T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
de nem fogom törölni, mikor pl csomó szerepjátékos haverom van fent és egyéb oldalról lévõ emberek<#idiota><#hehe>.

azért kösz és jó látni téged<#eljen>, de, hogyhogy má itt is megfordulsz?<#idiota><#hehe>

csak nem te is mobil nettel tolod?<#idiota><#hehe>

én csak azért, mert van1szolgáltató, aki baszakszik és többen jelezték felé, h szopás van komám, aztán most elkezdtek szórakozni, immár1hónapja és kisebbnagyobb kihagyások vannak a rendes netünk terén, rohadt idegesítõ. ma is megjöttem és no net, oszt mobil netet beüzemeltük nekem.
régen vettük a mobil netet, míg gyõrben voltam két hetet, mosmá nem kell, csak mivel no net, elõvettem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Fabio Capello
mert csoportjaid vannak. Töröld a csoportokat és akkor menni fog, én is szoptam vele sokat...

Legend Killer
kell egy hét gigás mobil net? 😄 nekünk van, családnak, csak nem kell és most ideiglenesen van. ha akarod, oda adjuk neked, persze nem ingyen 😛.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
msn nem megy mobil nettel, simával igen. miért nem megy a mobil nettel?

CSõõ..nem csinálna vki 1 tmobil hisztizo topikot,,mert legszívesebbn hisztiznék mikor kilobytra pontosan elérem azt a kis pici 3gigát és megkapom a stoptáblát😄
legszívesebben porognék a seggemen és uvoltenék.
szoval hisztitopikot vki,,kosz

XD

Petka
Mi lenne, ha megbeszélnénk elõre egy idõpontot, amikor mindenki elkezdene letölteni egy linux disztrót valahonnan? Vagyunk itt a fórumon egy páran, akik csak olvasnak minket. Elindítaná mindenki egyszerre, vajon mennyire bírna a T-Systems? 😄

Dynamic
Ne legyen igazad😊
Petka
Kár volt beírnod, mert mostmár veheted úgyis, hogy eddig tartott! Nálam is így volt. 😊

Dynamic
Nem akarom elkiabálni, de tegnap óta nem volt "lap nem jeleníthetõ meg", vagyis szakadás. Ez azért elég nagy szó mert szeptember óta folyamatosan, naponta átlagosan fél óránként ledobált és görcsölt a net.
Akit érdekel ingyenes huawei unlock pü-ben kereshet
Ööö, nekem úgy tûnik, az is egy stick...

Petka
A régebbi csomagban még volt túlforgalmazási díj!

KranaZoli
Hi!

És ez mit tud, vagy miben jobb(más), mint a Stick?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Én már írtam Nekik...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Mégis miért lenne?...nincs tulforgalmazási díj semmi iesmi,most azért mert nem voltam lekorlátozva 3giga után?,,jó vicc,
És ha eléred a limited és korlátoznak utána is ugyanugy forgalmat generálsz mégsem fizeted ki a tobbletet-

Petka
Nem a wnw küldi, hanem központilag mérik. Kijátszani semmivel se lehet. Ha neked egy 3GB-os csomagban sikerült letölteni 30GB-ot, akkor lehet, hogy kicsit magas lesz majd a számla!

alcotb
de a probléma nem fog így megoldódni hogy itt egy sik sz fórumon írkálunk hogy ez hû de nemjó........lépni kell mert így parttalan a szartenger amiben úszkálunk...........

Minden ugyanaz másképpen.

Hello..Tudja vki hogy is mukodik pontosan a korlátozás?
Szóval van ez a Web'n'Walk manager és ugye ez nyilván tartja a le és feltöltött adatmennyiséget,és akkor ez kuldi tovább a szerverre az adatokat, és ha észleli benn a rendszer hogy tullépés van akkor korlátoz.?

Vagy hogy?

Tehát elvileg akkor vmi hide programmal nem lehet rejteni a letoltott mennyiséget,vagy szabályozni hoyg 2 giga után reseteljen vagy ez nem így megy?😄
Mert legutobb nálam maradt haver 3gbos stickje és fura modon 30 Gb sikerult vele letoltenem korlátozásig holott eddig mindig 3gbnál már a féket behuzták,erre most a 10xét engedte.fura.ez akkor hogy van?

Nembánnám vmi einsitein hackelne vmi okkosságot erre hoyg legalább a heti 20gb biztosítva legyen,az már boven jo lenne.

Fabio Capello
asiagyuri
Vegyél vissza barátom! 😊

Te egy barom vagy, barátom. Majd ha te keresed meg azt a 7e forintot, akkor legyen nagy a pofád!

asiagyuri
Szerintem meg ez a nevetséges. Mindíg találni kell valamit ami nemjó nektek igaz...?! Nem kell egybõl perelni ha valami "probléma" áll fent!!! Nyugi 😊 !

alcotb
Szerintem kezdjünk el gondolkodni hogy hogyan/miként lehetne õket feljelenteni/perelni.....lassan már nevetséges

Petka
Pont ezt akartam mondani én is!

El van ott baszva az összes nem csak a Pannon.
KranaZoli
Szomorú hír. De nem elbocsájtani kellene az embereket, ha minõségi és jõ szolgáltatást nyújtani. Elbaszott egy cég ez a Pannon.

Tudom hogy OFF a téma, de azért ez érdekes:

http://www.technet.hu/telefon/20100214/nagy_leepites_a_pannonnal/

Ez lenne az ára az LTE-nek?
barret
Probald elhelyezessel megtalalni a legjobb helyet.
Nekem ha felviszem a tetoterbe a modemet,dupla sebesseggel jon.
max 210 eddig....
Lent a fele sincs 😛 Edge modban megy csak.

Bérbe vehet? reklámfelület...

asiagyuri
Ja, E220-am van Ezen a LED máshogy jelzi a kapcsolatot mint a T-s modemeken.

Nekem korlát alatt 125 kbit/s pontosan. Nekem 3 gigás csomagom van.

Már rendbe jött a kapcsolat. Valószínû a nagy szél tett be a toronynak itt.

KranaZoli
Ezt, hogy a picsába?!?!
E220-asod van, ha jól emléxem.

Nálam lekorlátozva ennyi a Stick:

barret
Nem kellene villognia??
Nekem mindig villog zolden...

Bérbe vehet? reklámfelület...

asiagyuri
Váltottam EDGE-re. Hangyányit jobb:

asiagyuri
Ezt tudtam mérni:

😊

asiagyuri
1.42 kb/s-tõl 4kb/s-ig jelenleg a letöltési sebességem. A modem LED-je meg negyed másodperc erejéig kialszik, és zölden villan egyet...

atila4
ott a torrent 😄😄😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

asiagyuri
Nemigaz hogy mindegyik tárhelynek van valami hibája, baja. Egyiknél nemlehet csúcsidõben tölteni (Rapidshare), másiknál "Nem megfelelõen átirányított oldal" (addat.hu), harmadiknál "Fatal error" (extrashare.us)... egyik szarabb mint a másik. A data.hu jó. De ott nincs szinte semmi se fönt amit leakarok tölteni. <#rinya>

asiagyuri
"1ébként szerintem vmilyen progival biztos lehet manuálisan is korlátozni a sebességet."

Progi neve: Net Limiter

KranaZoli
😊

Hát azért inkább rázzák gatyába a normál sebességet. 1ébként szerintem vmilyen progival biztos lehet manuálisan is korlátozni a sebességet. Nem néztem még, de el tudom képzelni, hogy létezik ilyen. 😊

alcotb
Miért van az hogy így lekorlátozott nettel tudok rendesen netezni,netrádiót hallgatni,msn-elni stb. egyszerre...Amíg nem volt korlátozva, folyton megszakadt,sok oldalt nem töltött be,netrádió folyton megszakadt a bufferelés miat...Hihhetetlen...Lehet betelefonálok és megkérem hogy hadd maradjon lekorlátozva...cska töltésnél lassú és nem lehet netezni.meg lyútúb videók kicsit lassan töltenek be...mással viszont nincs baj.

KranaZoli
"14 hónapot." <#ijedt><#csodalk><#zavart1> Sorry! 14 nap. <#vigyor3>

Gery85
Nálam ugyan ennyi volt a korlát,tehát tuti be van korlátozva.
Bár ha jól emléxem,nekem csak lefelé volt korlát,felfelé ment 1,28mbittel.

KranaZoli
Akkor Nálam szalad. 😄
Ja, lekorlátoztak, mert kaptam róla SMS-t is a SIM-re, ill. felhív is hívtam Õket. Nem azért, hogy miért mert azt Én is tudom hanem milyen alternatív lehetõségek vannak. Domino kártya, stb...

1ébként Én amolyan Marketing fogásnak kitalálnám, hogy akit korlátoztak az vmilyen plusz költség ellenében úgymond kiválthassa azt a 14 hónapot. Vagy vmi ilyesmit...

Én is voltam korlátozva, szerintem is netezéshez használható a letöltéshez meg tetûlassú.
Amúgy nekem csak le/fel is 0.17 Mb/s-el ment, nálad ennek pont a kétszerese és a megadott korlátnál is jóval nagyobb.
Biztos bekorlátoztak?

KranaZoli
Aha, ha ilyen akkor okés lesz asszem.
Köszi!

Remélem addig meg gatyába rázzák a normál sebességet. 😄

Gery85
Én voltam korlátozva, tök jól elvoltam vele, mûködött vele a youtube és a netrádió is.
Tölteni szopás volt,de nem töltöttem vele.
Én erre a két hétre nem fizetnék még plusz pénzt...

KranaZoli
Hi!

Túl kellett lépnem a 20GB/7 napos korlátot. Arra a 14 napra jó lenne vmi normális sebességû mobilnet. Vmi domino-s cuccosra gondolok. Nem tudjátok, hogy melyik szolgáltatónak van ebben a legjobb csomagja?!

Bármelyik lehet, mert van egy függetlenített E220-as, így gondolom bármilyen SIM kártyát megeszik. A T-nek cca. 4000 pénzért van 3GB-os és 6000 pénzért 7GB-os Domino kártyája. Semmi kedvem ilyen sebességgel szarakodni.

Egyelõre nem tervezek nagyobb forgalmat, szal egy kb. 5GB-os is elég. A 3GB-ot nagyon karcsúnak ítélem.

Ill. mire elég ez a fenti sávszél?! Aki már volt korlátozva?!

Érdekes, most is timeoutol minden második lapot, de mellette meg rendes a tesztje...

Gery85
Nálam jónak tûnik, kicsit mozgatva volt most a modem,ezért nincs 6mbit,de nincs kedvem most szarakodni vele.

atila4
hát nem tudom, hogy hogyan van ez...
Most nálam pl teljesen jó 😊

Közbe töltöttem 200al szal nem tom😄

Ideáig nem ér el 😛PP

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com