Névtelen szivatás a neten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg a hangminõsége is kiváló. Dunsztom sincs nálad mi volt vele a gond, de egy kollégámnál kifogástalanul mûködik már közel 1 éve.
Én a magam részérõl sem ezt sem a WLM-et nem használom.
WLM = Windows Live Messenger. Ma már az MSN-t így nevezik, csak megszokásból hívják még MSN-nek. Bocs, hogy belepofáztam. SzeWavsztok!
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
\"Aki előre megy az nem hátra megy hanem előre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
miért nem használtok Pidgin-t? azzal minden féle csevegõhálózathoz tudtok csatlakozni. itt a lista: * AIM,Bonjour,Gadu-Gadu,Google Talk,Groupwise,ICQ,IRC,MSN,MySpaceIM,QQ,SILC,SIMPLE,Sametime,XMPP,Yahoo!,Zephyr
Ugyan a skype alappol nincs közte, de egy pluginnal skype-hoz is lehet csatlakozni.
Pidgin, Skype plugin
és ne offoljátok szét a topikot. téma lezárva.
ON
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A reakció - amely csakis diétás Colával és Mentossal megy végbe - a közhiedelemmel ellentétben nem kémiai, hanem fizikai típusú. Tehát nem arról van szó, hogy titkos összetevõ van a diétás kólában, mint azt az összeesküvés-elméletek hívei hangoztatják.
A kóla két okból robban ki elementáris erõvel a palackból: az egyik, hogy az oldódó Mentos megnöveli a folyadék felületi feszültségét, a másik, hogy a cukorka felületén megnövekszik az úgynevezett nukleációs, vagyis a gócképzõdést lehetõvé tévõ helyek száma - itt alakulnak ki a szén-dioxid-buborékok.
Ez oda vezet, hogy a kólában található szén-dioxid nagyobb valószínûséggel válik oldott állapotúból gázállapotúvá, a szökõkút-effektus pedig annak tudható be, hogy mindez nagyon gyorsan megy végbe. ""
LINK
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
a másik h beveszel 1 mentost a szádba és öntesz hozzá kólát 😄 ha nem köpöd ki akk jó vagy ^^
haverod meg tegye össze a kezét ha nem kerül börtönbe
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
majd törlik a profilt remélem hamarosan
feljelentés már nemkell..ez jó lecke volt
1.Írd meg a myvip adminoknak!
2.Jelentsd fel de ez talán túlzás de sérti a személyes jogokat ez az egész amit csinál szal fel lehet simán
ha beszarinak mutatod magad, véged.
de az a legjobb tényleg ha kerülöd az ilyen balhékat
és metallica fan is emellett😞
köcsögök! amugy vannak ilyen nagy vagány emberkék!
de én próbáltam már szépszóval de 2009tõl fogva már nem! beláttam, máshogy nemmegy ezekkel bekell fenyíteni majd behúzza fülét-faszát és kussban marad mind!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de má nincs benne a kezembe (:
amúgy témánál vagyunk 😄