T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játékot nem, mert ps3 gépem van, arra meg nem lehet. Filmet néha, nagyon ritkán. Sorozatokat szoktam nézni, de azt is online, szóval nem mondanám, hogy lopás lenne. Viszont, netet lopni egy nyitott portról valakitõl, embertõl, cégtõl, napi szinten több gigát letöltve mégiscsak más. Pofátlanság.

atila4
Nem lopsz? Na ne mond,hogy te egy filmet/játékot de egy zenét se töltöttél le? Mert az is lopás!!! A 20gb/hétel meg az a bajom, hogy nem úgy megy hogy eltelt egy hét újra kapsz 20/gb-ot hanem ez folyamatosan adódik vissza..Nem értem miért nem adják úgy oda hogy 80gb/hó. És a sulimhoz tartozik, hogy elég sok videót nézek youtuben. Mert amit tanulok ahhoz rengetek mûsort lehet találni. És nekem az jobban bejön mint, hogy olvassak xDD És jobban is megértem

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Szégyelld magad, hogy ilyen primitív vagy. Nekem sincs más lehetõségem, pedig én a bp belvárosában lakom, de annyira tartom magam, hogy nem lopok. Nekem ne magyarázd, hogy sulihoz kell heti 20gb anyag! Film és játékok hatalmas mennyiségû letöltésére nem alkalmas a mobilinternet, jelenleg. Úgy gondolom, hogy a 20gb/hét elfogadható. Ebbe azért jópár film, és játék is belefél. Ja, és ezt a "Ez Magyarország" baromságodat pedig inkább a sulibuliban terjeszd, ott biztos értékelni fogják a barátaid.

atila4
Már megint ezzel jössz.. Akkor mond meg a t-comnak, hogy minden egyes házba kösse be a kábelt, hogy lehessen normális ADSL internet mindenkinek.
Én is 18 éves vagyok, és olyan helyen lakom ahol nincs kábel. Na már most megvettük ezt a t-mobil netet (20gb/hét) De én nem csak e-mailra használom. Nagyon sok anyagot kell letöltenem sulihoz is, hogy tanuljak és igen néha játszok is (wow-al) De van úgy hogy elfogy (sajnos) olyankor meg van, hogy 1-2 napig nem netezek. Csak,hogy ne legyen lassú amivel semmit se lehet kezdeni. Ez Magyarország. És ha lenne más lehetõségem (pl: lopni a netet) biztos megcsinálnám, de itt sajnos nincs olyan hely ahol van nyilvános internet. Most is levelzgetek a t-comal , hogy azt az istenverte kábelt húzzák be ide (mellesleg 1-el alatunk lévõ utcába van) De nem tudom mi lesz belõle. Addig marad a mobilnet...

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

mivel énis így gondolom ezért írtam hogy bevásárlóközpont ahol mint tudjuk nyilvános😉

Lopni a netet nem szép dolog! Bár, már volt itt egy kolléga, aki büszke volt rá...

Hááááát...<#confused>,igazából nem.de kiváncsian várom neked medig tart kia 3gb adatforgalom,és utána mien véleményen leszel<#vigyor1>

lesz 1 kis fölös pénzem bepróbálkozok vmi erõseb wifis anntenával,közelben van 1 bevásárlóközpont ott elég jó a jel,legalábbis ennél ami most van így bekorlátozva semmivel sem rosszab. és ingyen van,én inkább ezt ajánlanám😊
Minthogy kiadj pénzt 1 olyan szolgáltatásért amit biztosan tudom hogy meg fogsz bánni pár hónap elteltével,
amíg túl nem léped a 3gb addig stabil 1-2 max 3 mega a sebesség,de ahogy megvan a limited,.háááát..nagyon agyon hozá kel szokni a 128kb/shez.igazi relax csomag.

asiagyuri
Köszönöm a válaszokat! 😊

asiagyuri
Akkor neked is a 3GB-os csomag van. Énis olyat szeretnék. Jóaz.

hy a 128kb/s az 128kb/s.sajnos..
kép

Lesz még ien heti 20gb csomag a tnél?,vagy 4000ftért a havi 3gb?ennyi?

atila4
Amikor én le voltam korlátozva nekem 25kb/s volt a sebességem:S Elég kevés😊 azóta beosztom a 20gb/het-et

asiagyuri
Hali. Valaki megtudná mondani, hogy a T-mobile-nál jelenleg kapható csomagoknál a lekorlátozott sebesség mennyi? Írják hogy legfeljebb 128 kbit/s-re csökkentik a fel, és le töltéseket, de engem az érdekelne, hogy ez a gyakorlatban mennyi pontosan (pl. speedtest mérés, vagy egy fálj letöltési sebessége firefox-al stb.). Köszi

Dynamic
Aspyrin, KranaZoli: Köszi a segítséget. Hétfõn telefonálni fogok, mert már nagyon bosszantó, az egyre gyakoribb "szakadás".
A resetelés nem kívánságmûsor... 😊 Ha bizonyos technikai hiba lép fel, csak akkor tudnak és kell frissíteni a kártyát.

Dynamic: jelezd, hogy gond van, elképzelhetõ, hogy a jelszint változott az adott cellán, ki fogják vizsgálni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

KranaZoli
Ilyet Nekem is csinál. Hívd fel a 1430-at és kérj a hívószámodra egy reset-elést. Majd le fog bontódni a kapcsolatod, reset-elik 😊 és kb. 10-15 perc múlva újra lehet próbálkozni.

Lehet, hogy Én is kérni fogom újra...

Ill. még az APN-el tudsz variálni. Internet és wnw APN-ek között. Nekem ez is szokott segíteni. Pl.: vmilyen videó lejátszás Internet APN-el akadozik, lecsatlakozom, átállítom wnw-re és folyamatos lesz...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Dynamic
Valaki tapasztalt hasonlót? Februárban vettem fél évig semmi gond nem volt, de most már vagy 2 hónapja kb. 10 percenként átvált a jelerõsség UMTS-be olyankor semmit nem lehet csinálni, a legegyszerûbb oldal sem jön be. Olyan mintha nem lenne net. Aztán kb. 3 perc múlva méltóztat visszaállni HSDPA-ra, akkor már lehet internetezni. Ugyanott lakom, Wnw manager 2.6.0.385-öt használok.
Hello nekem is fagyott állandóan laptop(Mitac8252D,MSIGX620X)nekem a Win7 Ultimate-bie/32bit oldotta meg valószínû más modem driver miatt. Azóta több mint 1 hete egyszer sem fagyott ki.
Hello,a T-s mobilnetet meg lehet osztani?
Ienem van és evvel szeretném
Ha lehet akkor mit és hol kell beállítanom hogy lássa a wifis cucc a t-scumót?

Most már a 64-es fut a gépemen és a laptopomon, de semmi gond sincs vele.
alcotb
Itt:
http://www.option.com/en/support/software-download/usb-modems/icon225/
van egy olyan hogy: Driver installer 4.0.17.0 ez mire jó?letöltöttem(gondoltam hátha segít) de nem tudom melyiket kell felrakni...

És ezt is letöltöttem: iCON® 225: SuperFire de ismeretlen fájlformátum...árneveztem rar-ba kicsomagoltam, el is indul de utánna meg valami AC Powerrõl magyaráz pirossal.

Minden ugyanaz másképpen.

alcotb
Mint írtam minden driver a legfrisebb, intelen is ellenõriztem autoupdate-el meg a fujitsu autoupdate-el is...A diablo Edition annyira nincsen szétmoddolva és már vagy 5 fajta xp-vel ki lett próbálva:

XP,XP SP2,XP SP3,XP Blade Edition, XP Diablo edition

És a stick programjai amiket próbáltam:

Option eredeti legfrisebb
Fujitsu-s Option 3.0
Fujitsu-s Option 3.1
Eredeti T-mobile-os

Mindeggyikkel fagyott...

Már kezdek megõrülni!Nem tudom hogy mit lehet ilyenkor tenni...

Petka
Alaplap driver frissítés, chipset, usb, stb... Nem feltétlenül a fujitsu oldalán vannak a legfrissebb driverek. Ha intel a gép, akkor értelemszerûen www.intel.com, www.via.com, szintén stb... A diablo edition xp nem tudom mit takar, de szerintem próbáld meg egy normális xp-vel is. Az ilyen-olyan moddolt xp-knél nem meglepõ a hiba...

alcotb
Sziasztok!

Vettem egy Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5505 -öt mobilnettel (t-mobile) még tavaly októberben.Azóta elõfordul (van hogy napi többször is) hogy elkékhalálozik a gépem...Minden driver a legfrisebb, Windows XP SP3 van rajta (Diablo Edition).(volt már rajta más xp is mindeggyiknél volt kékhalál)

Elvittem a gépet szervízbe ott aztmondták hogy magának a gépnek semmi baja (persze ez azelõtt volt hogy kiderült volna hogy a stick a hibás, gondoltam hardver hiba).Utánna elvittem a stick-et a t-mobil-hoz mondván biztos maga a készülék a hibás, szoftvertfrissítettek, letesztelték...hibátlan...Erre kiderült hogy a stick drivere okozza a galibát...Letöltöttem a fujitsu oldalárõl a legfrisebbet de még ennek ellenére is "fagy"...Mit lehet ilyenkor tenni?Kérlek segítsetek!

On Fri 2009.10.30. 12:37:59 your computer crashed
This was likely caused by the following module: gt51ip.sys
Bugcheck code: 0x100000D1 (0xFFFFFFDC, 0x2, 0x1, 0xA8C263D5)
Error: Unknown
file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\gt51ip.sys
company: Option N.V.
description: NDIS driver

atila4
Én a béta verzió óta használom és rendesen mûködik! option is felmegy rá

Illetve azt felejtettem még írni, hogy 64bit-esel próbálnám.
Helló!
Win7-el használja valaki a korábban kapott w'n'w stick-et,vagy újabb modemét??
Nem találtam arra utaló dolgot se a t-mobile oldalán,illetve azt se tudom az új modemek wnw drivere vagy az option drivere felmegy-e win7re.
Elõre is köszöntem!
Fabio Capello
Gratula! 😊

vohanyi
Gratulálok Gery,én is jó egészséget kívánok a családnak!/azért néha aludjál is.../

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Nagyon helyes! Én is gratulálok! 😊

Petka
Gratulálok! Jó egészséget a családnak! <#smile>

Van egy T-mobilos web'n'walk stick IV modemem (E176). Szoftver frissítéssel Mobile Partner került fel. Van lehetõség az eredeti vagy frissített web'n'walk manager visszatételére ?
Gery85
Sziasztok, az elkövetkezõ idõben nem leszek annyira itt mint ahogy szoktam, mert megszületett a kislányunk,ezért több idõt fogok rá fordítani.
Remélem akkor sem lesz tele off-al a téma ha nem nézek fel naponta többször <#ravasz1>

Választ küldtem. 😊

Köszönöm a válaszokat! Aspyrin küldöm!

Ha elküldöd privátban a hívószámot, megnézem.

30000ft+25000ft

Petka
Ne mondd fel, inkább add át valakinek!

Sziasztok!

Tavaly vettem USB modemet 5 gigás internet csomaggal, amelyre 2 év hûséget vállaltam, illetve bekapcsoltattam rá a korlátlan adatopciót. Közben úgy alakult, hogy nincs már rá szükségem. Nem tudja valaki, hogy mennyi kötbért kell fizetnem, ha felmondom az elõfizetést?

vagyis ezt jamby19-nek szántam...

ha picit lejjebb olvasol, megvehetted volna 8 ezerért is a modemet tõlem, sebaj.

Köszi mindent értek,és kösz a segítséged.
Ezeket a csomagokat nem értettem,hogy készülékváltás és akkor most le kell adnom a régit bla bla...<#wow1>
Nekem még 2010jun van a 2éves hûség vége.
Én bementem, és csak a modemet vettem meg, mert a hûségnyilatkozatom a jövõ év végéig megy. 21-et fizettem asszem, azt ennyi. Átraktam a sim-et és máris ment. Amúgy maga az eladó is azt mondta, hogy hú 30 lesz, amíg meg nem kérdezett 1 másikat.
ÓÓ köszi ez jól jött mert én is cod4ezni szoktam 134-140ping-el,tehát nem egy álom.
Vásárlással kapcsolatba nem egyértelmû nekem az oldal.
Te 21k ért hitel és hûségnyilatkozatért vetted?? Tehát kifizetted és ennyi??
Mert ott annyi aranytárskártyás,készülékváltás,domino csomag van,hogy nem igazodok ki rajta.
Tehát legalul a táblázatban a "Akciós listaár" kipengeted és kész,otthon be a SIM és ennyi?
Én Mobile Broadband Stick V-t használom, a pingje 80 körül szokott lenni a cod4-ben
, olyan 1,5 M a visszatöltéi sebessége, én használom 32-es xp és 64-es vista alatt és nincs gondom vele.
Helló
2modem közül melyiket ajánljátok vagy melyik a jobb??
-Mobile Broadband Stick V
-T-Mobile web'n'walk USB stick V
modemek
A Mobile Broadband Stick IV lassabb mint a mostani az árán is meglátszik.
Pár dolgot megjegyeznék, amiatt cserélem mert variálgattam az op-rendszert,vettem új alaplapot,volt a saját és az option drivere,de sehogy se tudtam megszüntetni az újraindulásokat(kékhalál) illetve van egy bluescreen nevû program ami próbálja beazonosítani az újraindulás okát az írta ki option.. szóval szerintem kizárásos alapon csak a modem vacakolhat.És ezzel az egésszel már február óta szenvedek.
Az új modemek egységesen 21k-ba kerülnek ezért is nem tudom melyik érné meg jobban. Illetve a mostani 40kb/s helyezz 5MBit uploadot tudnak(felfele a hálózat pedig 1MBit környékét tud,de nekem már ez is elõrelépés).
Illetve még az,hogy közeleg a dec-1 és vajon mi lesz a mi kis korlátlan adat opciónkkal,erre is rákérdezek ha tudnak bent értelmes választ adni.
Gery85
Nálam el is ment a net kb ugyan ilyen tájba, térerõ 0

Petka
Átváltott a modemem EDGE-re az eddigi problémamentesen mûködõ HSPA-ról. Gondolom eddig bírta a vihart a bázisállomás...

Gery85
Nálam nem volt ilyen gond már régóta.

user2009
na, csak írnom kellett ide, erre megjavult <#nyes> táttáráá

user2009
heló-haló elektor kalandorok!
küldjétek szuper máriót, mert gagyizik a netem <#szomoru1> gondolt egyet ma is, aztán töttyög itt nekem 15-25KB/s-al... hülyéskedik másnál is? vagy csak somogyban van sötét? <#nemtudom>

(ui.: korlátozás nuku, nem töltök annyit)