Legjobb kocsik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.hasznaltauto.hu/2494438_mitsubishi_lancer_1994
En egy ilyet szeretnek, remelhetoleg iden ossze is jon <#hawaii>#hawaii>
Idioták kiméljenek!!! :)

De szerintem nem lett neki tulnagykár.Másnao vet egy újat.Skoda 120 rajongo😄
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
mondjuk én nem cserélnék el egy landcruisert egy G-classe-ra <#vigyor5>#vigyor5>
azért érdekes hogy ha egy terepjáró összemegy egy személykocsival általában dob egy hátast ...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Jelenleg a G-osztály a legdrágább VALÓDI! terepjáró.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ಠ_ಠ
Nagyon jó kis autó, legalábbis az 1.generációt tudom hogy jó.
1.4 16V 100LE. 230E kilométer, egy vezetéken , elektromos ablakon és központi záron kívül kutya baja nem volt eddig.Igaz most mintha szarakodna a termosztát...de mutass egy ilyen futásteljesítményû Golfot.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ಠ_ಠ
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Fordomba benyulok kicserélem, megyek tovább.
ಠ_ಠ