T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm"
Az emlitett kérdés..Csak77 küdd má'ide a válaszodat amiért ezt a beirást le kellett fikázni..miért komplett hülye a srác?mert õ azt kérdezte hogy valakinek van-e tapasztalata.tapasztalatot nem irnak a T honlapján.Szerintem totál normális és jogos kérdéseket tett fel.vagy csak én gondolom ezt?
Amugy meg ha mindenképp kötekedsz akkor javaslom keress egy épitkezést és ott köss bele a betonba is.idióta sügér szerencsétlen agyatlan alpári seggfej vagy.szerintem ebben a komplett társaság egyetért velem
Google a barátod ? -UFF
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
köszönöm
Tudom, de az Te voltál és Nálad már akkor 14.4Mbit lesz a T-NET, amikor Nálunk csak fele annyi. Szerintem Te a korlátozásban is megdöntenéd a rekordokat. <#zavart1>#zavart1>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Letöltés 320kbit, feltöltést pedig nem korlátozzák. youtube, netrádió simán ment!
(firefox; IE. Tökmind1)
<#worship>#worship>
You Tube?! NET rádió?! Ilyesmik akadás nélkül mennek, vagy megérezni, hogy korlátozva vagy?!
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
És õk is megerõsitettek ebben sajnos. De még így a korlátozás alatt is elég gyorsan bejönnek a weboldalak. A letöltés az olyan 40 kbit/sec.
100 mb olyan 45 perc alatt jön le. Nem vészes kibirom.
A korlátozást követõ 13-14-ik napban kapod majd meg a feloldást, ezt egy sms is meg fogja erõsíteni.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ja és közben még egy kérdés felmerült. Khm... Túl sokat töltögettem sajnos és ma jött egy sms. Le vagyok korlátozva 😞
Ma van a számla zárásom. Akkor és már holnap elvileg tölthetek 1000 rel ? A számlám nem lesz több ez miatt ? Elõre is köszönöm a gyors választ. És még valami, ezt a Globe Trotter Connect 3.1.0.1086 programot mielött felrakom uninstalálni kell a web n wal programot ?
Ezt a programot Globe Trotter Connect 3.1.0.1086-ost lehet használni ahoz a web n walk modemhez amit a T-mobile tól kaptunk ?
"Az adatforgalom növekedése ellenére a T-Mobile és a Pannon esetében is a forgalmazásban résztvevõ elõfizetések alapján számított egy elõfizetõre jutó adatforgalom csökkent, míg a Vodafone ügyfeleinél megállt a január óta tartó csökkenõ tendencia és az átlagos forgalom ismét 2 GByte (!!!) fölé emelkedett."
Ennyit a hálózat terhelésérõl....
Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy a linken mennyibõl tartott volna tájékozódnod? Egyenlegfeltöltés menüpont, a kérdésedre a válasz..
Semmilyen külön driver nem kell. Attól függõen, hogy X86-os, vagy X64-es Seven-t teszel fel függ, hogy a 32, vagy 64 bit-es wnw-t kell feltenned. Mind1ik jó.
De Én az Option-t használom wnw helyett.
Engem az érdekelne, hogy tényleg úgy mükõdik, mint egy mobil feltöltés? Tehát ha lejár az egyenlegem mondjuk 3hónap múlva, akkor újra fel lehet tölteni?
Ha nem vagyok T-mobilos, akkor is igénybe vehetem?
Köszi. 😊