T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery85
A jitter a késleltetésingadozás

Gery85
Most már ez is jót mér:

Gery85
Ha az index.hu-t pingelem az sokkal jobb:

Gery85
Nekem ez ennyit mért:

asiagyuri
És ez jól méri a pinget, a speedtest nem. Nemértettem a speedtesten miért van 120-130-as pingem, miközben a játékba kb. 230 körül. Evvel 230 körüli volt a pingem, szóval jó. De mi az a Jitter? Az nekem 42ms.

asiagyuri
na, esetleg valakit érdekelhet.

eladó egy t-mobil web'n'walk stick (magyarán a modem), ami a T-mobile-nál 12-13 ezer forint, nálam meg használtan 8 ezer. Természetesen semmi baja nincsen, azért válok meg tõle, mert kábelnetre cserélem a mobilinternetet.

Akit érdekel, írjon és megegyezünk 😊

atila4
Nálam megint elõ jött a hiba hogy vmikor van net de még sincs:S nem tölt az oldal a letöltés megáll stb...Pedig rakosgatom a modemet és a jelszint is Kiváló. Nem tudom mi lehet a baj😞

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Gery85
Nekem 80 körül szokott lenni a ping olyan modemmel aminek 1,4mbita feltöltése

Gery85
ne szemeteljétek tele a forumot!

asiagyuri
Egy kérdésem lenne. Milyen a T-mob netetek ping-je? Olyan mint volt az elején is, vagy változott, esetleg változik. Néhány speedtest mérés hasznos lenne. Köszönöm

vohanyi
Gery!Az miért van,hogy a speedtest jó IP címet ad :IP-1,míg az XP és a NetMeter,a WIFI kártya másikat:IP-2?!
Köszi,és bocs az OFF-ért!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

"több szabad hálózat van"

Ja, vagy valaki nem ért hozzá, vagy bénán van beállítva a router, és te meg simán lopod. Korrekt.

Üdv!

Dominóban melyik usb-s modem ajánlott, és melyik nem?
Bár ha jól látom, csak egy van, a Mobile Broadband Stick IV???
Katt

Vagy megint nem találom a rendes árlistát? <#nemtudom>

Petka
Akkor még ezek közül lehet választani, hátha mégjobbakat fog be!

vohanyi
'Csak77'-nek,meg akit érdekel!...!
Laptop javítás,majd op.rendszer telepítés után wifi bejelzett,hogy több szabad hálózat van/Dunavarsány/.Legjobb az "Egyesült Magyar Kábeltelevízió I."--IP alapján a DIGI-é:11Mbit/s.,ténylegesen 5.5Mbit/s;Laptopon speedtest:5/5Mbit/s-fel/le!!!
Szereztem gyorsan wifi kártyát a PC.-be,D-Link DWL-520+;mint kiderült nem a legjobb,hétfõn csere,mert kiváló jelszint mellett csak 3/2Mbit/s-ot tud ebbõl kicsiholni,pedig a laptopon csak nagyon gyenge jelszint volt!
Több 11Mbit/s-os szabad hálózat van INGYEN,szerintem akinek nincs más lehetõsége,annak is érdemes ezt a vonalat meghúznia!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Akkor jól sejtettem. 😊
Köszi a megerõsítést!
Igen. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Én is vettem végül egy 1GB-os Aranytárskártyás netet. Még annyit szeretnék megkérdezni tõletek, ha már voltam olyan hülye és ott nem kérdeztem meg, hogy mivel már csak pár nap van hátra a hónapból, a benne foglalt adatmennyiség a hó elején nullázódik? Vagyis a számla most tört lesz, vagyis idõarányosan leosztva, gondolom akkor az adatmennyiség is így mûködik. És akkor pár nap múlva tiszta lappal indul elölrõl az egész?
KranaZoli
Ja!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

hi, olyan kérdésem lenne hogyha mondjuk ennek a USb Stickes "modem" sim kártyáját áthelyezem mobilba és arról megy a W'n'w akkor igy ugyanazok a játékszabályok müködnek mintha Stickkel együtt notin használnám ugye?
Gery85
át lehet íratni is és akkor neki megy a számla nem neked,nem sokkal 1xübb úgy?

hát jah,fórumokkal ahol nemkell képeket betöltenie avval még megbírkózik de ahol már képeket kéne betöltenie 128kbpsel ott már csak szenved,sok sok türelem kell hozzá,ha a sebesség megszállotja vagy akkor nem ajánlottXD,ien nyugdíjasoknak való igazából,..ha van fölös 5 percem leülnék gépezni,de az 5 perc míg bejön az iwiw bazzmeg..nemértem miért kellet ennyire lehúzni korlát után a sávszélet,,gondolom belehalnának a fél megás szélre korlát után

Dehogyis, az már durva lenne. 😊 A számla jön ide nekem tovább. Aztán ha vége a hûségnek úgyis lemondom. Dehát, úgysem megy ebbe bele. 😊)

Petka
Plusz még fizesse tovább a havidíjat?

Én eladom neked, de csak úgy, hogy kifizeted a hûségidõig a havi részleteket egyben... addig még van 1.5 év.

atila4
köszi😊 megoldotta 😛

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Köszönöm a választ!
Gery85
Nekem mikor korlátozták,akkor 320kbit volt a net és teljesen használható volt.

Gery85
vedd fel a kapcsolatot vohányival, elküldöm privibe a telefonszámát

Sziasztok! Csak egy kérdés:
Akinek korlátozták a csomagját 128 kbps-re, az nagyon használhatatlan volt utána? Átlagos böngészésnél is nagyon zavaró az már?
Köszönöm a választ!

Üdv.:
nbs86
Nincs valakinek egy korlátlan kártyája, amit át szeretne adni? Sajnos belecsöppentem a XII. kerületi sötét középkorba, ahol az egyetlen drótos opció a max. 1 megabites ADSL.
Na most helyreállt ugyfest.fene tudja mit csináltak 2 napig...de bár lenne igazad és emelnék a 20gigát....dehát dehát....
Én is ezt tapasztalom,ma reggel halott az egész 2 weblap után meghal lekapcsol,kapcsolódik 2 weboldalig megint jó..... ezt játszom reggel óra modem kihúzás sim-ki.be. Most talán megjavult "valamennyire" de irdatlan lassú (Debrecen) Lehet am csinálnak valamit az átjátszóknál tolják bele a RAMot a cuccokba hogy decembertõl ne legyen 20Gb/7nap....<#ravasz1>
Hali
már 2 napja szar nálam a net.a sebesség nem megy 1 mega fölé és ha futtatom a torrentet akkor semmi nem nyilik meg a böngészöben.valakinél esetleg van ilyen gond még?
Gery85
Nekem is volt ilyen,próbáld máshová tenni a modemet, nálam a térerõ ingadozás volt a gond.

atila4
Mostanába van olyan hogy pár másodpercig nem tölt egy oldal be... meg megáll a letöltés:S nálam van a hiba?

Gery85
köszi,javítottam.

Petka
Valóban! A lejárt domain regisztrációm miatt nem elérhetõk. Átraktam a 3 képet a sg galériámba.

"Adobe-t CS3-t, a kiadott 2-3 éves verzióra úgy 1-1.5 GB"

Te mirõl beszélsz, mi 1-1.5 GB? Ezt akarod majd mondani T ügyfélszolgálaton? Ja, persze, biztos ott is hülyék vannak. Mellesleg a #2614 hsz-ben teljesen lehet érezni a hazugságaidat... amúgy már a gimiben(ami esetemben kurva régen volt) már akkor is ciki volt ez a "van egy haverom, bajban van" dolog.

Gery85
Valószínûleg ott van a gond ahová a képek fel vannak töltve.

Fabio Capello
õõõ

csak nekem tûnt el a banner, és csak a szöveg látható?

vohanyi
Hali!Érdemes annak is utánajárni,hogy az 5Gb elérése elõtt kell-e figyelmeztetõ SMS-t küldenie a T-M.-nek?!-Hátha ezzel meg lehet fogni õket!

Használok Adobe-t CS3-t, a kiadott 2-3 éves verzióra úgy 1-1.5 GB-t szokott frissíteni, a Corel-t passzolom.
Amúgy a lenti esetben játékról van szó, nem ugrik be a neve, és nem "sutyiban" frissített, hanem jóváhagyva felhasználás által. Elõször ha jól emlékszem Win 7-tel játszotta el, de rájött, hogy kevés lesz hozzá a gép, aztán áttért xp-re ahol ismét update...
Sajnálom a srácot, mert jó barátom és iszonyatosan segítõkész, ezért jött az ötlet, hogy itt (is) megkérdezem.

Még1x köszi azoknak akik segítõ szándékkal szóltak hozzá!

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

KranaZoli
Asszem Adobe grafikai programoknak lehet ekkora a frissítése. Fõleg ha több példány is van telepítve és/vagy Corel programok.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Látom a stílusod nem sokat javult az elmúlt közel egy évben...
Szögezzük le, nem rólam van szó; nekem korlátlan opciós T-Mobil-om van, szó se róla feszegetem a határait, de közel 10 hónap alatt nem voltam lekorlátozva.
Az említett illetõ egyik ismerõsöm, aki egy általam nem ismert játékot vett meg, aminek a frissítése saját bevallása szerint tett ki ekkora méretet... Ez a dolgon mit sem változtat, tény, hogy egy alatt nem volt adat forgalom túllépése...

Csak azt nem értem mit magyarázkodom én itt neked.... Mindig is rühelltem az elõítéletekkel rendelkezõ, rosszindulatú és megjegyzést tevõ embereket. Pont.

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

Gery85
Meg tudja nekem valaki mondani,hogy a netes sim kártyával mennyibe kerül egy mms,mert veletlenul elkuldtem egyet.

Mondjuk szerintem elég "egyértelmûen" benne van a szerzõdésben és a díjszabásban, hogy mennyi a "túlforgalmazási" díj.

Egyébként milyen összegre gondolt egy ilyen dupla túllépésnél? Erre kiváncsi lennék.
Kis fejszámolással kiderül, hogy a 0,1 Ft/10kbyte díj az konkrétan 10.000 Ft/GB.
Amivel szerintem próbálkozhat, hogy bemegy és kéri a tartozás elengedését, cserébe átvált mondjuk Relaxnet L-re, vagy Relaxnet AK XL-re, az havi 6200 Ft, vállal 1 év hûséget.
Talán elengedik neki. Legalább a felét. Alkudozni kell.
"az egyik programja, amit egyéb okok miatt gyorshirtelen 2x is feltett lefrissítette magát cca 6 GByte többletet"

Már bocs, de milyen programnak a frissítése 6GB? Én nem ismerek ilyen alkalmazást sem windows, sem linux alatt. Kamu, kamu, kamu. Fizesd csak ki a warezt, ami valószínûleg egy játék iso képfájl volt!

Bocs nem így akartam, szóval: A régi csomagoknál nem lassítják a sebességet a limit átlépése után, hanem kiszámlázzák a többlet adatforgalmat?