!!!
OssianFan
Na, ma voltam a T-mobilban, a nõ felhívott 3 ügyintézõt is, mindegyik aztmondta hogy minden rendben van, ez teljesen normális. Írtam a T-mobil központjának is emailt, de azt írták vissza, hogy hívjam fel a 1430-at, és majd az ügyintézõ segít. Ebben az a röhej, hogy a T-mobil honlapján az van, hogy keresse meg õket bárki bizalommal... Minek, ha nem értenek semmihez? Eddig akárhányszor írtam nekik, mindig azt írták, hogy hívjam fel a 1430-at.

Ezt most nem igazán értem. <#fejvakaras>

Valószinûleg el vagy átkozva, vagy valaki voodoo varázslatott tett rád!

Az ilyen hsz-eket amivel vissza akarnak élni töröljéték már basszus!!

OssianFan
Bnõm most megy megkérdezni, mert nekem dolgom van, de max 10 perc és megtudok mindent. De amúgy ez nem tudom hogy lehet, egy ismerõs mondta hogy neki 8gb-re jött ki 80ezer, nekem meg kb 80 mb-nyi forgalmam volt.

Gery85
Korlátlan csomagnál is ilyen gigászi összegeket ír a t-mobile oldala. A havi számlán szokták vissza minuszolni,de kérdezz utána.

OssianFan
Hmm, talán csak vmi rendszerhiba az egész, nemtudom. Reggel amikor írtam, 84ezer ft-ot írt, aztán beszéltem kb 20 percet barátnõmmel, most 98ezer ft, és ma a mobilnethez hozzá se nyúltam még.

Ha elõfizetéses vagy, privátban küldd át a telefonszámod, megnézem.

OssianFan
Na most marha ideges vagyok. Tegnap a sim kártyámhoz hozzárendeltem a mobilnetet, 3gb-os csomagot kértem, aztmondta a nõ hogy hazamegyek, már tudok netezni, csak a telefonom kapcsoljam ki- aztán be. Hazajöttem, ki-bekapcsolás megvolt, a gépre feltelepítettem a telefon modemjének a szoftverét, kábellel összekötöttem a gépet és a telefont, ment a mobilnet, örültem mint majom a farkának. Mobilnetezés elõtt beléptem a t-mobile oldalára, 7ezer ft volt a számlám. Kb 2 órányi mobilnetezés után: 84ezer Ft !!! Nemtudom hogy ez hogy jött össze, mert nem ment letöltés, se semmi olyan dolog, ami ennyire leterhelte volna. Remélem csak valami elírás van vagy valami, de ekkora összeget én ki nem fizetek nekik, az tuti! A nõ nem adott semmi tájékoztatót meg semmit hogy mit hogy kell beállítani, aztmondta nem kell semmi beállítás, csak a kábel.

vohanyi
Másfél órája léptem fel-minden rendben.Elõtte 1-ig rendben volt szintén.
FlashGettel most is 6.5Mbit/s-al jön le a cucc.

Gery85
Volt ma valakinek olyan problémája,hogy nem tudott fellépni az internetre? Nekem kb egy órája volt ez, azt írta,hogy a távoli számítógép nem válaszolt, és hogy zárolta a portot.

OssianFan
Köszi az infót. Igazából csak napi néhány órás böngészésre kéne, úgyhogy megfelel nekem, valószínûleg úgyis csak kb fél évig kell. Ma délután sztem megyek is, aztán veszek egy ilyen domino net sim kártyát 😉 Köszi mégegyszer!

Petka
Sajnos ez a telefon nem HSDPA képes, csak EDGE, ami elég lassúnak számít. Ha csak laza böngészésre, msnezésre meg hasonlókra szeretnéd használni, akkor oké, de letölteni, youtube videokat nézegetni nem lehet vele. Elõnye viszont, hogy az szinte bárhol elérhetõ.

OssianFan
Sony Ericcson K550 -el. Van benne beépített modem, úgyhogy sztem mûködnie kell.

Petka
Milyen telefonnal szeretnéd használni?

OssianFan
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Gondolkozom azon, hogy átállok a mobilinternetre, a Domino Net csomagra gondoltam, határozatlan idõre kéne, és ha jól tudom, ennél nem kell hûségnyilatkozat, a többinél viszont igen, de mivel bizonytalan hogy meddig lenne rá szükségem, ezért nem akarok 2 éves hûségnyilatkozatot aláírni. Tehát a Domino Netnél (Domino net) ha jól gondolom, annyi a teendõ hogy bemegyek a T-Mobilba, elmondom hogy mit akarok, veszek egy ilyen Domino Net simkártyát + kifizetem a belépési díjat, szal pengetek 4990 Ft-ot, és itthon csak aktiválnom kell, a domino net simkártyát beteszem a telefonba, összekötöm adatkábellel a számítógépemmel, és netezek a gépen? Bocs a hülye kérdésekért, csak a T-Mobile emailos ügyfélszolgálatról még nem jött válasz. Köszi!

Gery85
szerintem jobban jársz, ha külföldön bemész egy internet kávézóba és ott netezel.