936
Legjobb kocsik
-
#696 Szép:P (csak maga a kocsit igy nem tudom felismerni)De a hangja tetszik XD -
#695 itten van e egy videjó a világ második legjobb kocsijából (az első az Astra TwinTop) XD
Antara -
#694 Na mivan fiúk kifogytunk a jó kocsikbol?:D -
#693 Van egykétt ember akinem foglalkozik az üzemanyagal:D -
#692 Nah ettől sem kell félnem,hogy ilyen benzinzabálót tudjak venni.
Ha megtudnám,akkor meg nemérdekelne mennyit eszik,de szerintem mást sem.Ezek nem bevásárlókocsik:-)Bár lehet azért leugranék egy shelby GT-vel krumpliért:-) -
#691 Tegnap volt a tv-ben az új ford...americában majdnem minden hol azt használják föként a farmokon...100-on a 21liter megeszi:D azt hiszem ez volt...sajnos nem tudom a pontos nevét...kicsit fura neve van,legalább is számomra...nem tudok angolul:D -
#690 Nem tudom de nekem electromos auto nem kellene,vagy olyan ami gázal megy...Maradok a benzinél:D -
TotokaBazs #689 Top 10 benzinzabálók Detroit-ban...
http://www.testcar.hu/hu/magazin/090114-detroit-2009-top-10-benzinfalo.html
-
#688 Szép:PAmugy neked milyen kocsid van? -
öregember #687 stilo
-
#686 Szerintem nem rossz,meg fellehetne szépen újitgatni a rohadást rajta meg ilyeneket...:) -
#685 Csak az a gond, hogy az általad is beidézett utolsó bekezdésben óriási ellentmondás van. Saját magának mond ellent. -
#684 sok is meg nem is, olvasd el az utolsó bekezdést.
"Gazdája nyolcszázezer forintért hirdeti az autót. Ha akarom, kevés, ha akarom, sok. Ha a mély karcokat nézem, az öklömnyi korhadt lyukat a platón, meg hogy egy huszonegy éves, ütött-vágott, Babodon használt hobbieszközről van szó, sok. Ha arra gondolok, hogy a tulaj tizenegy éven át nem csak használta, de gondosan rendben is tartotta a kocsit, és ez idő alatt soha, sehol nem maradt ott vele, meg arra, hogy az országban gyakorlatilag egy másik ilyen legendás kisteherautó sincs – nem hogy eladó, de egyáltalán –, akkor nem sok."
tényleg nem egy tucatautó itthon, én nem is láttam még élőben, vagy ha igen akkor fel sem fogtam hogy mi az, mert olyan rövid ideig láttam. :D meg szép is, nekem tetszik, mondjuk a Vissza a jövőbe című filmben komolyabb volt a kinézet (full fekete), de ettől függetlenül ez a kis piros is jöhetne. -
#683 Értem,köszi...szerintem anyi nem is sok érte... -
#682 ami a cikkben van az 800.000-ért eladó. -
#681 Mennyiért menek ilyenek? -
#680 XD -
öregember #679 simán jöhetne nekem is
(néztem hilux-okat, de drágák) -
#678 én is láttam már pár letépett/autó alatt kikötött lökhárítót :D -
#677 Nem rossz...de én nem venék sport autot,mert kevés bent a hely.Max csak tuningolnámés gyorsulási versenyekre viném..:D Meg szerintem magyar utakon nem igen tutsz használni ilyeneket,mert nagyon szarok az utak...Egykétt sport autonak látam az elejét nem volt szép látvány:S (Vidéken) -
#676 höhö -
#675 Ok,ok:) -
#674 én is -
#673 elfogadnám -
#672 Drifter Shifter a driftkirály:D -
#671 Nincs grande punto gti. -
#670 nem tudom hogy vagy vele, de nekem annyira nem jönnek be a s2000-es autók :\
inkább maradjanak a wrc-k :DDD -
#669 Hm...szép!:) -
öregember #668 -
öregember #667 -
#666 Nekem is bejön... -
dx #665 anno mikor megjelent majdnem ilyen lett csak aztán mégse(rossz emlékek) , mondjuk szerintem még most is elmegy a formája,belül sem rossz. -
#664 Ki ismeri? -
#663 Vissza a témára..:)
Nem tudom,de szerintem szép auto...
(csak késö délután leszek) -
#662 Nem mindig!:)De benetek egy csöp humor érzék nincs...:( -
neoG #661 én kérek elnézést,hogy nem vettem észre, hogy hülyeséget beszélsz, és adtam egy esélyt a szavadnak...
de ok!már kiismertelek!mondj akármit tudni fogom, hogy csak hülyülsz -
öregember #660 ha észrevennéd magadat végre és nem te akarnál a központ lenni, akkor nem lenne gerjedés
kb 100 hsz arról szól hogy:
1, nincs jogsid
2, te milyen jól vezetsz (és milyen drift király vagy) (LOL)
3, olyan kocsit akarsz venni ami NEM való a kezedbe/segged alá -
#659 ennyit írtam gti.És most megy a vita...XD
Na ma látam egy trabantot 5500-as motor voltbent...XD
Ilyeneket röhögni kell vagy tovább baromkodni nem szidni egymást milyen hülye vagy...:D -
ultrapulse #658 Én nem mondtam hogy GTI XD -
#657 Te az ember mindent mondani tud.Nem mndent kell komolyan venni!Ha azt mondanám egy Ladával mentunk 340km\h-val elhinéd?De amugy a punton télleg az volt...:D