118
igényes és hírneves játékok összehasonlítása
-
#118 ok -
#117 mindig beleszoktak pofázni -
#116 Dice games,csak EA adja ki:| -
#115 ja pedig EA Games -
#114 saints row egy rakás szar finomat szólva:( -
#113 Multi attól remélem jó lesz. Láttam én is vidiket. reménykedem, h ott lesz a szeren multiban. Ha nem, akkor sajnos nem. -
#112 A lotr-ről látott videók alaján semmi lotr nincs benne sima kaszab game bármi más névvel is jöhetne az sem tűnne fel!
Single palyert végighentelem azt delete 1nek jó. -
#111 a MIrrosr's Edge jó játék -
#110 Hát igen, kb hiányzik még a negyede a teljes listnek.
de elég kevés lesz most2009-ben.
Saints Rowot már kilőhetjük, h nem lett igényes.
Holnap vár ránk a Mirrirs és a Conquest. Remélem okésak lesznek, Con questr beruháznék, ha igényes lesz a multija. -
#109 Hát ez nagyon sovány lista.Itt csak azok vannak amikhez van odabiggyesztve egy dátum ennél több game jön! -
#108 A legigényesebb játék: Mafia. Minden téren viszi a prímet. Anno a grafika ütött, hangok tökéletes (a zenék mindent vittek), változatos játékmenet, penge sztori és ami még nagyon fontos. Gyengébb gépeken is szépen futott. Remélem a 2 übereli, és akkor az lesz a legigényesebb :) -
#107 F.E.A.R. 2. / Tom Clancy's H.A.W.X. / GhostBusters
És talán mást nem is várok! [Mirror's Edge lenne! De azt már kivittem Box-on! :P] -
#106 Éves megjelemés 2009-ben -
#105 PC-n szerintem Crysis, Far Cry 2 sokaknak nem jött be...(pedig jó game csak úgy kell hozzáállni mint egy AKCIÓ játékhoz.) -
#104 De a kettő közül melyiknek lesz onlineon jövője? -
zeoos #103 Battlefield .............(és kész!)
Ennyi.
Persze sok jó játék van, kijátszom én az összes újdonságot akció kategóriában, valahogy mégis a Battlefield az, amit évek óta még mindig szívesen rakok be a gépbe és játszom vele akármeddig. -
#102 Szerintetek multiplayerben melyik játék igényes, azaz melyik a legforgalmasabb online?
1. Far Cry 2
2. Crysis Warhead + Wars -
#101 Gyengén indul az év?
Mondjuk ez a Kommandós második világháborús játék full átlagos. Mortyr szintet üti. -
#100 a Portallal nem értek egyet, meg a LEft 4 dead se nyerő nálam
Coop-ba az a baj h nem sok ember játszik vele:/
sok ismim van de egyik se kedveli túlzottan. de amikor kipróbáltuk háátt..
no mind1, ízlések és pofonok:D
TÉÉK
-
#99 Hát itt amiket leírtak akkor sem tudom elképzelni mi lehet abban hangulatos jön sok sok zombi és túl kell élni na bum.De mindenkinek más dolgok tetszenek. -
#98 Ha nem vetted meg és próbáltad ki a multiját, akkor nyilván fogalmad sem lehet semmiről :) -
#97 nagyjából #95 -
Vardar #96 Mint a CSbe:D -
#95 Maga a csapatmunka, nemcsak hentről van szó a Left 4 Deadbe. Az egész coopja hangulatos. Az Ai pedig rendezői, aminek köszönhetően nincs scriptelés. Csak változatosság.
Tervezni is kell, hogy az újabb rohamokat "karcolás" mentesen éljük túl. A finálé pedig maga a gyönyör és taktikum (taktikus elem).
Az év legjobb multis játéka! És fog ki jönni hozzá kiegészítő és DLC is! -
#94 Most lehet bennem van a hiba de az agyatlan zombihentben mi a hangulatos? -
#93 a két év alatt nekem nem sok játék tetszett meg, de ami igen az nagyon is, mellé is írtam miért :)
2008:
Devil May Cry 4 (c) Capcom (legjobb akció)
Spore (c) Electronic Arts (hosszú játékidő)
Left 4 Dead (c) Valve (hangulat)
2007:
Halo 2 (c) Microsoft (etalon, késve is)
Lost Planet: Extreme Conditions (c) Capcom (összhatás)
Portal (c) Valve (gondolkodtató, de mégse unalmas)
A többi vagy nem érdekel, vagy nem próbáltam, vagy kaki... -
Vardar #92 Monte cristo honlapját nem hozza be a FF
Egyébként nem is tudtam erről a csapatról. -
#91 D-day rts. monte cristotol van, ajánlom figyelmedbe, full magyar.
majdnem olyan mint a company of heroes stílusban:) csak hát 2004-es a játék. elég szép a grafikája amúgy -
Vardar #90 Ez a gond... -
bgabor #89 Igényes magyar gyártmányú játékot? Hát a crysis warheaden kívül nincs ilyen. -
#88 Monte Cristoéktól tudom ajánlani a Silverfallt, ha már magyar kéne, csak hát sajnos az nem lett annyira jó. Csak közepes, de ez csak az én véleményem. -
Vardar #87 Hát én ilyen független játékfejlesztőkre gondoltam mint a DigitalReality meg anno a Stormregion. -
#86 Jaja -
#85 EA az csak a kiadó! -
#84 Jah hogy úgy magyar, azt hittem magyar nyelvű kell. amúhy electronic arts, meg bioware -
#83 BioWare fejlesztette! -
Vardar #82 Mass Effect? Azt kifejlesztette? -
#81 Mass Effect
Crysis Warhead -
Vardar #80 A Halo az igényes bár nem 2008as:D -
Vardar #79 Mondjatok 1 igényes magyar játékot 2008ból.:D