Névtelen szivatás a neten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Aki előre megy az nem hátra megy hanem előre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"
...azonban,ha zaklatás vagy bármi ilyen merül fel feljelentés után a rendõrségnek a szolgáltató köteles kiadni a számhoz tartozó nevet,címet... (én legalábbis így tudom)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
de ez ide már nem fontos
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Azóta se tudja, hogy ki volt az. Szóval szívatni lehet de csak ép ésszel. Ez pl a csajoknak jó móka volt. Neked meg nem fájt, csak 50 forintod bánta...
Rettentõ nagy poén volt mit ne mondjak, de mivel megvan tel. száma simán vissza tudtam keresni neten ki unatkozik ennyire.
REAL MADRID
Ha valaki ez alapján pletykál ---> rosszindulatú hülye
Egyszerûen szóljatok a Myvip csapatnak, hogy a felhasználó (link) személyes jogokat sért. Erre õk törlik, a legközelebbi ilyennél lehet IP alapján nyomozást indítani.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
jelszavát meghagytam, most mit sír a szátoke :C
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
\"Aki előre megy az nem hátra megy hanem előre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Aki akar elszökhet a rendszer elõl, de így is úgy is megtalálják.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
tudod mennyi kellemetlenséget okozott?
pesten más, egy embert nem látsz 2x ha mész az utcán.
ittmeg már megint egy ideig ezlesz a beszéd, de kíváncsi vagyok 1 hét múlva mi lesz a pletyka mert most este körbekérdezgetett és olyan faszságokat mondtak h nemigaz 😄