4171
  • tnet
    Az a baj hogy mindig törlöm az elküldött emailjeimet.De az eléggé nem publikus hogy mit irtam.lényegében emlitést tettem hogy milyen mesterséget űz az anyukájuk,hogy pereskedni fog fél országgal a t-mobile,és hogy egy kanyi vasat sem vagyok hajlandó fizetni majustól nekik.stb..erre ma reggel jött a válasz mely szerint engedélyezik és fáradjak be a t-pont üzletbe,ahol vásároltam..helyes:D
  • Fabio Capello
    privátban küldd el légyszi hogy mit írtál :)
  • tnet
    Csak kérdés hogy ha átváltasz odatolják e az orrod alá az uj hűséget...:)mert ha igen és csak ugy tudsz váltani akkor ez egy bűnbanda..gyakorlatilag a T-mobile rabja lettél..ennyi erővel ezt minden évben eljátszhatják..valamit mindig ki lehet találni..szerencsére nekem ez most jol jött ki
  • atila4
    jó neked :) gratula, hogy sikerült elintézned, hogy felbontsák. Sajnos nekem maradnom kell, mert jelenleg nincs jobb.
    Azt hiszem a 14 gigás csomag lesz :(
  • tnet
    És köszönööööööm.igeeeeeeen...emailben elküldtem őket a retkesbe...hadd ne részletezzem...jött a válasz...engedély megadva...mehetek...isten veled mobilnet halleluja
  • tnet
    Hát komolyan én ezt nem is vágtem hogy csak egy évig köteles biztositani a korlátlan opciot.de szerintem páran még vagyunk igy ezzel.akkor megint kimondhatjuk hogy át lettünk baszva és megint a kisember szopta be.akkor is azt nem tehetik meg hogy beleerőszakolnak egy uj hűségbe mert át kell menni relaxba.inkább maradjon nekem az 5 gigás ugyse fogom használni igy nem fogok tullépni sem.bekötöm a kábeleset aztán ezt meg elfelejtem.nem fizetek egy kanyi vasat sem.mitcsinál?behajtocég?jöjjön...semmi nincs a nevemen.a mukaheylemen meg kp ba kapom a fizetést igy levonni sem tudja...beszoptuk.de legalább már tudok kábeles netet fizetni.a t meg vegye tudomásul hogy hozzám is elért a válság.sorry nemtom fizetni.evvan.köcsög banda.egyre többet fizetek és egyre kevesebbet kapok.és nem tudsz mit csinálni mert nincs más...mert kartelleznek mint a kurva anyja
  • Fabio Capello
    kapard elő a mobilinternet akciós kötbér papírodat, ott van az utolsó pontban
  • tnet
    De bassza meg esküszöm nincs ilyen pont sehol hogy a szolgáltató fentartja magának a jogot hogy megszüntesse.kurvára vállalték ők ezt.ez tök olyan mintha most be akarnák mesélni hogy volt ilyen kitétel...de baromira nem volt..
  • tnet
    Hát nyilván itt nem azok vannak szarban akik nincsenek hűségben...mivel itt még jópár embernek van vissza majdnem 1 éve...ha nem lennék hűségben nem lenne kérdés lemondjam-e vagy sem
  • ppix
    Már miért kellene újabb hűséget kötni? Nehogy már! Ha már nem vagyok hűségben, arra váltok amire akarok. Le is mondhatom...
  • tnet
    most ugy áll a dolog hogy 1.vagy marad mindenki az adott csomagjában és ha tulmegy fizet mint picsa...vagy 2.átvált relaxnetre ujabb hüséggel...köszikeeeeeeeeeeeee
  • tnet
    Erre viszont nem kötelezhetnek
  • Fabio Capello
    ez is egy jó kérdés
  • tnet
    meg most ha át is kell váltanom...akkor megint irjak alá ujabb 1 évet vagy 2-t?vagy mi a pöcs?
  • Fabio Capello
    a lényeget meg én marha kihagytam: ebben a verzióban, mivel ezeket a netcsomagokat megszüntetik, tulajdonképpen a t követ el szerződésszegést, hiszen a kötéskor mi kinyilvánítottuk, hogy csak ezt a csomagot fogjuk használni, ők meg azt, hogy két évig ezt a csomagot biztosítják nekünk...

bár erről nem vagyok azért 100000%-ban meggyőződve, valaki tapasztalt szólhatna :)
  • tnet
    na valaki tegyen rendet..mert én már megőrülök
  • Fabio Capello
    Deviszont, akinek még fennáll a hűségnyilatkozata: a szerződési feltételekben pontosan ki van kötve, hogy a megvett csomagból másik csomagba semmilyen körülmények között nem lehet átváltani, idézek:

"2) A jelen megállapodás hatályba lépésétől számított 24 hónapon belül az Előfizető a számlakötéskor választott Mobilinternet csomag 3/5/8 GB-ból más díjcsomagba nem válthat át. Kivételt jelent, ha a díjcsomag váltás a Mobilinternet csomag 3/5/8 GB-nál magasabb értékű Mobil Internet csomagra történik"

ígytehát, aki nem tud drágábbra vagy egyenértékűre váltani, az mindenféleképpen meg van lőve szvsz.
  • Fabio Capello
    megállapodás/kötbérszerződés utolsó pontja:

"h) Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a hűségnyilatkozat idejének lejártát követően a korlátlan adatforgalmat biztosító opciót megszüntesse"
  • Csak77
    Nincs szó szerződésszegésről.
  • tnet
    Na reagált az ügyfélszolga...hát skacok lesz itt gond...kezdik ők is...

Elnézését kérjük, ha korlátlan adatopció megszűnése kellemetlenül érintette és emiatt bosszúságok érték! Az említett szolgáltatást azonban 2010. május 1-jét követően már nem tudjuk biztosítani.

Készüléke megvásárlásakor, 2009. február 2-án mobilinternet szolgáltatásunk igénybevételére 2 év, a korlátlan adatopcióra 1 év hűségnyilatkozat vállalt. A korlátlan adatforgalmi opció egy olyan promóciós jellegű szolgáltatás volt, amelyet társaságunk a megszüntetés jogának fenntartása mellett biztosított. Sajnáljuk, ha ezzel kapcsolatosan félreértés történt!

Figyelmébe ajánljuk RelaxNet díjcsomagjainkat, amelyek esetén a tarifacsomag keretében felhasználható forgalom túllépése során csupán a le- és feltöltési sebességet korlátozzuk az adott havi számlázási ciklus végéig legfeljebb 128 kbps-ra. A jelenleg érvényes hűségnyilatkozata alapján díjcsomagját RelaxNet L, vagy RelaxNet XL tarifacsomagra módosíthatja.

Reméljük, álláspontunkat megértéssel fogadja és a jövőben is bizalommal fordul hozzánk! Kérése, kérdése esetén a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Hinkel Ágnes

levelezési képviselő

T-Mobile

Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
    Székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
    Cégjegyzékszám: bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságon Cg. 01-10-041928 szám alatt

Amennyiben vizsgálatunk eredményével nem ért egyet, módjában áll panaszával vállalatunk felügyeleti szervéhez, a Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatalához (1525 Budapest, Pf. 75), a Budapesti Békéltető Testülethez (1253 Budapest, Pf. 10), illetve a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Közép-magyarországi Felügyelőségéhez (1364 Budapest, Pf. 144) fordulni.

Namost ezzel az a gond hogy ők azt vállalták még nem?mármint hogy 1 év után 1000 ft ért adják...mi a fasz van itt?seggbebasztak megint minket...már elnézést.akkor ujra mehetünk a tv-be...mert itt szerződésszegés esete áll fent...és fogy az idő...most mindenkinek be kell zudulni a tmobile ügyfélszolgái felé...hadd vegyék már észre hogy hírnevet kapnak ha nem engednek el.mert amitől féltem bejött...már magyarázkodnak!!!!!!!!!!!!!
  • Gery85
    Hát, meg kell érdeklődni,hogy mik a lehetőségek.
    Az a baj,hogy én nem vagyok azzal se előrébb,ha felmondom.
  • Gery85
    Én max 1,2mbites ADSL-t köthetek,mert itt csak az van,de lehet ezt leszek kénytelen megrendelni.
  • Fabio Capello
    ahha... ezek közül a csomagok közül egyik sem éri el a 9890 forintot, most akkor én szopjak brét és csengessek? na azt nem.
  • Gery85
    Itt vannak a képek

• bcrics
    Hétfőn kötik be hála a magasságosnak,,kb novembertől van benn a vezeték a panelban,de csak most kapták meg az engedélyeket,,sima alap 20/10 garantált 4/2 ha nem szakad minden ok akkor minden gond nélkül johet a 80/25 :D

Közben vhogy jó lenne megszabadulni a T-3gigás Szxrtól.

Jobb (alsó) sarokban lévó Zöld Mezt viselő "torrent" már alig várja hogy teljes sávszéllel töltsön végre:DD
  • Fabio Capello
    van még 11 hónapom a hűségből, ha kötbér nélkül fel tudnám bontani, nekem az bőven elég lenne...

Amíg szegeden voltam, addig kellett a mobilnet, most viszont hogy hazaköltöztem, már a semmiért fizetem a havi 10 ropit, ilyen havidíjért meg még korlátlanul se kell senkinek... Most hogy nincs korlátlan, már pláne...
  • atila4
    Egy ilyent találtam másik forumon
    "Jóhir emberek! smile.gif
    Tegnap felhivtam a Digit és érdeklödtem afelöl hogy mikor lessz elérhető müholdas net.
    És tájékoztattak hogy szeptembertöl indul az egész országot lefedő országos müholdasnet.20,40,60, és 80 megabittes csomagokkal."

Szeptemberig várni kell és jó lesz minden elvileg:D
    Holnap én is felhívom a Digit és megérdeklődőm, hogy árban kb mire kell számítani :)
  • Gery85
    Hali, gondoltam,hogy forr a topic,
    Én is megkaptam a drága levelet a t-től, mindjárt be szkennelem és felteszem nektek...nagyon örülök neki, megint kereshetek más netet.
    Bárhogy is nézzük el kell,hogy engedjenek,inkább az a kérdés,hogy van e mire váltani,mert ügye nem egyedül vagyok akinek ez volt a legvégső mentsvára...
  • Petka
    Február végéig lehetett. Tudom, mert az utolsó pillanatban kötöttem én is a szerződést.
  • Fabio Capello
    najó, de ha jól olvasom, olcsóbbat nem választhatok...
  • atila4

Ha már módosítják én ki fogom harcolni, hogy felbontsák... azt más nem megyek a pannon-hoz mert ott van egy új. Az a 45gb-os.
    Ez magyarország.. átverni az embert azt lehet...
  • Csak77
    Vigyázz ezzel, mert ha nem változtatod meg, akkor a régi 5GB-os csomag átlépésé után fizetős... azaz könnyen jöhet több100forintos számla. Máj1-ig át kell váltatni a Relax L-re, az 6200ft, ami havi 7GB, viszont átlépése esetén csak butít számlazárásig.
  • Fabio Capello
    szarul fogalmaztam, sorry fáradt vagyok.

a lényeg az, hogy egy évig ingyen kapom a korlátlan opciót, utána havi egy ezresért amíg le nem mondom. neked van igazad, sorry.

viszont nyolc gigáért 10k kissé sok lesz havonta nekem, hatvanezret meg nem fogok kicsengetni egy szaros szerződésbontásért, akkor legalább azt hagynák az embernek, hogy ingyen változtasson tarifacsomagot...
  • Csak77
    Kizárt, hogy neked ilyen lenne.
  • Csak77
    Lehetett erre számítani, mivel tavaly máj1-ig lehetett 12 hónapos korlátlan netre előfizetni... persze, ez nem mentség, hogy jól átbaszták a népet, mert én is abban a hiszemben írtam alá a két évet, hogy végig rajta lesz a korlátlan opció. Hát nem lett.
  • Fabio Capello
    nézőpont kérdése. Én úgy kötöttem a szerződést, hogy egy évig ingyenes korlátlan opció, viszont utána megtarthatom, azzal a feltétellel, hogy a tarifacsomagot sem módosítom.

Én a korlátlan netért vettem a csomagot, ha megszüntetik, akkor semmi értelme nem lesz az egésznek...
  • Csak77
    "de akárhogy is nézem ez szerződésszegés tehát fel lehet mondani"

Nem lehet, mert a korlátlan opció 12 hónapig volt külön szerződésben megköztve, és nem vonatkozik mondjuk a régi 5GB-ot net előfizetéshez. Amúgy én is tegnap kaptam levelet.
  • Petka
    sorry a kifakadásért...
  • Petka
    Mélyen tisztelt sorstársaim!
    A hír igaz, a levelet én is megkaptam és szóról szóra egyezik azzal, amit tnet írt. Én erre nem tudok mit mondani, azt hittem csak én vagyok most ilyen szerencsétlen. Elromlott az autóm, dobott a barátnőm, a halálán van a laptopom is meg még sok egyéb... És most még ez is.
    HOGY NEM BASSZA SZÉT A KURVA ISTEN EZT AZ EGÉSZ KÓCERÁJT!
  • atila4
    nem .. csak mondtam :D én hiszek neked. Remélem azért ez nem fog bekövetkezni!