T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Ha bebootolt Ubuntu, és az asztalodnál vagy, akkor bedugod a modemet.
2. Megjelenik egy varázsló: Tovább, kiválasztod T-Mobilet, majd ismét Tovább, adsz a kapcsolatnak egy nevet (alapértelmezett teljesen megfelel), Alkalmaz.
3. Ekkor Ubuntu, ha nincs már más hálózati kapcsolat, megpróbál csatlakozni, de sikertelen lesz.
4. Jobb egér gomb a tálcán a hálózat kapcsolatok ikonra, kapcsolatok szerkesztése.
5. Mobil szélessáv fül alatt kiválasztod a kapcsolatot (alapértelmezetten T-mobile), Szerkesztés gombra nyomsz.
6. Beírod felhasználónévnek és jelszónak, azt hogy "internet".
7. PPP fül alatt a módszerek gombra kattintasz és kiszeded a pipát MSCHAP és MSCHAP v2 melett, OK.
8. Bepipálod, hogy elérhetõ minden felhasználónak.
9. Alkalmaz gombra kattintasz, és megadod a jelszavadat.
10. Rákattintasz bal egér gombbal a hálózati kapcsolatok ikonra a tálcán. Kiválasztod a megadott nevû kapcsolatot. (Nálam valamiért kettõ lett belõle, és az ALSÓ mûködött. Próbáld ki mindkettõt.)
writen by CruelAngel
Tudnátok abban segíteni hogy tudom-e használni a tmobiltól (huawei e1750) kapott sticket ubuntu linux alatt??
web an wal stick
Nálam épp hogy eléri a 3 mat. Peddig kiválló jelerõsség van.
Én Pécsen lakom a belvárosban. Tudtok valami jó tanácsot adni hogyan nõveljem a sebességet. Gondolok itt arra hogy a modemet kéne máshova raknom ?!
Tapolcán, 23-as jelszint mellett, mindenféle USB hosszabbító kábel nékül és esõben. <#zavart1>#zavart1>
Bp-n 24-es jelszint-el 5MB-et nem érem el. <#boxer>#boxer>
Nem sok elõfizetõ lehet itt. <#vigyor3>#vigyor3>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én Xp SP3-at használok egy msi notebookon, semmi extra nincs benne.
más: beszéltünk a pingekrõl nemrég. ahoz mit szótok, hogy vodával, korlátozva vagyok, ezalatt töltöttem le rapidról kemény 20 kb/s-el... melette meg online játszottam, és a pingem meg 90-110 között ugrált. még az msn is futott.. ez hogylehet? nemis laggoltam semmi.
Aztán operációs rendszer váltás után (Win7) szinte semmi kifogásolni való nem fordult elõ az internetkapcsolat terén, közel 6 hete. Úgy gondolom ez már tartósnak mondható, örülök is neki. 😊
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Most felraktam a Flashet 1.9.6.1073/legfrissebb/verzióját ami támogatja a torrent letöltést is,és ezzel érdekes módon rendesen mûködik torrent mellett is a letöltés.
Akinek ilyen gondja van,az próbálja ki.
Innen le tudjátok tölteni:Link
Próbáljátok ki, kíváncsi vagyok, hogy nektek is jó e!