Legjobb kocsik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehúzható szélvédõ ? olyat melyik cég gyárt ? <#lama>#lama>
ennek a topiknak se adok 1 hónapot.......
Ez milyen kocsi?Nem az ami volt régen a tv-ben?Hogy nem használták az ajtot mindig levolt huzva a szélvédö és beugráltak😄
Idioták kiméljenek!!! :)

még??? ne akard, hogy komolyan elkezdjem XD (amúgy meg nem árt a topicnak némi off, a száraz topicok hamar halnak...)

mert kibaszottul nem arról szól a topik h ki hol nyaral és gyanítom SENKIT sem érdekel h te épp hol lax
offolj még Te is <#mf2>#mf2>
nem lehetne privátban az udvarlást ? Krisztián és Shifter
nem olyan jó hely az 😄 illetve jó de az rossz érzés mikor már 2 hete ott vagy és kimész az ajtón és beleesel a balatonba 😄
ಠ_ಠ
hát ha már nyaralónál vagyunk akkor nekünk is van 1 a balatonon illetve nem a balatonon hanem a balaton partján Siófokon 😄
ಠ_ಠ
nem tudnátok segíteni? 😄
AE86-ra hogyan kéne keresni hasznaltauton? mert az AE86 meg corolla meg trueno -ra egyáltalán nem talál semmit mármint a corollára talál de azok nem azok amit én keresek
help 😄
AE86-ra hogyan kéne keresni hasznaltauton? mert az AE86 meg corolla meg trueno -ra egyáltalán nem talál semmit mármint a corollára talál de azok nem azok amit én keresek
help 😄
ಠ_ಠ
szép lehet, de én huzamosabb ideig nem tudok egy faluban élni 😞 ilyen hülye bunkó pösti vagyok XD
(nyaralónk van Balatonudvariban, ami egy falu)
(nyaralónk van Balatonudvariban, ami egy falu)
Én most györben lakom.De van Gyömörén egy vikend házunk elég nagy telekel.Ott elférne😛Amugy költözünk vissza kajárpécre.De nem hiszem hogy ismeritek.Györtöl kb 30Km de nagyonszép kis falu.
Nem kell olyan tulnagy udvar😄A Mezögazdaságban is a válalkozoknak is általában van egy tartály az udvarban és onnan töltik a gépeket...Nem lehet olyan rossz a Gázolajas kocsid van😄
szíp nagy kertje lehet
itt szegeden van 1 taxis csávó aki vett 1 15e literes tartályt és elásta a kertbe 😄 tõle vesszük mindig az üzemanyagot 😄 most is bevásárolt benzinbõl 😄
ಠ_ಠ
és lemosod az ablakot meg guminyomást nézel
de legalább garantáltan nem töltöd kannába a cuccot és nem trükközöl 😄
de legalább garantáltan nem töltöd kannába a cuccot és nem trükközöl 😄
Minek szivatyuzni...Saját benzinkut az udvarban<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii> XD
Az szép...De egy ilyen tartályos kocsit elfogadnék.Legalábis azt ami bene van😛De gondolom mindenki...😄
füstölt meg meggyulladt az egyik kerék
30 e literes
nincs de majd valamikor májusba kezdem 😄 az a lada amúgy nagyon gatya volt 😄 szép kis életútja van 😄 az a 2 hét alatt míg nálam volt XD
ಠ_ಠ
tartálykocsi? 30e liter? ezek olyan 5-10-15 kömbéteresek... max 15.000 liter... 1 ilyen super duty eszik sztem 20 litert 100on azaz 75.000 km-re elegendõ üzemanyag lenne 1 tartálykocsi 😄 ami nem sok sztem
ಠ_ಠ
nekem elég lenne egy tartálykocsinyi nafta (kb 30 e liter ha jól tudom)
ha mitsubishi akkor sztem galant
ಠ_ಠ