T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a választ; több, mint fél éve megvan a barátomnak ez az elõfizetése és bõven alatta volt egészen idáig; jelen helyzetben tisztában volt vele, hogy túllépi a keretet, de naiv volt, mert "azt hitte" arányiban fog többet fizetni, nem pedig ilyen irreális összeget. Hiába mondtam neki, hogy ez pedig benne van a szerzõdésében is, igaz nem egyértelmûen...
Mindenesetre továbbítom neki ezt az alternatívát.
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Ha valóban mindig alatta volt és csak most az 1x lépte túl, akkor Én vmi olyasmivel próbálkoznék, hogy jelen esetben a T-t hivatalos formában megkérni, hogy sztornózza ezt a szla-t.
Vmi ilyesmit csinálnék...
PS:
Szerintem nem Õ az elsõ és nem is az utolsó akivel megesik ilyen, nem hinném, hogy a T-Mobile minden esetben ragaszkodik a szla megfizetéséhez.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Tippet vagy tanácsot szeretnék kérni egyik ismerõsöm nevében, aki korlátos (5 G😎 T-Mobil elõfizetéssel rendelkezik, minimális forgalmat bonyolít le havonta, viszont az elmúlt idõszakban az egyik programja, amit egyéb okok miatt gyorshirtelen 2x is feltett lefrissítette magát cca 6 GByte többletet generálva. A srác nem nagyon van otthon ezekben a dologban, viszont számolt a túlfizetéssel hónap végén, de nem annyival amennyirõl értesítették. Összesen 63.000 Ft-os számlát kapott.
Én spec tisztában vagyok vele, hogy az ÁSZF apróbetûs részének nem ismerete nem mentesít a felelõsség alól, de úgy gondolom, biztos van ennek rendezésére valami humánus megoldás. Erre várnám a tanácsokat, ötleteket, tippeket.
Köszi elõre is!
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Valahogy sejtettem, hogy nem lesz jó sehogysem.
Nekem nem kéne külön SIM, jó lenne, ha azon számon lenne a net is, amit telefonálni is használok.
Akkor marad a wifi meg az otthoni adsl. 😊
Üdv.:
nbs86
Ha van már aranykártyád, akkor lehetõséged nyílik igényelni maximum 5 társkártyát, illetve 5 mobilinternet társkártyát (sim kártyákat). Tehát, ha Neked most van egy havidíjas aranykártya szintû elõfizud, és egy dominód - ami szintén arany fokozaton van - akkor azt átválthatod elõfizetésesre, majd csomagot válthatsz társkártyára.
Remélem érthetõ voltam. 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egy hülye kérdés, ha nem haragszotok.
Láttam a honlapjukon olyat, hogy Aranytárskártya RelaxNet M - 1990.- HUH, 1 GB, túlforgalmazási díj nélkül. Ebben ez az aranytárskártya mit jelent? Ha van egy elõfizetéses telefonom, ami arany szintû legalább, akkor igényelhetek egy másik SIMkártyát, amivel megy majd ez a net és hozzácsapják a számlámhoz ezt a +1990 forintot? Olyat nem lehet, hogy aranyszintû dominót váltok elõfizetésre és nem új SIM-re, hanem ugyanarra a számra rendelem meg a ezt a netet?
Köszönöm a választ elõre is!
És azért ide írtam, mert hátha gyorsabb, mint a sorban állás a t-pontban és jelenleg nincs t-mobilos szám a közelemben, hogy felhívjam a 1430-at.
Üdv.:
nbs86
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Hívd fel a 1430-at és kérdezd meg.
Nem használsz semmiféle kontroll progit (lásd banner), hogy tudnád mennyi az adatforgalmad?! <#ejnye1>#ejnye1>

Biztosan 14 napig fog tartani, vagy lehet hogy hamarabb leveszik a korlátozást? Köszi.
Csak kiváncsiságból kérdem, mert progiból van lehetõség sms-t küldeni, és ha mondjuk én elkezdek küldözgetni azt a t-mobil hogy fogja számolni? hozzácsapja a plusz költséget a számlához?
Nekem nem a sebesség az elsõdleges szempont. Lekakilom a DIGI-t és a UPC újításait. Kérdezd már meg Tõlük, ha elutaznak vhova, vagy pl. Bp-n a Gellért hegyen; Margit szigeten ésatöbbi mi a faszomat kezd az XY koordinátához és az szgép sarkához kötött ADSL Internet-ével?!?!
Az ideális természetesen az lenne, ha lenne ADSL és mobil NET is, de arra pénz is kell.
PS:
Tök felesleges mobil net-et, kábel-es net-hez hasonlítgatni... Ezért nem megyek bele ilyen "vitákba". Ne a sebességet hozd fel a kábel-es NET-el szemben, hanem minden olyan egyéb pontot, ahol a kábel-es NET kilõve.
Sikersztori lesz a mobilinternet Európában
5let: Banner-ban van wnw manager és option progi is. Próbáld ki mindegyikbõl a 32, vagy 64 bit-es verziót attól függõen, hogy milyen rendszered van.
tegnap vettem egy Mobile Broadband Stick IV típusú modemet a notebookomhoz, telepítettem és aktiválva is van, szóval a net mûködik, viszont amikor csatlakozom a Vista! hibaüzenetet küld folyamatosan..
hibaüzenet:
"interaktív szolgáltatások párbeszédpaneljeinek észlelése"
2 lehetõség közül lehet választani: "üzenet megjelenítése" ha erre megyek akkor runtime error jelenik meg
a másik: "emlékeztessen néhány perc múlva" ha erre megyek akkor meg percenként újra följön
a részleteknél pedig ezt írja: Ez a hiba a windows rendszerrel való részleges kompatibilitási problémából ered."
aki tud segítsen pls!!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Tehát egyenlõre marad a tmobájl
UPC topik
DIGI NET topik
Fibernet topik
KERESÕ!
Matek topik
Szóld le az elõtted írót topik (Gumiszoba)
A továbbiakban itt folytassátok!
Gery, szerintem ezeket a fejlécbe is ki kéne tenni lassan! <#hehe>#hehe>
Ha össze jön,akkor átadnám az internetemet én is.
Mellesleg, mondjad már meg, hogy mivel is égetem le magam, pistike?
Egyébként a PR nemsokára sávot emel,az 1.5-bõl 3 vagy 4 Mbit/s. lesz...
Részemrõl a 'balek' téma lezárva!
Üdv - András ->
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
A T-mobilenál 3-7-14gbos csomagok vannak most, fél éven át fél áron.
azaz:1995,3100 és 4600ftért fél évig, majd ennek a duplájáért.
Túlforgalmazási díj nincsen, tehát ha átléped a forgalmi keretet,akkor is tudsz netezni, de csak 128kbit/sec-es sebességgel.
Ha csak böngészés e-mail és msnre kell, akkor én a 3 és 7gbos csomagokon gondolkodnék. Nálunk napi 300-400MB/nap megy el úgy,hogy ketten használjuk megosztva a párommal két számítógépen, ezt szorozd be.
Ha te egyedül mondjuk napi 200MB-ot nyomsz el, akkor egy 31napos hónapban kb 6200MBot forgalmazol,vagyis a 7gigás lenne elég.
Ha tölteni is akarsz néha néha 1-1 filmet,akkor ennél nagyobbra van szükséged.
Mivel elég sokat fogok a közeljövõben utazgatni szinte csak hétvégén lennék otthon, és netre szinte mindennap szükségem lenne, és kénytelen vagyok ilyen netre kényszerülni..
többnyire böngészés, e-mailok, és MSN-re kellene használnom
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
DE
Díjak
Havi díj
3 990 Ft
Havi díjban foglalt forgalom
3 GB
Túlforgalmazási díj
0 Ft
Túlforgalmazás esetén: a csomagban foglalt havi adatforgalom felhasználását követõen a letöltési és feltöltési sebesség legfeljebb 128 kbps-re csökken a havi számlázási ciklus lezárultáig.
nem hiszem el hogyha 1mbre korlátoznak akkor az annyira leterhelné a hálózatukat.
Ha jön 4-5mb akkor korlátozás után ne 128 legyen már!!vicc,,kb arra elég hogy a windows live 5 perc töltés után beenged és tudsz csevegni..hurráá.,ezám a színvonal és szolgáltatás 2009ben!!
persze mindez fillérekért...de sajna akinek nincs lehetõsége a vonala netre akármi miatt az rá van szorulva erre a színvonalas termékre..bárcsak az ingerküszöböm nem haladná meg 1 delfinét és elég lenne nekem is ha naponta ránézek az emiljeimre és nagy ritkán felmerészkedek vmi közösségi portálra..mert akkor ez nekem lenne kitalálva..
De..ugy nézek én ki mint 1 kibasszottt delfin tisztelt hölgyeim és uraim és tisztelt tmobájl??😊