T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésem annyi, hogy hogy is van a korlát? 2 hétig tart. És mennyi lehet a forgalom limit, hogy ne kerüljek legközeleb hasonló helyzetbe?(Februárban vásárolt "korlátlan opciós" netem van)
Mielõtt kapom az anyázásokat, tudom, hogy ezek le voltak itt írva, ezért visszaolvastam, de csak a kéthetes korlátra találtam utalásokat.
Köszi.
link
Ez a fájl kell :E220 Client Software WINMACB300D00SP02C03.zip
1. kitömöríted a letöltött fájlt
2. futtatod a benne lévõ exe fájlt, ekkor települ a modemre a Mobil Partner
3. majd a modemrol telepíted a pc-re Mobile Partner programot
(lehet hogy elõtte újra fel kell ismertetni a modemet a pc-vel, USB ki-be)
4. mivel a Mobile Partner szolgáltató független, ezért a T-Mobile szolgáltatót be kell állítanod: Mobile Partner->Tools->Options->
Profile Management->Import->"Hungary T Mobile H Internet"
5. ennyi
Így most van egy teljesen szolgáltató független modemed.
De használhatod az MDMA-t is csak azzal szerintem(?) nem lehet SMS-t fogadni/küldeni.
Ja a VMC-t nyugodtan távolítsd el a géprõl (uninstall).
Bele T-s kártya, kiírja hogy T-mobile 3G, majd csatlakozás gomb. Elõjön egy lista ahol csak Vodafone hálózatokat lehet kijelölni. Ez nemjó. APN-hez beírtam azt ami a T modem szoftverébe is volt az "internet"-et. Majd csatlakozás gomb. Erre kijön az hogy "Vodafone hálózathoz kell kapcsolódni az adatátvitel megkezdéséhez" vagy mit! Akkor most? Pedig elvileg jól csináltam mindent! <#szomoru1>#szomoru1>
én ez alapján csináltam meg az E220-al, semmibe sem került 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Lehet a Te bajodon egy op.rendszer újratelepítés segítene.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
1: nekem is a mobile boardband stick V van, a letöltés fasza, a ping is fasza, de a feltöltés elég lassú, és nehézkesen indul el speedtest.net-nél, meg a többi sebesség mérõnél is. Egyébként ennek ellenére jól mûködnek az oldalak betöltése, azonnal bejön.
Íme:
2: A T-nél is úgymûködik az a dolog, hogy csak a szétkapcsolás után adódik hozzá az addig elért adatmennyiség a többihez a központban náluk? Köszi.
Ma keztem el használni a modemet T nettel, egyelõre jó...
Elõre is köszönöm, vagy ha van valami ötlet.
Valahol sejtettem, hogy ez lesz. 😊
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Le és feltöltés is beleszámít a forgalmazott adatmennyiségbe!!!
Olyan kérdésem lenne, hogy a mobilnet csomagok esetében ott van, ha elérem az x letöltési mennyiséget, akkor korlátozank. De ha mondjuk nem töltök le, csak felfelé napokig, akkor nem lesz korlátozás?
Köszi a választ, ha tudja valaki!
üdv:
nbs86
Ebben mi az új?!
Ha annó így kötötted meg a szerzõdésed, akkor jövõre drágul +1000 pénzel, de ugyanúgy marad korlátlan. Ergo ennyivel lesz drágább. 😄
Ui.:
Ugyanakkor most lehetne pl. ez a csomag 10ezer pénz, Neked akkor is csak plusz ezer pénzbe kerül.
De lehetne 3000 pénz is és akkor "bukta" volt(van).
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
A ping 70 és 90 között mozog, az elõzõ néhol 150-160 pingjéhez képest megváltás,és a feltöltés is 1,4MBit-re módosult.
Eddig tartott a jobb lét. <#szomoru1>#szomoru1>
Én ma kaptam meg. <#zavart1>#zavart1>
Ti is kaptatok postán levelet?? Korlátlan adat opcióval kapcsolatban, ha jól vettem ki csak akkor kell reagálni ha változtatni akarok pl.amit ajánlanak is Relax csomagok,de én nem akarok újra 5,10Gb okkal játszani.
Tehát havi +1000 többet kell fizetnünk,de ezt tudtuk is.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Aspyrin... Kicsit utána néztem, személyes tapasztalatok miatt kérdeztem itt!
-10 000 forintos vásárlás felett és normál szállítás esetén a termékeket Magyarország egész területén ingyen házhoz szállítjuk.
Tehát Debrecenbe ingyen jön szerencsére.
-munkanapokon 13:00 óráig leadott megrendelést a következõ munkanapon 8:00 és 20:00 óra között szállítjuk házhoz.
De azért kösz<#worship>#worship>
Azt mondta,hogy se náluk se a T-Pont-ba nem tudok venni ilyet.
4est tud adni azt is dominoba <#szomoru1>#szomoru1>
T-Mobile oldalán pedig ott van,hogy árulják, erre azt mondta webshop.
Nem marad más csak ez lesz.
Annyi lenne a kérdésem valaki már rendelt-e onnan,hogy kell, futár hozza ki?? neki kell odaadnom a 21k, kiszállási díj van??
Elõre is köszöntem!
Én mindenesetre azért levédtem a wifi-t itthon😄
Mit vagytok felháborodva?Le kell védeni azt hello...Aki meg nem tezsi az így járt...majd legközelebb tudni fogja...
Minden ugyanaz másképpen.