4171
  • reaxol
    Itt a válasz:

Tisztelt XY Előfizetőnk!

A ÉÉÉÉ.HH.NN-én aláírt korlátlan adatopció igénybevételével kapcsolatos megállapodásban saját kezű aláírásával elfogadta, hogy a hűségnyilatkozat lejártát követően társaságunk megszüntetheti az említett szolgáltatást.

Ügyfeleinknek a hűségnyilatkozat lejártát megelőzően egy tájékoztató levelet küldtünk, amelyben jeleztük, hogy a korlátlan opciót a továbbiakban bruttó 1000 Ft havidíjért vehetik igénybe. Mivel az említett szolgáltatást csupán promóciós jelleggel nyújtottuk, értesítésünkben nem tértünk ki arra, hogy azt meddig áll módunkban biztosítani. Erre továbbra is a „Megállapodás korlátlan adatforgalom opció kedvezményes használatára” megállapodásban foglaltak a mérvadóak, amely „h” pontja szerint társaságunk fenntartja a jogot a szolgáltatás megszüntetésére.

Mindezek alapján vállalatunk részéről szerződésszegés nem áll fenn. Előfizetése felmondása esetén sajnos nem tudunk a megállapodásban szereplő kötbér megfizetésétől eltekinteni.

Álláspontunk elfogadásában bízva,
    üdvözlettel:
    YZ
    levelezési képviselő
    T-Mobile
  • Gery85
    Én is küldtem nekik levelet,hogy szeretnék bontani,remélem pozitív választ kapok.
  • reaxol
    Ugye a csíkok helyén nem az van, hogy bonthatsz, mivel nincs már hűséged? :-)
    Ma én is elküldtem a felmondó levelet, nem vagyok hajlandó május után egy fillért sem fizetni, behajtani rajtam úgysem tudják.
  • reaxol
    Tavaly átrakták a forgalmat a Magyar Telekom portjára, mikor egységesítették a rendszereket. Hogy ezt minek hagyták meg így üresjáraton az jó kérdés...
  • atila4
  • Petka
    Én már 1 hete ilyen hangulatban vagyok
  • Fabio Capello
    lehet hogy szar napja volt, tegnap este 7-8 magasságában én kb mindenkinek letéptem a fejét, aztán elvonultam aludni :D Mondhatni, kifejezetten morcos hangulatban voltam... :D
  • Petka
    Csak77 úgy tűnik nem csak itt keltette a feszültséget...
  • Fabio Capello
    Hát, engem egyelőre még az automata válaszra sem méltattak...
  • tnet
    Nyilván ami kivan csikozva az magánügy és személyes dolgok..
  • tnet
    Nesze te szarhalmaz...ezzel a beszolásoddal meg igencsak mellélőttél.MEGINT..kértem töled privát elérhetőséget de annyi nincs benned hogy elküldj egy cimet.mivan fosol hogy kiderül ki vagy?csak névtelenül tudsz ugatni mi te szargép?itt van olvass ha tudsz te féreg aztán sírj...bocs Gery and all of....csak unom hogy leugat mindenkit.

Tisztelt , kedves Előfizetőnk!

Elnézését kérjük, a kellemetlenségekért.Az Ön esetében fennáll a szerződés felbontásának lehetősége,mivel az Ön által bemutatott melléklet alapján melyszerint -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------,----------------------------------------------------------------------.Amennyiben továbbra is élni kíván szerződésbontási kérelemmel,ebben az esetben kérjük sziveskedjen befáradni a T-Pont üzletbe,melyben az előfizetést vásárolta.Amennyiben az az üzletünk már nem elérhető,bármelyik legközelebbi T-Pont üzletben is megteheti,de felhívjuk figyelmét hogy szerződésbontás csak hátralék nélkül lehetséges.Amennyiben Önnek számlatartozás van kérjük mielőbb rendezze.

Amennyiben nem ért egyet levelünk tartalmával kérjük keressen minket bizalommal a továbbiakban is.

Üdvözlettel:

Szalai Gabriella

levelezési képviselő

T-Mobile

Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
    Székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
    Cégjegyzékszám: bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságon Cg. 01-10-041928 szám alatt

Amennyiben vizsgálatunk eredményével nem ért egyet, módjában áll panaszával vállalatunk felügyeleti szervéhez, a Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatalához (1525 Budapest, Pf. 75), a Budapesti Békéltető Testülethez (1253 Budapest, Pf. 10), illetve a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Közép-magyarországi Felügyelőségéhez (1364 Budapest, Pf. 144) fordulni.

nagy a szaros pofád mi?olvass és sirj te senki..
  • Fabio Capello
    Nos, én is küldtem egy kérelmet, meglátjuk...

drukkoljatok :)
  • chieftec19
    ppix
    Kíváncsi lennék 1 olyan monitorra ami mutatja az adatforgalmat a tornyoknál,akkor elhinném az elszámoltuk magunkat dolgot.
    Egyébként én kérek elnézést hogy az internetet internetnek használom nem a pannon féle 2 e-mail egy nap féle elgondolást. Majd fizetek 10k 5Gb-ért hogy jól járjanak velem mert szeretetszolgálat leszek,hogy "retkesre" keressék maguk.
  • Csak77
    tnet néven kellett volna beloginolni... te kamuhuszár.
  • bcrics
    AztaBüdös,most kötötték be Diginetet,,Tiszta Heaven a sok Panonn meg T szarakodás után,,már annyira hozzászoktam a korlátozott 128kbithez hoyg fura hoyg pillanatok allat bejon minden:DD

Ááállat:D..20/10 havi 2500,

• Petka
    Na jólvan, ki fogalmaz meg egy e-mailt a homárra? :D
  • Csak77
    Tisztelt xy, kedves Előfizetőnk!

A korlátlan adatforgalmi opció egy olyan szolgáltatás, melyet vállalatunk a megszüntetés jogának fenntartásával biztosított. Őszintén sajnáljuk, hogy intézkedésünk kellemetlenül érintette Önt! Örömünkre szolgál azonban, hogy időközben a korlátlan forgalmat biztosító RelaxNet csomagunkat választotta!

Bízunk benne, hogy ezt követően szolgáltatásaink igénybevétele során már csak pozitív tapasztalatokat szerez!

A további jó kapcsolat reményében,

üdvözlettel:
  • Csak77
    Kaptam már választ tegnap este, de nem engedélyezték. Sőt, sok sikert kívántak a további használathoz...
  • Petka
    Most nem azért, de ennyi erővel a skype is lehetne ok arra, hogy elvigyenek a rendőrök. Titkosításról meg hallottál-e már?
  • Fabio Capello
    Nos nekem is megjött a levél.

Csak77, ha pozitív a válasz a bontásról, elküldenéd nekem mailben amit küldtél? A mailcímem megtalálod az adatlapon :)
  • Csak77
    Barátom, szerinted a torrent az nem P2P?
  • Petka
    Én speciel csak torrentet használok, vagy nagyritkán különböző filesharing oldalakat. Ezek alapján nem hinném, hogy bármikor is rámszállna a rendőrség.
  • Csak77
    Még annyit, hogy ha nem lett volna a "korlátlan" opció én egy kisebb lakás árát netteztem el egy év alatt... muhahahaha!
  • Csak77
    Ez is csodás 5let, aztán majd az ismerőshöz mennek a zsaruk a P2P miatt...
  • Csak77
    "elszámolták magukat"

Haha, ja, hogyne. Nekem már az is feltűnő volt, hogy a csekkhez mellékelve volt egy kimutatás, ilyenekkel, hogy "-430023 forint", stb... Ha így vesszük, valóban elszámolták magukat. Nem kicsit, nagyon.
  • Petka
    Én azt hiszem folytatom tovább az ismerősökkel megkezdett WLAN projektünket és valakit megkérek, hogy ossza meg a netet felém, természetesen bevállalva a havidíja felét. Akinek van lehetősége, szerintem tegye ugyanezt. Nagyhatótávú wifi antenna építésével kapcsolatban valamennyire tudok segíteni. A hálózat kialakítása se probléma, ha úgy adódik. 2 pont között, ha a körülmények lehetővé teszik, akkor max 2 mobilnet havidíjból meglehet oldani az egészet, de ettől jóval olcsóbban is kivitelezhető. Egy antenna megépítése kb 1-2000ft mindennel együtt. A választott router, illetve AP befolyásolhatja az árakat. Van nekem egy TP-Link USB-s wifim, amit 2500ft-ért vettem újonnan. Külső antenna csatlakoztatható rá. 2 ilyen stickkel ad-hoc módban irányított antennával 600 métert gond nélkül át lőttünk. Az elért sebesség 12mb/s volt!
  • ppix
    Nyilván a plusz 1000 Ft-ból simán kijön az a tizszeres forgalom, amit a normál userhez képest csinálsz. Ugye. Retkesre keresik magukat rajtad.
    A T-mobileban meg hülyék ülnek, akik ahelyett, hogy tovább erőltetnék ezt a korlátlan opciót, inkább elveszik tőled, mert az ügyfelek lenyúlása helyett a basztatásuk a hobbijuk. Kurvára logikus.

Én mégis inkább arra fogadnék, ami prohardveren is írt valaki, hogy elszámolták magukat és nem jött be nekik. Óvatosak voltak, beleírták a szerződésbe, hogy bármikor megszüntethetik. És lőn...
  • atila4
    Nézegetem a netmeterem... és naponta olyan 500 és 700 mega között szoktam netezni. Ehhez szokott jönni még + letöltés.. Most ha nem lesz letöltés akkor se lesz elég az a 14 giga :(
    Miért nem lehet akkor már 1mb/s-re korlátozni, hogy legalább rendesen lehessen netezni...
    Oda ültetném egy napra azt aki ezt kitalálta, hogy 128kb/s aztán utána pofázzon, hogy azzal kényelmesen lehet bármit is csinálni.
    Youtube videó betöltés majd lesz fél óra.. Meg egy hd kép betöltése fél perc... Tényleg nagyon kényelmes lesz majd. kényelmesen aludhatok majd a székbe amíg be nem tölt egy oldal vagy épp lejön egy zene. A sebessék korlát kezdődőt a Vodafone-nal aztán Pannon!
    T-mobile neked mi a fasznak kellet folytatni????
  • atila4
    Nekem sincs más lehetőség... átmegyek relaxba amíg nem lesz a DIGI.
    Amúgy már érdeklődők a diginél, hogy hogyan is lesz ez, de még nem kaptam választ :D
  • chieftec19
    A másik lehetőség az hogy bevállalom nincs netem májustól szeptemberig és akkor majd lesz ez a DIGI amit atila4 írt(ha lesz eggyáltalán valami belőle) vagy bevállalok megint 1-2év hűséget sajna még nem tudjuk lesz-e ilyen,de gondoljunk a legrosszabra és RelaXNetet kérek. És akkor ha lesz Digi akkor eladom.... ez így nagyon gáz, a Pannonos netről tud valaki valamit?
    Illetve még az nézegettem a RelaxNetes csomagokat az L ami "mihez képest", de elfogadhetó 6200ért 7Gb utánna 40/40. Ahogy gondolom itt sokan hozzászoktunk a heti 20gigához ez elég sz@r lesz kb 3napig lenetezed a 7Gb.ot utánna 6200ft-ért szórakozok 40kb/s-al... ez így nem megoldás, tudom tudom vissza kléne venni az adatforgalomból pffff
  • chieftec19
    Sziasztok!
    Én is megkaptam a levelet,de nem értem.
    2008 nyaráról van 5GBnet....2008 december 5étől lett korlátlan adat opciós(ahogy mindenkinek,aki tudott róla) azt úgy emlékszem 2009 február 28ig lehetett megkötni.... utánna jött a 20Gb/7nap..... 2009 december óta fizettünk +1000ft-ot mert letelt az 1év és most megszüntetik?? Mert minek, visszafele fejlődik az internet vagy mi???
    Tehát Máj. 1étől nekem lesz 5gb netem amit ha túllépek fizetek. Magyarán visszatér az az időszak amikor a T mobilnetet szolgáltatott....vagy ha ez nem jó nyomathatod a RelaxNet-et és 40/40(ha túlléped) de viszont aránytalanul drágák és a bennefoglalt adatmennyiség nevetséges....
    Nekem 2010.06.12 jár le a egész 2év...
    Javítsatok ki légyszives ha valamit rosszul írtam,de ezt a levelet és így fogtam fel...
    Vagyis most ki mit tesz majd,melyik a legjobb járható út?????
    És még amivel kiegészíteném 1,5évig kibírta a hálózat ezt a 20/7-et,most már nem?? Érdekes. A 7k ból amit szépen beszednek nem fejleszteni kéne??
  • Petka
    Nem csoda...
  • Kasdaka
    Jó a hangulat.
  • Csak77
    vagyis, t-mobile, mindegy.
  • Csak77
    Barátom, másold ide a t-online válaszát, amiben engedélyezik számoda a kötbér nélküli szerződésbontást... (bár, már biztos kitörölted, ugyebár)
  • tnet
    Néztem a voda topicot is..te mindenkibe belekötsz vazz?van neked barátod aki ugy tényleg szeret is?költöi kérdés volt...
  • tnet
    Te már csak tudod...meg öcsém mielőtt nekiállsz itt primitivezni,én emlékszem ám hogy te sem vagy épp szent.amiket te is leakasztottál itt a voda meg panni esetekkel.na az pláne iq töltés volt.ha nem hiszed szivesen átküldöm neked a beérkezett emailt amit küldött a csicska üszi.
    mondjuk tőled nem is vártam mást.ha kell adj email cimet és megy..azt utána vádaskodj.hidd el lehet velük tárgyalni.én telefonon is beszéltem velük és bizony ők sem biztosak a dolgukban.probáld meg.és te is léphetsz.

hétfőtől DIGIIIIIIIIIIIIIII...
  • Csak77
    Amúgy én is írtam most nekik, de nem kurvaanyázós levelet, mint ifjú titán buta barátunk tnet primitív gondolatmenete...
  • Csak77
    ".jött a válasz...engedély megadva...mehetek"

Kamu.
  • Fabio Capello
    hmm :D