T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery85
Reméljük így is marad 😊

Ki kell ,hogy jelentsem. Mióta t-mobilos internetem van a vodafone után ! Még nem csalódtam ebben a szolgáltatóba. A vodafoneban nagyon nagyott csalodtam.<#puszi>
Gery85
lehet<#vigyor2>

Nocsak, lecsukták warezolásért?

nekem igy 6 hónapja tökéletesen mükszik... <#buck>
9.04-es az ubid akkor egyszerû a beállítás ha régebbi akkor cumivan és inkább hagyd a fenébe vagy frissítsd.( 9.04 es kiadás elõttivel csak a "ZeroCD" meghajtót mutatja... net nuku vagy csak sok szo.ás árán)

1. Ha bebootolt Ubuntu, és az asztalodnál vagy, akkor bedugod a modemet.
2. Megjelenik egy varázsló: Tovább, kiválasztod T-Mobilet, majd ismét Tovább, adsz a kapcsolatnak egy nevet (alapértelmezett teljesen megfelel), Alkalmaz.
3. Ekkor Ubuntu, ha nincs már más hálózati kapcsolat, megpróbál csatlakozni, de sikertelen lesz.
4. Jobb egér gomb a tálcán a hálózat kapcsolatok ikonra, kapcsolatok szerkesztése.
5. Mobil szélessáv fül alatt kiválasztod a kapcsolatot (alapértelmezetten T-mobile), Szerkesztés gombra nyomsz.
6. Beírod felhasználónévnek és jelszónak, azt hogy "internet".
7. PPP fül alatt a módszerek gombra kattintasz és kiszeded a pipát MSCHAP és MSCHAP v2 melett, OK.
8. Bepipálod, hogy elérhetõ minden felhasználónak.
9. Alkalmaz gombra kattintasz, és megadod a jelszavadat.
10. Rákattintasz bal egér gombbal a hálózati kapcsolatok ikonra a tálcán. Kiválasztod a megadott nevû kapcsolatot. (Nálam valamiért kettõ lett belõle, és az ALSÓ mûködött. Próbáld ki mindkettõt.)

writen by CruelAngel
t0mmy
heló!

Tudnátok abban segíteni hogy tudom-e használni a tmobiltól (huawei e1750) kapott sticket ubuntu linux alatt??

Tudom ez nem ide való mérés. Csak azért rakom ide ,hogy tudjunk különbséget tenni vezetékes és mobilos net között. Hihetetlen különbség.
Ezt egy digi netnél mértem.

Jó lenne egyszer ha a mobilnet is ilyen gyors lenne.<#email>
Gery85
huawei e272-t használok, ha veszel olyan modemet aminek jobb a feltöltési sebessége,akkor elvileg jobb lesz a ping is.

Ez az utolsó mérés ma.
Szia te milyen modemet használsz ? Nálam elvileg egy jobb modemmel gyorsabb lenne ? Tudnál adni tippeket, hogy gyorsabb legyen a feltöltés/letöltés-em. A pingem is elég magas.

4 fölé még sosem ment. De ez sem rossz.
Petka
Csopak

Gery85
Nálam jobb lett a ping ismét, eddig 70-80 között volt,most már csak 60
kép:

Gery85
Vohányi egy kis ideig nem lesz net közelbe, ma beszéltem vele telefonon.

asiagyuri
<#nezze>

Megjavult... <#nezze>

Olyan amit a t-mobi-nál adtak amikor megkötöttem a szerzõdést.

web an wal stick
Petka
Milyen modemed van?

Bocsi a sok kérdezésért ,de ha én veszek egy super modemet ami már képes a nagyobb letöltési sebességre( 14 mb/sec ) akkor az én netem elvileg tudja ezt ? Lehet ilyen gyors a netem ha modemet váltok ?
Ez hihetetlen ,hogy nálatok 5 fölé megy a letöltési sebesség.
Nálam épp hogy eléri a 3 mat. Peddig kiválló jelerõsség van.
Én Pécsen lakom a belvárosban. Tudtok valami jó tanácsot adni hogyan nõveljem a sebességet. Gondolok itt arra hogy a modemet kéne máshova raknom ?!
Végre visszaállt ! I love you t-mobile
KranaZoli
A jó életbe!

Tapolcán, 23-as jelszint mellett, mindenféle USB hosszabbító kábel nékül és esõben. <#zavart1>
Bp-n 24-es jelszint-el 5MB-et nem érem el. <#boxer>

Nem sok elõfizetõ lehet itt. <#vigyor3>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Eddig jó vót... <#nezze>

vohanyi
Valami nagyon el van ba**va nálad...modem helye,jelszint,TCP optimalizálás..stb...

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

hmmm...

vohanyi
Nincs azzal semmi gond :

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Pár napja nekem jó szar az egész, átlag 100k/s... belváros.

<#nezze>-t mobilnak !!!
13-14 nap.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Most má kezdek nyugtalankodni 31-én volt a korlátozásom.<#nemtudom> Akkor most elvileg mikor várhatom a korlátozás törlését ?! <#boxer><#violent><#gun><#nezze>
Nem kötelezõ az "új" csomagokat választani: maradhatsz a régieknél is, és fizetheted a 0.1Ft/10Kb-nyi díjat ha túllépted a keretet.

Petka
És majd most erre verik magukat...
Korlátlannak éppen tényleg korlátlan, csakhát 128kbit/s...

"korlátlan lett adatforgalom a mostani csomagoknál. Túllépés esetén"... korrekt...

KranaZoli
Mirõl van szó?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
09.30-ig tart a promóció, ha nem lesz meghosszabítva, a csomagok leváltásra kerülnek...

asiagyuri
A T-mobile-nál is korlátlan lett adatforgalom a mostani csomagoknál. Túllépés esetén a letöltést 128 kbit/s-re csökkentik legfeljebb.

KranaZoli
Én is ezt a progit használom. Személyes tapasztalatom, hogy úgy marad stabil és jó közben a NET, ha a feltöltési sebességet az összes sebesség korlátnál visszaveszem pl. 1024 byte/sec-ra.

Szevasztok én freedownload menegert használok. És ott be lehet állitani milyen sebességgel töltsön. Még 3 nap és vége a korlátnak.<#ravasz1>
Gery85
Megint letöltöttem és közben mûködött a net, úgy tûnik,hogy nekem ez megoldotta a dolgokat.

Gery85
Gondolom azért lehet,mert a sebesség korlátozás miatt nem tudod leterhelni a válaszidõt is. De valaki okosabb is mondjon valamit.

Gery85
Én még próbálgatom,tegnap ment rendesen mellette a net, ma is töltök majd valamit, akkor kiderül,hogy nálam bevál e.
Én Xp SP3-at használok egy msi notebookon, semmi extra nincs benne.

asiagyuri
Nálam se lehet netezni torrent töltése közben (voda). régebben pedig ment. most csak a böngészõm kiirja hogy "waiting..." és tölt tölt tölt... de semmi nem jelenik meg közbe.

más: beszéltünk a pingekrõl nemrég. ahoz mit szótok, hogy vodával, korlátozva vagyok, ezalatt töltöttem le rapidról kemény 20 kb/s-el... melette meg online játszottam, és a pingem meg 90-110 között ugrált. még az msn is futott.. ez hogylehet? nemis laggoltam semmi.

A jelenség nálam is elõfordult, sõt idegesítõen sokszor és néha nem csak torrent mellett kaptam "az oldal nem elérhetõ" hibaüzenetet. Cserélgettem én is szoftvereket, drivereket, programot, de semmi.
Aztán operációs rendszer váltás után (Win7) szinte semmi kifogásolni való nem fordult elõ az internetkapcsolat terén, közel 6 hete. Úgy gondolom ez már tartósnak mondható, örülök is neki. 😊

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

user2009
nálam ugyanúgy kilövi a netet <#szomoru1>

Gery85
Megtaláltam a megoldást, mint írtam már párszor az utorrentes letöltés nálam teljesen fagyasztja a netet,vagy is letöltök,akkor megáll a böngészés.
Most felraktam a Flashet 1.9.6.1073/legfrissebb/verzióját ami támogatja a torrent letöltést is,és ezzel érdekes módon rendesen mûködik torrent mellett is a letöltés.
Akinek ilyen gondja van,az próbálja ki.
Innen le tudjátok tölteni:Link

Próbáljátok ki, kíváncsi vagyok, hogy nektek is jó e!

asiagyuri
kártyát 😄

Gery85
Ha nem vagy velük szerzõdésben,akkor hogy lehet tartozásod?<#zavart2><#zavart2>Hüylék ezek!<#idiota><#idiota>

Petka
Vodafonet inkább ne is emlegessük. Náluk akartam kötni elõször a netes szerzõdést, de sikertelen volt, mert olvashatatlan volt a lakcímkártyám. Szóval innentõl kezdve nálam a Vodafone kilõve, sose kerültem velük szerzõdéses viszonyba. Ehhez képest most kaptam egy levelet, miszerint tartozásom van a vodafone felé és már behajtócégnél van. 11800ft... Hát hülyék ezek. Hétfõn megyek asztaltborítani.