936
Legjobb kocsik
-
#615 XDTesommal egyszer mentünk vele.Az újal.Nem volt rossz azzért süpetem az ülésbe...:D De nem veném meg.Már írtam többször is de az Opel Astra H nagyon tetszik...:) -
neoG #614 héééé!és le is tettél a Punto GTről???:)))
(najó, azt nem lenne egészséges megvenni:))) -
#613 A nagybátyám szerelö.Opelt Astra F-et néztem vele...Ö-is azt mondja hogy jó.Még senki nem tudod annál jobb kocsit mutatni...Anyi pénzért -
neoG #612 ilyen alapon nem fogsz autót venni:)oda kell menni egy jó szemű szerelővel egy olyan autóhoz ami Neked tetszik, aztán majd megmondja, hogy megveheted e vagy sem!minden márkáról halhatsz rosszat, de Téged csak az érdekeljen, amit meg akarsz venni! -
tom235 #611 jó döntés :) -
#610 Akkor aztsem veszek...(Bocsi lemaradt:) -
#609 Látom a fiatrol mindenkinek meg van a véleménye...:D -
neoG #608 akkor mákom van, hogy nem mai van:)
Psziho csak halkan, mert mindjárt fejed veszik:))) -
#607 Mai Fiatok ritka szarok... -
#606 /hiba minden darabjában:)/
A bmw-re is mondhatjuk hogy 'Bele Minden Wacakot:)' -
neoG #605 szabad fordításban köbö annyi, hogy : hiba minden részében -
neoG #604 értelmes helyett inkább elfogultat mondanék:))) -
tom235 #603 Hát ha jól meghajtod végülis egy lada is faszán megy (dehát mihez képest ugye?) :) -
tom235 #602 Naigen sejtettem hogy valami hasonló (értelmes)válasz lesz :) -
#601 Mert faszán megy...:)Meg városba is jó:D -
#600 Most létszi magyarul.:D -
neoG #599 Jó mert FIAT:))))! -
tom235 #598 Ez mitől jó? -
neoG #597 nemtom ez hogy jött össze a lényeg: fehler in alle teile :))) -
neoG #596 [F]ehler [I]n [A]lle [T]eile -
#595 -
#594 Ebböl ne hogy megint veszekedés legyen!Amugy igazad van...:) -
#593 Nekem az Ikarusok a kedvencem.Egyszer nagyin kiprobálnám hogy milyen... -
#592 azok már csak ilyenek^^ egyébként jó lesz neked a kisebb autó tényleg, ne ölj meg másokat is;)
egyik értékszállító ismerős szokta mesélni, hogy a pöcs, friss jogsis, fiatal, iq-tlan sofőreik hogy zúznak le autókat. mert tud hasítani az a páncélozott busz, csak az nem jut eszébe a fogyatékosnak, hogy az nem áll meg alattuk olyan gyorsan, mint a személyautók:D aztán néha egymásba tolnak ezt-azt^^ -
#591 a frászt :D -
#590 aztán letartóztattak mert elkötötted a helyi buszt és most a rendőrségről írsz mi? XD -
#589 Ma gyerekek vezettem 1 Ikarus 280-at :D mindössze 5 percig vagy addig sem de nagyon durva :D odalépsz neki gyorsul mint állat de fékezni már annál nehezebb :D -
#588 #572 özenetre ment...:D -
#587 -
#586 Tudom,de ha vissza olvastál volna akkor olvastad volna hogy ez csak átmenetileg van...Ha van vallakinek jó ötlete az szoljon!:) -
#585 Jó nagy.Csak nekem még mindig az Opel a kikötésem... -
#584 -
Wolfsnack #583 ez a fejléc kurv@ igénytelen! -
#582 Ez kell neked, belefér az egész zenekar:
-
#581 Szépen fog bedriftelni vele az árokba! -
#580 Ahaaaa, majd ha vezetsz jó egy éve és lesz pár necces helyzeted akkor ezt kicsit átértékeled majd... -
#579 Shifter, úgy zusammen erre annyit lehet mondani, hogy majd kinövöd. :)
majd rájössz hogy a világ nem egy drift pálya, nem azért lesz baleset, mert valaki 10-zel lassabban megy a megengedettnél. az meg hogy voltál 3x a városban, még nem jelent semmit. gyere fel pestre, és menj végig a Hungárián, vagy autózz kicsit a belváros betondzsungelében, eléggé idegőrlő tud lenni néha. ja és szerintem meg ne vegyél tuningolt autót, láttam itt a csoda Ladákat, Ibizát, meg a Varga féle E30-at, nem hiszem hogy kezdésnek ez kéne. az E39, A8 meg túl drága autók így elsőnek, függetlenül attól, hogy most van rá pénzetek, vagy nincs. nem feltétlen kell a 2 milliós kategóriában keresgélni, inkább keress egy gyengébb, olcsóbb autót, az élmény ugyanúgy meglesz, nem kell ehez közel 2 milliós, majdnem 200 lóerős autó. -
#578 vissza kell olvasnom, érzem. :D -
#577 Lököttek gyülekezete:DDD -
öregember #576 már ha be tudja hajtogatni magát