137
Névtelen szivatás a neten a kisvárosban
-
#97 na 99% hogy a töröttkezű a hunyó :D
-
#96 akkor ő nagyon okos ember, inkább visszafogom magam -
sKeezo #95 UMSZKI-ba jár, az egy stréber iskola, szinte csak szemüveges kockákat lehet ott találni :) -
#94 látom sokmindent tanultál Megyeri Úti Általános Iskolában. -
#93 Hehe,nem is tudtam,hogy még van olyan lúzer aki virsli kerekes motort vesz:D -
#92 bannolj. -
#91 meg az is hogy te vagy ColdFire alregje -
#90 jah, a motorost :C
de má nincs benne a kezembe (:
amúgy témánál vagyunk :D -
karajjj #89 szépen megszögelték :D -
#88 össze ám :D -
#87 szegény autóst összetörted -
#86 húha, ebből kiderül hogy motorozok, meghogy kecskeméti vagyok, NOWAI! -
#85 mikor én kötöttem tmobillal saját szerződést, uj telo, kérdezte, hogy hozzájárulok-e ahoz h adataim nyilvánosak, azt mondtam igen, ugy is van rajta a szerződésen, mégis hiába keresek rá a számomra vagy nevembre, nincs találat:(((( -
#84 Ja nem tudtam,hogy ő kell :Oo -
#83 az arcodat meg szégyelled, kúrvaügyes. -
#82 a tudakozóban való megjelenéshez hozzá kell járulni a szerződés kötésekor... aki nem egyezik bele az nem lesz benne a tudakozóba...
...azonban,ha zaklatás vagy bármi ilyen merül fel feljelentés után a rendőrségnek a szolgáltató köteles kiadni a számhoz tartozó nevet,címet... (én legalábbis így tudom) -
Monoton #81 Hát nekem beazonositotta, utana iwiw majd terkep alapjan biztosra mentem.
de ez ide már nem fontos -
Vardar #80 Tudom, mondják nekem. -
Suffering #79 Hogy lehet valakit lenyomozni teloszám alapján? T-Mobile-Pannon-Vodafone internetes tudakozokhoz volt szerencsém kalapszarok senkit se tud beazonyotiani akárkinek a számát irom be. -
ba32107 #78 ? -
Monoton #77 JA meg a másik hogy te ismerted az illetőt :D De én nem is ismerem, valahol az ország másik felében lakik. -
Monoton #76 Nekem nem fájt csak kezdett kicsit unalmas lenni hogy még küldte utána a visszahivó SMSeket :D -
#75 valahol eléggé kibicsaklott a humorérzéked... -
ba32107 #74 Még ismerős számot sem hívok vissza, nem hogy ismeretlent :D -
#73 lol -
#72 emberiség? az meg mi a fene? -
Vardar #71 Én meg osztálykiránduláson rejtett számmal felhívtam a legnagyobb plázacicakurvát az osztályból, hogy 5 nap múlva meghalsz. 3 perccel később sikoltozva rohangáltak a szállodában, hogy valami gyilkos van a teraszukon:D
Azóta se tudja, hogy ki volt az. Szóval szívatni lehet de csak ép ésszel. Ez pl a csajoknak jó móka volt. Neked meg nem fájt, csak 50 forintod bánta... -
Monoton #70 Én 10 perce kaptam visszahívó SMS-t ismeretlentől. Visszahívom felveszi (háttérben nagy csajparty hangjai)és beleszól egy fiatal női hang: - Hullaház
Rettentő nagy poén volt mit ne mondjak, de mivel megvan tel. száma simán vissza tudtam keresni neten ki unatkozik ennyire.
-
Vlala #69 Ha valaki bedől egy photoshop képnek ---> hülye
Ha valaki ez alapján pletykál ---> rosszindulatú hülye
Egyszerűen szóljatok a Myvip csapatnak, hogy a felhasználó (link) személyes jogokat sért. Erre ők törlik, a legközelebbi ilyennél lehet IP alapján nyomozást indítani. -
Vlala #68 Emberiség? Az már rég kihalt. -
#67 nem értek én ilyenekhez. :| -
#66 Sg-s reget is tudsz feltörni ? -
n3whous3 #65 jóvanmá :C -
#64 de buzifasz vagyok
jelszavát meghagytam, most mit sír a szátoke :C -
#63 Az azért elég szánalmas, ha valaki ilyennel támad valakit. Minden esetre a MyVIP- pel kell felvenni a kapcsolatot. -
n3whous3 #62 már megint egy buzifasz vagy, dirr egy füles -
#61 -
#60 húha. o: -
#59 csajod -.- -
#58 De 1 buzi köcsög vagy te Bodrozsán László [Lala]