4171
  • Petka
    Van már 4. szolgáltató, csak tulajdonképpen az is pannon bocsá... telenor...
  • Fabio Capello
    belevágunk krana? :D 40%-al már kiegyezek :D:D::D
  • KranaZoli #3649
    Mobil Internet egyelőre felejtős történet ez egyértelmű.

Ha beszállna a képbe egy 4.ik szolgáltató és csak a 20GB/7 napot adná, már kaszálna és kúrva nagy üzlet lenne.
  • Fabio Capello
    OCH-s fájlmegosztás tiltva? O.o

képeket lehet azért nézni, vagy az is tilos? :/
  • Gery85
    És akkor mit lehet ebbe a csomagba?
    jó hogy e-mailt lehet még küldeni...beszarás
  • chieftec19
    Elhamarkodottan írtam Flexi csomagban működik ez.
    Egyéb forgalomtípus: netrádió, internet video (pl. YouTube, Videa), voice és video chat; multimédiás alkalmazások használata; online játékok használata; egyéb, a kiemelt és nem támogatott forgalomtípusokba nem sorolható forgalomtípus.
    Nem támogatott forgalomtípus: fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey,…), FTP, OCH (RapidShare), stb.). A teljes számlázási ciklus ideje alatt a fel- és letöltési sebesség: 32/32 kbps.
    Ráadásul EZ A GÁZ "Amennyiben az Előfizető adatforgalma az alábbi egyéb, valamint a nem támogatott forgalomtípusok összességét tekintve hét egymást követő nap alatt meghaladja az 1,5 GB-ot, a Szolgáltató az azt követő napon az egyéb forgalomtípusra vonatkozó le- és feltöltési sebességet lassítja"
  • chieftec19
    Hmm most nézem azzal se vagyok előrébb 8990 Ft
    Internet Prémium akció!
    Havidíjba foglalt forgalmi keret->15 GB2 7.00-24.00 óra között + 30 GB2 24.00-7.00 óra között.
    Túlforgalmazási díj 0 Ft
  • atila4
    Ha tényleg úgy van a Pannonál akkor szólsz? Engem is érdekelne
  • chieftec19
    Újabb lehúzás a T-től
    A 16ezres számla él.
    Egy tövid történet.
    Amikor jött a máj 1. előtte elmentünk ugye átkérni RelaxNetre, azt mondta a csávó,hogy ne majd 1jén vagy utánna mert a rendszerük így úgy. Május után aktiváltuk éreztem is mert 7giga után jött a 10kb.
    Erre most, hogy rákérdeztünk azt mondák nekem túlforgalmazásom van ezért ez a számla?? wtf
    1. nem neteztem le 5gb-ot pár nap alatt, vagy ha le is akkor miért kaptam relaxnetes korlátot vajon??? Mert ha ugye nem csináltunk semmit akkor automatice él az 5Gb utánna túlforgalmazás DE!!! teljes sávszéllel.
    Szóval több okból is nem értem ezt a dolgot.
    Befizettük nem akartunk cécót,viszont gondolkodok a Pannonon, elvileg már tudják a torrentet,youtube-t figyelni és na netezel visszajön a sávszél, majd a topikjába megérdeklődöm,nekem most 2éve van ez a T szóval menekülhetek innen.(2008.06.13).. nem is tudom már mennyi lóvét akasztottak le eleve a 6k-s 5giga az elején utánna kikapcsolták, be kellet fizetni tízezret, utánna 7k-ért a 20/7. Mostmeg 6200ért 10.-ig lemegy a 7giga utánna élvezhetem hó végéig a 1perces oldalbetöltéseket...
  • 012345678901234
    Hali. Van a Windows eszközkezelőben, a modemnél egy bizonyos FIFO buffer rész. Az miben befolyásolja az internet működését, és mire kell állítani a csúszkát?
  • Csak77
    hát erre csak a érintettek tudnak válaszolni... vidd be valamelyik ügyfélszolgálatra.
  • chieftec19
    Az elszámoláson történetesen ez szerepel.
    -Mobilinternet csomag RelaxNet L 6.193ft
    -Mobil internet csomag 5Gb 15.442ft
    -És van ilyen hogy Korlátlan Mobil Internet Opció forgalmi kedv. -4.211ft
    -Net 5Gb forgalmi és t-email kedvezmény -3382ft
    Korlátlan Mobil Internet Opció túlforg. díj jóváírás -2.060ft
    Szal elég érdekes.
  • chieftec19
    Csak77 A SIM kártyát csak a modemben használom!
  • Csak77
    kizárt, hogy relax l mellé 16e jöjjön ki... akkor sms, és telefon is volt benne.
  • Fabio Capello
    ajánlom figyelmetekbe hogy a kérésetek ellenére kiszámlázott/bekapcsolt relaxnet ütközik az ÁSZF-el :]
  • kevingold
    igen, nekem is rengeteg a problémám velük. ilyen relax net L díjcsomagot nekem is kérdés nélkül beállítottak, ráadásul persze számláztak is rá. arra hivatkoztak bent, hogy rendszer hiba volt, és rengeteg ügyfélnek csináltak ilyen álszerződést. nekem egyébként volt egy valóban korlátlan mobil netem egy évig náluk. azt nagyon szerettem. nem ezek a kamu korlátlanok, ami 14 gb után lekarcsúsítja a sávodat 128kbit/s-re hanem az valóban egész hónapban adatmozgástól függetlenül hasított HSDPA-n (7,2mbit/s). erre megszüntették.. mai napig könnyezek!:(
  • chieftec19
    Na jó mostmár tényleg elegem van ebből a fos T-ből basznak normálisan átváltani a csomagokat állandóan, nem tudom ki emlékszik még, olyan 2009 januárjába jött nekem egy 293eft-os számla mert nem váltották át 5gigásról korlátlanra pedig direkt személyesen bemegyek nem szeretem telón intézni nehogy valami gáz legyen erre tessék.
    Ma jön 16.593ft-ról számla 5GB csomag+Relaxnet L persze 2csomagom van de jó nekem, mehetek megint be intézni a hülyeségüket......
  • vitymaolva
    bocs a csúnya elrendezésért :-)
  • vitymaolva
    Ti mind Pest megyében laktok?Mert nálunk Hódmezővásárhelyen nincsen olyan szuper helyzet.Itt mondhatni a mobilnet a legolcsóbb(ha papíron összevetjük a sebességeket)a Pannonnál a korlátlan net 5490,az 1GB 2490.Aki az 5,vagy a 10GB-s csomagot rendeli meg,az egy idióta).A T-nél a 3GB RelaxNet 4k,a többi csomagját se érdemes sztem választani.A korlátlan kábelnet pedig a T-Homenál 8k ami 18 Mbs sebeségű.Van egy-két kisebb kábelnetszolgáltató,de az csak a "paneldzsungelben" szolgáltat.A legjobb az invitel lenne,ami 4,5 ezer,de az csak 1Mbs,és úgy tudom az külvárosban,ahova most költöztünk,nem szolgáltat!Eredetileg UPC-s netet akartunk,de ne szolgáltat Vásárhelyen semmi netet.A Digi se.így maradt a pannon net,a korlátokkal együtt,mondjuk gyorabb,mint az invitel.[IMG][/IMG]
  • Gery85
    OFF:

Újra vannak akciós monitorjaink és számítógépeink eladóak

Gépek és Monitorok

Képek itt vannak
  • Petka
    Na most ez van meg mellette IPTV:
  • Gery85
    Hát, 2012re ígérik mint a világvégét...
  • Petka
    Úgy gondolod, hogy az pár hónapos procedúra lesz, hogy a mostani hálózatot teljesen átalakítsák LTE kompatibilisre? Az, hogy szó van róla, egyáltalán nem jelenti azt, hogy még idén vagy 1-2 éven belül lesz országos szintű lefedettség. Nehogy azt higyjétek, hogy el fogják ezt sietni...
  • mobilnethater
    Bakka meg! Hát ezért szüntették meg a korlátlan adatopciót!!... Az LTE miatt! Nem furcsa egybeesés, hogy a sajtótájékoztató az LTE-ről április 30-án volt, majd május 1-jén megszüntetik a korlátlan adatopciót?...
    Lásd ezt: http://www.ericsson.com/hu/press/eripress_2010_05_14_848.shtml

És én még azt hittem, hogy azért, mert lusták fejleszteni a hálózatukat...
    Bár, ha egyre jobb lesz a rendszer, akkor végképp nem értem, mért kellett megszüntetni, ha gyorsabb lesz a rendszer... Valahol azt írták, hogy úgy gondolkodtak, hogy ha a konkurenciánál (Pannon, Vodafone) (már) nincs ilyen, akkor náluk mért legyen. Ha ez igaz, akkor elég hülyén gondolkodnak! :)
  • atidnaB
    Helló!
    Valaki használ(t) már közületek Huawei E1750-es modemet?..
  • Maximus4
    Köszi srácok a segítséget,akkor megpróbálom a D-re telepíteni,ez eszembe se jutott.Egyébként Lenovo S10 2 a márkája.
  • user2009
    plusz ami windows 7-en megy, az nagyon furcsa lenne, ha xp-n nem menne... ha lejjebb váltasz, többnyire kizárt, hogy ne menjen. persze, lehet, hogy eme laptop annyira új, hogy xp-hez már nem is akartak támogatást adni. azért, ha xp-n gondolkodsz, azt remélem tudod, hogy az xp-telepítő rühelli a sata-s winchester-eket...
  • zib
    Ja, és ha nincs D: tudsz létrehozni a C megh.ból.
  • zib
    Maximusnak.
    Ha van D: meghajtód is(felosztott HDD), kezd el az Xp telpítését a D: meghajtóra C-Win7,D-Xp lesz és ha probléma nélkül felmegy/működik minden akkor is ráérsz formázni.
  • Maximus4
    Igen csak én xp-hez nem nagyon találtam.Leszedtem egyet de az nem látja t-mobilos kártyát:(
  • Petka
    Ez a laptop beépített modemje. Gyártó oldalán tuti fent van a telepítő.
  • Maximus4
    Ezt én sem tudom biztosan és ezért nem merem elkezdeni a formázást,meg nem tudom,hogy jó-e xp-hez is vagy telepítés közben megadja magát.
  • user2009
    a modemben benne van a telepítő elméletileg
  • Maximus4
    Hát ha jól néztem az eszközkezelőben akkor ilyen:F3507g és Ericsson AB a gyártója.
  • Petka
    Milyen modem?
  • Maximus4
    Sziasztok!

Van egy Lenovo notim windows7 straterrel és szeretném leírtani és felrakni xp-t,de sehol nem találom a mobile broadband managert.Le lehet ezt tölteni külön valahonnan,mert találtam sok verziót de egyikben sem vagyok biztos,hogy az jó hozzá.Ha tudnátok adni egy linket azt megköszönném.
  • user2009
    -off-
    panninál a "korlátlan" net 1,5 giga/7 nap alapon megy, aztán jön a lassítás. viszont! nem lassítják a böngészést, 3-4 megával lehet letölteni "sima" oldalakról, a youtube, rapidshare, data.hu stb. az 32kbit/s. ja, meg hát a torrent, az lassítva, nem lassítva is 32kbit/s. nem tudom hogy oldották meg, de most tényleg nem kamuból mondják, hogy maga a böngészés nem lassul a korlátozás időszakában, csak a nagyobb adatforgalmat folyamatosan generáló oldalak. én kb. azt találtam ki, hogy ezek megadtak oldalcímeket, amik lassításkor nem jöhetnek gyorsabban 32kbit/s-nál. ki is próbáltam, lehet most az egyszer igazam van. ellőttem a 1,5 gigát, a nagyobb, ismertebb oldalakon persze jelentkezett a lassítás, de pl. 4shared és társai, akik nem akkora nevek, mint egy megaupload, vagy egy rapid, úgy küldik 300-400kB/s-al, csak úgy zörög :D na, de nem adok tippeket panninak, hátha... :D a lényeg lényege, hogy attól, hogy belasítanak, még nyugodtan mail-ezhetek, meg tölthetek le frissítéseket windows-hoz, nod-hoz stb. mert azok továbbra is normális sebességgel működnek.
    -off-

-on-
    a t meg bekaphatja mindenkinek, erre a május elsejére aztán rohadtul semmi szükség nem volt. megszűnt ugyebár már jóval korábban a korlátlan opció, nem hiszem, hogy a fél világnak korlátlan opciós netje volt, hogy olyan kibírhatatlan lett volna számukra legalább a hűségidő végéig kiszolgállni az ügyfeleket a jól bevált 20G/7 nap módon. de, hát itt ez megy. bevezetik, juhuu de jó, pár hónap múlva körülnéznek a többieknél, hát, ha náluk sincs, nálunk minek legyen alapon jól picsánrúgnak mindenkit. tényleg undorító. bár, ezt kicsit a voda baszta el anno. ha az tartotta volna magát a korlátlan nethez, ezek a ganék is másképp ugrálnának most. de, hát a voda is hamar rájött, hogy itt nem kell ilyesmiket bevezetni, mert olyan gyenge szar szolgáltatók/szolgáltatások vannak magyarországon, hogy kár is velük versenyhelyzetet erőltetni. hát, mindenesetre én fogtam 1,5 hónapja kb. a t-s sim-et, aztán sutty ki az első kukába, szórakozzanak az anyjukkal.
    -on-
  • Gery85
    Hát az gáz,kíváncsi leszek mi lesz,ha jön ez az LTE baromság, majd akkor találkozunk ugyan itt mindenkivel, újra elcsábulunk?
  • atila4
    Nekem sajnos kell használni. És megkérdeztem a következő 3 negyedévben nem tervezik a kábel behúzását... :S
  • Gery85
    dettó