4171
  • Petka
    Csatlakozom...
  • Fabio Capello
    szintén ugyanígy vagyok vele... :/
  • KranaZoli #3609
    Hetek óta zéró szinten használom már a Stick-et. Csak akkor fogom, ha notival utazom vhova. Legszívesebben bagóért eladnám az egészet, átadnám vkinek.

Most várhatom, hogy leteljen a hűség idő és asszem végleg búcsúzom a mobil net-től, esetleg marad vmi Domino-s féle megoldás. De szerintem az sem.

Először voltam Voda-s; aztán Pannon-os, most T-s. 1értelmű, hogy a mobil net-el Internetezni piciny országunkban egyelőre felejtős történet. Vagy csak úgy ahogyan a reklámokban is van. :)

A vezetékes net-ek is elég szopás, ahogyan olvasgatom a UPC topic-ot, de inkább lesz abból nagyobb csomag. Sajnos amíg le nem jár a hűség a T-ről, addig nem igazán van pénzem nagyobb UPC-s csomagra. De már a 2Mb-es Start csomag is megváltás a Stick-es nethez képest.
  • mobilnethater
    Ha még nem váltottál, akkor sürgősen válts át az új díjcsomagok közül arra, amelyik neked a legmegfelelőbb, mert már azoknál nincs túlforgalmazási díj! A régieknél (Net 5 GB, stb.) ha mondjuk 55ezer túlforgalmazási díjad jött össze, akkor ebből 10ezer forintot kell majd kifizetned plusz a díjcsomag havidíja. De a régi díjcsomagot nem éri megtartani, az új RelaxNet nevű csomagok (amelyek végülis már nem olyan újak) sokkal kedvezőbbek havidíjban és mondjuk adatmennyiségileg is és nincs bennük túlforgalmazás. Helyette a megengedett adatforgalom elérése utána lassítás van 128 kbps-ra.
  • Csak77
    Én is már csak wapozok vele, de azért 17k...
  • KranaZoli #3606
    Ez annyit jelent, hogy 7ezer pénz a csomagért, vagy mennyi :) és ha túlforgalmazás van, akkor max. 17ezer pénz, vagy hogyan is van ez?!

Mondjuk már szinte zéró szinten használom, mióta van UPC-s kábel, de jó tudni. ;)
  • mobilnethater
    Olyan kamu lenne esetleg, mint amit korábban írtam? (lásd #3577-es hozzászólás) Az egy hivatalos nyilatkozatnak számít, mivel hivatalos honlapon nyilvánosan ki van jelentve! Mégis Fabio Capello megkérdőjelezi #3578-as hozzászólásában!... (Talán ő jobban tudja, mint a T-Mobile saját maga??)
    Az ügyfélszolgálatos konkrét kijelentéséről hangfelvétel készült (mivel ezek a beszélgetések rögzítésre kerülnek), így valódisága bármikor ellenőrizhető!
  • Csak77
    kamu
  • mobilnethater
    Ma tudtam meg az Ügyfélszolgálaton! Tehát hivatalos, és nem kell kérni, hanem mindenkinek ez lesz! ;)
  • 012345678901234
    Ja bocs pont Te írtad ezt az infót.

Ha valami hivatalos oldalon, vagy lapban találtad ezt ami a T is írt, akkor nyugodtan bemehetsz hozzájuk evvel, hogy Te élni szeretnél evvel...
  • 012345678901234
    Mobilnethater-nek mégis 80.000-es csekk jött ki, nem 10.000.
  • Petka
    Ez az infó honnan van?
  • mobilnethater
    KÖSZÖNJÜK T-MOBILE! ;)

Ezért vagyok 10 éve T-Mobile ügyfél! A T-Mobile elengedi a túlforgalmazási díjból a 10ezer forint feletti összeget, magyarul "csak" 10ezer forintot kell kifizetni túlforgalmazási díjként, ha 10ezer forint felett van az összeg!
    Reméltük, hogy okos emberek is ülnek ott a vezetőségben! ;)
  • Gery85
    Ne kelljen már megint törülgetnem,egy csomó időm elmegy vele, és amúgy sem szeretem csinálni!
  • merida111222333
    Ez az srácok hozzátok a formátokat, csak így tovább, csalódnék, ha ezen a fórumon egyszer hosszabb távra nyugodt lenne a légkör.
  • Petka
    Ezaz! mondd meg neki!...
  • 012345678901234
    De hülyék vagytok!
  • Csak77
    Cuncifiú, ha ilyen szerencsétlenül látványosan teljesen hülye vagy, ne írj ide. Értelmező képességed balkáni. Inkább rejszolj a tükörrel, ahogy eddig is.
  • mobilnethater
    De még egy gondolat!... Szerepel-e valahol a T-Mobile szabályzatában (mert a szerződésemben ilyen nincs!), hogy minden ügyfélnek kötelezően el kell olvasnia az összes kiküldött levelet? Vagy kiemelik-e a levél borítékján vagy a levélen, hogy "olvassa el tüzetesen betűről-betűre tájékoztatónkat, mert ellenkező esetben több tízezer forintos kár érheti!"? Szerintem mindkét kérdésemre NEM a válasz és akkor megint felmerül a T-Mobile felelőssége is az ügyben!
  • Fabio Capello
    A mobilinfóban nem írták, nem is volt szükséges, hiszen az nem esik a megjelölt kritériumok alá. Külön levelet küldtek minden usernek, amit 90-95%-ban meg is kaptak az ügyfelek.

Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni, hacsak nem tudod bizonyítani, hogy te nem kaptál ilyen levelet...
  • mobilnethater
    Itt mindenki téved, sajna! Én nem levélről beszéltem, hanem tájékoztatóról és ezzel kapcsolatban én a Mobil infó nevezetű T-Mobile-os tájékoztatóra gondoltam! Most néztem utána, hogy nekem 2009. decemberében jött egy értesítés, hogy az egy éves kedvezmény lejár és januártól megszűnik a korlátlan adatopció, kivéve, ha nem fizetek plusz 1000 forint havidíjat, mert akkor továbbra is műkődik! Ezt telefonon is megérdeklődtem 2009. decemberében az ügyfélszolgálaton és ők is megerősítették ezt. Természetesen én kértem és be is fizettem végig ezt a plusz ezer forintot, minden havidíjjal együtt. Ha kapok levelet márciusban a változásról (főleg, hogy az a levél kizárólag ezért lett kiküldve, ahogy itt leírtátok!), akkor ugyanúgy elrakom magamnak a levelet és átváltok Relaxnet-es csomagra, hiszen senki sem olyan hülye, hogy több tízezer forintos túlforgalmazási díjat csináljon magának!
    Itt mindenképpen felmerül a nem megfelelő tájékoztatás a T-Mobile részéről, hiszen nem én egyedül vagyok, aki hasonlóképpen járt, és egy ilyen fontos levelet minimum ajánlottan kellett volna küldeniük, mert ők maguk sem tudják bizonyítani, hogy mindenkihez elért az értesítés, ugyanis (több postai szakértőt megkérdezve), ha sima levélként küldik ki az értesítést, akkor nem tudják nyomonkövetni, hogy XY-nak ki lett-e küldve az értesítés!
    De ismétlem, én végig a Mobil infó-ra gondoltam és nem külön tájékoztató levélre, mert az tudomásom szerint el sem ért hozzám!
    Ha jól emlékszem, tavaly kapott többmillió forint büntetést a T-Mobile az ügyfelek megtévesztése címén... Nem lehet, hogy ezt a jó pár milliót akarják most egy ügyes trükk-kel beszedni a gyanútlan és több esetben szerintem ártatlan ügyfelektől??...
  • ppix
    Egy korlátlan opció megszünéséről szóló levél mióta bírósági irat lúzerkém?
    Menj, keress magadnak egy barátnőt, azt baszogasd, vagy vadássz egy pszichológust, aki kigyógyít a kényszeres kötözködésből.
    Az itteni trollkodásod nem segít azon, hogy a való életben ki sem mered nyitni a szádat...
  • zib
    @mobilnethater.
    Az olvasottak alapján jutott eszembe...
    Egy próbát megérhet mégis az h a T-s felhívás nem jutott el hozzád.

Ugyanis a hivatalos v. fontos levelet ajánlottan adjuk fel,h azt biztosan megkapja a címzett ill. elvesztése esetén a Posta részéről nyoma van neki.Na már most én ezt a T-s levelet nem ajánlottan vettem át csak úgy be volt dobva a postaládába. Hát mi van akkor ha arra hivatkozik vki mégis h nem kapta meg? Személyesen nem vettem át, nem írtam alá semmiféle átvételről szóló bla bla blát.Lehet h a postás összefogta vmi mással és bedobta máshová v. nem adták fel v. bármi egyéb dologra is lehetne hivatkozni. Lehet Neked elég volna csak arra hivatkozni h nem kaptad meg a másik félnek pedig azt bizonyítani h Ő bizony tuti eljuttatta hozzád. Kinek lenne a végén igaza? Erről egy okos embert kellene megkérdezni. A sikeres vég esetén lehet nem kellene fizetned.
  • Csak77
    Te mit balkánozol itt, te szerencsétlen?! Azt hiszed, hogy máshol másként megy? Még amerikában is hivatalos birosági segédek viszik ki és adják kézbe a birosági dolgokat. Idióta gyerek.
  • ppix
    Csakhogy ez Magyarisztán, ahol a bíróság meg a hivatal csak a postai levelet meg a faxot fogadja el hiteles nyilatkozattételnek.
    Így aztán a szolgáltatók is kénytelenek postai levelet küldeni, különben mindenki reklamálna, hogy nem kapott jogszerű tájékoztatást és senki sem fizetne. Gondolhatod hogy örülnek a szolgáltatók ennek, 100x annyiba kerül nekik, mint egy SMS lenne...
    Olvasatlanul kihajigálni a leveleket meg elég buta hozzáállás, amíg ilyen balkáni országban élsz.
    Máskor majd jobban figyelsz...
    Azért reklamáld meg a számlát, hátha elengedik, volt már ilyen a világtörténelemben...
  • Csak77
    wap-ozni lehet vele
  • mobilnethater
    A Pannon (most már: Telenor) sem semmi! Az alábbi oldalon olvashatjuk, hogy 32 kbps-ra (!!, lassabb, mint a ma már "legendás" 56k-s modem időszak!) csökkenti le a Pannon (Telenor) a sebességet, nem megfelelő felhasználás esetén!...

http://www.telenor.hu/internet/mobilinternet/akciok/korlatlan-mobilinternet/

Azzal a sebességgel aztán kezdjen valaki is valamit a neten!... :D
  • Gery85
    Az a baj,hogyha belefutottál ilyenbe az gáz, mert a saját aláírásoddal fogadtad el a szerződést amiben ez le volt írva,hogy 5 gb után ennyi meg ennyi a túlforgalmazási díj.
    Azzal lehet csak védekezni,hogy nem kaptad meg a levelet,de szerintem ezt se nagyon fogják "elhinni".
    Sajnos nincs mit tenni.
  • mobilnethater
    Senkinek nem tűnt fel ez az ordító aránytalanság??... 8 gigabájtért NYOLCVANEZER forintot?? Mint írtam ezért az összegért akár másfél-két ÉVIG (!!) internetezhetnék vezetékes vagy kábelnettel korlátlanul és sokkal stabilabban!! Ezt nem tette szóvá senki a gazdasági versenyhivatalnak vagy a fogyasztóvédelemnek?
  • zib
    Igen küldték h megszűnik,sajna fizetni kell ha nem váltottál. 0,1Ft/10kByte, ami +8GB esetén ~80.000Ft az eredeti csomag díjszabása szerint.
  • mobilnethater
    Na most, van egy olyan gondolatom, hogy a korrekt tájékoztatás a T-Mobile részéről az lett volna, ha a mobilneten küldött volna SMS-t a gépemre (ahogy ezt meg tudta tenni május 14-én a május 1-jei változásról!), hiszen azt használja az ember, nekem az ismerőseim 90%-a vagy kidobja vagy el sem olvassa ezeket a borítékban küldött tájékoztatókat!
    Ha 1-2 hónappal előtte csak "dobott" volna egy SMS-t, az biztos, hogy elér hozzám, hiszen azt a netet használom!...
  • merida111222333
    Ez nagyon durva. Nem is kaptál levelet?
  • Csak77
    Valóban volt levél, sőt itt is elég sokat dumáltunk erről, és én is írtam, hogy aki nem vált, annak számlázzák a túl forgalmi díjat. Ki kell fizetned.
  • Fabio Capello
    ez itt nem számít, korlátlan opcióban az arra kiadott ÁSZF számít, amely ha jól tudom 142 kbps minimum le és feltöltést ír elő.
  • mobilnethater
    Ezen az oldalon: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/hasznos/lefedettseg azt írják, hogy a T-Mobile garantálja le és feltöltési sebességként a 2 Mbps és 800 kbps értékeket vonatkozó általános szerződési feltételeiben. Hát nekem volt már többször 1 Mbps letöltési sebesség is, a feltöltési sebesség meg sohasem ment 320 kbps fölé... Akkor, hogy is van ez?...
  • Fabio Capello
    mindenkinek küldtek ki levelet kb. egy hónappal korábban, hogy május elsején megszűnik a korlátlan opció, és vagy megmarad az alap csomag, vagy díjmentesen lehet váltani egyenértékű relaxnet csomagra.

Szóval igen, konkrétan benne volt hogy megszűnik május 1-el.
  • mobilnethater
    Sürgősen szeretném megtudni, hogy a márciusban kiküldött ügyféltájékoztatóban valóban szerepel-e konkrétan a korlátlan adatopció május 1-jei megszüntetése vagy csupán annyi szerepel, hogy megszünnek a régi díjcsomagok és váltani lehet a Relax csomagokra?
    Mert NYOLCVANEZER forintot kéne kifizetnem néhány napi 8 GB "túlforgalmazási" adatért!... (Ezért az összegért több, mint egy évig internetezhetnék vezetékes nettel!...) Viszont én nem emlékszem, hogy ez konkrétan szerepelt-e ebben a tájékoztatóban, mert az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy a T-Mobile márciusban minden ügyfelének kiküldte a tájékoztatót a korlátlan adatopció május 1-jei megszüntetéséről.
    Nekem MÁJUS 14-ÉN (!!) jött egy SMS, hogy május 1-jén megszüntette a T-Mobile az összes ügyfelének a korlátlan adatopciót!...
  • atidnaB
    Nekem most üzent a szolgáltató,hogy korlátozta a le/feltöltési sebességet,de én ebből semmit nem érzékelek..De valszeg,csak azért,mert így is tré a lefedettség ezen a környéken..
  • eszteregy
    tegyük hozzá, hogy attól is függ hol használod :)
  • atila4
    amíg nem vagy korlátozva simán megy az 5 mega utána 128kbit