936
Legjobb kocsik
-
neoG #656 remek:)belinkelte a cikket amit Te is (mellesleg a cikkben nincs szó GTIről)
De lásd milyen jó vagyok: íme az egész termékpaletta (és asszem a témát ki is veséztük ezzel) Grande Punto -
#655 Igen ez az!:) -
#654 Értem...:D -
neoG #653 GTi feliratot még nem láttam, VWken meg Peugeoton igen:)
Meglepődéssel várj addig amíg nem ülsz egy Punto GT-ben (1.4 Turbo, 130Le alapon 1000 kilóra) :)))
(és nem!most nem kell erősebb BMW-t Ferrarit úrhajót linkelni, nem azért írtam, hanem összehasonlításképpen:) )
-
ultrapulse #652 Valószínűleg kategóriabeli vonatkoztatásban értelmezte az illető a GTI fogalmát, nem típusban :D
http://www.origo.hu/auto/20080211-fiat-grande-punto-14-tjet-teszt.html -
#651 Okés,nyugi!Ti mindig idegesek vagytok?Mért azt ne mond hogy te nem látál rajta még...Amugy én is tudom hogy vallamelyikre csakrá van írva,de ha az új puntoba bele ülnél meglepödnél hogy megy...:D -
#650 Engem is az fogot meg.Meg jol menek!:) -
neoG #649 Te...ne idegesítsél már...!
volt egy sejtésem, hogy nincs punto gti.de adtam egy esélyt Neked!aztán nem sikerült bizonyítanod!
direkt felmentem a HIVATALOS(!) honlapra!ott nem találtam GTI jelzést!most az,hogy valaki vesz 3 betűt és ráragasztja az autójára akkor már gyártanak is 50 milliót?lehet venni turbo feliratot is...
-
ultrapulse #648 Hát a formavilágával nekem van egy-két gondom :D a 3 ajtós sportverzió az bejövős az elejét és az oldalát tekintve, de a hátulja lehetne szebb.
Egyébként a Stilokban isteni a gyári hifi, nagyon szépen és tisztán szól. -
#647 Stilo is tetszik...:) -
#646 Nem csak annak nevezem.Rá van írva...Amugy ha elolvasod akkor láthatod több auto hátulján hogy "GTI"Én csak montam hogy amiben ultem az is az volt.Az új punto gti... -
ultrapulse #645 Egyébként meg még mindig Ford Capri lenne a zsír első autónak :D
Faternak egy 5 ajtós Stilo-ja van, nagy valószínűséggel azt fogom örökölni. (Kivéve ha nem gyűjtök össze egy kisebb összeget) -
ultrapulse #644 Egyébként viccet félretéve tényleg ültem, vmikor még 2005ben. Fényképezkedés céljából lehetett megközelíteni az autót, természetesen egy kisebb összeg letétele után. Nagyon érdekes érzés volt, mintha a padlón ülne az ember :D Ja és a nyitott tetős verzió volt jelen.
Lehetett(volna)választani még egy Murciélagót, de vhogy mindenkit a Ferrariba vezényeltek, biztos könnyebb dolga volt a fotósnak a spider kivitel miatt :) -
#643 az szar :D én fenn voltam a zűrbe 1 űrállomáson :D
xD -
ultrapulse #642 Én autókiállításon Ferrari F50-ben ültem -
neoG #641 Na!Akkor a lényeg, hogy volt aklalmad egy Grande Puntoban ülni, ezt valamiért Te GTInek nevezed!Asszem most már mindenki nyugodtan aludhat:) -
neoG #640 Köszönöm,de ismerem a Grande Puntot! -
#639 -
neoG #638 hát azt már bazira várom:))) -
#637 Jó bocsi siettem.Csak azt néztem gti aztán kész...:D
Nem sokára rakokfel normális linket:) -
neoG #636 Akkor összefoglalom:
Ajánlottam egy PGT-t!Erre krisz írta, hogy ő ült az újban, mit később GTInek nevezett!Ezután linkelt egy cikket a Grande Puntoról, meg egy képet a VW GTIről (a videóban meg Peugeot 205 GTi van!!!!) !
Amit szerinted azért tett, mert a VW GTI a PuntoGT nagyobb változata!
Most ha kiderül, hogy nemis Fiatban ült... -
#635 nem csak a VW GTi az a punto GT drágábbváltozata :D -
neoG #634 Igazából nem értem...a képen egy Volkswagen-van
a linkelt cikkben a Grande Punto-ról írnak, ami megint nem GTI! -
#633 Fiat Punto Gti...
aki nem ismeri..:)
Videó:
fiat punto GT vs 205 GTI
:)))
Olvasd ell. -
TotokaBazs #632 Ilyet találtam:
Top 10 kisautó 2008 - nekünk, csajoknak!
http://www.testcar.hu/hu/magazin/081220-top-10-kisauto-csajoknak.html -
neoG #631 hát...ezt szeretném énis tudni, mert én sem halottam ilyenről!
GTben volt szerencsém ülni!Keeeeegyetlen!!!:))) -
#630 Most nincs gond kitörlik.De legközeleb figyelj oda...:) -
#629 Teszekfel képet,csak szét csuszot a topik meg kell várom amig törlik azt a hsz-t.:) -
#628 akor bocs :D és bocs a hosszú link miatt :D -
#627 GT nem kell bemutatni, nem véletlenül mondtam, hogy nem hallottam még GTI-ről... -
#625 Milyen az a Punto GTI? Életembe nem hallottam ilyenről... :D -
neoG #624 most nem bántásból,de tényleg ennyire nem értetted,hogy én a Punto GTI ről szeretnék képet???
tudod: tesóddal azzal mentetek (legalábbis a PuntoGT-s hsz-emre érkezett eme szösszeneted) -
#623 Én is igy vagyok vele:) -
#622 Kezdő jogsihoz tökéletes! :) -
#621 Szerintem jó gép:P:D -
#620 -
#619 Itt egykép:)
1.6 16V
-
neoG #618 nincs kedved valami linkkel megörvendeztetni?mert úgy látszik le vagyok maradva:(((
vagy inkább a tisztánlátás kedvéért: milyen motor volt benne? -
#617 Fiat Punto GTI..:) -
neoG #616 ööö?új PGT?