936
Legjobb kocsik
-
#455 Az biztos:D -
#454 illetve a széltől véd :D -
#453 Nem rossz...:) -
#452 mondjuk a szelet védi... nem lenne télen fáznátok a kocsiba :D -
#451 Jó bocsi télleg rosszul írtamle...De mi igy hivjuk a haverokkal a söförmelleti ballra esö szélvédöt:D(És ebbe ne kösetek bele!)Ez az a mi dolgunk mit hogy hivunk:D -
#450 nem akarok hacsit csak az árakra vagyok kíváncsi :D
vlszeg ezt veszem :D -
#449 Akkor nem vallami sokat gyártottak belöle nem? -
#448 Te le tudod húzni a szélvédőt? -
#447 Vallaki nem tud vele vallamit csinálni?Mert ez már szánalmas -
#446 Szar a kép...Bocsi -
#445 Nincs most eladó.
Amugy a legegyszerűbb, ha beírod hogy corolla 1990-ig.
Valaki GT-nek írja, valaki AE86-nak, ezért érdemes így.Az évjáratot azért általában tudják.De mindegy mert kb 1 felkerül félévente-.-
Elvileg lesz egy eladó Levin kupé, fehér, 650K.
De minek neked Hacsi? -
#444 Barátom elég nagy láma vagyte...Még a korodsem vagy képes beírni.És egész napom tökjó volt adig,amig nem jötél...Szoval én nem vagyokrád kiváncsi és ezzel más is igyvan szerintem.De ha más kiváncsirád az szoljon.Szoval velem NE beszélj töbet tötem írhatsz a topikba.De én nem akkarlak észre veni.Nem vagyok hozzá szokva ilyen kötekedökre.Meg a privátban leírtad magad nálam... -
öregember #443 te felfelé tudsz csak menni, mert te vagy a legalja -
#442 Figyelj!Nekem erre semmi szükségem!Hogy a te hülyeséged olvasam...Nem megyekle a te szintedre...Ugyhogy én veled nem szeretnék beszélni.Kérlek ne is válaszolj nincs rá szükségem...És 18éves leszek oktoberben... -
öregember #441 ez mekkora LOL
"Hogy nem használták az ajtot mindig levolt huzva a szélvédö és beugráltak:D" -
neoG #440 Arra nem gondoltál, hogy nincs eladó?:) -
öregember #439 okostojás lámának :
-
öregember #438 uramisten........... egy 16 éves takony magyaráz
te tudod mi az hogy SZÉLVÉDŐ ??? -
#437 MindegyikXD Csak lekel huzni a szélvédöt.Lehet hogyte nem látad a filmet abban is ilyen kocsi volt... -
#436 Te fihyu nem akkarlak megbántani,de jobban örülnék ha elmenél ebböl topikbol...Mindig keversz valamit. -
öregember #435 lehúzható szélvédő ? olyat melyik cég gyárt ? -
öregember #434 ennek a topiknak se adok 1 hónapot....... -
#433 Ez igyvan... -
#432 Ez milyen kocsi?Nem az ami volt régen a tv-ben?Hogy nem használták az ajtot mindig levolt huzva a szélvédö és beugráltak:D -
öregember #431 -
#430 még??? ne akard, hogy komolyan elkezdjem XD (amúgy meg nem árt a topicnak némi off, a száraz topicok hamar halnak...) -
#429 Mármegint kezded?:D4hsz megbeszéltunk és jössz te. XD -
öregember #428 -
öregember #427 mert kibaszottul nem arról szól a topik h ki hol nyaral és gyanítom SENKIT sem érdekel h te épp hol lax -
#426 Mért egy kicsit beszélunk másrol az mért baj neked?:D -
öregember #425 offolj még Te is -
öregember #424 nem lehetne privátban az udvarlást ? Krisztián és Shifter -
#423 nem olyan jó hely az :D illetve jó de az rossz érzés mikor már 2 hete ott vagy és kimész az ajtón és beleesel a balatonba :D -
#422 Irigyelek...:P
A 414-es Hsz-ban sajnos nem tudok segiteni... -
#421 hát ha már nyaralónál vagyunk akkor nekünk is van 1 a balatonon illetve nem a balatonon hanem a balaton partján Siófokon :D -
#420 Balaton,imádom!:)Pestet is szeretem nincs vele bajom... -
#419 Szegeden is simán meg lehet szokni a dugókat :D -
#418 nem tudnátok segíteni? :D
AE86-ra hogyan kéne keresni hasznaltauton? mert az AE86 meg corolla meg trueno -ra egyáltalán nem talál semmit mármint a corollára talál de azok nem azok amit én keresek
help :D -
#417 szép lehet, de én huzamosabb ideig nem tudok egy faluban élni :( ilyen hülye bunkó pösti vagyok XD
(nyaralónk van Balatonudvariban, ami egy falu) -
#416 :)