T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Ma "végre" engem is korlátoztak (384 kbps). Vettem egy új gépet és egy csomó az utóbbi években kimaradt játékdemót töltögettem le tesztelés céljából. Hát tehetek én róla, hogy ezek a nyavalyás demók manapság 2 gigabájtosak?😊)
A kérdésem annyi, hogy hogy is van a korlát? 2 hétig tart. És mennyi lehet a forgalom limit, hogy ne kerüljek legközeleb hasonló helyzetbe?(Februárban vásárolt "korlátlan opciós" netem van)
Mielõtt kapom az anyázásokat, tudom, hogy ezek le voltak itt írva, ezért visszaolvastam, de csak a kéthetes korlátra találtam utalásokat.
Köszi.
Gery85

Nekem a feltöltéssel vannak problémáim mostanában.

Petka

Éjszakánként karcolgatja a 6mbit/s-et is.

Szívesen 😊
asiagyuri
Na ezt is megcsináltam. Jólnéz ki a felülete a proginak. ezt használom. Köszi 😊

Az a gond, hogy a VMC progival csak vodás kártya megy, akkor is ha már független a modem. Telepíteni kell a medemre egy szolgáltató független dashboardot is. Én ezt használom :Huawei Mobile Partner. A gyártó oldalárol le is töltheted :
link
Ez a fájl kell :E220 Client Software WINMACB300D00SP02C03.zip

1. kitömöríted a letöltött fájlt

2. futtatod a benne lévõ exe fájlt, ekkor települ a modemre a Mobil Partner

3. majd a modemrol telepíted a pc-re Mobile Partner programot
(lehet hogy elõtte újra fel kell ismertetni a modemet a pc-vel, USB ki-be)

4. mivel a Mobile Partner szolgáltató független, ezért a T-Mobile szolgáltatót be kell állítanod: Mobile Partner->Tools->Options->
Profile Management->Import->"Hungary T Mobile H Internet"

5. ennyi

Így most van egy teljesen szolgáltató független modemed.

De használhatod az MDMA-t is csak azzal szerintem(?) nem lehet SMS-t fogadni/küldeni.

Ja a VMC-t nyugodtan távolítsd el a géprõl (uninstall).

asiagyuri
Megoldottam. MDMA-n keresztül csatlakoztam, és faszán megy, mindjárt más:

A ping kicsit nagyobb, de ezis tûrhetõ. A feltöltés megfelelõen mûködik. Na vissza viszem a T-s modemet, javítsák meg. Addig ez marad.

Köszi a segítséget Pumi! Nélküled nemment volna. 😊

asiagyuri
Ja, és ez alapján csináltam. De ez ugyan az mint a másik amit adtál: link

asiagyuri
Találtam egy oldalt, itt le is írja a lépéseket, és az összes szükséges programot lelehet egy pakk-ba tölteni. Ezt megis tettem, és követtem az utasításokat, a végén leírtam a Hexedit által adott 8 számjegyû kódot, azt beírtam a CardLock UnLock progiba, ki is írta hogy Unlock Succeful.

Bele T-s kártya, kiírja hogy T-mobile 3G, majd csatlakozás gomb. Elõjön egy lista ahol csak Vodafone hálózatokat lehet kijelölni. Ez nemjó. APN-hez beírtam azt ami a T modem szoftverébe is volt az "internet"-et. Majd csatlakozás gomb. Erre kijön az hogy "Vodafone hálózathoz kell kapcsolódni az adatátvitel megkezdéséhez" vagy mit! Akkor most? Pedig elvileg jól csináltam mindent! <#szomoru1>

asiagyuri
Innen lekéne tölteni a E220 SimLock_UnLock.exe-t, de nemtalálom... 😞

link

asiagyuri
Uhh köszi szépen. Na majd nekilátok akkor. 😊

unlocking-huawei-e220manully
én ez alapján csináltam meg az E220-al, semmibe sem került 😊
KranaZoli
PH Aprók között nézz szét. Vannak akik pár ezresért megcsinálják. Még olyat is láttam, aki házhoz megy. 😄

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

asiagyuri
Nemtudja valaki, hogy Vodafone-os Huawei E220-as modemet hogyan tudok kifüggetleníteni? Mert ha senkinek nincs ötlete erre a feltöltés problémámra, akkor azt kifüggetleníteném, azt avval használnám...

T-Mobile web'n'walk USB stick V a hivatalos neve, nem ugyanaz, de elvileg ugyanazt kellene tudnia..
Szombat kora délután:

asiagyuri
Mostis megmértem. Felment 600 kbit/s-ig, aztán szépen lassan vissza esett a feltöltés, és megállt itt:

<#szomoru1>

asiagyuri
Nekem Mobile Broadband Stick V van, nemtudom hogy ugyan az-e mint amit írtál, de engem soha nemdob le msn-rõl, és nem szakad meg a net. Ebbõl a szempontból tökéletesen megy. Csak egyetlen problémám van vele, mégpedig a feltöltése valamiért nagyon szar! Látom neked jó. Akkor nemtudom mi baja enyémnek.

Lehet a Te bajodon egy op.rendszer újratelepítés segítene.

Hûû, péntek estére erõsen belassult..

Szia mindenki, WnW Stick V.-ösön netezek, de az msn (vagyis Live..) 10mp-enként megszakad... Valakinek ven ezzel tapasztalata?

Gery85
NE REKLÁMOZZ!!Töröltem!!!

KranaZoli
<#eljen>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Petka
Ide se kértünk reklámot, ahogy a fórum más topikjába se!
Szevasz...

Kapcsold ki az eszközkezelõben a modem energiatakarékossági opcióját.

asiagyuri
áh. ping se jó. online játéknál eléggé érzõdik. a rossz feltöltési sebesség miatt. nincs erre megoldás? pl. szoftverfrissítés a modembe.

Jav.ZTE MF637
asiagyuri
Nekem is lenne 2 kérdésem:

1: nekem is a mobile boardband stick V van, a letöltés fasza, a ping is fasza, de a feltöltés elég lassú, és nehézkesen indul el speedtest.net-nél, meg a többi sebesség mérõnél is. Egyébként ennek ellenére jól mûködnek az oldalak betöltése, azonnal bejön.

Íme:

2: A T-nél is úgymûködik az a dolog, hogy csak a szétkapcsolás után adódik hozzá az addig elért adatmennyiség a többihez a központban náluk? Köszi.

Ma keztem el használni a modemet T nettel, egyelõre jó...

Valaki tudna nekem segíteni,miért van az,hogy netezni jó a tegnap vett modem (Mobile Broadband Stick V ZTE MA637), de ha elindítom a letöltést max 5-10percig jó, azután elkezdenek csökkenni a fel-le kb/s értékek,aztán el is tûnnek a listából a fel-le töltendõ fájlok és végül leszedi alul az eszköztárnál a két kis monitor elõl a kék kis kört (Vista,Win7nél ez jelzi a hálózatot). Ezután lekapcsol,kapcsolódás.. 5-10prcig megint jó, mi okozhatja ezt?? Driver amit kaptam az van feltelepítve hozzá(T-Mobile Internet Manager Driver verziója 01/04/2009,1.2050.0.11
Elõre is köszönöm, vagy ha van valami ötlet.
A tököm tele van ezzel a web'n'walk Stick V-vel..Nem elég,hogy a sebessége katasztrófális..bár tény,hogy a lefedettség sem tökéletes..Még szét is kapcsol vagy 3-szor..Már kezdem nagyon unni..:/
Köszönöm a választ.
Valahol sejtettem, hogy ez lesz. 😊
atila4
de jó is lenne ha a feltöltést nem számolná 😄 😊

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

KranaZoli
De lesz akkor is.
Le és feltöltés is beleszámít a forgalmazott adatmennyiségbe!!!

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a mobilnet csomagok esetében ott van, ha elérem az x letöltési mennyiséget, akkor korlátozank. De ha mondjuk nem töltök le, csak felfelé napokig, akkor nem lesz korlátozás?
Köszi a választ, ha tudja valaki!

üdv:
nbs86
KranaZoli
Ez már az elejétõl köztudott volt.
Ebben mi az új?!

Ha annó így kötötted meg a szerzõdésed, akkor jövõre drágul +1000 pénzel, de ugyanúgy marad korlátlan. Ergo ennyivel lesz drágább. 😄

Ui.:

Ugyanakkor most lehetne pl. ez a csomag 10ezer pénz, Neked akkor is csak plusz ezer pénzbe kerül.

De lehetne 3000 pénz is és akkor "bukta" volt(van).

atila4
leeht plus 1000 Ft-ért ahogy a szerzõdésbe áll

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Petka
Most akkor mivan, ha lejár az 1 évre kötött korlátlan opció? Lehet továbbra is kérni?

Meg is jött a Broadband Stick V modem amit tegnap délelõtt rendeltem.
A ping 70 és 90 között mozog, az elõzõ néhol 150-160 pingjéhez képest megváltás,és a feltöltés is 1,4MBit-re módosult.
KranaZoli
Exactly! <#wink>
Eddig tartott a jobb lét. <#szomoru1>

Én ma kaptam meg. <#zavart1>

Helló!!
Ti is kaptatok postán levelet?? Korlátlan adat opcióval kapcsolatban, ha jól vettem ki csak akkor kell reagálni ha változtatni akarok pl.amit ajánlanak is Relax csomagok,de én nem akarok újra 5,10Gb okkal játszani.
Tehát havi +1000 többet kell fizetnünk,de ezt tudtuk is.
Szívesen, fejbõl nyomtam az infót, nem vagyok bent. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Wap leállás van, türelem.

Gery: Itt be.
Aspyrin... Kicsit utána néztem, személyes tapasztalatok miatt kérdeztem itt!
-10 000 forintos vásárlás felett és normál szállítás esetén a termékeket Magyarország egész területén ingyen házhoz szállítjuk.
Tehát Debrecenbe ingyen jön szerencsére.
-munkanapokon 13:00 óráig leadott megrendelést a következõ munkanapon 8:00 és 20:00 óra között szállítjuk házhoz.
De azért kösz<#worship>
Gery85
Nektek bejön most a T-mobile oldala?

Ui.: ezeket csak emlékbõl írtam, lehet, hogy valahol sántít, de nem nagyon, az fix. 😊

DHL viszi. Ha 16h-ig leadod a rendelést, másnap megkapod. Budapest területén 10.000Ft felett ingyenes. Hajrá.

Elmentem ma tesco üzletsorán lévõ t-mobil üzletbe, ahogy mondtam is korábban, Mobile Broadband Stick V szerettem volna venni.
Azt mondta,hogy se náluk se a T-Pont-ba nem tudok venni ilyet.
4est tud adni azt is dominoba <#szomoru1>
T-Mobile oldalán pedig ott van,hogy árulják, erre azt mondta webshop.
Nem marad más csak ez lesz.
Annyi lenne a kérdésem valaki már rendelt-e onnan,hogy kell, futár hozza ki?? neki kell odaadnom a 21k, kiszállási díj van??
Elõre is köszöntem!
Átadnám hivatalosan még egy évig érvényes -korlátlan- elõfizetésem modemmel, sim kártyával. Soha nem volt korlátozva, nincs számla elmaradás. Akinek kell írjon [email protected]

Hát...Sok olyan ember van aki vesz wifi routert nagyjából beállítja és nyílt...bevallom õszintén én is csatlakoztam nem egy ilyen wifi hálózatra😊 de nem szoktam nagy adatforgalmat bonyolítani meg nem az a célom hogy bajt csináljak vele...
alcotb
"Aki hülye az haljon meg!"-ezzel valamennyire azért egyetértek!
Én mindenesetre azért levédtem a wifi-t itthon😄
Mit vagytok felháborodva?Le kell védeni azt hello...Aki meg nem tezsi az így járt...majd legközelebb tudni fogja...

Minden ugyanaz másképpen.

Petka
Ha bemész valakinek a házába egy nyitott ajtón és elviszel onnan valamit, az nem lopás? Az, hogy valaki felelõtlen még nem jogosít fel téged, hogy lopj tõle! Remélem egyszer tõled fogják lopni a netet és anyázol majd, hogy nem tudod elküldeni egy cégnek a többszáz megás munkáidat, mert a szomszéd hülyegyereknek torrentezni támadt kedve...

alcotb
Szerinted minek találták ki hogy le lehesen védeni jelszóval a wifi-t?Ha meg nincsen levédve akkor nem lopod...Ilyen egyszerû...Hamár töröd a jelszót és úgy szerzel netet AZ lopás!Aki meg nem tudja levédeni, annak inkább ne is legyen PC-je<#idiota>

Minden ugyanaz másképpen.