137
Névtelen szivatás a neten a kisvárosban
  • vmvr
    éjjel kísértened kellett volna a nyanyáknál:D:D akkor mit szóltak volna:D
  • Adam II
    Jajj az internet olyan komoly ügylet.
  • Shifter
    i found it :D
  • tigeroo
    hát ja. de aki gerinctelenül ilyet csinál és felse meri vállalni az meg egy pondró.

• Pyx #53
    elég kiráy hax0r lehet eza coldfire,
  • REPS0L
    ok
  • FZoleee
    ok, de már meg is találtam :o
  • REPS0L
    csak nem rakom ki egy forumon a nevét.
  • FZoleee
    sok értelme volt a vezetéknevet kitakarni, ezen adatok alapján meg lehet találni pár másodperc alatt
  • REPS0L
    :o
  • Vardar
    Én paranoiás otthonülő kocka vagyok. Találj meg!:D
  • Sadist
    Ha emiatt otthagyja, akkor meg főleg vesztes.
  • Sadist
    Haverod egy vesztes.
  • Adam II
    Azért túl paranoiás se legyél :D

...különben megkereslek
  • Vardar
    Ez is igaz! Én eddig mindig rejtőzködtem, szerintem fogok is:D
    Aki akar elszökhet a rendszer elől, de így is úgy is megtalálják.
  • The Protector
    Kis településen tényleg ratyi az ilyen.Kórházban voltam 2 hétig és már terjedt a hír h meghaltam.De a családtagjaimat senki sem kérdezte volna meg.csak a vén kurvák meg akik imádják az ilyet azok csinálák.
  • Adam II
    Való igaz. De azért jóval kevesebb fotó kerülhet így véletlenül fel és egy jobb, hiteles shophoz nem árt jóminűségű kép amin ráadásul a célpont viszonylag hasonló pozícióban van mint az akinek a testére rá akarod shopolni a fejét.
  • 5c0rp330n
    gyakorlatilag erről van itt szó. illetve annyit hozzátennék, hogy az msn is úgy szar, ahogy van, csak érdekes módon az lett a nemzeti csevegőprogi, hiába van ott a skype.
  • tigeroo
    hát igen de ezis bazdmeg milyen már
    tudod mennyi kellemetlenséget okozott?
    pesten más, egy embert nem látsz 2x ha mész az utcán.
    ittmeg már megint egy ideig ezlesz a beszéd, de kíváncsi vagyok 1 hét múlva mi lesz a pletyka mert most este körbekérdezgetett és olyan faszságokat mondtak h nemigaz :D
  • Vardar
    Így is úgy is meglehet ezt csinálni. Főleg ha nincs myvip fiók. Szerintem elkerülhetetlen, hogy ne kerülj fel egy digitális fotóra az egyetemig. Ha pedig van olyan osztálytárs/ismerős aki kirak mindenkiről képeket akkor már sebezhető vagy. Vagy csak a nagyi rakja ki a képedet az iwiwen. Ez a digitális társadalom hátránya. Dél Koreában már törvény van ez ellen.
  • 5c0rp330n
    simán előfordulhat ott is, ráadásul ott mégnagyobb zűr lehet belőle, mert azt mégtöbben látogatják, napi rendszerességgel, mondhatni az a nemzeti közösségi oldal, még úgy is, hogy úgy szar az egész, ahogy van. fényévekre van egy rendes web2-es közösségi oldal, így pont a lényeg veszik el belőle. gyakorlatilag semmire nem jó, mégis nagyon veszélyes.
  • toysoldier
    köszönjük rexike, mehetsz is
  • tigeroo
    hát nemhiszem mert ezt én nem hagynám de tényleg.

kalap kabát itt valaki meglesz majd verve ha kiderül kik csinálták.
    máshogy nemmegy, nem szabad hagyni magad ígyis azvolt a baj hogy haverom nem vmi nagymenő. meg jól kibasztak vele mert nincs haragosa
    csak ugye ez milyen vagányság már.
  • azdie
  • The Protector
    képet.mellesleg a srác feje a csajára van szerkesztve?ha igen az LOL.
  • Adam II
    Megoldás:

Ne legyen iwiwed meg mywiped és blogod se mert felesleges. MSN-en is jól lehet tartani a kapcsolatot azokkal akiket TÉNYLEG ismersz mondjuk ott nem lehet vagánykodni, hogy "1000 ismerősöm van bibibí" meg nem tudod közölni az egész világgal mennyit hánytál a hétvégi buli után képekkel tarkítva.
    Hihetetlenül sebezhetővé válnak emberek az ilyen magamutogató oldalak miatt és ez a shoppolt kép csak egy béna próbálkozás volt a támadó részéről ennél sokkal szarabbul is járhatott volna a srác. Mondjuk így is sok hülye bevette igaz nem nem tudom mennyire hiteles shop.
  • Tigristank
    Lehet, hogy a tettesnek megígérte, hogy nem mondja el, vagy egyszerűen többet jelent neki, vagy csak meg akarta védeni. Értem én, hogy ideges a srác, én is az lennék, de 1 haverja kezét akkor se törje már el, hanem hagyja ott a fenébe.
    A lehetséges megoldást pedig már említették.
  • akyyy
    képet!
  • karajjj
    na kíváncsi vagyok már, hogy mi lesz ennek a vége :D
  • ElectricalTech
    Én röhögnék, ha ilyennel szivatnának...
  • trogerzsiger
    A képen látható hölgyről mit tudtok esetleg?
  • azdie
    Esetleg aki a meghívót küldte?
  • tigeroo
    törölt felhasználó.

de meglesz tudakolva, most beszélünk a myvipesekkel, reméljük h lesz név is ehhez az akcióhoz.
  • 5c0rp330n
    pontosan ezt akartam mondani.
  • NEOreg3
    ki küldte a fake-nek a meghívót?
  • Prince23
    Remélem iwiwen sose fordul elő ilyen
  • tigeroo
    és aki otthagyja a szarban és kussol a tettesről?

na jóvan menj költözz a rendőrség mellé ha valami gondod van majd tudsz sípolni nekik
  • Pheel
    Ha ezért elhagyja, akkor nem is kár érte...
  • The Garrett
    a saját képmásodat és annak felhasználását személyiségi jogok védik. Viszont kétlem, hogy van olyan hatóság magyarországon, ami egy myvipes poénból ügyet csinálna.
  • Tigristank
    "És már elis törte egy haverja kezét..."

Na most aki 1 haverja kezét töri el azért, mert nem mondott el neki valamit, az milyen ember már?