936
Legjobb kocsik
-
#535 Nem szar ez. Egyik legjobb Mercedes... -
öregember #534 hozzászokott a gyereküléshez -
#533 akkor inkább ford orion 1.8D 65LE :D amúgy is ez 1.... -
öregember #532 persze majd beleül egy csoffadt G astrába, mi ? gondolkozzá' má'
[reheg] -
#531 Hát nézd...lehet kapni kevés lóerővel nagyautót:)
Pl:
2 literes dízelje 60 lóerős:) -
#530 XD -
#529 bazdmeg nemondmá, hog a 18 éves derekadnak nem kényelmes mondjuk egy Astra... -
öregember #528 akkor vegyél egy kamaz-t bmeg -
#527 kényelmes legyen? :D -
#526 és miért kell 18évesen nagy autó??? -
#525 te nem érted meg hogy nekem nagy autó kell... -
#524 aludjon vele a hegyi rém XD -
öregember #523 hátulja nem jön be, de azé' beleraknám a seggem -
öregember #522 látom neked is hiába magyarázzuk, mert NEM FOGOD FEL a lényeget -
#521 és ne mondjátok már hogy több 100 lóerős kocsi... A8-as audi 150 lovas a 2.5TDi ami kb úgy mozgatja az autót mint 1 opel astrat az 1.7D... -
#520 nem te mondtad hogy ne offoljunk? -
#519 Szal...legjobb kocsi
Ez is frankó kis gép:
-
#518 ok, akkor én 1 noob driver vagyok... és már nem azér de sztem a balesetek többségét lehet 16-18 éves okozza... de miért? azért mert a hétvégi fasz sofőrök nem hagyják menni 50es táblánál 40el döcög mikor mindenki menne 60-70-el erre ő feltartja a sort és ezért arra kényszerül hogy előzzön...
pá -
öregember #517 nem lenne egyszerűbb ha azt mondanád neki h nála (vele) akarsz aludni ? folyton csak az agresszió -
#516 Gabi!! Átmegyek és megverlek XD -
#515 nem is baleseteztem ;)
nem azt mondom, hogy ne nyomd a gázt, emrt mindenki porig nyomja néha, hanem hogy 18 évesen nehogy már több száz lóerős verdával menjen egy gyerek.... -
#514 Oszt mégis hülye lettél -
#513 csak sokan azt se tudják mi az amit DRIFTnek hívunk, TÉNYLEGESEN.
-
#512 Nem ültek melletted mindig... -
#511 ezt sosem tudtam felfogni.. az én szüleim óvtak és józan ésszel fogtak az ilyen dolgoktól, a saját egészségem érdekében... -
#510 anélkül bizony -
#509 nah jah, eldurrantottam az 1.2-es Corsa motorját, mert túltuningoltam :D
de nem egy 300le-s BMW-vel száguldoztam és írtottam az embereket... pedig vadonat új Corsa volt, az árából kijött volna egy használt bömös... -
öregember #508 2009-et írunk, ember..... a szülök fele szarik rá h mit csinál a gyerek
lásd iwiw képek, lásd balesetek -
#507 Mondod te...aki szétbaszta a Corsat -
#506 nem hinném, hogy reménytelen, csak még nagyon dúl benne a hevesség :D
a szülőknek kéne fogni az ilyen eseteket.... -
#505 Hóban bármikor,lezárt uton vagy hasonlon...:D -
öregember #504 NFS-ben, hol máshol ? -
öregember #503 ő megteheti, apuci a segge alá tolja ... hagyd, reménytelen a gyerek -
#502 "driftbe állat vagyok"
hol drifteltél te? -
#501 Ebben én is igazat adok.De az lesz már hogy 21évestöl lehet csak jogsit lerakni... -
neoG #500 "de én ésszel vezetek..." <<<---ezt ne...ezt annyian mondták már!majd elkezd vigéckedni egy suzukis, Te meg majd "megmutatod" neki...Te is csak ember vagy, és még olyan sok rutinod nincs is forgalomban.Szóval óvakodj az ilyen kijelentésektől... -
#499 én is! -
#498 A Bömös, A8 és alfa nem kezdő jogsinak való autó. Ezenkívül óvakodj a tuning verdáktól....
Én egy 1.2-es C Corsával kezdtem, aztán 1.4-es D Corsa és most van az 1.8-as TwinTop... Ne akarj kezdőnek izomautót, mert te is, meg más is megbánhatja... -
#497 Ez igy igaz.És télleg nem lenne hülyeség szigoritani... -
öregember #496 jogszabályban korlátoznám a friss jogsisok lehetőségeit !!!