T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tnet. hát igen, próba szerecse. nem vesztek semmit ha megpróbálom. bár azóta levitték 5 gigára a 10 gigát, és a számlám se 5%-al emelkedett, ami az áfa miatt lett volna, hanem 10%-al... ezeket is megemlítem a levében.
ha sikerül felmondani, vezetékes lesz utána. elég volt a mobil netbõl. ha nem, akkor 2010 február 6-án megyek a boltba felmondani. adigra jár le a 2 évem. majd ha a vezetékes 1 éves hûsége lejár, addigra talán javul a mobil net dolog. és talán vissza térek erre ha ugy alakulnak...
Bár próba cseresznye
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
szóval elsõ lépésként milyen levelet küldjek el, milyen mail címre?
köszi
(bocs hogy ide is írom ezt. a voda topikba is írtam, csak ott nemigen játnak az ex vodások, akik Ti vagytok...)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A kilövésre nekem nincs tippem, azt hittem szó szerint érted! 😄
Szóval ki lehet löni?hm...privi??????????????<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Kilõni? Biztosan. 😄
Jogos!
Valóban. <#zavart1>#zavart1>
Elég türelmesnek kell lenni hozzá, de kivitelezhetõ több napos non-stop torrent-el pl.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A poén az, hogy valaki akkor is átlépheti a korlátot amikor korlátozva van.! 😄
Egyébként meg necces multira használni még a 80-as pinget is. Fõleg egy FPS-nél. És azt sem árt figyelembe venni, hogy egyáltalán nem stabil a ping. Tehát folyamatos mozgásnál a többi játékos számára úgy tûnik mintha csak véletlenszerûen teleportálgatnál...
100ms-et elméletben átszámolva 10FPS-nek lehet venni, ami azért valljuk be, nagyon kevés...
Ha a feltöltésed 384K akkor a pinged kb 100 körül lesz, ha 1,2mbit a feltötlésed,akkor pedig 70-80 körül
Egy kérdés. Ha nincs korlátozás akkor elvileg minden játékkal lehet multiplayerban játszani evvel a nettel ?
Ha jól tudom ,hogy a pin a lényeg a multiplayerban ?
Elöre is köszi a választ.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
'Aspyrin'?
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
De nagyon szar így korlátozva. Megigérem jó fiú leszek csak rakják már vissza a régi sebességet<#rinya>#rinya><#worship>#worship>
'csak77'-tel/