4171
  • andrejfej
    Mármint a T elfogadja-e az utalványt? Erre nem tudok válaszolni, mi készpénzben intézzük. Vagyis a cég a céges sim-kártyán.
  • Gery85
    Megjött amire vártunk!
    Az első 14,4mbps-es modem a t-mobilnál és egyből tudja a 21mbps-ot is!

Link

Megint álnéven van, de az egyik képen látszik a modell szám és kis google után meg is találtam,hogy ez a ZTE MF662-es modem.

Angol leírása:
    ZTE MF662

ZTE recently unveiled MF662, a compact HSDPA+ data card, offering consumers enhanced data speeds. Dimensions of the MF662 HSPA+ data card are 69 x 27 x 12mm. The MF662 has been specifically designed for HSPA+ networks — the evolution of the current HSPA-based 3G network technology — meaning users will get access to a much faster mobile broadband connection. The adaptor offers download and upload rates of up to 21.6Mbps (up from 14.4Mbps on HSPA) and 5.76Mbps respectively.

The emergence of high-bandwidth services such as mobile TV, downloading of music TV and film clips, 3D interactive games
    with multiple players, and large volume mail services is placing significant strain on network speed and capacity. HSPA+ will address this challenge by providing high download and upload links and greater capacity.
  • Csak77
    internet utalvánnyal lehet fizetni mobilinetnetet?
  • andrejfej
    Faszányos, pont egy másik fórumon is ezt a tippet kaptam. Csak az a gáz, hogy pont az a feature kellene belőle, azt nem tudja egyetlen alternatív program sem az msn-protokollon. Mert a munkahelyemen ez a megszokott kapcsolattartási forma, de én nem tudok kapcsolódni a csoportokba... Miattam meg nem áll át a cég másra...
    Azért köszi, remélem másoknak legalább megoldja a gondját.
  • Fabio Capello
    Forradalmi felfedezés:

Akit kidob az msn: jelentkezz be, és kurvagyorsan blokkold (tiltsd le) a csoportbeszélgetéseket, az a hiba oka. Most letiltottam a csoportomat, és azóta egyszer sem dobott ki!
  • asiagyuri
    Azt hogyan kell beállítani? Az APN-hez az "internet" helyett, "opendns"-t kell írni, azt annyi? Vagy hogy?
  • Petka
    Egyéni DNS kiszolgálókkal próbálkozott már valaki? Én tegnap este beállítottam az opendns-t. Valamennyit javult, legalábbis nem adott üres lapokat a böngésző, de a várakozások még ígyis néha több másodpercesek. Ezt mondjuk betudom a bázisállomás terheltségének.
  • asiagyuri
    Na most jólmért:

• Fabio Capello
    függetlenített e220-al:

• asiagyuri
    Ittis piszoknagy szélvihar van, de engem ma 1x se dobott le, hibátlan. És egész nap használom a netet, töltök le stb.
  • Fabio Capello
    Másnak is ritkaszar ma a net? Engem ötpercenként ledobál, lehet köze van a szélviharhoz...
  • asiagyuri
    Ismét:

• asiagyuri
    Nekem:

• andrejfej
    Híjjnye Gery, nekem ez jött az index.hu-ra:
    - 102 ms
    - 1139 ms
    - 337 ms
    - 264 ms
    Veszteség 0%, de az idő... kicsit fura.
  • asiagyuri
    A pingtest.net-nek nehigyjetek. Semmi értelme. Mindíg magasat mér. Talán a mobil internet zavarja (pl. takarékra teszi magát a modem, ha nincs adatforgalom). ADSL-en biztos jól mér. De nekem is 300-400 körülit mér, játékba meg 80-120 közötti fixen! Szóval 100% hogy rossz a pingtest.net mobil neten!
  • Gery85
    nálam ez valamiért nem akar lefutni,de itt van egy parancssoros index.hu pingelés.

• andrejfej
    Nézd itt egy
  • Petka
    Csinálnál te is egy pingtestet?
  • Gery85
    csúcsidő fél 5

Ping elég jó, ebben legalább én vezetek
  • Petka
    Pingtest szerint is egy fos a kapcsolat
  • andrejfej
    Nyíregyet próbáltam belőni Krana kedvéért, de Bp jött be megint, valahogy ma jól hasít. Vagy esetleg a tegnapi win7 driver-frissítés?
  • andrejfej
    A ma délután nem olyan rossz:
  • Fabio Capello
    No, nem is rossz ez így déltájban :)

• KranaZoli #2943
    Hi!

• asiagyuri
    Jó ez a T-mobile. Korrekt, megbízható...
  • asiagyuri
    Neveznék a versenyre:

Nekem hajnali 1:30-kor se akar nagyon 2 mega fölé menni. De nemis baj.
  • Gery85
    Nálam ennyi most,nem is fog ennél feljebb menni.
  • atila4
    e220
    Kaposvár
  • Petka
    Ilyenkor este nagyon szalad nekem is, de napközben a 2mbitet is alig éri el.

Csináljunk versenyt :D
  • andrejfej
    Upsz, az előző link már egy topicba mutat, itt a Mobile Broadband Threads List
  • andrejfej
    Szétnéztem a Huawei-nél, van itt pár infó, már töltöttem is le magamnak új drivert a win7-hez. Huawei fórum
    Ellenőrző mérés:
  • andrejfej
    Nahát, ha mérésben vagyunk - E1750:
  • Gery85
    Nekem a T-stickkel is ment régebben 6,2-t csak annak szarabb volt a feltöltési sebessége,ezért cseréltem ki.
    Hát itt a semmi közepén nem hinném,hogy külön vonal van.
    Vodafone torony van az utca végében,a t-mobile valamivel messzebb van.ráadásul a modemem nem is a torony irányába néz
  • asiagyuri
    Nekem max 2 mbit. Meg másnak is innen. Külön vonalad van a T-hez? Vagy enyire jó az E272?
  • Gery85
    hát nálam régebben mindig megvolt a 6,2mbit, tehát ahhoz képest ez már szar
  • asiagyuri
    Nahát. Neked miért ilyen jó a letöltésed?
  • Gery85
    Egész stabilan két mérés alapján:
  • Gery85
    sebességbe most ezt hozza:
  • asiagyuri
    Jaj ez a sok E jelzés. Egyik stick, másik nem, vegyesen...

Hát akkor ezis egy E220 méretű.

De van Huawei stick (Voda) is, nemtudom pontosan mi a jelzése. Azis biztosan ugyan ilyen jóóó. Vodafone-nál adták a netekhez. De az sem drágább mint ezek...
  • Gery85
    Kicsit helyesbítenék ezen, az E272 sem stick,
    Nyomok egy képet róla, viszont nekem sose volt bajom vele.
    Dobog egy szerver shotot is

Modem:

Kapcsolat: