Legjobb kocsik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha jogsi nélkül belém jönnél, a helyszínen agyonvernélek, az biztos

jókat röhögök az ilyen taknyos macskajancsikon akik számítógépes szimulátorokon überkirályok és elõadják h õk milyen janik <#banplz>

desigo
0 rutinnal max egy 60 lóerõs autót vennék a szüleid helyében neked.
Aztán ha 1-2 évig balesetmentesen,biztonságosan vezetsz akkor kaphatnál egy dupla erõset...
Shifter
ki mondta hogy nem forgalomba vezetek? voltam már párszor a városba...

&#3232;_&#3232;

na hõbörögjél már!mindenki venne,ha megtehetné (én pont most néztem egy Alfa GTV-t 200ért papirok nékül:gyilkolni jó lenne de csak álom😊)) )!
baleset terén mondjuk igazat adok Neked: sok az olyan fiatal akit apuék pénzelnek, és nemigen érdekli õket a gép sorsa! ha törik majd kapnak másikat...
én majdnem 1 éve tudtam csak megvenni elsõ autómat, de igyexem a széltõl is óvni!nem engedhetek meg ilyen luxust, hogy drift, meg füstõlgõ gumik...

1, ezt akárki mondhatja
2, lehet h faluvégén földúton nagyon ügyes vagy, de egy nyüzsgõ városi forgalomban, buszok, teherautók között, esetleg ez kombinálva hóeséssel vagy esõvel szart se érsz vele

krisztianp16
Nefoglalkoz vele.Ép azzért csinálja hogy idegesitcsen mindenkit.nekem is sorban küldi a fogyi a privátokat.De ez az üzenetben beszéltem rolla utoljára...

Idioták kiméljenek!!! :)

desigo
Hány kmt vezettél eddig összesen forgalomban?
Shifter
bohóc lada? kinem szarja le hogy néz ki? legalább hátsókerekes...

&#3232;_&#3232;

krisztianp16
menéztem öket.Jó kocsik.Azt az utolso Ladát nagyon felpécizték😛😄

Shifter
12 éves korom óta igen aktívan vezetek 😊 télleg tapasztalat nélküli vagyok úgy érzem...

&#3232;_&#3232;

krisztianp16
Most járok rutin pályára.Ha már meg kapom a jogsit azután már veszem is a kocsit😛😊Vagyis nem én veszem hanem a szüleim...😄 18.születés napomra...😊

210 e km-el akar kocsit venni, okos gyereeeeeeeeeeeeeek

meg ezek a bohóc ladák pppfff

ez a LEGSZÁNALMASABB dolog mikor a friss jogsis picsája alá apuci vesz egy autót, NULLA gyakorlattal .... azt hiszem sokan tudják hány ilyen baleset volt 2007-2008-ban....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A8 vagy egy 5-ös BMW egy szar taknyosnak ????

Csabesz6
langlovagok.hu

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
az komoly karrier kölyök...ha csutka kettes vagy kapsz 2 millióig egy autót
...kurvára becsüld meg a helyed

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Shifter
Seat Ibiza
BMW 523i
Audi A8
Alfa Romeo 156
Lada 01
Lada 02
Lada 03 (fasza)

ezek az esélyes verdák ha a BMW nem jön össze!

&#3232;_&#3232;

(csak halkan gyejzem meg, mert eléggé off, meg amúgyis már volt balhé belõle: az,hogy a hülyeséget sokan mondják attól még hülyeség marad!inkább mond azt,hogy tévedtél, és a haveroknak kezd el mondogatni, hogy azt nem szélvédõnek hívják😊 ! )
Amúgy mikorra tervezel autóvásárlást?

Shifter
nem én állok ilyen jól hanem faterék 😄 de mondták hogy ha nem bukok meg semmibõl 2. végén vagy félévkor akkor 2mFT-ig választhatok 😄

&#3232;_&#3232;

krisztianp16
Az szép...Akkor nagyon nem érdemes vele játszani,szerintem😄

Csabesz6
2év..

Csabesz6
értem én, de ez mégiscsak 1 milla, ilyen jól állsz?...+fenntartás+átiratás+ ....ilyenekrõl van fogalmad?😄
javaslok valami papírmentes ladát vagy bármi mást 20K alatt.de a te dolgod.

krisztianp16
Figyu meg ha nem sokára meglesz jogsid akkor nem gond ha meg van már a kocsi...😄😄😄😄

Csak ha a rendörök elkapnak jogsi nélkül egydarabig nem teszedle a jogsit.(Ugytudom egy kétt honap)+pénz buntetés...😄

Shifter
ja miért ne? benzinnel megy, de ne hidd azt hogy ezt az autót ebben a hónapban megveszem 😄

&#3232;_&#3232;

Csabesz6
lol

krisztianp16
Értem,de ha készleszel lesz egy jó kocsid😊

Csabesz6
Ha jól emlékszem nálunk 40-50 db van amirõl tudomás"unk" van.

Shifter: még jogsid sincs, már autót VESZEL?😄

Shifter
esetleg még a kipuf rendszert cserélni valami normálisra aztán a motort is megpiszkálni ha nincs

&#3232;_&#3232;

Shifter
ha megveszem lesz vele meló nem kicsi... kockás gumik elégetõdnek 😄 aztán a féket rendbe kell hozni esetleg a váltót buzerálni driftre aztán a pótkerék tankot kibaszom a picsába aztán röviden ennyi 😄 esetleg a kopó alkatrészeket megnézni vagy cserélni

&#3232;_&#3232;

krisztianp16
értettem😊

krisztianp16
Az biztos😄

Shifter
illetve a széltõl véd 😄

&#3232;_&#3232;

krisztianp16
Nem rossz...😊

Shifter
mondjuk a szelet védi... nem lenne télen fáznátok a kocsiba 😄

&#3232;_&#3232;

krisztianp16
Jó bocsi télleg rosszul írtamle...De mi igy hivjuk a haverokkal a söförmelleti ballra esö szélvédöt😄(És ebbe ne kösetek bele!)Ez az a mi dolgunk mit hogy hivunk😄

Shifter
nem akarok hacsit csak az árakra vagyok kíváncsi 😄

vlszeg ezt veszem 😄

&#3232;_&#3232;

krisztianp16
Akkor nem vallami sokat gyártottak belöle nem?

Csabesz6
Te le tudod húzni a szélvédõt?

krisztianp16
Vallaki nem tud vele vallamit csinálni?Mert ez már szánalmas<#szomoru1><#felkialtas><#wow3>

krisztianp16
Szar a kép...Bocsi

Csabesz6
Nincs most eladó.
Amugy a legegyszerûbb, ha beírod hogy corolla 1990-ig.
Valaki GT-nek írja, valaki AE86-nak, ezért érdemes így.Az évjáratot azért általában tudják.De mindegy mert kb 1 felkerül félévente-.-
Elvileg lesz egy eladó Levin kupé, fehér, 650K.
De minek neked Hacsi?

krisztianp16
Barátom elég nagy láma vagyte...Még a korodsem vagy képes beírni.És egész napom tökjó volt adig,amig nem jötél...Szoval én nem vagyokrád kiváncsi és ezzel más is igyvan szerintem.De ha más kiváncsirád az szoljon.Szoval velem NE beszélj töbet tötem írhatsz a topikba.De én nem akkarlak észre veni.Nem vagyok hozzá szokva ilyen kötekedökre.Meg a privátban leírtad magad nálam...

te felfelé tudsz csak menni, mert te vagy a legalja

krisztianp16
Figyelj!Nekem erre semmi szükségem!Hogy a te hülyeséged olvasam...Nem megyekle a te szintedre...Ugyhogy én veled nem szeretnék beszélni.Kérlek ne is válaszolj nincs rá szükségem...És 18éves leszek oktoberben...<#idiota>

ez mekkora LOL <#idiota><#idiota><#idiota><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

"Hogy nem használták az ajtot mindig levolt huzva a szélvédö és beugráltak😄"

Arra nem gondoltál, hogy nincs eladó?😊

okostojás lámának :

uramisten........... egy 16 éves takony magyaráz <#wilting><#help><#wow3>

te tudod mi az hogy SZÉLVÉDÕ ???

krisztianp16
MindegyikXD<#lama> Csak lekel huzni a szélvédöt.Lehet hogyte nem látad a filmet abban is ilyen kocsi volt...

krisztianp16
Te fihyu nem akkarlak megbántani,de jobban örülnék ha elmenél ebböl topikbol...Mindig keversz valamit.