T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, most elbasztál közel fél órát arra, hogy játszod a kemény nagyfiút, értelme mi volt? Semmi. "javaslatom Csak77 et tiltsuk ki." 😊)))))

"hello érdeklõdnék kinek mi a tapasztalata a t-mobil mobil internetrõl, 3 giga korlátos érdekelne, használhatóság, milyen a korlátozás után, idõjárási tényezõk befolyásplják-e meg hasonlók!!
köszönöm"

Az emlitett kérdés..Csak77 küdd má'ide a válaszodat amiért ezt a beirást le kellett fikázni..miért komplett hülye a srác?mert õ azt kérdezte hogy valakinek van-e tapasztalata.tapasztalatot nem irnak a T honlapján.Szerintem totál normális és jogos kérdéseket tett fel.vagy csak én gondolom ezt?
Komplett hülye vagy te is ugyhogy magadat se szereted?amugy nem értem miért hülye az aki kérdez valamit?te mindent tudtál a T netröl?visszaolvasva akkor te is éppolyan hülye vagy mert te is kérdeztél itt párat.te miért nem huztál fel a T honlapjára?javaslatom Csak77 et tiltsuk ki.

Amugy meg ha mindenképp kötekedsz akkor javaslom keress egy épitkezést és ott köss bele a betonba is.idióta sügér szerencsétlen agyatlan alpári seggfej vagy.szerintem ebben a komplett társaság egyetért velem
Nah kispatak, ha kiszáradtál, akkor szólj majd...

Nem oltok én senkitse, csak nem szeretem a komplett hülyéket.

Na igen..csak77 te tényleg belekötsz mindenkibe.te egy igazi suttyó vagymár régebben is igy kütted a témát.ennyi iq-t honnan sikerült gyûjtened?vagy a neved tényleg az iq-dra vonatkozhat.már ezt valaki elhintette de valszeg igaza vót.seggagyu pöcs
user2009
aha, barátom a "gugli", és meg is találtam már ezt az oldalt, csak hát nem jött még be sosem <#szomoru2> azért köszi!

Petka
Bocsi félrement, nem neked szántam Vohányi, hanem Csak77-nek...

Petka
Te azért jársz ide, hogy leoltsál midenkit? Emberünk benézett, látta, hogy ott van a fejlécben a segítségnyújtás szó és kérdezett, erre te gyakorlatilag elküldted a pöcsbe... Nem csodálom, hogy már mindenkinek megvan a véleménye az sg-rõl...

vohanyi
off- Data,-és Rapid keresõ -off
Google a barátod ? -UFF

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Mert aki egy mondatban ennyi baromságot képes kérdezni, anélkül, hogy talán megnézne az infókért a T oldalát, azt nem szabad net közelébe engedni. Azé.

mer?
Neked teljesen felesleges ilyesmi cucc...

hello érdeklõdnék kinek mi a tapasztalata a t-mobil mobil internetrõl, 3 giga korlátos érdekelne, használhatóság, milyen a korlátozás után, idõjárási tényezõk befolyásplják-e meg hasonlók!!
köszönöm
user2009
off- vaki esetleg tud valamiféle data.hu keresõrõl? - off

Petka
Mibe, hogy otthon figyel már neki a HSPA+ modem?<#idiota>

Gery85
<#nyes>

KranaZoli
ITT! <#gonosz1>

Tudom, de az Te voltál és Nálad már akkor 14.4Mbit lesz a T-NET, amikor Nálunk csak fele annyi. Szerintem Te a korlátozásban is megdöntenéd a rekordokat. <#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Gery85
Amikor én voltam korlátozva nyomtam ilyeneket,akkor hol voltál?<#ejnye1>

Letöltés 320kbit, feltöltést pedig nem korlátozzák. youtube, netrádió simán ment!

KranaZoli
Nyomjál már légyszi Speedtest-et, meg vmi letöltési sebességet.
(firefox; IE. Tökmind1)

<#worship>

You Tube?! NET rádió?! Ilyesmik akadás nélkül mennek, vagy megérezni, hogy korlátozva vagy?!

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Közben felhívtam a T-mobile szolgáltatóm. És elsírtam magam<#szomoru1>
És õk is megerõsitettek ebben sajnos. De még így a korlátozás alatt is elég gyorsan bejönnek a weboldalak. A letöltés az olyan 40 kbit/sec.
100 mb olyan 45 perc alatt jön le. Nem vészes kibirom.
Sajnos nem.
A korlátozást követõ 13-14-ik napban kapod majd meg a feloldást, ezt egy sms is meg fogja erõsíteni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Köszönöm a gyors választ.

Ja és közben még egy kérdés felmerült. Khm... Túl sokat töltögettem sajnos és ma jött egy sms. Le vagyok korlátozva 😞
Ma van a számla zárásom. Akkor és már holnap elvileg tölthetek 1000 rel ? A számlám nem lesz több ez miatt ? Elõre is köszönöm a gyors választ. És még valami, ezt a Globe Trotter Connect 3.1.0.1086 programot mielött felrakom uninstalálni kell a web n wal programot ?
KranaZoli
Igen.

Csak egy kérdés !

Ezt a programot Globe Trotter Connect 3.1.0.1086-ost lehet használni ahoz a web n walk modemhez amit a T-mobile tól kaptunk ?

Én kérek elnézést.

Petka
Nem, csak most tudatosult bennünk, hogy mostmár dolgozni is kéne 😄

Korlátlan T-mobilnet tarifacsomag átirással elvihetõ.Akit érdekel irjon
Gery85
Mindenki szabin van?😊

Gery85
Gondolom amíg a szolgáltatók nem támogatják,addig felesleges kiadni rá.

Petka
Még mindig nincs hozzá 5.76mb/s-os hsupa+ firmware...

Gery85
jobb az, annak nagyobb a feltöltési sebessége, 1x majd csak ki lehet használni, szerintem tartsd meg <#wink>

Petka
Csere E176-ra?<#idiota>

Gery85
Nem, E272,de a napokban frissítettem a firm-t,de azt írja,hogy 7,2vel van fent.

Petka
Hogy a pöcsbe ilyen gyors a letöltés? 14.4-es modem?

Gery85
Nálam megint frankón megy a net:

<#wave>

Jó félévet zárt a mobilinternet

"Az adatforgalom növekedése ellenére a T-Mobile és a Pannon esetében is a forgalmazásban résztvevõ elõfizetések alapján számított egy elõfizetõre jutó adatforgalom csökkent, míg a Vodafone ügyfeleinél megállt a január óta tartó csökkenõ tendencia és az átlagos forgalom ismét 2 GByte (!!!) fölé emelkedett."

Ennyit a hálózat terhelésérõl....
Igazad van, de örültem volna, ha más is használja domino csomagban a netet és elmondta volna a tapasztalatait, ha nem is ez volt a kérdés, elolvastam már a t oldalát, de nem sok info van fent errõl a szolgáltatásról... Én rontottam el, mert hülyén kérdeztem... Bocs, majd legközelebb várok, hátha más kérdezi. 😊)))
Szia!

Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy a linken mennyibõl tartott volna tájékozódnod? Egyenlegfeltöltés menüpont, a kérdésedre a válasz..

Gery85
Én passzolom, esetleg ászf-t olvass róla, gondolom ott leírják

Esetleg más? 😊
KranaZoli
<#wink>

<#eljen>

KranaZoli
Nem értelek. <#szomoru2>
Semmilyen külön driver nem kell. Attól függõen, hogy X86-os, vagy X64-es Seven-t teszel fel függ, hogy a 32, vagy 64 bit-es wnw-t kell feltenned. Mind1ik jó.

De Én az Option-t használom wnw helyett.

Megis milyen bakker!

KranaZoli
Milyen driver?!?!?!

Win7-re van driver vagy valami?

Szia!

Engem az érdekelne, hogy tényleg úgy mükõdik, mint egy mobil feltöltés? Tehát ha lejár az egyenlegem mondjuk 3hónap múlva, akkor újra fel lehet tölteni?

Ha nem vagyok T-mobilos, akkor is igénybe vehetem?

Köszi. 😊
Gery85
Hát lehet, én amikor korlátot kaptam az délután kb 4 óra körül lehetett és este 9kor kaptam sms-t róla... nem a gyorsaságukról híresek

tegnap érdekes dolog történt..reggel fellépek netre és mit látok?sebességem stabilan 40-43kbájt..hmmm mondom itt valami nem stimmel de csak nem akart gyorsulni..sem torrent sem pedig webrõl nem jött csak 43k.val..na gondoltam bilincs mert lehet hogy véletlen belefutottam..csak sms nem jött.aztán este meg minden jó volt.sebesség 800kbájt.ki érti ezt?mert ugyfest hogy kaptam egy korlátot csak rájöttek hogy nem kellett volna?????????????????????