T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!! <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Tanakodtunk kicsit, majd tanácsot kaptam: oprendszercsere#2750
Itt beszámolok róla, hogy win7-tel megy#2771
Erre dec. 10.-tõl újra ezt produkálja... Messenger belép, olyankor a WnW Manager HSPA-t ír, általában 75% jelerõsség körül. Aztán -gondolom az automata hálózatkeresés miatt- kb. 10mp múlva átáll UMTS-re, mert az 91% körül fogható. De ilyenkor már dobja is el az MSN-kapcsolatot. Érdekes, a #2771-es hozzászólásom dec.2. és dec.10. között mûködött. Erre csütörtökön reggel bekapcsolom, már megint nem jó.
Valakinek van ötlete? A WnW Manager lecserélése? A T-ügyfélszolgálat csak a fejét vakargatja, hallották már ezt a problémát, de nem tudják kezelni...
Köszi
Esetleg E270-re nem ismersz ilyen letöltést ?
E220 is árdekelne, valamint a Option Stcik , azt hiszem Icon225 néven futott. (A címlapon lévõ szoft elég gagyi az E176-hoz képest)
LETÖLTÉS
Telepítés után érdemes megnyitni az online frissítés kezelõt, mert az egy újabbat fog letölteni, amit külön nem lehet megtalálni.
Új T-Mobile Internet Manager funkciók:
- automatikus csatlakozás (kapcsolat megszakadása esetén is)
- megadható forgalmi limit
- automatikus program indítás és bezárás modem bedugása és kihúzása esetén
Próbáljatok ilyesmit venni.
Újabban rengetegszer van, hogy kapcsolat: kíváló, Csatlakozva: HDSPA, és ha megnézem, akkor hosszú percekig nem jön semmi adat.
Lehet venni független, jó minõségû sticket valahol?
2 hónapja vettem egy T Mobile Relaxnet 3 GB csomagot. Gyõr város közepén lakom, általában HDSPA és UMTS-el megy, nem szakadozik. Viszont a pingek eszméletlen magasak.. 450, budapestre! Ezen nem lehetne javítani valahogy?
Nagy kínlódás után sikerült eltávolítani az Eset programot, és a kamu hálókártyáit.
Most ott tartok, hogy a Web'N'Walk Manager nem találja az eszközt.
Az eszközkezelõben a Globetrotter HSxPA - Network Interface illesztõprogramja nem telepíthetõ "Nincs elég rendszererõforrás a kért szolgáltatás befejezéséhez" hibaüzenet van és nem telepíti a driverét.
Lassan tényleg egyszerûbb lenne újra húzni az egész windows-t.
Megnézem milyen lesz úgy.
Köszi a segítséget, legalább most már tudom, hogy a Win7-el van gondom.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Akkor a Win7 alatt van csak gond.
Megpróbálok mindent letörlölni, és újra visszatenni.
Ha azok is ezt mutatják, akkor próbáld meg másik gépen szerintem, hátha a stick cuccaival van alapból a gond és akkor egy frisstiés.
Ha máshol is ilyen akkor tuti. Ha máshol nem ilyen akkor, a te gépeden kell újrarakni az egészet. Ha ez se oldja meg, akkor tied a 8. csoda 😄
Úgy vettem észre ezt a nagy processzor terhelést, hogy HD film nézése közben be-be szaggatott, és elkezdtem keresni az okát.
Ha nem indítom el a Connect Manager-t, akkor kb. 10-15% a processzor terheltség film nézés közben, ha meg megy a manager, akkor pedig gyakran 100%.
Kapcsolódás és browser indítása nélkül is.
Kipróbálom XP alatt, lehet csak Win7 alatt csinálja!
Érdekes... Nálam kemény 0%-on van. Dobnám ki az ablakon az egészet, ha a CPU 50%-át elvinné egy ilyen alkalmazás.
Vmi itt nagyon nem kóser.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Kipróbáltam a Globetrotter Connect programot.
Ez ugyanaz mint a Web'n'Walk Manager csak a logó más rajta.
Kinézetre is teljesen megegyeznek.
És sajnos a procit is hasonlóan fogja :-(
Azért köszi a segítséget!
Ezt hogyan????????
Meg a ez a GlobeTrotter Connect 3.0 is éppen azt írja a hsdpa-nál, hogy 13,5mb.... ezt hogyan lehetséges? 😄
Tényleg nagyon komoly kérdés melyik modemet ajánljátok, amely hsupa-s? A hsupa gyakorlatban rendesen mûködik?
Mobilinternetes routert használ valaki?
Én a GlobeTrotter Connect 3.0-t javaslom. Auto csatlakozás.
Szerintetek normális, hogy a T-mobilos web'n'walk Manager.exe 40% körüli processzor foglaltságot okoz.
És még nincs is kapcsolatban, csak fut a program.
Nálatok is terheli a gépet?
Windows 7 alatt egy DualCore laptopon használom.
[/img]
Egyébként létezik ebbõl a progranból valami frissítés?
Nekem 2.6.0.285 verzió van a gépen!
Elõre is köszi!
Örömmel találtam rá erre a forumra. 2 éve veterán t-mobile stick felhasználó vagyok XD
Nekem is korlátlan opcio van, de nekem jövõ héten jár le, szóval plusz egy ezres...:S
Amugy nem tudom, hogy tudjátok-e, a szomszéd Austriába 21mb-os továbbfejlesztett hsdpa-t is lehet kérni az ügyfeleknek már... ilyen nálunk mikor lesz...
Nekem még régi qualcomm modemem van a t-mobile-tól, és a feltõltésem 30kbyte átlagban és a pingem átlag 140.
Ezek az újabb modemek mennyivel jobbak? Szóval, mint írtam veterán felhasználó vagyok, tudom, hogy néha megszakad, hogy este jobb tõlteni stb 😊 Olyan mint egy anyos, amikor, amilyen kedve van xD
Melyik modemet ajánljátok ti? Esetleg valaki használja routeren keresztül megosztva?
Ja amugy nem tudom érint e valakit, de linuxon 1 hetem ment rá, hogy beüzemeljem, ha érint valakit, hogy kell megosztom szívesen.
Ja nekem is van amugy egy nagy internetes rejtélyem, van valaki aki vállalkozik megoldani? 😄
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Délutánra megszûnt a hívásindítási probléma a Magyar Telekom mobilhálózatában
2009.12.04.
Egy elõre tervezett éjszakai munka során keletkezett váratlan szoftverprobléma miatt a mai napon a Magyar Telekom mobilhálózatában elsõsorban a hálózaton belüli hívások jelentõs része sikertelen volt. Az elõfizetõk azt tapasztalták, hogy a hívott fél nem elérhetõ, mintha ki lenne kapcsolva, így sok esetben a hangposta jelentkezett be. A hibából adódó, az átlagosnál nagyobb hálózati igénybevétel átmenetileg zavart okozhatott az SMS-ek továbbításában is.
A hiba észlelését követõen a rendszerszállítóval közösen még éjjel azonnal megkezdõdött a hibaelhárítás, amelynek eredményeként a szolgáltatás délután fél 4-re az ország egész területén helyreállt, fennakadások már csak egyedileg lehetségesek. Ilyen esetekben a hálózatra történõ ismételt feljelentkezés érdekében a szolgáltató azt kéri, hogy az elõfizetõ kapcsolja ki majd be készülékét. A Telekom a helyzetben minden szükséges lépést megtett, és természetesen a hálózati hibából eredõ kötelezettségeit is megvizsgálta. Ennek alapján megállapítható, hogy bár a szolgáltatás kiesése miatt kötbérfizetési kötelezettség nem áll fenn, de az ügyfeleket érintõ, szokatlan és váratlan kényelmetlenségre tekintettel késõbb részletezett módon elõfizetõnként 10, hálózaton belül lebeszélhetõ percet biztosít díjmentesen. A díjmentes percek felhasználásáról a szolgáltató hamarosan további tájékoztatást ad.
A Magyar Telekom ezúton ismételten köszöni ügyfelei megértését és türelmét.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Update1: Úgy néz ki, a legtöbb beszámoló szerint a hiba reggel nyolc óra tájban jelentkezett. A mobilnet mûködik, viszont az SMS-ek küldése és fogadása nem zökkenõmentes. Sok SMS látszólag átmegy, ám mégsem érkezik meg a címzetthez."
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Ezt a 20GB/7 napot is jó, hogy írjátok. A T-nek van valahol forgalomszámlálója, nem? Bár én még nem láttam.
Amúgy olyan nekem is volt, hogy átváltogatott, de arrébb tettem a modemet(fél napig kerestem a megfelelõ helyet) lol, de mostmár megy rendesen 😊
Azért jó nagy parasztság, hogy heti szinten figyelik a forgalmat. Miért nem havi szinten van meghatározva a limit? Most beleszaladtam ugyan a 20-ba, de attól még heti szinten 2-3 giga szokott lenni, tehát a havi forgalmam 30 giga lesz. De ha hetente 15 gigát töltök le(vagyis havonta 60-at!) az még nem baj...
Amúgy is nagyot csalódtam az egész wnw-ben. Amilyen hibátlanul és jól indult az elsõ félév, az utóbbi 2 hónapban olyan szar lett. Nekem 5-10 percenként átvált UMTS-be, ilyenkor olyan mintha megszakadt volna a net, nem jön be semmi. Ugyanott lakom, nem költöztem a föld alá. Azóta már voltam a T-nél szoftvert frissíteni, kipróbáltam másik sticket, másik számítógépet, de semmi változás.
Ahhoz,hogy legközelebb ne korlátozzanak le 20gb/hét lehet az adatforgalmad 😊