4171
  • KranaZoli #3531
    Megkaptam a választ a postán feladott szerződés bontási kérelmemre. Ofkórz, hogy elutasították és felajánlották vmelyik Relax-ot.

Basszák meg a gecibe. (sorry!!!)
  • Kriosz
    huawei e1750 csatlakozás után csontra fagyassza a gépet. próbáltam xp -én és win 7 is. valaki találkozót hasonlóval ?
  • Csak77
    Ez igaz, de mindegy már.
  • Petka
    Céges net :D otthonra is elfogadnám :D
  • Gery85
    miért váltottál ilyen hamar, még ezt a hónapot használhattad volna a korlátlanba is.nem?
  • atila4
    hát videó nézésre alkalmatlan teljesen, de az oldalak betöltése is lassú.
    Nagyon fárasztó ilyen sebességgel netezni.
  • Csak77
    Persze, relax L csomagom van már, vagymi.
  • Gery85
    mar valtottal relaxra?
  • Csak77
    Na már el is értem a korlátot. Gyakorlatilag használhatatlan a sebesség, 14k/s...
  • Csak77
    Nem csoda, én is alig bírtam most fellépni... gondolom a mostani balé miatt mindenki a netten lóg. (index.hu nem is elérhető...)
  • KranaZoli #3521
    Én még nem próbáltam. 1xerűen nem tudok eljutni T-be.

E-mail-t küldtem, de azt ismerjük milyen. Válasz se jött. Holnap postára adom a "kérelmem". Jövő héten megint kizárt, hogy eljussak T-be.
  • Gery85
    Tehát akkor idáig senkinek nem sikerült bontania,igaz?
  • Csak77
    Nálam is pontosan ez van, de én már váltottam csomagot... szar az egész.
  • zib
    Nem a stick sz*raxik sztem hanem a T!
    Nálam nem hibával csak úgy megszakad a 3G, azóta csinál így h bejelentették a korlátlan megszűnését.A sebesség is rosszabb lett.
    Ilyenkor lekapcsol,leválaszt,felcsatlk újra,kapcsolódás(ismételgetés) és egy darabig megint használható.és ez így ismétlődik többször is.
    Már most kényszeríteni akarnak a csomag váltására? Finoman szólva ez már szemétség!!!
  • user2009
    nem csoda, hogy csökkennek az adatforgalmak, mikor mindegyik korlátozza a sebességet ha kell, ha nem...
  • Torry
    Sziasztok srácok.
    A stick-em ujabban nem lép fel csak EDGE hálózatra, UMTS-nél kidobja a 84000011-es hibát.
    Ezzel lehet valamit csinálni?
  • zib
    Ha ez igaz, e stat alapján tényleg nem kell aggódnia a T-nek,hogy tönkremegy. Még növekszik a piaca azt csinálhat amit csak akar? Mi lesz ha ügyfeleket veszt és nem ez lesz a piacvezető,akkor újabb trükköt kell bevetni a haszonért?

--- a cikk
    2010 februárjában a három magyarországi szolgáltató mobilinternet-előfizetéseinek száma 13 ezerrel 959 ezerre növekedett.

A mobilinternet-szolgáltatásra előfizetők száma 2009. februárban 527 ezer, az aktív felhasználók száma pedig 435 ezer volt.

A három mobilszolgáltató együttműködésén alapuló gyorsjelentés szerint februárban a felhasználók mintegy 1 millió 60 ezer GB adatot forgalmaztak, 116 ezerrel kevesebbet, mint az előző hónapban. A felhasználók átlagos adatforgalma mindhárom hálózatban csökkent, így az egy aktív ügyfélre jutó adatforgalom februárban a januári 1,6 GB után 1,44 GB volt.

Az összes előfizetőt tekintve a T-Mobile piaci részesedése a januári 46,38 százalékról 47,02 százalékra emelkedett, a Vodafoné 25,04 százalékról 24,81 százalékra, a Pannoné pedig 28,58 százalékról 28,16 százalékra csökkent februárban.

A forgalmazásban részt vevő, aktív előfizetések alapján a Pannon részesedése a januári 25,36 százalékról 24,41 százalékra, a Vodafoné pedig 26,28 százalékról 26,21 százalékra csökkent, míg a T-Mobile részesedése 48,36 százalékról 49,38 százalékra nőtt.

Az adatforgalom alapján a T-Mobile piaci része az egy hónappal korábbi 43,52 százalékról 44,41 százalékra nőtt, a Vodafoné 28,49 százalékról 27,91 százalékra, míg a Pannoné 27,99 százalékról 27,68 százalékra csökkent.

Az egy előfizetőre jutó adatforgalom februárban a Pannon esetében 1,76 GB-ról 1,63 GB-ra, a Vodafonnál 1,73 GB-ról 1,53 GB-ra, a T-Mobile-nál pedig 1,44 GB-ól 1,29 GB-ra csökkent.

Februárban a T-Mobile ügyfelei a januári 512 ezer GB után 471 ezer GB adatot forgalmaztak, a Pannon ügyfeleinek forgalma 329 ezer GB-ról 294 ezer GB-ra csökkent, a Vodafone ügyfelei pedig a januári 335 ezer GB után februárban 296 ezer GB adatot töltöttek le, illetve fel.
    ---
  • Csak77
    Én már 26-án telefonon váltottam relax l csomagra, és már rajta van a számlán is, arányosan... tehát ez nem feltétlen igaz.
  • Gery85
    Ha nincs hűséged,akkor biztos akkor váltasz tarifát amikor akarsz, nekem van még rajta decemberig hűség,tehát csak a saját nevembe tudok nyilatkozni.
  • Kasdaka
    Elhiszem, hogy ezt mondta, de akkor sem értem miért ne mehetnék be a T-hez május harmadikán lemondani a jelenlegi netemet (nincs hűség rajta) és kötni egy új szerződést a Relax-ra. Nem hiszem, hogy azt mondják nekem, hogy majd júniusban aktiválódik a csomagom!

Nem vitatkozni akarok veled, csak gondolkodtam egy kicsit és szerintem életszerütlen amit mondtak neked.
  • Gery85
    Nekem ezt a T-s csajszi mondta a telefonba.
    Kérdezd meg azért, hátha neked mást mondanak.
  • Kasdaka
    Eddig mindig úgy volt, hogy onnantól él a csomag, amikor előfizetek rá, persze időarányosan számolva a forgalmat. Szerintem nyugodtan válthatok május 1 után is Relax csomagra.
  • atila4
    nekem is ilyen körül volt mindig(30-40gb) és nem értem miért nem lehet egy ekkora csomagot csinálni
  • KranaZoli #3508
    Akkor válaszoltál is a UPC fórumban feltett kérdésemre, de ezt csak most olvastam. :D

Nálam mondjuk elérhető nagyobb csomag is, csak anyagilag nem fog menni a T-s mobilnet + UPC drágább csomag történet.

Holnap tervezem elmenni T-be du-n. Ha kötik az ebet a karóhoz, nem fogom idegesíteni Magam, otthagyom levél formájában is a kérésem. De az itteni történésekből kiindulva Marad Nálam ez a xarság. Ki kell húzni vele jövő évig, aztán akkor már lehet azt amit most gondoltam ki, hogy nagyobb UPC csomag és vmi olcsó mobilnet, amit tényleg csak azért, hogy legyen notihoz is, ha utazom ésatöbbi, mert az vitathatatlan, hogy ez kúrva jó ebben a mobil szutyokban.

Én már nem is annyira a sajnálom jelzővel illetem, hanem a nem értemmel inkább.

Az egy dolog, hogy most nem engedik el kötbér nélkül az embert, de arra kíváncsi leszek, hogy mindazok akik Korlátlan-ban voltak mit fognak lépni a hűség lejárta után. Ha maradok is T-s, akkor is vmi olcsóbb tarifa csomagban. Ezzel faszányosan rádolgoztak 1ébként sok kábelnet-es szolgáltatóra. Gondolom nem Mi vagyunk az egyedüliek, akik ezért beköttetnek vmilyen vezetékes net-et. Akiben felmegy a pumpa, bemegy T-be, kihányja Nekik a pénzt és ott helyben levizeli a kijáratot, vagy zacsiban elvisz vmi dúrvább dolgot és ott helyben kipakolja és arra helyezi rá a ezreseket. :D
  • Gery85
    Hát, szerintem ennél hátrányosabbak már nem nagyon lehetünk...
    Nálam sajna csak UPC telekom van, ami ADSL szolgáltatást nyújt, de nálam csak ez a tetves 1 mbit elérhető csak mert 8kmre vagyok az ISP-től...
    Én is sajnálom,mert nekem bőven jó volt itthonra ez a trémobil net. szúrok egy statisztikát a net használatomról,látszik,hogy sose használtam ki a 20gb/7napot.

Ha megnézed a márciusi statot amikor tényleg nemigen töltöttünk le itthon majdnem elég is volt a7gb..
  • user2009
    na, bementem, vettem egy vodásat 2 gigásat, utána átmentem (persze stílusosan vodafone-os papírtáskával) a t-mobile területi képviseletére, megkérdeztem, ez komolyan gondolják-e, hogy én 7000 ft-ot fogok nekik fizetni 5 gigáért... hát, relax így, relax úgy, mondtam neki relaxáltam én eleget ez miatt, úgy felidegesítettek. megmondtam a kisasszonynak, (jó, tudom, ő csak egy bábú) hogy az összes forgalmam 15-20 giga szokott lenni havonta, hát, ha nekik nem kell a normálisan fizető ügyfél, akkor csá. naggyából ennyi
  • KranaZoli #3505
    Most őszintén:

Teljesen átlátszó marketing dolog, hogy tudták jól akkor a többség még marad, mert a 20GB/7 napot majd tolerálják. Aztán mikorra erre való hivatkozással már nem lehet szerződést bontani, akkora majd meghozzák az újabb lépést.

Azért ez a Relax-os csomag cuccos sem hinném, hogy most született meg.

Talán pénteken ha lesz időm bemenni T-be. :(

Ma rendeltem meg UPC-től a legkisebb csomagot, hogy ha nem sikerül megválni a T-től, akkor ne rögtön 5ezres csomag legyen + a T-s mobilnet.

Jövő hét hétfőn jönnek bekötni a kemény 2Mbps-os vonalat. Az is lesz majd vhol 1-1.5Mbps között, többet kétlek.

Aztán legfeljebb a 7GB-os Relax megy a notiba, ahogyan Gery Nálad is.

Azért elég sokan vannak itt, akik a kezdetektől fogva itt vannak és T-s mobilnettel rendelkeznek, rendelkezünk. Őszintén: Azon kívül, hogy behányok az egésztől nagyon sajnálom, mert kúrvára elcseszik azt amiben eddig a legjobbak voltak a másik 2db szolgáltató mellett. Ennek mi értelme?! Fingom sincs...

Csakk

Ja-ja, jogos. Még 1 ÁSZF változás és akkor majd újra élni fog a 15 napos bontási lehetőség. Remélem rövidesen módosítanak még vmit, amitől hátrányos helyzetbe kerülünk. :D

• Petka
    Azt azért vegyük figyelembe, hogy a pannon (szándékosan kisbetűvel) mobilnetesek elég nagy része már az Inviteltől kapta az előfizetést. Sokan rákaptak, mert rohadt olcsón kinálják az ADSL mellé, de a legtöbben valószínűleg azért nem használják, mert minek, ha már van egy vezetékes net...
  • atila4
    bekaphatja az összes kb.....
  • Csak77
    Valóban hazug banda mindhárom szolgáltató. Eddig ráfogták, hogy leterhelt a hálózat, most a hwsw arról ir, hogy pannon mobilnet előfizetők 60%-a(!!!), voda és T előfizetők 80%-a generál egyáltalán forgalmat, a több nem is használja semmire, csak fizet. Hányinger az egész.
  • user2009
    jah, értem már. hát, akkor nyaljanak sót. ha nem engednek el, majd bontok szerődést egyéb módon, aztán küldözgethetik nekem a kötbérjüket. hááát, ez mekkora gáz már, nekem ez így nem kell. vodánál 2500 ft a 2 giga, és, ha átlépem, max. lelassítanak. jó, az is gagyi, na de ezt a kavarást... nem igaz, hogy nem tudták volna azt mondani, hogy akkor, ha lejárt a hűségünk, onnantól ezek a feltételek. hjaj, voda feeling...
  • atila4
    jah akkor jót írtam:)
  • Gery85
    Máujs 1től szüntetik meg.
    Itt a levél még1x:

Aki vált relaxra az mindenképpen ebben a hónapban váltson,mert csak a következő hónaptól aktiválódik a csomag, tehát aki csak májusba rendeli meg,annak csak júniusban aktiválódik, májusra pedig marad az 5 gb és a túlfizetési para!
  • atila4
    vagyis április xD
  • atila4
    Május 1-én megszüntették a korlátlan csomagot. Át lehet menni relax csomagokba. Kb ennyi
  • Csak77
    Kifogják számkázni, ha nem váltasz valamelyik Relax csomagra.
  • user2009
    halihó!

látom megy a vaker rendesen :D lenne esetleg aki meglincselésemtől való eltekintéssel kb.-ra leírná, hogy most MIII VAAAN??? nem vagyok otthon, nem tudom milyen levél jött, vagy milyen nem... mi ez az 5 giga után fizetés, vagy mi? remélem rosszul gondolom, hogy kiszámlázzák a túlforgalmazási díjat, mert, ha mégis így lenne, megyek robbanószerért, aztán visszaállítom a korlátlanságot. :D na, de most komolyan. mi a helyzet?

(bocs, ha lusta voltam, de meguntam a lapozgatást visszafelé a tizedik ovis, egymást piszkálós kommentnél...)
  • Gery85
    Na,most már két netem van

Korlátlan de lassú mint állat:

Gyors,de szopóág:
  • Csak77
    Ha lesz új ASZF módosítás, szólj nekünk! Akkor lemondható!! Amúgy valóban volt egy módosítás jó pár hónapja(amikor is lett a 20G/Hó dolog), én is komolyan elgondolkoztam, hogy lemondom... hülye voltam, hogy nem tettem.
  • KranaZoli #3492
    Basszák meg. Hol hirdették ezt ki?! Biztos megtették, de nem emléxem rá. :(

Akkor meg durván monopol helyzettel való visszaélés. Ami még inkább hányinger keltő, hogy akkor a többség (velük együtt Én is) azért is választották a 20GB/7 napos felállást, mert a még tolerálható értékek közé tartozott és akkor senki nem képzelte, hogy 2010. Májusától egy még sokkal hátrányosabb ÁSZF módosítást terveznek meglépni.