T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vohanyi
Lassíts....-> TM-et rendezem,és passzolni fogom,nekem nem éri meg...pláne,hogy megint látom az óriási különbséget,pl. a 'reakcióidõben'!...!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Gery85
de így már havi 8540ftot fizetsz a netért, és nemsokára már ez is drágulni fog,mert 1000fttal felmegy a tnet ára egy év után, aztán évvégétõl ha ez is felmegy a duplájára akkor már 12500ftot fogsz fizetni ugyan ezért a szolgáltatásért, úgy hogy nem küldesz sms-t a sim kártyádról amit te szoktál ha jól emlékszem.

vohanyi
Év végéig "garantálják",utána nem tudták megmondani,de így is megéri....!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Gery85
aham,de csak év végéig,onnantól ugyan annyiba fog kerülni mint a T,nem?

vohanyi
Félreértesz,a háziak nevén van,én csak lekábeleztem.Ha jól megnézed a net akcióban féláron van.Lásd itt !
PR--kábel tv,net,telefon..stb...

Gery85
Én is ezt vettem ki a szavaiból.

asiagyuri
háziakkal? vagyis úgymond "lopod" a netet? rákötötted magad a házban lévõ netre, és nekik fizetsz 2750-et? mert az oldalukon tényleg 5750 a jelenlegi kedvezményes ár. vagy hogy?

egyébként ez a PR milyen hálózaton megy? T-com? UPC?...

Petka
Köszönjük! Örültünk, hogy köztünk voltál! Viszlát!<#hehe>

hello,,mobilnet?..full korlátlan ?

Gery85
jaja, ismerem a PR-t frankón el lehet osztani routerrel is, már mac adressel sem kell szórakozni,csak router, modem restart és már megy is a wifi

vohanyi
Ja,Motorola SBV5120.Ezt még 3 éve a telefonhoz kapták,bekábeleztem a háló kártyába,ráaktiváltattam--ennyi.

Gery85
hát, reméljük jó lesz, motorola modem van kint?

vohanyi
Ja,és a háziakkal köttettem meg,már 3 éve van kábel tv meg telefon,e mellé köttettem meg 5 perc alatt,ki se kellett jönniük,megcsináltam,bekábeleztem mindent.Ez legalább stabil,és teljesen korlátlan!Akciósan féláron van így!

vohanyi
Bocs,2750.---akciósan!!!--csak ezért!

Gery85
PR-duó 1536/256kbit 5 750 Ft/hó
Képes voltál ezt megkötni??

KranaZoli
Ez, ez mi ez?!
<#zavart1><#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

vohanyi
Igaz,hogy csak 1.5Mbit/s,de ez tényleg korlátlan,meg a ping....!
Asztalin csak ezt fogom használni...!
[/url][/img]

értem,kösz.

A havi számlád terhére netezel. Ha nem kértél rá külön gprs csomagot, akkor a net start 13ft/10kb-os díjával számolj.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gery85
Hát ez jó kérdés, talán a tmobilos kollega meg tudja mondani,aki szokott ide járni!

hello,arra válaszoljon már vki,ha adva van 1 tmobilos 3gigás"korlátlan"mobilnet és 1 szintén tmobilos mix dijcsomagos (2800ft lebeszélhetõség,utána blokkol nem enged semmilyen forgalmat) elõfizetéses opció,,és ezt belerakom a mobilnetbe és sikeresen felcsatlakozik a hálozatra akkor ,nekem pörgeti a pénzt ha egyszerûen már le vagyok blokkolva tehát elvileg nem számolja tovább a pénzt,,vagy mégis van vmi kiskapu amivel nekem tovább pörgeti az elõfizetéses számlára a pénzt..

CSak fura hogy már ugye lejárt az összeg a kártyámról de a mobilstickbe helyezve simán tudnék netezni teljes sávszéllel,mivel a mobilnet is korlátozva van már,,csak jó lenne tudni hogy akkor most mákom van vagy ne nagyon erõltessem ha nem szeretnék 100E számlát kikapni.

vélemény?

Jelezd ügyfélszolgálaton még aug. 25-ig, így kapsz ingyen másolatot.

Még mindig nem kaptam e havi számlát... jófejek.

t0mmy
én ugy láttam ez ingyenes... aztán lehet nem.

Perc alapon számlázzák a 12X10-es kedvezményt. Tehát gyakorlatilag minden megkezdett perc díjköteles.

Gery85
Ezt használtam én is a függetlenítésre, kreditet kell venni és utána 2 kattintás az egész és független a modem.

Gery85
Gondolom nem másodperc alapú a hívásszámlálás, tehát ha 15 másodpercet beszéltél az is 1 percnek minõsül, vagyis valószínûleg már elment az egész.

asiagyuri
ja mire jó? modemeket lehet függetleníteni az oldalon?

Tudom h ez nem teljesen ide tartozik de kéne egy kis segítség.most kaptam egy nokia 5130 xpress music telefont és úgy van h egy évig havonta lebeszéhetek 10 percet.eddig lebeszéltem 5 percet és amikor próbálok vkit hívni egy férfi hang ezt mondja: "Ön az adott irányba nem kezdeményezhet hívást, kérjük töltse fel folyószámláját" ezt miért mondja?se hívni se sms-t küldeni nem tudok pedig még 5 percet lebeszélhetnék.elõre is köszi a segítséget.ja és persze T-mobile-os vagyok.

hello..ez az unlock progi mire jóóh?.,

3 napja sz*rozik a net Gödöllõ környékén.<#falbav>
t0mmy
user2009
torrent, dc, mehet minden 😊 hogy, ki milyen hamar éri el a "limitet"... elméletileg (meg gyakorlatilag is) 2.8GB/nap a trend mostanság 😊 bár, igaz, attól függ, ki mit tölt le 😊

Gery85
Pesten van a huaweinek központja a jövõhéten felhívhatom neked õket,hogy mennyiért adnak.
Gondolom ez független is.
Függõt max a vaterán tudsz venni. 5-6ezer ft függetleníteni. Eurótól függ.15euroba kerül.

Szia Gery huawei e272 modemet mennyiért tudsz nekem venni illetve függetleníteni Budapesten, Debrecenbe gondolom nem lehet kapni.
Új alaplappal Vistával is kékhalálozik a gépen a stick-tõl.
Petka
<#wilting>

KranaZoli
Szeged?!?! <#wow2>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Nyugi, 25-ig ha jelzed, díjmentesen elküldik a másolatot.

Az nem gond 😊 köszönöm a segítséget...
Gery85
sebesség korlát

Köszi, és ha elértem a korlátot sebesség korlátozás van vagy túlfizetés?
Gery85
Szia, lehet,csak hamar el lehet vele érni a korlátot, figyelni kell.

Hali, T-Mobile-os nettel lehet torrentezni, mert elég sok félét hallani ezzel kapcsolatban...elõre is köszi
Gery85
nekem megjött a számla

Hát bakker, nekem sem jött még e hónapban számla!!!!!!!

Fabio Capello
gyá, ne tudd meg... ég és föld a különbség, itt mindenki a bizalomra épít (jogosan)... Itt van a közelben egy Tesco, a kosarakhoz nem kell aprót guberálni, simán viheted, még úgy is hogy egy sarokra tõle van egy fémgyûjtõ telep 😄 És senki nem viszi el a kosarat, hanem visszatolja a helyére, nap végén hiánytalanul megvan mind..

KranaZoli
A Mienk az Parasztország. <#zavart1>

Fabio Capello
Nekem a múlt havi csekket elkótyavetyélte a posta valahol, szóval most a havival jött a figyelmeztetés hogy ejnyebejnye, fizessünk...

Egyszer meg fogom csapni a magyar postát, valahogy mindig elvesznek a fontos papírjaim...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bezzeg itt Angliában a postás minden nap megkérdezi, hogy várok e valamilyen fontos levelet mostanság - és lám csodát, az egy hét múlvára ígért bankkártyámat két nap alatt minden gond nélkül leszállították

KranaZoli
Ezt Én is osztom. De Én már megjártam Voda-t és Pannon-t is.<#hehe>

A másik kettõvel kizárt dolog volt, hogy pl. letöltök egy 2,4GB-os torrent-et délután, lejön rendben, mellette marad a NET sebesség, semmi félelem, hogy korlátot kapok, stb...

BTW: FreeDownload Manager-ben ha a Bittorrent protokollnál visszaveszitek a feltöltési sebességet pl. 512byte/sec-ra, akkor semmit nem lehet észrevenni böngészés közben. Sõt közben rapid-ról, megaupload-ról is lehet szépen tölteni.