4171
  • asiagyuri
    tudják hogy szar a modemük... megse nézte hogy valóban szar-e. Azonal kicserélte volna (csak nemvolt ott doboza, így nem)
  • asiagyuri
    Ja... Énis voltam a T-nél. Mondom nekik: fos a modem. Kérdik: mibaja? Mondom: sokszor nincs adatforgalom, feltöltése szar, de nemszakad meg a kapcsolat. Kérdik: hollakom? Mondom: Tárnok-Érd határába. Monja a csávó: hááát ott nemis lessz jobb. Mondom: azt kétlem, mert egy másik modemmel használom jelenleg, amivel tökéletes minden. Mondják: aha... akkor kicserélik a modemet
  • Fabio Capello
    hjap, anno amikor vettem, laptoppal együtt vettem, 8 gigás csomagban
  • KranaZoli #2923
    11ezer?!?!
    Én csak arról kaptam levelet, hogy +1ezres. Így lesz 7ezer asszem. Vagy nyóóóc?! Már nem is tudom.
  • Dynamic
    "biztos olyan helyen laksz stb"

Na, ja. Főleg, hogy február óta ugyanott lakom, és szeptember óta szarakodik. Próbáltam itt Budapesten, Debrecenben, Nyíregyházán. Tudom, hogy ezt nem te mondod, csak azért írom, mert én tényleg mindent megpróbáltam, és igen, egyértelmű, hogy a modem szar.
  • asiagyuri
    10-11 ezret fizetsz a netre havonta???
  • asiagyuri
    Na akkor neked ezért jó... :)
  • Dynamic
    Érdekes, hogy nálam többekkel ellentétben az msn nem dob ki, vagyis látszólag folyamatos a kapcsolat, de böngészésnél elég rapszódikus. Vagy betölti az oldalt vagy nem. Amikor nem tölti be, attól még az msn többnyire online marad...
  • asiagyuri
    Hát igen... bemehetsz a T-hez, megpróbálhatod. De biztos nemfogsz elérni semmit (csak modem csere ugyan arra a típusra, meg a szokásos szövegek, hogy "biztos olyan helyen laksz stb.". Csak annyit hogy felhúzod magad...
  • Dynamic
    (most meg nem megy el az üzenetem...)
  • Fabio Capello
    hjam.. bár amúgy is gondolkozom rajta hogy lemondom vagy vmi, mert 10k kiadás egy hónapban, sőt februártól 11, akkor jár le az ingyen korlátlan opció...
  • KranaZoli #2915
    "Egyébként a régi T-s stickek, amik akkor voltak mikor a korlátlan opciót is lehetett kérni, azok jók."

Nekem még az van.
  • asiagyuri
    "Azt viszont jó lenne vhonnan megtudni, hogy nincs-e a Stick-hez újabb, frissebb Firmware." <<< Ja,az nemlenne rossz!

Egyébként neked milyen modemed van pontosan? Ez amelyiket ma is adnak a netekhez? Vagy a korlátlan opciós időkből való van?
  • Dynamic
    Azt még esetleg megpróbálom.
    Csak hát itt már inkább az elvről van szó. Vagyis, hogy pénzt adok egy szolgáltatásért, akkor nehogy már nekem kelljen utánajárással és plusz pénzzel a megfelelő minőséget biztosítani.
  • asiagyuri
    Gery is írta, hogy neki E272 van, és tökéletes vele a nete...
  • asiagyuri
    E272 például stick :) . Nemkell baszakodni kábellel. Csak E220-nál, mert sajna "nagy" a modem, de nincs egyáltalán baj a kapcsolattal, azonnal bejön bármilyen oldal, MSN-ről 1x-se dob le! Egyébként a régi T-s stickek, amik akkor voltak mikor a korlátlan opciót is lehetett kérni, azok jók. Csak anyiból nem, hogy volt ez a kékhalál probléma. De a kapcsolatuk nagyon jó. Próbáltam. De ezek a mostaniak... csak az ember idegeit csinálják ki!

E220-al, csúcsidőben, 1 pálcikás térerővel:
  • KranaZoli #2910
    Hát nem tudom. Nálam is vannak problémák, de ennyire nem gáz. Kb. 1GB jött le egy FTP szerverről 4GB-ból, közben jútyúbon videókat nézek ill. SG-zek. Ésatöbbi...

Nekem is van egy E220-as kifüggetlenítve a notin azt használom, de semmi különbséget nem látok.

Azt viszont jó lenne vhonnan megtudni, hogy nincs-e a Stick-hez újabb, frissebb Firmware.
  • Fabio Capello
    ez a vicc, az én kapott wnw stickem pont azért jó, mert nem kell még egy extra kábellel baszakodni, hanem csak bedugom oszt jónagyot. Persze t-s nettel nem megy az msn nekem, és amúgyis 10 percenként kapcsolódhatom újra, nem tudom lenne e bármi haszna....
  • asiagyuri
    B.U.É.K.!

Vegyél használtan, vagy újonan egy Huawei E272-t, vagy egy E220-at. Kapsz már 5 ezer körül használtan, és nincs velük gond sohase, hiába használt. És nemlesz gondod a kapcsolattal! Egyébként nekem is a max sebességem 2 mbit/s. De hibáltan a kapcsolat (E220)!

Nemfognak tudni mit segíteni az ügyfélszolgálaton. Ócska modemeket árulnak, nemtudnak adni olyat amilyet szeretnél. Max ugyan olyan típusra cserélik, de annak semmi értelme. Azis szarlesz! Maga a hálózatuk jó! Csak ezek a T-s modemek rosszak.
  • Dynamic
    Buék mindenkinek!
    Én speciel nem akarok hozzászokni. Jövő héten az lesz az első dolgom, hogy bemegyek valamelyik ügyfélszolgálatra, és valami megoldást kiverek belőlük, mert már rohadtul unom, hogy hetek óta, 5(!) percenként "probléma az oldal letöltése közben" és a "kapcsolat alaphelyzetbe állt" ablakokat kell bámulnom. Mindent megpróbáltam. Új gép, új oprendszer, új wnw stick... de mindig ugyanaz. Kivéve, amit már korábban is írtam, hogy egy kölcsön kapott hsdpa routerbe raktam a sim kártyát. Úgy stabil volt - bár gyakran napközben max. 1-2 megabit volt a dw sebesség - de nem fogok egy ilyen kütyüért 40-50 ezret kifizetni. Komolyan, már előre gyomoridegem van amikor csatlakozás után megnyitom a böngészőt.
  • Fabio Capello
    Buék mindenki! :)
  • KranaZoli #2905
    BUÉK! 2010
  • Gery85
    bujjék
  • atila4
    B.U.É.K. gyorsaságban és adatforgalomban gazdag új évet
  • user2009
    B.U.É.K. mindenkinek nemsokára
  • alcotb
    Bocsi, mégegyszer:

• alcotb
    Ezt ma fényképeztem...Nállam rekord minden adat ami rajta van. :D

[IMG]http://kep.ivpicture.hu/266501.jpg]
  • KranaZoli #2899
    Én még otthon sem voltam.
    Majd csak este.
  • atila4
    Nekem is nehézkesen megy 1mega fölé. Szerintem javítanak vmit
  • jamby19
    Mi van ma?? Nálatok is xar a net?? Körübelül 100szor húzom szét,százszor fagyasztja meg a firefoxot ez a szutykos net.
    Hónapok óta csak a idegeskedés.
    Egész álló nap csak a kínlódás megy,már ez az új modem is xar,nesze neked 20k,visszaestünk a színvonallal, pannonosok lettünk vagy nem tudom.
    [IMG][/IMG]
  • Gery85
    Nekem ilyen hibám akkor volt,amikor a wifi routerem osztotta az ip címeket,mióta a szerver csinálja ez megszűnt.
  • Petka
    Mostanában nálam is haldoklik az egész. Már kezdek hozzászokni, de eléggé idegesítő, hogy linkre kattintáskor először csak várakozik, aztán üres oldalt tölt be, ellenben, ha várakozás közben mégegyszer kattintok, gond nélkül betölti a weblapot.
  • borisz13
    hello
    rövid tapasztalat vettem 4es sticket ami win7el nem ment(másik gépen mokolva igen) ugyh azt feladtam...
    volt itthon e220 kinyitottam és használom de néha ez is mintha semmi nem lenne .msn full kuka csak titkosba müködik ha belépek vége.
    pidgin hibátlanul megy és van olyan jo mint msn.
    több t-és stick-ünk van itthon azokon is néha net lassu ugyh gyanitom szolgáltatás nincs a csucson.
    esetleg msn bajokra ha van megoldás érdekel
  • Fabio Capello
    katt
  • Gery85
    Megnézem akkor majd ma éjjel, mostanában ritkán töltögetek éjjel.
  • atila4
    Nappal alig aakr tényleg 500 fölé menni. de este simán vissza 700 fölötti értéket
  • Gery85
    Én a minőségromláson is gondolokozok, régebben stabilan tudta nálam a net a 6,2mbitet, 750K körül töltöttem mindig, mostanában meg örülök,ha 500 fölé megy.Most is töltök épp valamit, átlag 435Kval jön, nem örülök ennek...Nálatok is hasonló a helyzet?
  • KranaZoli #2889
    "fel van frissítve hogy vigye a 7,2-t"

Ezt, hogyan csináltad?!
  • Fabio Capello
    kifüggetlenítettem a vodás modemet, fel van frissítve hogy vigye a 7,2-t de az MSN továbbra is kib*sz a picsába a bejelentkezés után... :/
  • Csak77
    legalább megprobálhatnád kikapcsolni...