4171
  • KranaZoli #3286
    Ezt, hogy a picsába?!?!
    E220-asod van, ha jól emléxem.

Nálam lekorlátozva ennyi a Stick:

• barret
    Nem kellene villognia??
    Nekem mindig villog zolden...
  • asiagyuri
    Váltottam EDGE-re. Hangyányit jobb:

• asiagyuri
    Ezt tudtam mérni:

:)
  • asiagyuri
    1.42 kb/s-től 4kb/s-ig jelenleg a letöltési sebességem. A modem LED-je meg negyed másodperc erejéig kialszik, és zölden villan egyet...
  • atila4
    ott a torrent :D:D:D
  • asiagyuri
    Nemigaz hogy mindegyik tárhelynek van valami hibája, baja. Egyiknél nemlehet csúcsidőben tölteni (Rapidshare), másiknál "Nem megfelelően átirányított oldal" (addat.hu), harmadiknál "Fatal error" (extrashare.us)... egyik szarabb mint a másik. A data.hu jó. De ott nincs szinte semmi se fönt amit leakarok tölteni.
  • asiagyuri
    "1ébként szerintem vmilyen progival biztos lehet manuálisan is korlátozni a sebességet."

Progi neve: Net Limiter
  • KranaZoli #3278
    :)

Hát azért inkább rázzák gatyába a normál sebességet. 1ébként szerintem vmilyen progival biztos lehet manuálisan is korlátozni a sebességet. Nem néztem még, de el tudom képzelni, hogy létezik ilyen. :)
  • alcotb
    Miért van az hogy így lekorlátozott nettel tudok rendesen netezni,netrádiót hallgatni,msn-elni stb. egyszerre...Amíg nem volt korlátozva, folyton megszakadt,sok oldalt nem töltött be,netrádió folyton megszakadt a bufferelés miat...Hihhetetlen...Lehet betelefonálok és megkérem hogy hadd maradjon lekorlátozva...cska töltésnél lassú és nem lehet netezni.meg lyútúb videók kicsit lassan töltenek be...mással viszont nincs baj.
  • KranaZoli #3276
    "14 hónapot." Sorry! 14 nap.
  • Gery85
    Nálam ugyan ennyi volt a korlát,tehát tuti be van korlátozva.
    Bár ha jól emléxem,nekem csak lefelé volt korlát,felfelé ment 1,28mbittel.
  • KranaZoli #3274
    Akkor Nálam szalad. :D
    Ja, lekorlátoztak, mert kaptam róla SMS-t is a SIM-re, ill. felhív is hívtam Őket. Nem azért, hogy miért mert azt Én is tudom hanem milyen alternatív lehetőségek vannak. Domino kártya, stb...

1ébként Én amolyan Marketing fogásnak kitalálnám, hogy akit korlátoztak az vmilyen plusz költség ellenében úgymond kiválthassa azt a 14 hónapot. Vagy vmi ilyesmit...
  • apetir
    Én is voltam korlátozva, szerintem is netezéshez használható a letöltéshez meg tetűlassú.
    Amúgy nekem csak le/fel is 0.17 Mb/s-el ment, nálad ennek pont a kétszerese és a megadott korlátnál is jóval nagyobb.
    Biztos bekorlátoztak?
  • KranaZoli #3272
    Aha, ha ilyen akkor okés lesz asszem.
    Köszi!

Remélem addig meg gatyába rázzák a normál sebességet. :D
  • Gery85
    Én voltam korlátozva, tök jól elvoltam vele, működött vele a youtube és a netrádió is.
    Tölteni szopás volt,de nem töltöttem vele.
    Én erre a két hétre nem fizetnék még plusz pénzt...
  • KranaZoli #3270
    Hi!

Túl kellett lépnem a 20GB/7 napos korlátot. Arra a 14 napra jó lenne vmi normális sebességű mobilnet. Vmi domino-s cuccosra gondolok. Nem tudjátok, hogy melyik szolgáltatónak van ebben a legjobb csomagja?!

Bármelyik lehet, mert van egy függetlenített E220-as, így gondolom bármilyen SIM kártyát megeszik. A T-nek cca. 4000 pénzért van 3GB-os és 6000 pénzért 7GB-os Domino kártyája. Semmi kedvem ilyen sebességgel szarakodni.

Egyelőre nem tervezek nagyobb forgalmat, szal egy kb. 5GB-os is elég. A 3GB-ot nagyon karcsúnak ítélem.

Ill. mire elég ez a fenti sávszél?! Aki már volt korlátozva?!
  • andrejfej
    Érdekes, most is timeoutol minden második lapot, de mellette meg rendes a tesztje...
  • Gery85
    Nálam jónak tűnik, kicsit mozgatva volt most a modem,ezért nincs 6mbit,de nincs kedvem most szarakodni vele.
  • atila4
    hát nem tudom, hogy hogyan van ez...
    Most nálam pl teljesen jó :)

Közbe töltöttem 200al szal nem tom:D

Ideáig nem ér el :PPP
  • Petka
    Hát azért 7000ft-ért 2MBit/s több, mint nevetséges lenne...
  • Csak77
    Én úgy látom, hogy a T most készíti/teszteli a napközbeni 2MB/s korszakot... szép lesz. Bár, ha korlátlan lenne ilyen sebességgel, úgy már egész jó termék lenne.
  • KranaZoli #3264
    Ja.
  • Csak77
    Meddig is van a korlátozás? Két hétig?
  • KranaZoli #3262

Fasza. :(
    De baszki, Ti beszóltatok legalább T Üszi-nek, vagy csak itt sírtok?!?!
  • Petka
    Tegnap már nálam is előjöttek ugyanazok a problémák...
    Nagy nyugodtan írkálok msn-en, aztán egyszercsak szól barátnőm egy teljesen más témában. Akkor jöttem rá, hogy az eddig begépelt 800000 sorom nem jutott el hozzá. Persze msn se jelzi, hogy nem sikerült kézbesíteni az üzenetet...

Skypeon meg csak pörög a karika az üzenet mellett. Volt már olyan is, hogy 3 nap múlva kapták meg amit írtam.

Amit asiagyuri írt a pingekkel kapcsolatban, az teljesen igaz. Nézegettem az értékeket a modem készenléti módjában, olyankor magas a ping. Ha elindítottam netrádiót, akkor ugyebár már ciánkéken világít aa modem, a ping jó értéket vesz fel. Viszont, amikor van váltás a két mód között, akkor a ping egyszerűen elveszett. Érdekes a dolog, próbáljátok ki!

ping -t index.hu

Állítsatok le minden más adatforgalmat előtte. Aztán figyeljétek, ha elindítotok valamilyen netrádiót, hogy váltásnál hogyan alakulnak a pingek!
  • Kriosz
    A tegnapi leállás után már biztos vagyok hogy korlátoznak felénk.
    Érdekes hogy mikor visszaállt a net 800 kb/s töltöttem lefelé néztem is hogy mi van , de sajna ez csak 5 percig tartott mert utána visszament 150 kb re és a böngésző is belassult. Azóta ugyanolyan sz.r
    mint az utóbbi időben..
  • KranaZoli #3259
    Nálam, még mindig ennyi max:

Mondjuk régebben sem ment 3 és 3,5Mbps fölé.
  • Petka
    Jogos!
  • KranaZoli #3257
    Ez lesz a következő korlátozás. Ha aszongyák, hogy aludni kell, akkor alvás.

• Petka
    Én ezt éjfél előtt 10 perccel vettem észre és nálam is elmúlt éjfél után.
  • KranaZoli #3255
    Nálam is dettó. Most notiról írok. Ugyanez. Kapcsolódott, de semmit nem töltött be.
  • asiagyuri
    Nekem a forgalmi keret elérése előtt 2-300 megával szokott ilyen lenni, kb. 5 percig. De csak akkor.
  • atila4
    Tegnap 23-kor hogy jártam O.o
    Elment a netem... vagyis volt de mégse O.o
    Kapcsolodott, de adat forgalom semmi nem volt:S olyan éjfélre lett jó.
    Másnál is volt ilyen?
  • Petka

• KranaZoli #3251
  • Petka
    Nyugtázom én is! Torrent 700kb/s, mellette youtube video megy.

Kopogjátok le!
  • Gery85
    Nálam is helyre állt minden, sebesség is újra 6mbit körül mocorog.
    Feltöltés is vissza ment 1,25mbitre
  • KranaZoli #3248
    Örülök. Viszont a sebesség az továbbra is szakít. Yeeeeeaaahhh!

Igaz, közben megy egy net rádió. No, rögtön le is csekkolom ha lelövöm azt is. Megnéztem, tökmind1. De legalább stabilan 2 és 2,5Mbps között.
  • pool26
    Sziasztok !
    Nekem is megy a letöltés rapidról, most próbáltam !!!