Legjobb kocsik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Nem szar ez. Egyik legjobb Mercedes...

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

hozzászokott a gyereküléshez <#nevetes2>

Shifter
akkor inkább ford orion 1.8D 65LE 😄 amúgy is ez 1....

&#3232;_&#3232;

persze majd beleül egy csoffadt G astrába, mi ? gondolkozzá' má'

Willi Betz
Hát nézd...lehet kapni kevés lóerõvel nagyautót😊
Pl:

2 literes dízelje 60 lóerõs😊

w77d
XD

w77d
bazdmeg nemondmá, hog a 18 éves derekadnak nem kényelmes mondjuk egy Astra...

akkor vegyél egy kamaz-t bmeg

Shifter
kényelmes legyen? 😄

&#3232;_&#3232;

w77d
és miért kell 18évesen nagy autó???

Shifter
te nem érted meg hogy nekem nagy autó kell...

&#3232;_&#3232;

w77d
aludjon vele a hegyi rém XD

hátulja nem jön be, de azé' beleraknám a seggem

látom neked is hiába magyarázzuk, mert NEM FOGOD FEL a lényeget

Shifter
és ne mondjátok már hogy több 100 lóerõs kocsi... A8-as audi 150 lovas a 2.5TDi ami kb úgy mozgatja az autót mint 1 opel astrat az 1.7D...

&#3232;_&#3232;

Shifter
nem te mondtad hogy ne offoljunk?

&#3232;_&#3232;

Willi Betz
Szal...legjobb kocsi
Ez is frankó kis gép:

Shifter
ok, akkor én 1 noob driver vagyok... és már nem azér de sztem a balesetek többségét lehet 16-18 éves okozza... de miért? azért mert a hétvégi fasz sofõrök nem hagyják menni 50es táblánál 40el döcög mikor mindenki menne 60-70-el erre õ feltartja a sort és ezért arra kényszerül hogy elõzzön...

&#3232;_&#3232;

nem lenne egyszerûbb ha azt mondanád neki h nála (vele) akarsz aludni ? <#idiota> folyton csak az agresszió <#buck>

w77d
Gabi!! Átmegyek és megverlek XD

w77d
nem is baleseteztem 😉

nem azt mondom, hogy ne nyomd a gázt, emrt mindenki porig nyomja néha, hanem hogy 18 évesen nehogy már több száz lóerõs verdával menjen egy gyerek....

Willi Betz
Oszt mégis hülye lettél<#hehe>

Csabesz6
csak sokan azt se tudják mi az amit DRIFTnek hívunk, TÉNYLEGESEN.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
Nem ültek melletted mindig...
w77d
ezt sosem tudtam felfogni.. az én szüleim óvtak és józan ésszel fogtak az ilyen dolgoktól, a saját egészségem érdekében...

Csabesz6
anélkül bizony

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

w77d
nah jah, eldurrantottam az 1.2-es Corsa motorját, mert túltuningoltam 😄

de nem egy 300le-s BMW-vel száguldoztam és írtottam az embereket... pedig vadonat új Corsa volt, az árából kijött volna egy használt bömös...

2009-et írunk, ember..... a szülök fele szarik rá h mit csinál a gyerek

lásd iwiw képek, lásd balesetek

Willi Betz
Mondod te...aki szétbaszta a Corsat<#hehe>

w77d
nem hinném, hogy reménytelen, csak még nagyon dúl benne a hevesség 😄
a szülõknek kéne fogni az ilyen eseteket....

krisztianp16
Hóban bármikor,lezárt uton vagy hasonlon...😄

Idioták kiméljenek!!! :)

NFS-ben, hol máshol ?<#idiota>

õ megteheti, apuci a segge alá tolja ... hagyd, reménytelen a gyerek

Csabesz6
"driftbe állat vagyok"
hol drifteltél te?<#ticking>

krisztianp16
Ebben én is igazat adok.De az lesz már hogy 21évestöl lehet csak jogsit lerakni...

"de én ésszel vezetek..." <<<---ezt ne...ezt annyian mondták már!majd elkezd vigéckedni egy suzukis, Te meg majd "megmutatod" neki...Te is csak ember vagy, és még olyan sok rutinod nincs is forgalomban.Szóval óvakodj az ilyen kijelentésektõl...

w77d
én is!

w77d
A Bömös, A8 és alfa nem kezdõ jogsinak való autó. Ezenkívül óvakodj a tuning verdáktól....

Én egy 1.2-es C Corsával kezdtem, aztán 1.4-es D Corsa és most van az 1.8-as TwinTop... Ne akarj kezdõnek izomautót, mert te is, meg más is megbánhatja...

krisztianp16
Ez igy igaz.És télleg nem lenne hülyeség szigoritani...

jogszabályban korlátoznám a friss jogsisok lehetõségeit !!!

krisztianp16
Én amugyis lassan megyek.Nem szeretek ugy meni hogy minden elsuhan.én szép kényelmesen.Amugy a családban mindenki igy megy...És ez hogy a gyereknek csak az elsö autot vegyék meg szerintem nagyon jó ötlet...

Shifter
pontosan... mert akinek friss jogsija van még 1 kicsit fél nem olyan bátor ezért nem hajt annyira míg akinek már 1-2 éve van már azt hiszi hogy jól vezet és kicsit gyorsabban vezet és merészebben onnantól kezdve...

köhömm Orosz János a család barátja...

&#3232;_&#3232;

akkor a PGT-t inkább hagyjuk😊

desigo
Ha te dolgozol meg érte és spórolod össze az árát egybõl meg fogod becsülni.Nem fogod gyilkolni...
krisztianp16
Sokszor nem is a fris jogsisal van baj.Hanem aki 2-3éve vezet és azt hiszi már nagy a rutinja aztán téved...Erröl csináltak már felmérést.

Shifter
de én ésszel vezetek... attól hogy a földúton vagy driftbe 1 állat vagyok attól még a városba max 70el mentem eddig nah jó 1x hídról lefele 130 de az mellékes 😄 és nem szlalomozok az autók között és társai csak ésszel... az is más kérdés hogy néha lepadlózom 50ig vagy 60ig 😄

én nem tartozom azok közé aki friss jogsival vagy anélkül need for speedet játszik a városba... sõt nem csak friss jogsis tehet ilyet hanem bárki... ez nagyon rossz általánosítás hogy így meg úgy a 16-17 évesek... téma lezárva...

szasz

&#3232;_&#3232;

nemtom hány hetes jogsijuk volt, de már csapattak be elém😊nem személyeskedés, de pont ladás alakulat, telepakolva suttyóval😊
de adjuk egy esélyt ennek a Shifter gyereknek és ne gyûlölködjünk😉

krisztianp16
Ezzel én is vagyok.De szerintem a második autot már a gyereknek kellene meg veni.Én is tanulok még.De kapok ösztöndijat + a munkámért is kapok.Nyáron meg diák munkán vagyok...Nekem is csak az elsö autot veszik meg.És nem is lesz erös auto.😊

te is látod, láthattad hány ilyen takony okozott balesetet (halált) 1-2-3 hetes jogsival és erõs autóval

meg még hozzájön az arcoskodás, meg a hamis alapokra épülõ magabiztosság aztán máris kész a Blikk címlap<#idiota>

na, gondosz mód OFF