4171
  • Dynamic
    Ma "végre" engem is korlátoztak (384 kbps). Vettem egy új gépet és egy csomó az utóbbi években kimaradt játékdemót töltögettem le tesztelés céljából. Hát tehetek én róla, hogy ezek a nyavalyás demók manapság 2 gigabájtosak?:))
    A kérdésem annyi, hogy hogy is van a korlát? 2 hétig tart. És mennyi lehet a forgalom limit, hogy ne kerüljek legközeleb hasonló helyzetbe?(Februárban vásárolt "korlátlan opciós" netem van)
    Mielőtt kapom az anyázásokat, tudom, hogy ezek le voltak itt írva, ezért visszaolvastam, de csak a kéthetes korlátra találtam utalásokat.
    Köszi.
  • Gery85

Nekem a feltöltéssel vannak problémáim mostanában.
  • Petka

Éjszakánként karcolgatja a 6mbit/s-et is.
  • pumi1980
    Szívesen :)
  • asiagyuri
    Na ezt is megcsináltam. Jólnéz ki a felülete a proginak. ezt használom. Köszi :)
  • pumi1980
    Az a gond, hogy a VMC progival csak vodás kártya megy, akkor is ha már független a modem. Telepíteni kell a medemre egy szolgáltató független dashboardot is. Én ezt használom :Huawei Mobile Partner. A gyártó oldalárol le is töltheted :
    link
    Ez a fájl kell :E220 Client Software WINMACB300D00SP02C03.zip

1. kitömöríted a letöltött fájlt

2. futtatod a benne lévő exe fájlt, ekkor települ a modemre a Mobil Partner

3. majd a modemrol telepíted a pc-re Mobile Partner programot
    (lehet hogy előtte újra fel kell ismertetni a modemet a pc-vel, USB ki-be)

4. mivel a Mobile Partner szolgáltató független, ezért a T-Mobile szolgáltatót be kell állítanod: Mobile Partner->Tools->Options->
    Profile Management->Import->"Hungary T Mobile H Internet"

5. ennyi

Így most van egy teljesen szolgáltató független modemed.

De használhatod az MDMA-t is csak azzal szerintem(?) nem lehet SMS-t fogadni/küldeni.

Ja a VMC-t nyugodtan távolítsd el a gépről (uninstall).

• asiagyuri
    Megoldottam. MDMA-n keresztül csatlakoztam, és faszán megy, mindjárt más:

A ping kicsit nagyobb, de ezis tűrhető. A feltöltés megfelelően működik. Na vissza viszem a T-s modemet, javítsák meg. Addig ez marad.

Köszi a segítséget Pumi! Nélküled nemment volna. :)
  • asiagyuri
    Ja, és ez alapján csináltam. De ez ugyan az mint a másik amit adtál: link
  • asiagyuri
    Találtam egy oldalt, itt le is írja a lépéseket, és az összes szükséges programot lelehet egy pakk-ba tölteni. Ezt megis tettem, és követtem az utasításokat, a végén leírtam a Hexedit által adott 8 számjegyű kódot, azt beírtam a CardLock UnLock progiba, ki is írta hogy Unlock Succeful.

Bele T-s kártya, kiírja hogy T-mobile 3G, majd csatlakozás gomb. Előjön egy lista ahol csak Vodafone hálózatokat lehet kijelölni. Ez nemjó. APN-hez beírtam azt ami a T modem szoftverébe is volt az "internet"-et. Majd csatlakozás gomb. Erre kijön az hogy "Vodafone hálózathoz kell kapcsolódni az adatátvitel megkezdéséhez" vagy mit! Akkor most? Pedig elvileg jól csináltam mindent!
  • asiagyuri
    Innen lekéne tölteni a E220 SimLock_UnLock.exe-t, de nemtalálom... :(

link
  • asiagyuri
    Uhh köszi szépen. Na majd nekilátok akkor. :)
  • pumi1980
    unlocking-huawei-e220manully
    én ez alapján csináltam meg az E220-al, semmibe sem került :)
  • KranaZoli #2754
    PH Aprók között nézz szét. Vannak akik pár ezresért megcsinálják. Még olyat is láttam, aki házhoz megy. :D
  • asiagyuri
    Nemtudja valaki, hogy Vodafone-os Huawei E220-as modemet hogyan tudok kifüggetleníteni? Mert ha senkinek nincs ötlete erre a feltöltés problémámra, akkor azt kifüggetleníteném, azt avval használnám...
  • andrejfej
    T-Mobile web'n'walk USB stick V a hivatalos neve, nem ugyanaz, de elvileg ugyanazt kellene tudnia..
    Szombat kora délután:

• asiagyuri
    Mostis megmértem. Felment 600 kbit/s-ig, aztán szépen lassan vissza esett a feltöltés, és megállt itt:

• asiagyuri
    Nekem Mobile Broadband Stick V van, nemtudom hogy ugyan az-e mint amit írtál, de engem soha nemdob le msn-ről, és nem szakad meg a net. Ebből a szempontból tökéletesen megy. Csak egyetlen problémám van vele, mégpedig a feltöltése valamiért nagyon szar! Látom neked jó. Akkor nemtudom mi baja enyémnek.

Lehet a Te bajodon egy op.rendszer újratelepítés segítene.
  • andrejfej
    Hűű, péntek estére erősen belassult..
  • andrejfej
    Szia mindenki, WnW Stick V.-ösön netezek, de az msn (vagyis Live..) 10mp-enként megszakad... Valakinek ven ezzel tapasztalata?
  • Gery85
    NE REKLÁMOZZ!!Töröltem!!!
  • KranaZoli #2746
  • Petka
    Ide se kértünk reklámot, ahogy a fórum más topikjába se!
    Szevasz...
  • Csak77
    Kapcsold ki az eszközkezelőben a modem energiatakarékossági opcióját.
  • asiagyuri
    áh. ping se jó. online játéknál eléggé érződik. a rossz feltöltési sebesség miatt. nincs erre megoldás? pl. szoftverfrissítés a modembe.
  • jamby19
    Jav.ZTE MF637
  • asiagyuri
    Nekem is lenne 2 kérdésem:

1: nekem is a mobile boardband stick V van, a letöltés fasza, a ping is fasza, de a feltöltés elég lassú, és nehézkesen indul el speedtest.net-nél, meg a többi sebesség mérőnél is. Egyébként ennek ellenére jól működnek az oldalak betöltése, azonnal bejön.

Íme:

2: A T-nél is úgyműködik az a dolog, hogy csak a szétkapcsolás után adódik hozzá az addig elért adatmennyiség a többihez a központban náluk? Köszi.

Ma keztem el használni a modemet T nettel, egyelőre jó...
  • jamby19
    Valaki tudna nekem segíteni,miért van az,hogy netezni jó a tegnap vett modem (Mobile Broadband Stick V ZTE MA637), de ha elindítom a letöltést max 5-10percig jó, azután elkezdenek csökkenni a fel-le kb/s értékek,aztán el is tűnnek a listából a fel-le töltendő fájlok és végül leszedi alul az eszköztárnál a két kis monitor elől a kék kis kört (Vista,Win7nél ez jelzi a hálózatot). Ezután lekapcsol,kapcsolódás.. 5-10prcig megint jó, mi okozhatja ezt?? Driver amit kaptam az van feltelepítve hozzá(T-Mobile Internet Manager Driver verziója 01/04/2009,1.2050.0.11
    Előre is köszönöm, vagy ha van valami ötlet.
  • atidnaB
    A tököm tele van ezzel a web'n'walk Stick V-vel..Nem elég,hogy a sebessége katasztrófális..bár tény,hogy a lefedettség sem tökéletes..Még szét is kapcsol vagy 3-szor..Már kezdem nagyon unni..:/
  • nbs86
    Köszönöm a választ.
    Valahol sejtettem, hogy ez lesz. :)
  • atila4
    de jó is lenne ha a feltöltést nem számolná :D :)
  • KranaZoli #2735
    De lesz akkor is.
    Le és feltöltés is beleszámít a forgalmazott adatmennyiségbe!!!
  • nbs86
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a mobilnet csomagok esetében ott van, ha elérem az x letöltési mennyiséget, akkor korlátozank. De ha mondjuk nem töltök le, csak felfelé napokig, akkor nem lesz korlátozás?
    Köszi a választ, ha tudja valaki!

üdv:
    nbs86
  • KranaZoli #2733
    Ez már az elejétől köztudott volt.
    Ebben mi az új?!

Ha annó így kötötted meg a szerződésed, akkor jövőre drágul +1000 pénzel, de ugyanúgy marad korlátlan. Ergo ennyivel lesz drágább. :D

Ui.:

Ugyanakkor most lehetne pl. ez a csomag 10ezer pénz, Neked akkor is csak plusz ezer pénzbe kerül.

De lehetne 3000 pénz is és akkor "bukta" volt(van).
  • atila4
    leeht plus 1000 Ft-ért ahogy a szerződésbe áll
  • Petka
    Most akkor mivan, ha lejár az 1 évre kötött korlátlan opció? Lehet továbbra is kérni?
  • jamby19
    Meg is jött a Broadband Stick V modem amit tegnap délelőtt rendeltem.
    A ping 70 és 90 között mozog, az előző néhol 150-160 pingjéhez képest megváltás,és a feltöltés is 1,4MBit-re módosult.
  • KranaZoli #2729
    Exactly!
    Eddig tartott a jobb lét.

Én ma kaptam meg.
  • jamby19
    Helló!!
    Ti is kaptatok postán levelet?? Korlátlan adat opcióval kapcsolatban, ha jól vettem ki csak akkor kell reagálni ha változtatni akarok pl.amit ajánlanak is Relax csomagok,de én nem akarok újra 5,10Gb okkal játszani.
    Tehát havi +1000 többet kell fizetnünk,de ezt tudtuk is.
  • Aspyrin
    Szívesen, fejből nyomtam az infót, nem vagyok bent. :)
  • Aspyrin
    Wap leállás van, türelem.