T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A "túlszámlázás" csak az új elõfizetésekre érvényes?
Gery85
Majd ertesits minket a fejlemenyekrol,kivancsi vagyok!

Szia!

Köszi a választ; több, mint fél éve megvan a barátomnak ez az elõfizetése és bõven alatta volt egészen idáig; jelen helyzetben tisztában volt vele, hogy túllépi a keretet, de naiv volt, mert "azt hitte" arányiban fog többet fizetni, nem pedig ilyen irreális összeget. Hiába mondtam neki, hogy ez pedig benne van a szerzõdésében is, igaz nem egyértelmûen...
Mindenesetre továbbítom neki ezt az alternatívát.

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

KranaZoli
Hát Én elsõ körben annyit csinálnék, hogy ha valóban 5GB-os csomagja van Neki és megvan már több hónapja és mindig alatta volt a korlátnak, nem is kevéssel, akkor személyesen mennék be T-Mobile-ba és kezdeményeznék vmi emberséges megoldást erre.

Ha valóban mindig alatta volt és csak most az 1x lépte túl, akkor Én vmi olyasmivel próbálkoznék, hogy jelen esetben a T-t hivatalos formában megkérni, hogy sztornózza ezt a szla-t.

Vmi ilyesmit csinálnék...

PS:

Szerintem nem Õ az elsõ és nem is az utolsó akivel megesik ilyen, nem hinném, hogy a T-Mobile minden esetben ragaszkodik a szla megfizetéséhez.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Üdv mindenkinek!

Tippet vagy tanácsot szeretnék kérni egyik ismerõsöm nevében, aki korlátos (5 G😎 T-Mobil elõfizetéssel rendelkezik, minimális forgalmat bonyolít le havonta, viszont az elmúlt idõszakban az egyik programja, amit egyéb okok miatt gyorshirtelen 2x is feltett lefrissítette magát cca 6 GByte többletet generálva. A srác nem nagyon van otthon ezekben a dologban, viszont számolt a túlfizetéssel hónap végén, de nem annyival amennyirõl értesítették. Összesen 63.000 Ft-os számlát kapott.
Én spec tisztában vagyok vele, hogy az ÁSZF apróbetûs részének nem ismerete nem mentesít a felelõsség alól, de úgy gondolom, biztos van ennek rendezésére valami humánus megoldás. Erre várnám a tanácsokat, ötleteket, tippeket.

Köszi elõre is!

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

Gery85
X gigas csomagok most is vannak,bar nem tul olcsoak sajnos...

Igen, köszi a választ, csak azok a csomagok lennének jók nyilván, amit csak társkártyaként lehet megvenni. Viszonylag olcsó havidíj mellett korlátlan vagy X giga után visszavett sebességû net. De ilyenre még várnom kell.
Az a pálya, hogy lehet ugyanazon a SIM kártyán Net elõfizetésed, kivéve az aranykártyás díjcsomagok, mert azok _társkártyák_, azaz külön SIM-en érhetõk csak el. Net 100, Net 500, Net 3 GB, Relaxnet M, ezekbõl választhatsz az olcsóbbak közül.

Köszönöm a választ!
Valahogy sejtettem, hogy nem lesz jó sehogysem.
Nekem nem kéne külön SIM, jó lenne, ha azon számon lenne a net is, amit telefonálni is használok.

Akkor marad a wifi meg az otthoni adsl. 😊

Üdv.:
nbs86
Röviden:

Ha van már aranykártyád, akkor lehetõséged nyílik igényelni maximum 5 társkártyát, illetve 5 mobilinternet társkártyát (sim kártyákat). Tehát, ha Neked most van egy havidíjas aranykártya szintû elõfizud, és egy dominód - ami szintén arany fokozaton van - akkor azt átválthatod elõfizetésesre, majd csomagot válthatsz társkártyára.

Remélem érthetõ voltam. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

asiagyuri
na nemválaszolok neki kedves T-sek? én nemtudok, mert nem T-s vagyok, és fogalmam sincs errõl... 😊

Sziasztok!

Egy hülye kérdés, ha nem haragszotok.
Láttam a honlapjukon olyat, hogy Aranytárskártya RelaxNet M - 1990.- HUH, 1 GB, túlforgalmazási díj nélkül. Ebben ez az aranytárskártya mit jelent? Ha van egy elõfizetéses telefonom, ami arany szintû legalább, akkor igényelhetek egy másik SIMkártyát, amivel megy majd ez a net és hozzácsapják a számlámhoz ezt a +1990 forintot? Olyat nem lehet, hogy aranyszintû dominót váltok elõfizetésre és nem új SIM-re, hanem ugyanarra a számra rendelem meg a ezt a netet?
Köszönöm a választ elõre is!
És azért ide írtam, mert hátha gyorsabb, mint a sorban állás a t-pontban és jelenleg nincs t-mobilos szám a közelemben, hogy felhívjam a 1430-at.

Üdv.:
nbs86
KranaZoli
Mondom, hívd fel a 1430-at.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Szia! De használok, és tegnap fürdés közben sajnos fél gigával túllépte a megengedettet, de akkor még nem látszódott a lassúság. Ez este 11-kor volt. Pont utána néztek egy kis forgalmat??? Jajj, neeeee......

KranaZoli
Nincs.

Hívd fel a 1430-at és kérdezd meg.
Nem használsz semmiféle kontroll progit (lásd banner), hogy tudnád mennyi az adatforgalmad?! <#ejnye1>

Sziasztok! Nektek nincs gond a nettel? Vagy csak be lettem korlátozva? Arról nem kéne sms-t küldeniük? Na szép! <#vigyor4>
Biztosan 14 napig fog tartani, vagy lehet hogy hamarabb leveszik a korlátozást? Köszi.

KranaZoli

KranaZoli
Igen.

Hy, megvettem a t-mobilos mobilinternetet Relax M díjcsomagban, minden szép és jó, gyors is teljesen megvagyok elégedve vele.
Csak kiváncsiságból kérdem, mert progiból van lehetõség sms-t küldeni, és ha mondjuk én elkezdek küldözgetni azt a t-mobil hogy fogja számolni? hozzácsapja a plusz költséget a számlához?
Petka
A ország keleti része került szóba, ahol állítólag kicsi a lefedettség. Sajnos ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nem jártam még arra mobilnettel. Úgyhogy kíváncsian várom az ottaniak infóit!

KranaZoli
Miért állsz le debilekkel foglalkozni?!

Nekem nem a sebesség az elsõdleges szempont. Lekakilom a DIGI-t és a UPC újításait. Kérdezd már meg Tõlük, ha elutaznak vhova, vagy pl. Bp-n a Gellért hegyen; Margit szigeten ésatöbbi mi a faszomat kezd az XY koordinátához és az szgép sarkához kötött ADSL Internet-ével?!?!

Az ideális természetesen az lenne, ha lenne ADSL és mobil NET is, de arra pénz is kell.

PS:

Tök felesleges mobil net-et, kábel-es net-hez hasonlítgatni... Ezért nem megyek bele ilyen "vitákba". Ne a sebességet hozd fel a kábel-es NET-el szemben, hanem minden olyan egyéb pontot, ahol a kábel-es NET kilõve.

Petka
Álljatok mellém, mert leakarnak nyomni a digivel, meg az adsl, kábelnet alacsony pingjeivel! 😄
Sikersztori lesz a mobilinternet Európában

KranaZoli
Passz...

5let: Banner-ban van wnw manager és option progi is. Próbáld ki mindegyikbõl a 32, vagy 64 bit-es verziót attól függõen, hogy milyen rendszered van.

mrbaba
sziasztok!
tegnap vettem egy Mobile Broadband Stick IV típusú modemet a notebookomhoz, telepítettem és aktiválva is van, szóval a net mûködik, viszont amikor csatlakozom a Vista! hibaüzenetet küld folyamatosan..
hibaüzenet:

"interaktív szolgáltatások párbeszédpaneljeinek észlelése"

2 lehetõség közül lehet választani: "üzenet megjelenítése" ha erre megyek akkor runtime error jelenik meg
a másik: "emlékeztessen néhány perc múlva" ha erre megyek akkor meg percenként újra följön

a részleteknél pedig ezt írja: Ez a hiba a windows rendszerrel való részleges kompatibilitási problémából ered."

aki tud segítsen pls!!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Gery85
Na, voltak kint a másik net szolgáltató felmérni a terepet, hát sajna nálam nem tudják kiépíteni a szolgáltatást,mert takarásban vagyok.
Tehát egyenlõre marad a tmobájl

Gery85
Lassan tényleg ott tartunk, de én türelmes vagyok ahhoz,hogy ilyeneken felhúzzam magam<#vigyor1>

Petka
Este összedobok egy FAQ oldalt.

KranaZoli
Ami még mehetne a banner-ba, mert tegnap pöcsöltem vele az pl. egy Outlook Express, Mozilla Thunderbird postafiók beállítás lehetne. Elfeledtem, hogy mi a rák az SMTP szerver neve. <#zavart1> Aztán sok-sok próbálkozás után eltaláltam vhogyan...

KranaZoli
Szerintem meg T-Mobile Mobilinternet van a Banner-ban. <#alien>

Petka
ADSL topik
UPC topik
DIGI NET topik
Fibernet topik
KERESÕ!
Matek topik
Szóld le az elõtted írót topik (Gumiszoba)

A továbbiakban itt folytassátok!

Gery, szerintem ezeket a fejlécbe is ki kéne tenni lassan! <#hehe>

Gery85
A napokban lett nálunk egy új internet szolgáltató, érdeklõdök náluk,hogy milyen sebesség és szolgáltatások vannak, a héten valószínûleg kijönnek megnézni hogy mit tudnak nyújtani.
Ha össze jön,akkor átadnám az internetemet én is.

Itt most az ár-sebesség arányról van szó, még mindig.

KranaZoli
1 vmit kellene elsõ helyen szem elõtt tartani. Mobile net-rõl van szó. Engem ez érdekel! Leszarom a UPC új már pöcsöm tudja milyen gyors net-ét, ha azt nem tudom Magammal cipelni. (utazás, máshol tartózkodás, stb...) Ebben még mindig a T a legjobb.

Értem kispatak. Szóval szerinted, amikor más szolgáltatók havi 4000 forintért adnak 50megás netet, akkor te jössz ide mint egy megváltó, és benyögöd, hogy mennyire megéri a te 1.5 megás korlátlan(ez fontos) elõfietésed havi a 3-6e pénzt... Tényleg, én gondban vagyok a matekkal, ugye? A faszt fog sávot emelni, dehát, egy baleknak minden infó új...

Mellesleg, mondjad már meg, hogy mivel is égetem le magam, pistike?

vohanyi
Megfogadtam,hogy veled NEM vitázom,mert mindenhol csak leégeted magad,lásd pl. a másik fórumot! De a matekkal is gondban lehetsz....
Egyébként a PR nemsokára sávot emel,az 1.5-bõl 3 vagy 4 Mbit/s. lesz...
Részemrõl a 'balek' téma lezárva!
Üdv - András -> ;

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

asiagyuri
Szerintem a T-mobil 3 gigás elég neked. ha csak ezekre használod. ha esetleg átléped, akkor is 128 kbit-el is tudsz mailezni, msn-ezni, esetleg böngészni simán. azaz a böngészés lassabb lesz, de mûködni fog. én ha csak ezekre használnám, akkor tuti 3gb-osat választanék 2000-ért havonta. felesleges nagyobb. pénz kidobás. 😊

Gery85
Szerintem a legjobban úgy tudod eldönteni,hogy nagyjából kiszámolod,hogy neked havi hány GB lenne elég.
A T-mobilenál 3-7-14gbos csomagok vannak most, fél éven át fél áron.
azaz:1995,3100 és 4600ftért fél évig, majd ennek a duplájáért.
Túlforgalmazási díj nincsen, tehát ha átléped a forgalmi keretet,akkor is tudsz netezni, de csak 128kbit/sec-es sebességgel.
Ha csak böngészés e-mail és msnre kell, akkor én a 3 és 7gbos csomagokon gondolkodnék. Nálunk napi 300-400MB/nap megy el úgy,hogy ketten használjuk megosztva a párommal két számítógépen, ezt szorozd be.
Ha te egyedül mondjuk napi 200MB-ot nyomsz el, akkor egy 31napos hónapban kb 6200MBot forgalmazol,vagyis a 7gigás lenne elég.
Ha tölteni is akarsz néha néha 1-1 filmet,akkor ennél nagyobbra van szükséged.

Hello, Olyan kérdésem lenne hogy milyen mobil netet vegyek?
Mivel elég sokat fogok a közeljövõben utazgatni szinte csak hétvégén lennék otthon, és netre szinte mindennap szükségem lenne, és kénytelen vagyok ilyen netre kényszerülni..
többnyire böngészés, e-mailok, és MSN-re kellene használnom
Gery85
Vohányi átadja a korlátlan opciós netjét,vedd át tõle.

Nem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

aham,,és az várható hogy idén még visszahozzák a korlátlan opciót? vásárlócsalogatóként vagy bármi más okból?😊

KranaZoli
Igen, ez a 3GB-os csomag. Ennél elhiszem, hogy jobban leveszik a sávszélt. Ui. a 3GB egy nap alatt el lehet érni. A korlátlan csomagnál 14 napig van korlát, erre a 2 hétre vmivel 1xerûbb magasabb sávszélt adni, mint 30 napra.

😊,hát,a palackorrú delfin az tetszikXD

DE

Díjak
Havi díj
3 990 Ft
Havi díjban foglalt forgalom
3 GB
Túlforgalmazási díj
0 Ft
Túlforgalmazás esetén: a csomagban foglalt havi adatforgalom felhasználását követõen a letöltési és feltöltési sebesség legfeljebb 128 kbps-re csökken a havi számlázási ciklus lezárultáig.

Gery85
hát, a korlátlan opciós korlátozás az 340kbits, nem tudom hogy nézel ki,de a delfin elég okos állat <#buck>

Jó lenne ez a mobilnet ha legalább vmi épkézláb sávszélességet hagynának korlátozás után, ne a felháborító 128kbps--

nem hiszem el hogyha 1mbre korlátoznak akkor az annyira leterhelné a hálózatukat.
Ha jön 4-5mb akkor korlátozás után ne 128 legyen már!!vicc,,kb arra elég hogy a windows live 5 perc töltés után beenged és tudsz csevegni..hurráá.,ezám a színvonal és szolgáltatás 2009ben!!
persze mindez fillérekért...de sajna akinek nincs lehetõsége a vonala netre akármi miatt az rá van szorulva erre a színvonalas termékre..bárcsak az ingerküszöböm nem haladná meg 1 delfinét és elég lenne nekem is ha naponta ránézek az emiljeimre és nagy ritkán felmerészkedek vmi közösségi portálra..mert akkor ez nekem lenne kitalálva..
De..ugy nézek én ki mint 1 kibasszottt delfin tisztelt hölgyeim és uraim és tisztelt tmobájl??😊

asiagyuri
de akinek van pénze elég, az nyugottan mobil netezzen. neméri meg korlátos netért 6000-7000-et kiadni. azért már egy 8mbit-es adsl-t kapsz. ami meg gyorsabb a T-nél, és korlátlan is 😄 .

asiagyuri
igen 1 év után emelik nagyon, de addig ennyi lesz a havi, mivel lista áras lesz. ilyenkor csak átkell menni egy másikhoz. Tmobnál is 1 év után drágul. igaz csak 1000-et, de egyébként is nagyon drága a t-mob net, szal hova dráguljon. szaros 1,5 megás net? de ez tényleg korlátlan, lehet vele tölteni simán, és nemkell szarozni hogy most jaj mennyit szedtem le... és csak 2750 havonta. ti meg 7000 vagy mennyi... egy havi tmob netbõl, kijön 2 havi ilyen, és marad is pénzed.

Petka
Mondjuk ebben egyetértek. Még a ping miatt sem éri meg, mert olcsóbb szolgáltatóknál is ilyen pingek vannak...

Dehogy éri meg havi 3000ft, aztán 6000ft szaros 1.5megás netért, balek vagy barátom.

Gery85
Pár hsz-el lejjebb azt írtad,hogy ezt az asztalin fogod használni, nem írtad,hogy el vagy át adod...