Kenguru-burgerrel a klímaváltozás ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én inkább arra akartam utalni hogy olyan emberek foglalkoznak ienekkel akiknek gõzük sincs arrol hogy mit akarnak bebizonyitani és hogyan, csak képzelnek valamit kiadják magukat kutatónak és má egy két követõjük akad is. Rendes tudós nem foglalkozik ien marhaságokkal me ugyis tugya hogy nem lenne értelme A legrosszab hogy az ien hülyéket még pénzel is támogatják ahejett hogy keresnének nekik valami jó hobbit hogy ne hülyitsék a népet.
De sok agyzsugor van itt.....
Vagy talan Veled?
Köszönöm a kultúrált, emberek gondolkozási módjainak különbözõségére nyitott válaszodat. Megyek, elbújok valamelyik sötét sarokba.
Jaja, ezek a bolond divat vegák kissé azért már elvetik a súlykot.És akkor még bizonygatják, h nem divatból.És, ha egy vegát elbaxa egy teher autó?Akkor?Volt értelme csak füvet rágcsálni? :bolond:
Leölik szegény nyuszikat meg tikokat..hát agybajt kapok komolyan, sokkal farkasabb törvények vannak az állatok között a természetben, ezek meg a csincsillákon lovagolnak.De mind1, kajáljanak csak fûvet több húsi marad nekünk <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Jóvan hülyegyerek, akkor mennyél a kertbe ugrálgassál a nyuszikkal együtt meg szarjál magad alá, ha te egyszinten tartod magad velük.De egyébként ahogy elnézem, rossz testbe születtél, inkább lennél disznó, azt dagonyázzá a xarodba
Tiszteletem hülygyerek 😄

Ez a video is kapcsolódik a témához:Meatrix
A vegetáriánusok nem "beszámíthatóak" élelmiszer kérdésben (kivétel aki betegség miatt az), de az igaz, hogy az amcsi hamburger fogyasztás sem normális. Azért lenne még sokféle táplálék a marhahúson kívül. Persze én is szeretem a lábszárpörköltet, de elég egy hónapban egyszer. A változatosság a lényeg, az amiknál meg az üzlet, "csak ezt edd, mert ez a jó!" pedig a hamburger csak néha jó, ha más épp nincs (mondjuk útközben).

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

macleod,

már vannak olyan autók, amikbe külön "zaj"-generáló hangszórókat építettek, pont az általad hiányolt feeling (+ a biztonság) pótlására,
mert egyébként ezek hangtalanul közlekednének,

Szóval emiatt nem kell aggódnod <#vigyor>

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

Isten óvjon mindenkit a nárcisztikus vegetáriánusoktól!

Felsõbb rendûnek tekintik magukat, mert vegetáriánusok és ez által jobbak és különlegesek, egyedibbek, mint a többi ember társuk. A húst-is-evõkre mély megvetéssel néznek. Empátiára hivatkozva terjesztik a nézeteiket a többieket pedig le gyílkosozzák, hol ott éppen nekik hiányzik. Mély álmokban ringatják magukat, hogy milyen jó lenne, ha mindenki növény evõ lenne, egy tökéletes világ. Mások biztos írigylik õket, a vegetáriánus életmód következtében kialakult jobb alakjuk, vagy jobb egészségi állapotuk miatt. Szeretik másoknak megmiondani, hogy hogyan éljenek. Természetesen ezért manipulálnak is.

A fenti hangsúlyzom csak a nárcisztikus személyiség zavarral rendelkezõ vegákra vonatkozik, a többiekre természetesen nem.

Érdekelne, hogy mit reagálnának az emberek, ha kiderülne, hogy a globális felmelegedés nélkülünk is szépen lezajlik, csak hát ugye ebben most rengeteg pénz van és népszerû elmélet, komoly tekintéllyel merész dolog megkérdõjelezni.

"Az a baj a vegetáriánusokkal hogy nem tudják bizonyítani magukat , mert akik ezzel foglalkoznak vagy nincs semmi tudásuk hozzá vagy nincs gyakorlatuk."

Meg hát valljuk be, sokszor nincs is mit bebizonyitaniuk. Az ember emésztése, fogazata, törzsfejlõdése stb egész jól be van már bizonyitva, aki nem hiszi az is minimális utánjárással rájöhet (mint irtam pl. nem tudjuk lebontani a cellulozt ami szinte minden növényben van, erre csak a kérõdzök képesek, pont ezért kérödzenek) igy hát kénytelen mindenféle marhaságot kitalálni (lásd ezt a "biofotont"...).
Cserébe van egy csomó ostoba ember aki ezeket mind elhiszi. A multkor is éhenhalt egy család mert apukának azt volt a mániája hogy õ "fényevõ" és hogy bõven elég fénnyel táplálkozni... aztán elõszõr a szerencsétlen kisgyerekük halt éhen, utánna meg a terhes anyuka...

Egyszer egy vegetáriánus ember azt mondta a rádióba (hétköznapi betelefonáló volt)
hogy az embernek növényevõ foga van.. hát én olyat tanultam 3. osztályba hogy nekünk mindenevõ fogazatunk van... Ebbõl látszik hogy sokan tudatlanok és sok baromságot bevesznek . Az a baj a vegetáriánusokkal hogy nem tudják bizonyítani magukat , mert akik ezzel foglalkoznak vagy nincs semmi tudásuk hozzá vagy nincs gyakorlatuk.
"t. Olyan a bélrendszerünk mint a növényevõknek. A húsfogyasztás egy rakás betegséget okoz!"

Áruld már el légyszives ezeket az áltudományokat honnan szeded?
Az ember ugyanis köztudomásúlag mindenevõ. Nemcsak a bélrendszere mindenevõ hanem a fogazata is. Ha nem hiszed, menjél ki a kertbe és legelj füveket. Hamar megtudod hogy a cellulozt nem tudja lebontani a szervezeted.
Aztán azt sem árt tudni, hogy például az emberi szervezetre a legjobban, na mi? hát a malac (más néven disznó) szervezete hasonlit. És a disznó is mindenevõ.

Egyébként ajánlanám neked kedves barátom hogy menj el fizikai munkát végezni. Például egy vasöntödébe vagy egy bányába. Igen hamar megtanulod hogy miért kell az embernek húst enni és miért nem elég a zöldség.

Egy mondat az általad adott oldalról:
"Ha az ételek biofoton ("napfényérték") tartalmát vizsgáljuk, arra a felismerésre juthatunk, hogy az élõ, friss táplálék sokkal több biofotont tartalmaz, mint a halott."

Hát gyerekek ezen beszartam <#mf1>

macleod2005
Nem hidrogénellenes vagyok, ne essék félreértés. A hidrogén hajtású sportautók ellen nekem 1 felvetésem van, még akkor is ha a hidrogén nagyobb hatásfokú, és ez pedig az, hogy a hidrogénhajtásúaknak nincs hangja. Ember függõ hogy sportdob recsegés, v8 as dörmögés, vagy v12 vonyítás, ezek nélkül nekem egy sport autó nem sportautó, hanem csak egy használati eszköz.

A vegáknak meg annyit, hogy tanulmány ide, kutatás oda, biológia 6. osztály, a mindenevõknek gumós zápfoguk van. És igen, az embernek gumós zápfoga van. Személy szerint én el sem bírom képzelni, hogy 2-3 napnál tovább kibírjam hús nélkül.

A galamb az finom, bár hamburgerbe töltve szerintem nem az igazi <#idiota>

Kornan
Vannak egyéb alternatívák is szerintem, nemcsak kenguru:

1.Patkány,azt könnyû tenyészteni és elég zord körülmények közt is megél --> Patkányburger.

2. Meghalt embereket ahelyett, hogy eltemetnénk,elégetnénk meg lehetne enni -->humanburger. Csökkenne szerintem az üvegházhatás. <#idiota> Kíváncsi vagyok mikor jön ki egy ilyen tanulmány. Nahjó ezt csak egy rossz morbid viccnek szántam, de van benne igazság.

3.Kutya,macska,papagáj stb... Ezeket az elhullott háziállatokat itt Európában legjobb tudomásom szerint kidobják, bár lehet a boltban kapható kolbászba benne vannak,miért ne lehetne hamburgerhúst,stb... csinálni belõlük,csak meg kell jó fûszerezni -->papagájburger,kutyaburger... 😄

4.Galamb, úgyis sok van a városokban. Mcdonalds és hasonló éttermek alkalmazhatnának ilyen galambbefogókat, akik a környékrõl befogdossák a galambokat, még munkahelyeket is teremt. -->galambburger

5. Szintetikus hús, amelyet laboratóriumokban állítanak elõ, asszem már létezik ilyen. -->szintoburger...
Amúgy boldog új évet!
Szerintem egyaránt kel enni hús és növényt is. Amúgy a kenguru, az ember a ló a disznó éés még sok más lény azért nem termel metánt mert nem kérõdzõ állatok.
És szerintem nem szerencsétlen állatok emésztését kéne átalakítani hanem inkább az USA és Kína gazdaságát.
Bocs a poénkodásért, de szerintem ez nagyon ide illik:

elnéptelenitem

elnézést, szóval így inkább..

Bocs a poénkodásért, de szerintem ez nagyon ide illik:

http://napirajz.hu/archives/2008/12/09/HOLNAP/

skydrake(#29)
Szép dolog a vegetarianizmus (én is gyakran eszem vega kaját 😄), de azért szerintem ne essünk túlzásokba, illetve nem kéne más embert letudatlanozni csak mert nem osztja a te nézeteidet (mindenkinek megvan a saját véleményhez való joga; persze az is igaz, hogy a #30as hozzászólásban is lehetett volna barátságosabban fogalmazni).
A "quote mining"-hoz meg csak egy hasonló kiragadott dolgot linkelnék a teljesség igénye nélkül: Hitler a vega (Az, hogy Albert Einstein azt mondja jó a vega életmód vagy Adolf Hitler mondja ugyanezt nem jelent semmit. Egyikük se volt szakértõje a témának és az akkori ismeretek is hiányosak voltak. Linkelj olyan tanulmányt ami tudományosabb, akkor szerintem elkezdõdhetne az eszmecsere. Egyébként meg lehetõségünk van többféle táplálékot fogyasztani, (szerencsésebb esetben) eldönthetjük mit eszünk (manapság ugye ez pénz kérdés) - akár csak az ízek élvezete kedvéért akár az egészséges táplálkozást figyelembe véve.)
Végül néhány gondolat a témához: én személy szerint várom ezen kutatások eredményeit. Minden ami hozzájárul tudásunk gyarapításához támogatandó - sose lehet tudni milyen elõrelépéshez vezet egy ilyen kutatás (akár metántermelõ baktériumtenyészetek; akár nem szennyezõ, egészségesebb szarvasmarhák; vagy valami olyan amire eddig nem is gondoltunk...). Persze azt is fontosnak tartom megemlíteni, hogy az eredmények felhasználásnál etikus szempontoknak is szerepet kell játszania (igen, egy javíthatatlan idealista barom vagyok, ez van).
A kenguru burgert azért megkóstolnám (tofu burgert már ettem egyébként 😄).

kengu whopper <#taps> :-D

\"The voices are back... Excellent.\"

nem néz senki primitívnek, csak nézz utána, amihez hozzászólsz.
a hidrogén égetésének 20-30%kal nagyobb a hatásfoka, mint mikor benzint égetsz. pont hogy nagyobb teljesítményû motorok építhetõk hidrogén hajtással. volt a spektrumon egy jó összefoglaló a témában a hidrogén kora címmel, filecserélõkön is elérhetõ, érdemes megnézni. ha csak kicsit szépítettek a dolgon, akkor igen jó alternatíva lehet.
megújuló energiaforrásokkal vízbõl, földgázból, tehénfingból hidrogént állíthatunk elõ, majd szállíthatjuk a dolgot, vagy elégethetjük mikor nincs szél. minden ország helyileg függetleníthetné magát a kõolaj-földgáz függéstõl. izlandon már mennek a hidrogénhajtású buszok és nem olvastam még olyat, hogy zeppelin módjára berobbantak volna.

\"The voices are back... Excellent.\"

Pont a huseves miat pontosabban a vegyes etkezes miatt fejlodott oda az ember ahova. Ha novenyevok lennenk akkor lehet hogy az ember is egy lenne a haszonallatok kozul egy masik faj karamjaban akik husevok is voltak es beeloztek minket.

Masreszt ha meg nem ettetek kengurut akkor erdemes kiprobalni mert nagyon finom. Kiprobalnam a burgert kenguruval szivesen. Nyami nyami.
"ösztönlény"? Khm, jobban már nem is lehetnél elszállva magadtól.. Pont az ilyenek miatt tartunk arra, amerre.
Tiszteletem skydrake
fújjj, de utálom az ilyen gyökér vegákat >>> " melyhez érzõ, tudatos lény megölésére van szükség. "
Hát ezek a legtöbben ösztön lényeg báttya, és termesztik õket.Az egész cikkben nem is a fizikai/bio hatásai, hanem inkább a "nebeáncsukanyuszit" idióta életérzés szaga lengi át...Amitõl sugárban hányok.A fehércápák kérdeznek?Vagy a ragazadozók vajon elgondolkodnak ilyen baromságokon, hogy "nebáncsukanyuszit", ha szükséges az életben maradáshoz?Az egész errõl szól....Önérzetes idióták.
Amúgymeg, nem vagyok a nagy húsevés híve sem (bár naponta eszek egy keveset, sovány húsból, + gyümölcsök, zöldség ), de nem fogok fûvet enni mindig az ilyen "nebáncsukanyuszit" idióták miatt az tuti.
Ez az agresszió is, ahogy van faxság...Persze, aki gyilkos volt, meg verekedõs az mind húsevõ <#nevetes1><#nevetes1> Ha mindenki vega lenne, úgyanúgy lennének ilyen esetek az is tuti...

Mi lenne, ha kiderítené a tudomány, hogy a NÖVÉNYEK A LETÉPÉSÜKKOR sokkal nagyobb fizikai fájdalmat élnek át, mint az termesztett ösztönlények? (már, ha az ilyen tiszta életbõl, intuitásból,spiritualizálásból indulunk ki, h mindennek van "lelke" és érez ) <#rolleyes><#eplus2><#eplus2>

Te is tudatlan vagy....

"Semmi sem lesz kedvezõbb hatással az emberiség egészségére és túlélési esélyeire, mint a vegetáriánus étkezésre való áttérés." - Albert Einstein
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy azóta vagy beteg...

Akinek van esze, az nem eszik húst! A TV-ben errõl kellene felvilágositani az embereket. Olyan a bélrendszerünk mint a növényevõknek. A húsfogyasztás egy rakás betegséget okoz! Nem kell döglött állatokat ennünk. Én 7 éve nem eszek húst és azóta nem voltam beteg.Akit érdekelnek a részletek klikk ide
én ehhez már nem is merek hozzászólni. nagyon nagyon csúnyákat tudnék írni 😞

valamit
Sõt, lehet, hogy azoknál az állatoknál (mert mondjuk mindig ólban vannak), ahol a metánt lehet gyûjteni és hasznosítani, lehet érdemes eleve a nagyobb metántermelés felé nemesíteni, gyógyszerezni õket. Így talán a természettel nagyobb összhangba lenne az energiatermelés.

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

valamit
Ausztráliában ez jó ötlet, de világszerte meg nyugodtan csinálhatnák, hogy például a karámba az állatok metánját gyûjtenék, aztán azt energiaként (lásd metanol-gazdaság) másutt hasznosítanák.

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

A ló nem termel metánt. És az ember sem. A kérõdzõk termelnek metánt.
"Honnan tudják ott voltak minden luknál?" Kérdésre a válasz: Nem kell mindenkit hülyének nézni. Azért a tudósok sem mind gyp-sek.
Nyugondtad elkezdhetet a népességcsökkentést magadon.
Na igen 6 milliard ember mennyit enged ki? Miert mindig az allatokal foglalkozunk? Ennyi erovel embereket is lehetne irtani mert ebbol a szempontbol is felelosek vagyunk nem csak a technikank miatt. Sot mi tobb minden miatt vagyunk felelosek ugye.

Az meg, hoyg mi hajta a kocsidat nem minde1? Ugy ahogy irtak csak meg szokas kerdese.
Ha minden marha fejére nylon zacskót húznának, nyár végére összegyûlhetne a téli földgáz egy része.

macleod2005
asziszed 😊 tessék beszerezni a Black Sheep c. filmet (M.o-n Bárányok harapnak a címe).
A gén-kezelt zombi birkák támadnak, és a metános fingjuk lesz a végzetük <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Falconer
Elefántból nagyon kevés van. Az ott voltak minden luknál meg eleve hülye kérdés, mert azt azért simán meg birják állapitani, hogy egy faj termel -e ezt vagy azt.

És nyilván azokat az állatokat a legkönnyebb és leghatásosabb begyógyszerezni, amivel ipari szinten foglalkozik az emberiség. Tehát pl jogos lenne a felvetés kutyáknál és macskáknál, ha azok is nagy mennyiségü metánt eregetnének.

A szarvasmarha testtömeg arányban igazad van. Plusz még az is különbség, hogy ha a marhák jól érzik magukat, mondjuk sok a kaja, meg nincs hideg, stb, akkor húsra(is) híznak. A keguruk meg ugyanebben az esetben nem híznak, hanem egyre jobban szaporodnak.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Barack nem báncsa a teheneket <#ticking>

Azert ez mar beteg, hogy ilyeneken gondolkoznak.
"A kenguruk gyakorlatilag alig termelnek metánt"

Honnan tudják ott voltak minden luknál? Az elefántok fingását nem nézték? Meg a világ összes élõ egyedéét? Annyi esze nincs a baromagyúaknak hogy a szarvasmarha a testtömegéhez képest sokkal több húst ad mint a csupacsont kengurú?
hooliwody=hollywood

Bakker beszarok ezeken a tanulmányokon. Lassan majd kihozzák hogy a globális felmelegedés a dinoszauruszok müve, mert a több száz tonnás állatok naponta több tonna füvet ettem meg és annyi metánt pöfögtek ki hogy attól melegszik a föld...

Egyszerüen csak arról van szó, hogy miután az usa (a világ legnagyobb co2 kibocsájtója) nem hajlandó semmit sem tenni a co2 kibocsátás csökkentés érdekében, találni kellet valami balekot akire rá lehet fogni. Igy lettek a tehenek a globális felmelegedés fõ okozoi, és plusz egy érv rá hoyg a tehenek nem tudnak visszapofázni.

Nem is csodálkoznék hogyha hamarosan hooliwody szuperfilm készülne mondjuk a "tehenek bosszuja" cimmel, ami arról szólna hogy a tehenek globális összeesküvésben vesznek részt, melynek célja hogy addig fingják tele a világot amig a globális felmelegedésben ki nem hal az emberiség és akkor majd õt veszik át az uralmat a földön. Már látom is lelki szemeimmel amint az amerikai hadsereg szent háborút indit a gaz terrorista tehéncsordák ellen...

már látom is a mekis reklámokat hogy új kenguru burger, gyerekmenüben egy pohár kenguru tejjel varázs szívószállal. 😊 vagy az új KFC-Kentucky Fried Chicken a KFK - Kentucky Fried Kengaroo. esetleg a valódi tûzön grílezet burger kinges kengu whopper😄DD kérsz hozzá kenguru beacon-t? 😄DD

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Tibor
A CO2 1 szénbõl és 2 oxigénbõl áll, a CO pedig 1:1 arányban.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

De a hülyeségtõl eltekintve:Multkor volt az NGC-n , hogy egy gazda tehéntrágyából kipárolgott metánnal hajtotta a generátorát.
Most szegény állatok tarcsák vissza a fingjukat?Vagy mi emberek is?Ez halált is okozhat(lásd South Park.S03 E02)<#nezze>
nem tök mindegy hogy mi hajtja a kocsit vagy mi van a hamburgerben ha attól még ugyanolyan? mellesleg ha eredetileg ezek lennének bennük akkor meg azért siránkoznál ha valaki kitalálná hogy benzinnel menjen a kocsi vagy marha legyen a hamburgerben... minden megszokás kérdése.

macleod2005
Találjanak ki még fasza dolgokat, lehet hogy primitívnek néztek e miatt, de nem akarok olyan világban élni, ahol a sportkocsit hidrogén hajtja, és a hamburgerbe kengurut tesznek...(akkor már metanol, meg gén-kezelt marha)
Következõ kutatás azt fogja bebizonyítani, hogy a szex káros az egészségre, meg az élõvilágra, de csak hetero szex esetén....

Vagy együnk kengurut, csak nagyobb kerítések kellenek hozzájuk x)