Legjobb kocsik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vizes
Ember! Nem férsz hozzá! Szét kell szedni érte az egész autót, klímahûtõ kiszerel, hûtõ kiszerel.
Te megcsinálod? Feltöltöd gázzal, stb?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Shifter
azért ez érdekes hogy nem fér hozzá olvastam korábban is de "leszartam" 😄 de most elkezdtem gondolkodni... ha te nem férsz hozzá akkor majd a szervízbe igen? elötte van 1 beton fal? hát ha azt a szervízbe lebontják akkor azt én is letudom bontani 😊

ಠ_ಠ

vizes
Még a szerviz is egy napra vállalta

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes

vizes
Olvass inkább vissza, hogy mirõl van szó. Te sem tudnád, ó nagy tudor.

N3TuddKi
aki nem tud kicserélni egy izzót otthon az szánalomra méltóan béna. tisztelet a kivételnek.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Shifter
fóbai vs golf 😄 hát sztem inkább ülök a golfba 😄

ಠ_ಠ

Shifter
meg a régi autókat a konyha asztalon megcsinálod mivel olyan 1xrû... a ami hiperszuperebnél turbós injektoros pdtdi tfsi jtsdtxyszsdaasdhs társai már olyan bonyolultak hogy szinte te mint amatõr autószerelõ lassan hozzá sem tudsz fingani... ismerõs passatja is olyan hogyha kiég az elsõ fényszóró vagy valami fontos alkatrész nem úgy megy ahogy kéne (pl világítás) akkor jelzi hogy a jobb elsõ lámpa nem mûxik kivillan 1 lámpa hogy nem jó, na most ez szép is jó meg okos meg aranyos de mindössze 100km-t engedi tovább menni a computer az autót 😄... meg levan mûanyagozva az egész motor aztán elveszti az autó a garanciáját ha leszeded véletlen a mûanyag borítást... (ez nem minden autónál van így de 1 párnál tuti így van)

ಠ_ಠ

schrank
és azért mert anno az új skodagyárba készült felícia állítólag jobb volt mint a 3-as golf az nem jelenti azt hogy most is így lenne ....

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

vizes
gyártani

vizes
Hááát... Az rendben, hogy nem kell otthon bütykölni de egy izzó kicserélésért szervizbe vinni egy autót... Ott szarakodnak egy napot vele és kifizetek egy zsák pénzt.

A gyártókról meg csak annyit, hogy a franciák otthon sem tudnak megbízható, könnyen üzemben tartható autókat.

schrank
én dolgoztam autóipari beszállítónál és tudom hogy a gyártás minõségéért felelõs dokumentumok töltése nem mindíg fedi a valós adatokat, de pssszt <#vigyor5>

N3TuddKi
a vw csoport a legrosszabb példa amit felhozhattál. nem véletlenül a Skoda a legmegbízhatóbb a VW csoportból, mivel sokkal nagyobbak az elvárások egy leányvállalatnál, mint az anyacégnél. ez tudomásom szerint igaz a magyarországi Audi gyárra is, ha valami rosszul menne bezárnák a gyárat... Például az Audi magyarországi beszállítóinak még a gép tipusát is kikötik amin az adott alkatrészt vagy szerszámot készíteni lehet.

tény, hogy a cégek egy részénél egyre több hulladékot gyártanak a különbözõ országokba elhordozott beszállítók miatt.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

schrank
azokat az elemeket csinálják mûanyagból amik afelverõdés miatt úgy elkezdenének rohadni ( bevett szokás a szétrohadt elemeket mûgyanta-üvegszál hálóval kipofozni valszeg inne az ötlet ) még ma is lehet kapni új 8 szelepes autókat de szerintem azt se bütyköljék ha nem muszáj (a kgst-s szarokat azért merték bütykölni mert 30 évig zgyan az a modell volt már mindenki tudta mit kell kicserélni helyrerakni amikor kihozták a merkúrból)
a japánban gyártott japán kocsik jók, az európaiak mondjuk török, francia azok szarok esetleg az angliában összerakottak nem annyira de azok sem olyanok mint a japánban japán beszállítókkal dolgozó japánok , de ez igaz a spanyol folkszvagenra meg a magyar audi is képzelem milyen lehet , addig voltak igazok a különbözõ márkák legendás megbízhatóságai amíg ott gyártották hová való ez kb a 90-es évek második felétõl szertefoszlott ...

krisztianp16
Én az új kocsikra gondoltam.Nem olyan mint a régi autok Pl:a Lada azt megcsinálhatad.De egy új kocsinak a motorháztetö allat csak müanyagot látsz.Szoval azt muszáj szervízbe vinni...

Idioták kiméljenek!!! :)

vizes
Ja... Az lehet. Amúgy szívesen kipróbálnám, nagyon tetszik!

N3TuddKi

w77d
ennél tudtommal nem, az elõzõnél csak...

amúgy vezetni kegyetlen élvezet ezt a kocsit, de mondjuk a nyarat nagyon várom XD

vizes
Bertone volt a designer.

vizes
Nem a motorháztetõ alatt!!!!
A karosszéria elemek vannak mûanyagból! És nem a régieken, hanem a legújabbakon!

a 405ös idejében a legtöbb autó hasonló volt szerintem (nem mind)
ez viszont igaz rájuk amit a #309-ben írtál 😊

krisztianp16
😄

w77d
igen, ez a királyok jármûve XD

krisztianp16
Majdnem az összes mai auto olyan,hogy felnyitod a motor háztetöt és csak müanyag börkolatot látsz...:S

krisztianp16
Nem olyan rossz.Sok ember használja...😊

vizes
De mondhatnám még a francia autók szervizelésével kapcsolatos gondokat:
egy izzót nem tudsz kicserélni benne mert nem férsz hozzá, szervizbe kell vinned.

vizes
Arra, hogy sétálj el pl egy 405-ös mellett és kopogtasd meg a sárvédõjét például.

Willi Betz
<#vigyor4>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pszihopata
Én is szerettem az alfákat,de aztán vettem egyet!<#falbav>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

krisztianp16
Vannak rossz autok.Ami kártyával indul nekem olyan nem kellene...

krisztianp16
Tesomnak volt ladája.De nem adta ell,adig ment vele amig nem halt meg.A végén eltört a gömbcsuklo😄Aztán meg veték töle 15.000ft a lomisokXDJobban járt volna vele ha elata volna akkor amikor még müködö képes volt...De nálatok más a helyzet.

"Persze egy fél miliméteres mûanyaggal borított pözsóba nem ülnék bele"

Ezt mire érted?

vizes
Igen, az emberek bányába vetik el a régi autók magjait.

krisztianp16
XD

krisztianp16
Ilyenkor meg bánya az ember hogy vet egy új autot amikor a régi jobb volt...😊

vizes
Szerintem,hogy milyen a jó azt a kor követelményei határozzák meg.
És persze a kategóriája is.

A maga idejében a Ford T a legjobb autó volt. Ha alkatrészt kértél hozzá, postán küldték fából készült ládában. A láda fedele pedig pontosan akkora volt mint a padlólemez.

W123 Merci. Igásló. A 300D a világból kivitt téged, kényelmes és megbízható autó volt, még most is sok fut belõle némelyik 600 ezer kilóméterrel a motorjában. Jó autó.

Volt egy 1600 TD WV Transporterem. Megbízható kis szervízigényû jó kis busz volt.

Ma már más igények merülnek fel, nem várja el senki, hogy 20 évig fusson az a batár.

Manapság már nem nagyon vannak rossz autók, ahogyan Henry Ford mondta: A legjobb autó az új autó.

Persze egy fél miliméteres mûanyaggal borított pözsóba nem ülnék bele.
Rosszabb, mint a Trabi mert a motorja viszont már modern. Mint halottban a pacemaker.

kifli
bocs akk szerintem a mostani japán autók nem a legjobbak 😊
mondjuk ez relatív csak leírtam a véleményem szerintem már nagyon futurisztikusak
schrank
amúgy a téma még mindíg a legjobb nem pedig a teccik <#nezze>

schrank
a régi autók kívül nagyok voltak belül kicsik vagy kívül kicsik belül még kisebbek bármelyik kategóriában

kifli
nemtom nekem az új japán kocsik nem tetszenek a régiek sokkal jobbak voltak... nemtetszik a nissan 350z az új honda civc meg a kyline gtr új változata sem. EZEK valahogy sokkal szebbek
schrank
jó és szép autó <#nezze>

w77d
feketében még szebb XD

schrank
és miért ezek légyszi írjatok valamit mert így csak mosolyra fakasztanak ezek a képek <#vigyor5>

John Cena
Szerintem a lekjobb autók:

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

schrank
tegyünk be legrosszabakkat is <#hehe>

bardocz
Nem megbízható,így nem lehet legjobb sem😄
bardocz
Nekünk volt egy Fabiank,még a régi,az nagyon jó volt,sokkal kevesebb gond volt vele 2 év alatt,mint a rönyóval.1x volt szervízbe,és annyi.Rönyó meg...Bora-ban meg leáll a henger.
krisztianp16
Ugyvolt írva...😄Amugy énsem tudom😄Lehet azzért mert hosszu XD

redbull0304
Ez mitõl kombi? <#fejvakaras>

krisztianp16