Legjobb kocsik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor összefoglalom:
Ajánlottam egy PGT-t!Erre krisz írta, hogy õ ült az újban, mit késõbb GTInek nevezett!Ezután linkelt egy cikket a Grande Puntoról, meg egy képet a VW GTIrõl (a videóban meg Peugeot 205 GTi van!!!!) !
Amit szerinted azért tett, mert a VW GTI a PuntoGT nagyobb változata!
Most ha kiderül, hogy nemis Fiatban ült...<#alien>#alien>
Ajánlottam egy PGT-t!Erre krisz írta, hogy õ ült az újban, mit késõbb GTInek nevezett!Ezután linkelt egy cikket a Grande Puntoról, meg egy képet a VW GTIrõl (a videóban meg Peugeot 205 GTi van!!!!) !
Amit szerinted azért tett, mert a VW GTI a PuntoGT nagyobb változata!
Most ha kiderül, hogy nemis Fiatban ült...<#alien>#alien>
Igazából nem értem...a képen egy Volkswagen-van
a linkelt cikkben a Grande Punto-ról írnak, ami megint nem GTI!<#conf>#conf>
a linkelt cikkben a Grande Punto-ról írnak, ami megint nem GTI!<#conf>#conf>
Idioták kiméljenek!!! :)
Ilyet találtam:
Top 10 kisautó 2008 - nekünk, csajoknak!
http://www.testcar.hu/hu/magazin/081220-top-10-kisauto-csajoknak.html
Top 10 kisautó 2008 - nekünk, csajoknak!
http://www.testcar.hu/hu/magazin/081220-top-10-kisauto-csajoknak.html
hát...ezt szeretném énis tudni, mert én sem halottam ilyenrõl!
GTben volt szerencsém ülni!Keeeeegyetlen!!!😊))
GTben volt szerencsém ülni!Keeeeegyetlen!!!😊))
Teszekfel képet,csak szét csuszot a topik meg kell várom amig törlik azt a hsz-t.😊
most nem bántásból,de tényleg ennyire nem értetted,hogy én a Punto GTI rõl szeretnék képet???
tudod: tesóddal azzal mentetek (legalábbis a PuntoGT-s hsz-emre érkezett eme szösszeneted)
tudod: tesóddal azzal mentetek (legalábbis a PuntoGT-s hsz-emre érkezett eme szösszeneted)
nincs kedved valami linkkel megörvendeztetni?mert úgy látszik le vagyok maradva😞((
vagy inkább a tisztánlátás kedvéért: milyen motor volt benne?
vagy inkább a tisztánlátás kedvéért: milyen motor volt benne?
ööö?új PGT?<#conf>#conf>
XDTesommal egyszer mentünk vele.Az újal.Nem volt rossz azzért süpetem az ülésbe...😄 De nem veném meg.Már írtam többször is de az Opel Astra H nagyon tetszik...😊
héééé!és le is tettél a Punto GTrõl???😊))
(najó, azt nem lenne egészséges megvenni😊))
(najó, azt nem lenne egészséges megvenni😊))
A nagybátyám szerelö.Opelt Astra F-et néztem vele...Ö-is azt mondja hogy jó.Még senki nem tudod annál jobb kocsit mutatni...Anyi pénzért
ilyen alapon nem fogsz autót venni😊oda kell menni egy jó szemû szerelõvel egy olyan autóhoz ami Neked tetszik, aztán majd megmondja, hogy megveheted e vagy sem!minden márkáról halhatsz rosszat, de Téged csak az érdekeljen, amit meg akarsz venni!
jó döntés 😊
akkor mákom van, hogy nem mai van😊
Psziho csak halkan, mert mindjárt fejed veszik😊))
Psziho csak halkan, mert mindjárt fejed veszik😊))
/hiba minden darabjában😊/
A bmw-re is mondhatjuk hogy 'Bele Minden Wacakot😊'
A bmw-re is mondhatjuk hogy 'Bele Minden Wacakot😊'
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
szabad fordításban köbö annyi, hogy : hiba minden részében
értelmes helyett inkább elfogultat mondanék😊))
Hát ha jól meghajtod végülis egy lada is faszán megy (dehát mihez képest ugye?) 😊
Naigen sejtettem hogy valami hasonló (értelmes)válasz lesz 😊
Jó mert FIAT😊)))!
Ez mitõl jó?
nemtom ez hogy jött össze a lényeg: fehler in alle teile 😊))
azok már csak ilyenek^^ egyébként jó lesz neked a kisebb autó tényleg, ne ölj meg másokat is😉
egyik értékszállító ismerõs szokta mesélni, hogy a pöcs, friss jogsis, fiatal, iq-tlan sofõreik hogy zúznak le autókat. mert tud hasítani az a páncélozott busz, csak az nem jut eszébe a fogyatékosnak, hogy az nem áll meg alattuk olyan gyorsan, mint a személyautók😄 aztán néha egymásba tolnak ezt-azt^^
egyik értékszállító ismerõs szokta mesélni, hogy a pöcs, friss jogsis, fiatal, iq-tlan sofõreik hogy zúznak le autókat. mert tud hasítani az a páncélozott busz, csak az nem jut eszébe a fogyatékosnak, hogy az nem áll meg alattuk olyan gyorsan, mint a személyautók😄 aztán néha egymásba tolnak ezt-azt^^
Ma gyerekek vezettem 1 Ikarus 280-at 😄 mindössze 5 percig vagy addig sem de nagyon durva 😄 odalépsz neki gyorsul mint állat de fékezni már annál nehezebb 😄
ಠ_ಠ