Legjobb kocsik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
majd rájössz hogy a világ nem egy drift pálya, nem azért lesz baleset, mert valaki 10-zel lassabban megy a megengedettnél. az meg hogy voltál 3x a városban, még nem jelent semmit. gyere fel pestre, és menj végig a Hungárián, vagy autózz kicsit a belváros betondzsungelében, eléggé idegõrlõ tud lenni néha. ja és szerintem meg ne vegyél tuningolt autót, láttam itt a csoda Ladákat, Ibizát, meg a Varga féle E30-at, nem hiszem hogy kezdésnek ez kéne. az E39, A8 meg túl drága autók így elsõnek, függetlenül attól, hogy most van rá pénzetek, vagy nincs. nem feltétlen kell a 2 milliós kategóriában keresgélni, inkább keress egy gyengébb, olcsóbb autót, az élmény ugyanúgy meglesz, nem kell ehez közel 2 milliós, majdnem 200 lóerõs autó.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
feldoghatjátok a büntetö pontjaitokat a seggetekbe mert kurvára leszarom csicskák
üldözési mánia ?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Idioták kiméljenek!!! :)
"mert kibaszottul nem arról szól a topik h ki hol nyaral és gyanítom SENKIT sem érdekel h te épp hol lax"
Szerinted érdekel valakit, hogy te kivel haverkodsz és kivel nem?
Nem errõl szól a topik.
Tudod, csak azért mondom mert neked az sem tetszett, hogy a törött autók topikba beraktam két képet amin törött autó volt.
Idioták kiméljenek!!! :)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
najó, ez ledobta a szíjat......
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Pláne egy w-123-hoz képest!<#vigyor1>#vigyor1>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül