4171
  • KranaZoli #3086

link
  • KranaZoli #3085
    Ügyes!
  • atila4
    a betüket kicsit fehérebbel sztem.. mert így nem nagyon látszanak
  • Petka
    Holnap, ha hazaértem melóból, nekiállok. Estére kész lesz és átküldöm msn-en, ha fent leszel!
  • tubazoltan
    Köszönöm, és tök jó lenne, de nem tudom értelmezni a válaszodat. :) Gondolom, kattintanom kéne, de hová?

Zoli

• Gery85
    frankó,megcsinálod a linkeket?
  • Petka
    Új topik fejléc? :)
  • andrejfej
    A Globetrotter ugye nem megy fel a Huawei-re?
  • KranaZoli #3078
    Nekem az a Stick van, amit először adtak a T-nél. Márkáját nem tudom, meg sorozat számot sem, ésatöbbi, mert szépen lassan leamortizálódott róla az a szar amit ráragasztottak.
  • Gery85
    Ha valakinek van olyan modeme amit a t-től vett és nem huawei vagy option,akkor legyen kedves írja meg a márkáját vagy széria számát, mert bővíteni szeretném majd a bannert a többi gyártóval.
    Valamennyinek utána néztem már van már ZTE gyártmányú modem is a T-nél.Ez is bekerül majd
  • KranaZoli #3076
    Lásd banner -> GlobeTrotter(R) Connect 3.0 ( iCON(R) 225)
  • tubazoltan
    Sziasztok. Nem tudom, hová forduljak, az egész interneten nem találtam a megoldást. T-mobilos webnwalk netem van. Szükségem lenne egy megoldásra, amivel az internet szakadás után (térerő elmegy, akármi) magától újra tud csatlakozni, felügyelet nélkül. A közérthetőség kedvéért, bekapcsolt számítógéppel a városban mászkálva lehetőség szerint folyamatos legyen az internetkapcsolat anélkül, hogy hozzányúlnék a géphez az első csatlakozás után.

Bármilyen választ köszönök.

Zoli
  • Petka
    Speedtesten új szerver: Záhony
  • apetir
    :D
  • Petka
    Nálam nem javult...
  • Gery85
    összeesküvés!
  • KranaZoli #3070
    Titkolnak vmit.
  • apetir
    Halljátok, ilyen nincs :D

Ma du telefonáltam üsz-re.
    Azt mondták náluk minden rendben...
    Azóta nem halódik a net...
    Akkor most hogy van ez?
  • KranaZoli #3068
    Szerencsére ettől az évtől Cafetéria rendszerben visszaigényelhető Nálunk az Internet előfizetés és 0%-os ÁFA értékkel. Szal 1 hónap csúszással, de visszakapom legalább az Internet árát.
  • Gery85
    Újabb 20milliós büntetés a T-mobilnak
  • Gery85
    Én múltkor dunaharasztin jártam úgy,hogy 4x 5x is csatlakozni kellett mire felment, elég valószínű,hogy ott is tömve volt a torony.
  • asiagyuri
    Nekem sokszor 10% a térerőm! És semmi gond a nettel. Nemtudom akkor nektek mi a baj a nettel. Talán túl sokan csatlakoznak ugyan arra a toronyra és meghal tőle a torony... Ahol énvagyok, elég elhagyatott környék. Leírás szerint itt csak kültéri 3G van hébe-hóba. Ami a térerőn is meglátszik (emelten vagyok méghozzá). De a net hibátlan!
  • apetir
    Köszi a tippet,megpróbáltam.
    Most semmi probléma nincs azt látják, majd hívjam újra őket ha gond van.
    Egyből ő is a térerőt mondta...
    De logikusan gondolkodva nem lehet az...

Petka, neked milyen térerőd van?
  • Aspyrin
    Ahogy gondolod, ettől függetlenül azt javaslom, hogy ne levelezz, mert sokkal gyorsabb, ha felhívod az ügyfélszolgálatot, ahol rögtön elindíthatnak egy folyamatot, vagy tanácsot adhatnak.
  • Aspyrin
    Sajnos, nekem sincs ennél több információm.
  • apetir
    Szia Aspyrin.

Miért lenne kevés a térerő??
    Eddig kisebb térerővel gond nélkül ment a pannon és a voda, a T-mobilnak van eddig a legjobb térereje nálam.
  • Gery85
    És hol tesztelődik? Pesten?
  • Gery85
    Köszi!Azért fontos mert láttam már van 21mbitet is támogató modem a T-nél,de akkor egyenlőre felesleges.
    Tudsz valamit a fejlesztésekről?
  • Aspyrin
    Annyival azért kiegészíteném, hogy tesztelés alatt van, de ettől függetlenül az még nem valós info...
  • Aspyrin
    Téves, 7.2Mbit/s a max elméleti.
  • Gery85
    Tegnap beszéltem az üsz.-al,hogy mi most a maximum sebesség amit el lehet érni.Kapcsoltak egy technikus csókát aki azt mondta,hogy lefelé 14,4mbit felfelé pedig 1,44mbit.
    Aspyrin meg erősíted ezt? Vagy téves infót kaptam?
  • Aspyrin
    Ne levelezgess, hanem hívd fel őket, és jelezd, hogy gyenge a térerő.
  • Petka
    Azért én utánanézek ennek a frissítéses dolognak, mert addig ezt nem lehet kizárni.
  • apetir
    Nálunk 4 gépen megy a net (3 XP, 1 Win7, és mindhármon döglődik a böngészés, viszont játszani lehet laggolás nélkül. Ha megy a letöltés, akkor képes 620-630 kbájt/s-re is.
    Azt hangsúlyozom, másik két szolgáltatóval nem volt ilyen gond, tehát a hiba nem nálam van. Csak a T-Mobilból többet néztem ki.
    Mint atila4 is írta, voda egyre sz**bb, egyre lassúbb, este nálam 1 Mbit-et se éri már el. A pannon korlátlan meg zsákbamacska...
  • Petka
    Nekem most az jutott eszembe, hogy lehet valamilyen frissítés kavart bele a dolgokba. Ha lesz rá valamikor időm, akkor megpróbálok egy szűz xp-n tesztelni frissítésenként.
  • apetir
    Na ez még érdekesebb:
    Amíg én szenvedek a böngészéssel, öcsém egy másik gépen ami ugyanattól a routertől kapja a netet, vígan játszik.
    Teljesen más protokollt használ a gép a két esetben?
  • KranaZoli #3050
    Mivel a leginkább böngészés közben nem folyamatos a kapcsolat.
  • atila4
    jah az érdekes, hogy játékok, online rádió,torrent,letöltés simán megy... de a böngésző néha elakad :S
  • apetir
    Na ez érdekes... Rég játszottam már, de most a próba kedvéért elindítottam a WOW-ot. Simán megy, semmi akadás, 80-as ping...

DE mikor kiléptem, a böngészés nem ment!
    Már nagyon várom a válaszlevelet ÜSZ-től.
  • atila4
    amúgy sztem a sok felhasználót nem bírja a t-mobile hálozat vagy nemtom