4171
  • Gery85
    Akkor meg a pöcsömnek írják ki a honlapukra?
  • kriszraikonen
    igen tudom a 20 gb-os korlátot. De abba egy két film. dvdrip szerintem belefér :)
  • KranaZoli #2844
    Geri!

Felhívtam az Üszi-t. És hivatkoztam erre az oldalra. Hááááát nem egészen ilyen választ kaptam Tőlük. Még csak kialakítás alatt áll ez a "rendszer", első körben majd talán Bp. belvárosában lesz elérhető, de még ez sem biztos. Eszköz sincs még. Mondtam, amit link-eltél. Akkor sem fogom tudni használni, mert ezt a sebességet még nem tudják biztosítani.

Legalábbis Nekem ezt mondta 1db Üszis.

Majd talán benéz Aspiryn kolléga és tud vmi pontosabb infót is.

kriszraikonen

Nekem nincs. De tudod. 20GB/utolsó 7 nap. Fel és letöltés 1ütt!!!
  • kriszraikonen
    Haverom elköltözött máshova és átvettem az ö mobil internetét. Még ezt a "korlátlant". Az lenne a kérdésem vkinek nincs nagyobb torrent oldalra meghívója? Engem bithumen érdekelne. Tudok cserébe adni 2 oldalról is meghívót. Akit érdekel kérem írjon pm-et és ott megbeszéljük.
  • atila4
    :O ezt nem is tudtam. jöhetne már olyan készülék ami tudja. Meg egy kicsit feljebb vihetnék mondjuk heti 30gb-ra a korlátot :D
  • Gery85
    Link a 14,4mbitről a t-mobile oldalán
  • Gery85
    T-mobil hálózata már rég 14,4mbites,csak a készülékek nem tudják.

• jamby19
    Itthon úgy tudom,meg tapasztalom is,hogy jelenleg a 7,2 letöltés és az 1,5Mbit feltöltés elérhető,illetve ugye ez is megkötésekkel sajnos.
  • atila4
    és itt magyar országon tudná is ezt a sebességet?
  • Gery85
    Új Modem a Nokia kínálatában.
    kb 25-27 ezer ft
    max letöltési sebesség:10,2mbit max feltöltési sebesség: 5,76mbit

Klikk a linkre
  • andrejfej
    Igen, érdekes, most nekem is 404... Pedig tegnap szépen lejött a fájl.
  • Gery85
    megpróbálom
  • KranaZoli #2834
    Nálam ez sem nyerő. :D

404 - Seite nicht gefunden
  • KranaZoli #2833
    Csak próbaképp írtam, hogy úgy is van-e bibi.

Én elhiszem, hogy ilyen problémád van, csak Én már RC megjelenése óta a Seven-t használom és különösebb problémám nincs vele.

Üszit nem kérdezted még?!
  • Gery85
    és akkor a másik 3 gép hogyan kap netet?
  • andrejfej
    Na így jó:
    http://t-mobile.de/download/neu/utps11.301.05.17.55_mac11.110.02.39.55.exe
  • andrejfej
    Kérlek tedd fel másképp, ez a cím így nem él, sőt a "mobile.de" egy autós oldal :)
  • kraffel
    Az E176-os ra jó Mobil Internet Manager simám felmegy az E270-re és E220-ra is.
    Jó és okos funkciókkal bővült
    Cím:mobile.de/downloads/neu/utps11.301.05.17.55_mac11.110.02.39.55.exe
  • andrejfej
    Még mindig nem sikerült beállítanom...
    A modem a T-mobile web'n'walk Stick V, vagyis Huawei E1750,
    firmware 11.124.05.00.55
    A WnW Manager: 11.002.09.00.55
    Nem lehet ráhegeszteni valamilyen más programot? Hátha a wnw a ludas...
  • KranaZoli #2827
    Akkor próbáld meg, hogy direktbe teszed rá a Seven-re.
  • Gery85
    Nálam szerver osztja a netet, és wifin kapcsolódok hozzá mind a két gépen,ezért nem tudok csak 7 alatt átállítani az APN-t.
    7 alatt hol megy hol nem, nehezen jönnek be a lapok, míg XP alatt minden rendben.
  • KranaZoli #2825
    Esetleg próbáld ki egy ideig (pár nap), hogy wnw APN-el használod.
  • atila4
    Nekem is reccenés mentesen megy. Na jó néha elmegy de azt elnézem :D
  • KranaZoli #2823
    Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan?!
    Mióta van RC azóta Seven-t használok.
    Asztali gépen Seven 64 bit (Stick); Notin 32 bit (kifüggetlenített E220).
  • Gery85
    Valszeg a win7 nincsen felkészítve a mobil netre vagy én nem tudom,de feltettem én is, és nálam is hol megy hol nem,míg ugyan akkor egy xp-s notebookon semmi probléma nincsen!
  • andrejfej
    Illetve a Huawei támogatási oldaláról leszedtem az E1750-Client fájlt, ami érdekes AI kiterjesztéssel bír... Persze a win se tudja mi ez. Kuka..
  • andrejfej
    Felraktam a Globetrottert, "Eszköz nem található"...
  • asiagyuri
    Ja azt még kihagytam, hogy nálam elvileg kültéri 3G sincs. A térerő 9-11% a 99-ből (emeleten vagyok), és WCDMA-hsdpa között ugrál (egyszer erre vált, egyszer arra. lehet ugyan az a 2, nemtudom mi a külömség), és soha nemdob le sehonnan, hibátlan a kapcsolat, net.
  • asiagyuri
    Nekem is ezvolt a baj. A modem volt a szar. Win XP-m van, és ledobált msn-ről, meg nemvolt net sem (nem szakadt meg a kapcsolat). Kifügetlenítettem a vodás e220-at, és tökéletesen működik minden. msn 1x se dob le, minden megy, ping 80-100 játékban, és xp van.

próbáld más modemmel. sajnos a t-s modemek nagyon szarok.
  • atila4
    tedd fel ez GlobeTrotter(R) Connect 3.0 ( iCON(R) 225)
    Bannerba megtalálod a linket
  • andrejfej
    Bocsánat, az előző hsz-ből kimaradt:
    SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!!
  • andrejfej
    Uraim... Itt írtam arról, hogy az MSN (vagyis Win. Live) eldobálja a kapcsolatot T-s mobilneten.[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1230984152&no=2748]#2748[/URL]
    Tanakodtunk kicsit, majd tanácsot kaptam: oprendszercsere[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1230984152&no=2750]#2750[/URL]
    Itt beszámolok róla, hogy win7-tel megy[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1230984152&no=2771]#2771[/URL]
    Erre dec. 10.-től újra ezt produkálja... Messenger belép, olyankor a WnW Manager HSPA-t ír, általában 75% jelerősség körül. Aztán -gondolom az automata hálózatkeresés miatt- kb. 10mp múlva átáll UMTS-re, mert az 91% körül fogható. De ilyenkor már dobja is el az MSN-kapcsolatot. Érdekes, a #2771-es hozzászólásom dec.2. és dec.10. között működött. Erre csütörtökön reggel bekapcsolom, már megint nem jó.
    Valakinek van ötlete? A WnW Manager lecserélése? A T-ügyfélszolgálat csak a fejét vakargatja, hallották már ezt a problémát, de nem tudják kezelni...
  • kraffel
    E176-ra tényleg nagyon jó !
    Köszi
    Esetleg E270-re nem ismersz ilyen letöltést ?
    E220 is árdekelne, valamint a Option Stcik , azt hiszem Icon225 néven futott. (A címlapon lévő szoft elég gagyi az E176-hoz képest)

• Petka
    Huawei E176 Firmware update (wnw stick IV)
    LETÖLTÉS
    Telepítés után érdemes megnyitni az online frissítés kezelőt, mert az egy újabbat fog letölteni, amit külön nem lehet megtalálni.

Új T-Mobile Internet Manager funkciók:
    - automatikus csatlakozás (kapcsolat megszakadása esetén is)
    - megadható forgalmi limit
    - automatikus program indítás és bezárás modem bedugása és kihúzása esetén
  • Csak77
    Természetesen nem normális. Nekem soha nem fogta meg így a procit.
  • Gery85
    Én a vodából függetlenített e272-t használom.Ez is hsupa-s és teljesen jól működik.
    Próbáljatok ilyesmit venni.
  • Bomber23
    Nekem a harmadik T-Mobilos stickem van 1,5 év alatt, és már ez is döglődik. Eddig gariba cserélték őket, de már kezdem unni.

Újabban rengetegszer van, hogy kapcsolat: kíváló, Csatlakozva: HDSPA, és ha megnézem, akkor hosszú percekig nem jön semmi adat.

Lehet venni független, jó minőségű sticket valahol?
  • asiagyuri
    Még az a régi web 'n' walk T-s modem jobban működött. Annál a pingem fix 80-90 volt, és tökéletesen működött.
  • asiagyuri
    Hát nekem ez van, és a feltöltésével gondok vannak. Meg sokszor volt hogy nemvolt net, semmi nemjött be, msn-ről ledobott, de a kapcsolat nemszakadt meg. Megszakítottam, csatiztam, és jóvolt egy ideig megint. A jelenlegi vodafone-ból kifügetlenített E220-al ilyen gond sosincs. Lehet egy firmware frissítés segít a T-s modemen. De erről nemtudok. A készülék aljára ezvan írva pontosan: HSUPA USB MODEM MF637, ZTE Corporation.
  • sajt21
    Én most gondolkozom éppen azon, hogy ilyen mobile brondband-et veszek, a HSUPA miatt... de ezekszerint meggondolando a dolog...