4171
  • asiagyuri
    Biztos nem! Nem megszakad, hanem nincs adatfogalom. Se fel, se le. Speedtest 70kbit/s-t mér sokszor feltöltésre, és alig akar az a teszt is elindulni. E220-al ilyen gond nemvolt. Sőt, semmilyen gond nincs vele. Pedig csak modem csere volt, ugyan abba az USB-be amibe a T modeme volt.
  • Csak77
    Próbáltad már kikapcsolni a eszközkezelőben az usb-nél, hogy ne legyen áramtakarékos? Elképzelhető azért kapcsol le...
  • asiagyuri
    Igen tudom. Sajna nekem se. De nekem nemjelent gondot. Csak egy gombnyomás.
  • Gery85
    vezérlőpult internetbeállításoknál a kapcsolatnál állítsd be,hogy mindig csatlakozzon, én az e272nél nem szoktam elindítani a programot.
  • atila4
    Egy bajom van a programmal :S Nem csatlakozik automatikusan
  • atila4
    NA huu 2 órám rá ment de sikerült

Legelső utam speedtest.net volt :)

ez az eredmény :D
    Már a ping miatt megérte 170 helyet...
  • atila4
    Na rájöttem hogy kell. De nem fogadja el a kódot az unlocked:S leeht azért mert pannonos?
  • atila4
    vagyis én ez alapján kezdtem el
    link
    amit te linkeltél a csekély angol tudásom miatt az elsőt e220 CardLock UnLocker ezzel nemtom mit kell csinálni O.o
    a többi menne mert ott vannak képek meg némi szöveg de ez nemmegy:) leírod oda mit kell beírni:)?
    Köszi
  • atila4
    ok akk felteszem :)
    Am igen tudom visszaolvastam és láttam a linkeket te hogyan csináltad :)
  • Fabio Capello
    az a gáz, hogy win7 alatt nekem a vodás modem a telepítésnél hibaüzenettel elszáll (nem tud megnyitni valami fájlt...) így kb esélytelen függetleníteni, pedig nagyon bassza az agyam az msn... :/
  • asiagyuri
    Felkell telepítened teljesen a modemen lévő szoftvert. Azaz a pannon szoftverét. Utána ha elindul a progi, egyszerűen zárd be teljesen. Utána már látnia kell a modemet!

Egyébként tudod hogykell kifügetleníteni? Nehogy elszúrd!

Biztonság kedvéért ittvannak ezek. Én ez alapján csináltam:
    E220-ra való Mobile Partner szoftver
    Függetlenítés menete
  • atila4
    hát úgy döntötten nem várok. Vagy mégis kell?
    Bedugtam a modemet. Elindítottam azt az update vmit. és nem ismeri fel a modemet :S. Mi lehet a baj?
  • KranaZoli #2874
    Igen. Én az alatt csináltam.
  • atila4
    ok köszi. Akkor holnap megcsinálom. Win7 alatt is ki lehet függetleníteni?
  • asiagyuri
    Akkor ezekszerint mindenkinek szar a T modeme. Akkor feleslegesen cserélik ki nekem a T-nél. A másik is szar lesz. Széria hiba. Nekem is ugyan ezek VOLTAK a prolémáim. 10 percenként MSN ledobás, nemvolt net stb. Dejó hogy a Voda nemkérte vissza az E220-at. Csak az a baj hogy nagy darab. Majd beszerzek valahol ha nagyon zavar, egy Gery féle E272 modemet. Az azthiszem már stick.

Egyébként valaki hozzáértő nemtud utána nézni ezeknek a rossz T-s modemeknek firmware frissítést, és esetleg más szoftvert bele a neten valahol? Hátha az segít rajta.
  • asiagyuri
    Hát nekem játékban (nem speedtest-en), 80-100ms (Quake 3 Arena), 120-150 (Swat 4). Külföldi szerveren játszok mind 2-vel.
  • Dynamic
    Nekem ezt már kb. szeptember óta napi szinten csinálja. 10 percenként megszakad, utána 1-2 percig használhatatlan a modem. Van amikor csak az segít, ha kihúzom majd újra bedugom. 1 hónapja új gépem van, új oprendszerrel, illetve egy másik wnw sticket is kipróbáltam, de ugyanolyan szar. Ellenben néhány napja kipróbáltam, egy jó minőségű, elég erős HSDPA routerrel is a sim kártyá. Azzal szakadás nélkül ment, tökéletes volt az internet kapcsolat.
    Szóval az van, hogy ez a t-mobile-os stick egy nagy kalap szar, a szolgáltatás minősége így a béka segge alatt. Persze ilyenkor esély sincs kötbérre vagy valami kártérítésre. Még én vegyek 40 ezer forintos HSDPA routert, hogy azt a minőséget kapjam, ami amúgy alapban járna.
  • atila4
    Mennyi a ping számban? Mert meg van a régi pannonos modemem. Ki akakrom függetleníteni. Csak a ping miatt ha jó. Mert nekem most 170 körül van :S
  • KranaZoli #2868
    THX!

Nehogy azt hidd. Ez gyerekkoromban nagyobb "átok" volt, mint előny ui. hiába mondták, hogy Te most 2x annyi ajándékot kapsz, mindig frusztrált, hogy mások is kapnak ilyenkor. Mijjazhogy, hogy Én többet?! Mennyi az a több?!

Ill. -1el kevesebb ünnep egy évben.
  • Fabio Capello
    HBD KranaZoli! :)

[neked akkor most kijár a jóból, karácsony, utána szülinap... :D]
  • andrejfej
    Kösz a tanácsot, megcsináltam, ez sem használ... Az msn-t is többször raktam már újra, full kigyomlálással is, sőt még az oprendszert is újat tettem fel, mert a kollégáim nem akarnak áttérni skype-re, - pedig ezerszer jobb a konferenciaduma rajta - szóval valami más gáz van itt. Még a stick-re gyanakszom, de céges, nem tudom csak úgy lecserélni... Tiszta hülyeség.
    Azért kösz.
  • atila4
    Nekem is ugyan ez volt a problémám. Itt a megoldás
    start-futtatás-cmd-ott pedig ipconfig/flushdns,vagy újratenni az msnt...(lehet a / előtt vagy után van egy szóköz,most fejből nem rémlik pontosan..)
  • atila4
    Nekem ugyan ez volt a napokban a hibám. Itt a megoldás
    start-futtatás-cmd-ott pedig ipconfig/flushdns,vagy újratenni az msnt...(lehet a / előtt vagy után van egy szóköz,most fejből nem rémlik pontosan..)
  • andrejfej
    Hmm, karácsony délután
  • andrejfej
    @Fabio: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1230984152&no=2815]#2815[/URL]
    Annyit elárulok, még nem sikerült megoldanom.
    Vagyis egy öszvér megoldás, új msn-cím készítése. De azt végképp nem értem, hogy a jelenlegit eldobálja, az újat meg miért nem... Itt valami összeesküvés van...
  • KranaZoli #2861
    Nem pontosan értem, hogy mire is gondolsz...
    Jobb egér pl. az órán és értesítési terület testreszabása. Itt engedélyezd az összes ikon megjelenítését, hogy semmit ne rejtsen el.

Stick-nél nem korrekt-en jelzi, hogy hálózaton van. Amit modem-ként lát, annál már van hálózat ikon.

Netmeter ami pl. jelzi, mert az villog ha forgalom van.

A GlobeTrotter, vagy a wnw manager nem jelez semmit, csak kis ikon-ja van semmi több.
  • Csak77
    win7 alatt hogyan tudom azt a kis ikont előhozni ami mutatja, hogy van forgalom?
  • Petka
    Ezúton kívánok kellemes karácsonyi ünnepeket minden mobilinternet felhasználó topiktársamnak!
  • Fabio Capello
    Ismét itthon, ismét t-net...

A probléma, hogy folyton kidob a messenger: bejelentkezem, két másodperc és viszlát, előlről. Aztán újra és újra...
  • asiagyuri
    énmeg az huawei e272 melett még az e220-at ajánlom (ezt használom). 100%-ig hibátlan a kapcsolat, letöltés, nagyon jó ping vele!
  • Gery85
    Én szerencsésnek mondhatom magam ezzel a modem témával.
    Nekem a szerveren most is már több mint egy napja aktív kapcsolatom van a szerveren.
    Ajánlom mindenkinek az huawei e272-es modemet,nekem ez bevált.
  • KranaZoli #2855
    Ettől mi még nagyon messze vagyunk. De 1értelműen látszik, hogy az Internet el fog menni a mobilizáció irányába, ui. hiába a minél gyorsabb vezetékes net, ha azt csak és kizárólag egy adott XY koordinátán tudod használni.
  • atila4
    Hát remélem ha valaha is lesz ilyen sebességünk akkor a korlátot el törlik, vagy megemelik legalább 200gb-ra...
  • Petka
    Ha 40-50mbit/s-es valós sebességgel számolunk, akkor kb 1-1,5 óra.
  • Petka
    Azért komoly! Nem is tudom mennyi idő alatt érnénk el a 20gb/7nap adatmennyiséget.
  • jamby19
    Jav. 2MBit
  • jamby19
    Hiába a nagy sávszélesség ha a modemeket se tudják normálisan megcsinálni, már a második modememmel küzdök azzal a hibával ha töltök valamit 2MbBit-el akkor már forró és ledobja a hálózatot.. ennyit erről,de a wifi se külömb tőle.
  • atila4
    Elmondásuk szerint a 4G a maga 100Mb/s tempójával "egészen új lehetőségeket nyit meg"
    Te jó isten az örült gyors :O Már alig várom, hogy Magyarországon os legyen. Várhatok egy darabig
  • KranaZoli #2848
    Beindult a svéd és a norvég 4G

• KranaZoli #2847