4171
  • Petka
    Vagyunk már legalább 10-en? Mert akkor rendezhetnénk egy össznépi megjelenést valamelyik T-Mobile üszin. :D
  • KranaZoli #3165
    Olvass vissza, úgy nézem most többeknek is ez a problémája. Szerencsére Én mostanában ezekről nem töltök, így max. csak a lap nem jeleníthető meg üzenettel találkozom böngészés közben.
  • pool26
    Üdvözlet!

Érdeklődnék,vannak e sorstársaim,és mit tudtak csinálni?
    Kb. péntek óta rapidshare,data,addat,megaupload,hotfile vagy bármilyen oldalakról megáll a letöltés (letöltésvezérlőkkel is) és nem tudja folytatni.A fájl nem található a kiszolgálón,vagy valami hasonló üzenettel.De ujra el tudom előről indítani,tehát ott van a fájl.Nem kicsit idegesítő egy adatforgalmas mobilinternetnél,ami T-Mobile névre van keresztelve.Péntekig frankón jött.7 GB RelaxNet L csomagom van, és soha nem léptem túl a 7 gigát.Ötlet?
  • KranaZoli #3163
    Lassan járj, tovább érsz.
  • Petka
    Én le se tudom mérni :D
  • asiagyuri
    Nekem e téren semmi változás nincs. Mindíg is ilyen volt:
  • Petka
    Hát ez vicc! Komolyan mondom ennyi bajom még a fibernettel se volt anno...
  • Gery85
    most mié mondjátok,hogy szar?

• asiagyuri
    ja most mértem speedtest-et, és a letöltés kellős közepén nulla lett az adatforgalom, és állt a mérés egyhelyben. T háló hiba.
  • asiagyuri
    nekem is akadozik néha az adatátvitel (mióta leesett ez a nagy hó szombaton). de még elhanyagolható. valamikor katintok, és nem küld, és fogad semmit. de 2-3 újratöltésre működik.
  • Petka
    Hihetetlen bazmeg már a gmailt se tudom megnyitni csak huszadik próbálkozásra. A speedtest se megy már végig. Szétbasz az ideg...
  • Petka
    Ez nem javul, ez csak folyamatosan romlik...
  • asiagyuri
    Igen, az összes tárhely szar, ugyanúgy viselkedik mindegyik letöltésnél (rapid, data.hu, megaupload, extrashare, stb.). Tuti hogy a T-vel van a gond. Majd megjavul előbb-utóbb...
  • pomosapiens
    Amikor tavaly ilyen volt,azt hittem nálam van gond,mert senki nem panaszkodott.Még frissítésre is bevittem a modemet,bár nem láttak rajta semmi hibát.Persze nem oldódott meg.Pár nap mulva egyszercsak mintha sose lett volna gond.Ez vajon T-ék hibája?Amúgy hotfile is szar.
  • Petka
    Megaupload is döglődik.
  • KranaZoli #3151
    Az már gázos.
  • pomosapiens
    Nálam nem csak a rapidról nem megy a letöltés,a szoftverbázisról is megáll.
  • atila4
    az miatt engem is majdnem :O maradt 1 giga xDDD
  • Csak77
    Először most engem is elért a korlátozás. :) Mass Effect 2 miatt... :)
  • KranaZoli #3147
    Nem, nem azt használok. A notihoz van egy E220-as modemem, függetlenítve. Ehhez a Mobile Partner progit használom. Találtam vmi net-es update progit, de csak a huawei weblapjára visz el, aztán kész.

• Petka
    Ha T-Mobile Internet Managert vagy más néven gondolom wnw managert használsz, akkor annak van egy updater segédprogija.

Súgó -> Online frissítés -> Ellenőrzés most

Ha van frissítés, akkor a modem firmwaret is cseréli!
  • KranaZoli #3145
    Ha vki talál letölthető verziót, ne tartsa Magában. :)

mobile partner 12.210.02.06

Sajnos Nekem nem sikerült találnom pedig úgy nézem ez lenne a legújabb.
  • Dudubacsi
    Sziasztok!

Akkor pontosítok.Bevittem az Europarkban levő T pontba,ahol a szervizes kolléga rádugta a ZTE MF626 modemet a laptopjára.A full UMTS térerő ellenére nem mutatott semmit,ezért egy ugyanilyen típusú modemre kicserélték.Most nem a legjobb,de legalább UMTS/HSDPA hálózaton megy.
  • pumi1980
    nálam sem megy a rapid tagnap óta:
    a letöltés elindul, pár 100 kB lejön aztán semmi több
    (volt már hasonló eset, de néhány nap után helyre jött)
  • KranaZoli #3142
    Akkor is írj fel pár időpontot, aztán személyesen ÜSZI. Ennyi.
  • Petka
    Hát nem tudom... Most akkor, ha leülök böngészni, minden kattintás után írhatnám fel. Ennél jobb megoldás érdekelne. Ez leginkább csúcsidőben fordul elő, de akár éjszaka is megeshet néha. Ilyenkor természetesen pingre se reagál semmi, sőt már a DNS-lookupnál elbukik az egész, tehát egyértelműen a DNS szerver elérhetetlenség a hiba oka.
  • KranaZoli #3140
    Így sehogyan, de úgy igen, hogy minden esetben amikor olyat produkál, hogy nem hozza be a lapot, stb... fel kell írni a dátumot és időpontot. Ezeket összegyűjteni és látszódni kell log-ban is, hogy aktív voltál de zéró adatforgalom.
  • Petka
    Na most szerintetek így hogyan tudnám bizonyítani a T-nek, hogy szar a netem?...
  • Petka
    Ahogy gondolod. Mindenesetre, ha kell valakinek, 50-ért viheti!
  • Fabio Capello
    áhh, úgy le vagyok égve hogy csak na, nem engedhetek meg most ilyesmiket... :D
  • Petka
    Eladó! ;)
  • Fabio Capello
    omnia kelllll :D
  • Petka
    Huawei E176 / Samsung Omnia i900 (HSDPA módban, USB kábellel)

Holnap, ha lesz időm, kipróbálom haver laptopjában. Beépített Ericsson modem.
  • KranaZoli #3133
    Baszki! Írjátok már oda, hogy mivel próbálkoztatok. Másik Stick; E220; E220. Így nem sokat mondanak ezek a HSZ-ek. :(
  • Petka
    Csak úgy megemlíteném, hogy én próbáltam másik modemmel és azzal se volt jobb a helyzet!
  • KranaZoli #3131
    Mit cseréltek mire?!
  • Dudubacsi
    Sziasztok!

Megszületett a megoldás,kicserélték a modemet.Most már jobb, de messze nem éri el a 6 Mb/s-t.De jobb mint volt és ez is valami.
  • asiagyuri
    Nálatok mi a helyzet a Rapiddal? Elkezdek tölteni, tölti is rendesen 2 percig aztán megáll. Nulla adatforgalom, de nemszakad meg azt annyi...
  • Gery85

• Dudubacsi