Legjobb kocsik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztianp16
Szerintem nem rossz,meg fellehetne szépen újitgatni a rohadást rajta meg ilyeneket...😊

Idioták kiméljenek!!! :)

blackcalibra
Csak az a gond, hogy az általad is beidézett utolsó bekezdésben óriási ellentmondás van. Saját magának mond ellent.
DJ Skyline
sok is meg nem is, olvasd el az utolsó bekezdést.

"Gazdája nyolcszázezer forintért hirdeti az autót. Ha akarom, kevés, ha akarom, sok. Ha a mély karcokat nézem, az öklömnyi korhadt lyukat a platón, meg hogy egy huszonegy éves, ütött-vágott, Babodon használt hobbieszközrõl van szó, sok. Ha arra gondolok, hogy a tulaj tizenegy éven át nem csak használta, de gondosan rendben is tartotta a kocsit, és ez idõ alatt soha, sehol nem maradt ott vele, meg arra, hogy az országban gyakorlatilag egy másik ilyen legendás kisteherautó sincs – nem hogy eladó, de egyáltalán –, akkor nem sok."

tényleg nem egy tucatautó itthon, én nem is láttam még élõben, vagy ha igen akkor fel sem fogtam hogy mi az, mert olyan rövid ideig láttam. 😄 meg szép is, nekem tetszik, mondjuk a Vissza a jövõbe címû filmben komolyabb volt a kinézet (full fekete), de ettõl függetlenül ez a kis piros is jöhetne.

krisztianp16
Értem,köszi...szerintem anyi nem is sok érte...

DJ Skyline
ami a cikkben van az 800.000-ért eladó.

krisztianp16
Mennyiért menek ilyenek?

krisztianp16
XD

simán jöhetne nekem is

(néztem hilux-okat, de drágák)

Shifter
én is láttam már pár letépett/autó alatt kikötött lökhárítót 😄

ಠ_ಠ

krisztianp16
Nem rossz...de én nem venék sport autot,mert kevés bent a hely.Max csak tuningolnámés gyorsulási versenyekre viném..😄 Meg szerintem magyar utakon nem igen tutsz használni ilyeneket,mert nagyon szarok az utak...Egykétt sport autonak látam az elejét nem volt szép látvány:S (Vidéken)

Csabesz6
höhö

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

krisztianp16
Ok,ok😊

Shifter

ಠ_ಠ

DJ Skyline
Csabesz6
Drifter Shifter a driftkirály😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Nincs grande punto gti.

Smicy2
nem tudom hogy vagy vele, de nekem annyira nem jönnek be a s2000-es autók :\
inkább maradjanak a wrc-k 😄DD

Charade GTti

krisztianp16
Hm...szép!😊

krisztianp16
Nekem is bejön...

anno mikor megjelent majdnem ilyen lett csak aztán mégse(rossz emlékek) , mondjuk szerintem még most is elmegy a formája,belül sem rossz.

krisztianp16
Ki ismeri?

krisztianp16
Vissza a témára..😊
Nem tudom,de szerintem szép auto...
(csak késö délután leszek)

krisztianp16
Nem mindig!😊De benetek egy csöp humor érzék nincs...😞

én kérek elnézést,hogy nem vettem észre, hogy hülyeséget beszélsz, és adtam egy esélyt a szavadnak...
de ok!már kiismertelek!mondj akármit tudni fogom, hogy csak hülyülsz<#worship>

ha észrevennéd magadat végre és nem te akarnál a központ lenni, akkor nem lenne gerjedés
kb 100 hsz arról szól hogy:
1, nincs jogsid
2, te milyen jól vezetsz (és milyen drift király vagy) (LOL)
3, olyan kocsit akarsz venni ami NEM való a kezedbe/segged alá

krisztianp16
ennyit írtam gti.És most megy a vita...XD

Na ma látam egy trabantot 5500-as motor voltbent...XD
Ilyeneket röhögni kell vagy tovább baromkodni nem szidni egymást milyen hülye vagy...😄

Én nem mondtam hogy GTI XD

krisztianp16
Te az ember mindent mondani tud.Nem mndent kell komolyan venni!Ha azt mondanám egy Ladával mentunk 340km\h-val elhinéd?De amugy a punton télleg az volt...😄

remek😊belinkelte a cikket amit Te is (mellesleg a cikkben nincs szó GTIrõl)
De lásd milyen jó vagyok: íme az egész termékpaletta (és asszem a témát ki is veséztük ezzel) Grande Punto

krisztianp16
Igen ez az!😊

krisztianp16
Értem...😄

GTi feliratot még nem láttam, VWken meg Peugeoton igen😊
Meglepõdéssel várj addig amíg nem ülsz egy Punto GT-ben (1.4 Turbo, 130Le alapon 1000 kilóra) 😊))

(és nem!most nem kell erõsebb BMW-t Ferrarit úrhajót linkelni, nem azért írtam, hanem összehasonlításképpen😊 )

Valószínûleg kategóriabeli vonatkoztatásban értelmezte az illetõ a GTI fogalmát, nem típusban 😄

http://www.origo.hu/auto/20080211-fiat-grande-punto-14-tjet-teszt.html

krisztianp16
Okés,nyugi!Ti mindig idegesek vagytok?Mért azt ne mond hogy te nem látál rajta még...Amugy én is tudom hogy vallamelyikre csakrá van írva,de ha az új puntoba bele ülnél meglepödnél hogy megy...😄

krisztianp16
Engem is az fogot meg.Meg jol menek!😊

Te...ne idegesítsél már...!
volt egy sejtésem, hogy nincs punto gti.de adtam egy esélyt Neked!aztán nem sikerült bizonyítanod!
direkt felmentem a HIVATALOS(!) honlapra!ott nem találtam GTI jelzést!most az,hogy valaki vesz 3 betût és ráragasztja az autójára akkor már gyártanak is 50 milliót?lehet venni turbo feliratot is...

Hát a formavilágával nekem van egy-két gondom 😄 a 3 ajtós sportverzió az bejövõs az elejét és az oldalát tekintve, de a hátulja lehetne szebb.
Egyébként a Stilokban isteni a gyári hifi, nagyon szépen és tisztán szól.

krisztianp16
Stilo is tetszik...😊

krisztianp16
Nem csak annak nevezem.Rá van írva...Amugy ha elolvasod akkor láthatod több auto hátulján hogy "GTI"Én csak montam hogy amiben ultem az is az volt.Az új punto gti...

Egyébként meg még mindig Ford Capri lenne a zsír elsõ autónak 😄
Faternak egy 5 ajtós Stilo-ja van, nagy valószínûséggel azt fogom örökölni. (Kivéve ha nem gyûjtök össze egy kisebb összeget)

Egyébként viccet félretéve tényleg ültem, vmikor még 2005ben. Fényképezkedés céljából lehetett megközelíteni az autót, természetesen egy kisebb összeg letétele után. Nagyon érdekes érzés volt, mintha a padlón ülne az ember 😄 Ja és a nyitott tetõs verzió volt jelen.
Lehetett(volna)választani még egy Murciélagót, de vhogy mindenkit a Ferrariba vezényeltek, biztos könnyebb dolga volt a fotósnak a spider kivitel miatt 😊

Shifter
az szar 😄 én fenn voltam a zûrbe 1 ûrállomáson 😄

xD

&#3232;_&#3232;

Én autókiállításon Ferrari F50-ben ültem <#idiota>

Na!Akkor a lényeg, hogy volt aklalmad egy Grande Puntoban ülni, ezt valamiért Te GTInek nevezed!Asszem most már mindenki nyugodtan aludhat😊

Köszönöm,de ismerem a Grande Puntot!

krisztianp16

hát azt már bazira várom😊))

krisztianp16
Jó bocsi siettem.Csak azt néztem gti aztán kész...😄
Nem sokára rakokfel normális linket😊