T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asiagyuri
nem a huawei-vel van a gond 😄 . hanem a szolgáltatással. majd aztmondom hogy a sim kártyád dugják fel... 😉

asiagyuri
geri. privi ment vissza.

tnet. hát igen, próba szerecse. nem vesztek semmit ha megpróbálom. bár azóta levitték 5 gigára a 10 gigát, és a számlám se 5%-al emelkedett, ami az áfa miatt lett volna, hanem 10%-al... ezeket is megemlítem a levében.

ha sikerül felmondani, vezetékes lesz utána. elég volt a mobil netbõl. ha nem, akkor 2010 február 6-án megyek a boltba felmondani. adigra jár le a 2 évem. majd ha a vezetékes 1 éves hûsége lejár, addigra talán javul a mobil net dolog. és talán vissza térek erre ha ugy alakulnak...

Kissé megcsúsztál vele..Esélytelen hogy most már elengedjenek.már lecsengett a Voda balhéééééé...sorry

Bár próba cseresznye
KranaZoli
Írd Nekik azt, hogy dugják fel Maguknak a stick-üket. <#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Gery85
privi ment

asiagyuri
Üdv! Segítséget kérnék volt vodásoktól akik felmondták a netet. Felszeretném énis mondani mostmár.

szóval elsõ lépésként milyen levelet küldjek el, milyen mail címre?

köszi

(bocs hogy ide is írom ezt. a voda topikba is írtam, csak ott nemigen játnak az ex vodások, akik Ti vagytok...)

Gery85
Azért itt egy fokkal okosabb emberek vannak mint panniéknál meg vodkáéknál, legalább lehet használni<#alien2>

Köszi a válaszaidat.lelomboztál de azért köszike<#worship><#worship><#worship>
Nem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ugy értettem a kilövést hogy ha pl.adva van egy elöfizetés akkor pl.csak azt ki lehet ugy szuperálni hogy ne figyelje a rendszer?
Fogalmam sincs kik hozzák meg ezeket a döntéseket. 😊
A kilövésre nekem nincs tippem, azt hittem szó szerint érted! 😄

😄😄😄 És mégegy érdekelne...Ki vagy kik döntenek arról hogy mennyi a használható adatmennyiség korlát nélkül?ugyértem ti vagy hogyan van ez?el tudnánk viselni kicsit több adatmennyiséget is...sztem..mondjuk 7nap 40giga.na az már korrekt lenne.nemde?hamár ennyi az ára.
Szóval ki lehet löni?hm...privi??????????????<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Olyankor folyamatos marad a tiltás a következõ 13-14 napig. 😊
Kilõni? Biztosan. 😄

Hát szükösen de igen.és olyankor mi van amugy?és ezt az automatát nem lehet kilöni?😄
KranaZoli
"A poén az, hogy valaki akkor is átlépheti a korlátot amikor korlátozva van.!"

Jogos!
Valóban. <#zavart1>

Elég türelmesnek kell lenni hozzá, de kivitelezhetõ több napos non-stop torrent-el pl.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Értelemszerûen automata rendszer figyeli a netforgalmat. 😊
A poén az, hogy valaki akkor is átlépheti a korlátot amikor korlátozva van.! 😄

Gery85
Attól hogy a vodánál úgy van a Tnél máshogy van, itt ez mûködik a gyakorlatban.

Petka
Valószínûleg nincs összefüggés, de az tény, hogy a 384-es feltöltésnél 100 felett van a ping, az 1.2-esnél meg 80 alatt...

Egyébként meg necces multira használni még a 80-as pinget is. Fõleg egy FPS-nél. És azt sem árt figyelembe venni, hogy egyáltalán nem stabil a ping. Tehát folyamatos mozgásnál a többi játékos számára úgy tûnik mintha csak véletlenszerûen teleportálgatnál...

100ms-et elméletben átszámolva 10FPS-nek lehet venni, ami azért valljuk be, nagyon kevés...

asiagyuri
Igen a ping számít a multi játékokban. Én 150 kbit/s-es voda korlátos sebességel is tudok multizni. Ugyan akkora a ping, mint mikor full a sebességem (120-140 ms)... Nemhiszem hogy ez T-mobilnál máshogy lenne...

asiagyuri
A ping a feltöltés sebességétõl függ? Mert nekem 130ms a pingem 32kbit/s feltöltésnél is (korlát alatt), akárcsak 384kbit/s-nél (korlát nélkül). Nemváltozik nekem (Vodafone net).

Aspyrin amugy ez hogy van?állandóan figyelitek az elõfizukat vagy automata korlátoz és felold?na és ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?mármint az "õrszemet"?<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Gery85
Nem lesz olyan pinged mint adslel vagy kábeles nettel.
Ha a feltöltésed 384K akkor a pinged kb 100 körül lesz, ha 1,2mbit a feltötlésed,akkor pedig 70-80 körül

Valakivel keversz..

Elvileg már csak 7-8 nap és vissza áll minden. Nekem azt mondta a telefonos t-mobilos bácsi.<#violent> Elég nagy türelemmel várom.
Egy kérdés. Ha nincs korlátozás akkor elvileg minden játékkal lehet multiplayerban játszani evvel a nettel ?
Ha jól tudom ,hogy a pin a lényeg a multiplayerban ?

Elöre is köszi a választ.
vohanyi
Azt a ÜSZ kötelezõen kiadott szövege volt,de belsõ infó,és a belsõ,ÜSZ által kapcsolt "szakember" már akkor is megsúgta,hogy tesztelik a rendszert!--és,mint kiderült,az a bizonyos egy hónap tényleg sz volt!Többek közt ezért is buktak...anno...!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Petka
Amúgy csak nálam szarakodik most a net?

Persze, mint egy éve a vodások, mi? "Higgyék el, nincs korlátozás, maguk a hülyék az egészhez"!!!!!

Higgyétek el, ha megtudok valamit azt nem fogom titokban tartani!

vohanyi
Régebben volt egy "belsõ sugallat",hogy el fog mozdulni,de rosszabb irányban!
'Aspyrin'?

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Nem is kértelek semmire.Csak megjegyeztem hogy sokat valszeg te nem vagy korlátozva.Ha már ott vagy ahol........nem lesz valami kis engedmény?el fog mozdulni erröl a 7/20 ról?
Elvileg nem, - de ne is haragudj - semmi érdekem nem fûzõdik hozzá.

Akkor elvileg nem tartana semeddig hogy kiiktasd a korlátozást.
Hozzáférek, ja, meg stb. 😊

Amugy te oké hogy témobilos vagy de milyen pozicioban?sima mezei szaküzleti eladó vagy a központban vagy a tûzhöz közel?ugyértve hozzáférés elöfizukhoz estébé estébé????????????????????
Petka
Tálca sörért biztos 😉 😛

Gery85
Nem,õ csak a friss infós emberünk<#alien>,bár ki tudja<#idiota>

Aspyrin módosításokat nem hajt végre. 😊

Miért Aspyrin meg tudja csinálni hogy volt korlát nincs korlát?
Gery85
Bekevertem Aspyrinnel<#alien>
Azt hittem õ a belsõ emberünk

Belsõ ember kéne.Vodánál lenne csak õt meg naná hogy akkor ismertem meg mikor aláirtam ide.Vissza is sírom.no nem a vodanetet hanem a szitut mert sokat nem lennék lassú<#idiota>
Mért, õ ki? 😄

Gery85
Te sem tudod megbundázni valahogy magadnak?

Jó is lenne...éppen tudnám dijazni most én is bilincsben vagyok.dehát arra várhatunk<#rinya><#rinya><#rinya>
Gery85
Már azt hittem,hogy van valami belsõ infód és eltörlik a korlátozást<#vigyor>

Még elvileg 9 nap és vissza áll a korlátozás. Vagy is nem lesz korlátozás. Azért a Call of Duty 4 ben játszogatok multiplayerben.
De nagyon szar így korlátozva. Megigérem jó fiú leszek csak rakják már vissza a régi sebességet<#rinya><#worship>
vohanyi
Hali!Szerintem éppen 'tnet'-tel vedd fel a kapcsolatot priviben,ez a ma már nem létezõ "korlátlan" opciós éri meg a legjobban.-amúgy kiváló,persze megfelelõ jelszintnél!!
'csak77'-tel// ne foglalkozz-szerintem!

Már csak a kérdésre kellene valakinek válaszolni....
Gery85
Végre megint beindult a fórum, újra tudok mosolyogni rajta <#vigyor>

Csak77 te tényleg egy féreg vagy<#mf1><#mf1><#mf1><#mf2><#mf2><#vigyor3><#vigyor3>
Én nem játszok semmit.de kivánom hogy ha felteszel egy kérdést te itt legközelebb akkor ugyanilyen szinvonalas választ kapj mint amit te osztottál itt.amugy nem válaszoltál arra amit utoljára kérdeztem.mi is volt a hülye a kérdésében?miért kellett ennyire leosztani?mivel érdemelte ki hogy letarhülyézted igy elsõ nekifutásra?konkrétan firkantsd má'ide