Igényes játékok

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

klart
ok

Fido4life
mindig beleszoktak pofázni

klart
Dice games,csak EA adja ki:|

Fido4life
ja pedig EA Games

klart
saints row egy rakás szar finomat szólva😞

Prince23
Multi attól remélem jó lesz. Láttam én is vidiket. reménykedem, h ott lesz a szeren multiban. Ha nem, akkor sajnos nem.

grebber
A lotr-rõl látott videók alaján semmi lotr nincs benne sima kaszab game bármi más névvel is jöhetne az sem tûnne fel!
Single palyert végighentelem azt delete 1nek jó.

Next PC upgrade: 2022

hungary27
a MIrrosr's Edge jó játék
Prince23
Hát igen, kb hiányzik még a negyede a teljes listnek.
de elég kevés lesz most2009-ben.

Saints Rowot már kilõhetjük, h nem lett igényes.
Holnap vár ránk a Mirrirs és a Conquest. Remélem okésak lesznek, Con questr beruháznék, ha igényes lesz a multija.

grebber
Hát ez nagyon sovány lista.Itt csak azok vannak amikhez van odabiggyesztve egy dátum ennél több game jön!

EnZsolt
A legigényesebb játék: Mafia. Minden téren viszi a prímet. Anno a grafika ütött, hangok tökéletes (a zenék mindent vittek), változatos játékmenet, penge sztori és ami még nagyon fontos. Gyengébb gépeken is szépen futott. Remélem a 2 übereli, és akkor az lesz a legigényesebb 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

BB7
F.E.A.R. 2. / Tom Clancy's H.A.W.X. / GhostBusters
És talán mást nem is várok!
Prince23
Fido4life
PC-n szerintem Crysis, Far Cry 2 sokaknak nem jött be...(pedig jó game csak úgy kell hozzáállni mint egy AKCIÓ játékhoz.)

Prince23
De a kettõ közül melyiknek lesz onlineon jövõje?

Battlefield .............(és kész!)
Ennyi. <#violent><#guluszem1>
Persze sok jó játék van, kijátszom én az összes újdonságot akció kategóriában, valahogy mégis a Battlefield az, amit évek óta még mindig szívesen rakok be a gépbe és játszom vele akármeddig.
Prince23
Szerintetek multiplayerben melyik játék igényes, azaz melyik a legforgalmasabb online?

1. Far Cry 2
2. Crysis Warhead + Wars

Prince23
Gyengén indul az év?

Mondjuk ez a Kommandós második világháborús játék full átlagos. Mortyr szintet üti.

Burdi
a Portallal nem értek egyet, meg a LEft 4 dead se nyerõ nálam
Coop-ba az a baj h nem sok ember játszik vele:/
sok ismim van de egyik se kedveli túlzottan. de amikor kipróbáltuk háátt..
no mind1, ízlések és pofonok😄

TÉÉK

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

grebber
Hát itt amiket leírtak akkor sem tudom elképzelni mi lehet abban hangulatos jön sok sok zombi és túl kell élni na bum.De mindenkinek más dolgok tetszenek.

SötétBarom
Ha nem vetted meg és próbáltad ki a multiját, akkor nyilván fogalmad sem lehet semmirõl 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

RAZOR27
nagyjából #95

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Mint a CSbe😄
Prince23
Maga a csapatmunka, nemcsak hentrõl van szó a Left 4 Deadbe. Az egész coopja hangulatos. Az Ai pedig rendezõi, aminek köszönhetõen nincs scriptelés. Csak változatosság.
Tervezni is kell, hogy az újabb rohamokat "karcolás" mentesen éljük túl. A finálé pedig maga a gyönyör és taktikum (taktikus elem).
Az év legjobb multis játéka! És fog ki jönni hozzá kiegészítõ és DLC is!

grebber
Most lehet bennem van a hiba de az agyatlan zombihentben mi a hangulatos?

RAZOR27
a két év alatt nekem nem sok játék tetszett meg, de ami igen az nagyon is, mellé is írtam miért 😊
2008:
Devil May Cry 4 (c) Capcom (legjobb akció)
Spore (c) Electronic Arts (hosszú játékidõ)
Left 4 Dead (c) Valve (hangulat)
2007:
Halo 2 (c) Microsoft (etalon, késve is)
Lost Planet: Extreme Conditions (c) Capcom (összhatás)
Portal (c) Valve (gondolkodtató, de mégse unalmas)

A többi vagy nem érdekel, vagy nem próbáltam, vagy kaki...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Monte cristo honlapját nem hozza be a FF<#csodalk>
Egyébként nem is tudtam errõl a csapatról.
Prince23
D-day rts. monte cristotol van, ajánlom figyelmedbe, full magyar.
majdnem olyan mint a company of heroes stílusban😊 csak hát 2004-es a játék. elég szép a grafikája amúgy

Ez a gond...
Igényes magyar gyártmányú játékot? Hát a crysis warheaden kívül nincs ilyen.

Prince23
Monte Cristoéktól tudom ajánlani a Silverfallt, ha már magyar kéne, csak hát sajnos az nem lett annyira jó. Csak közepes, de ez csak az én véleményem.

Hát én ilyen független játékfejlesztõkre gondoltam mint a DigitalReality meg anno a Stormregion.
Prince23
Jaja

grebber
EA az csak a kiadó!

Prince23
Jah hogy úgy magyar, azt hittem magyar nyelvû kell. amúhy electronic arts, meg bioware

grebber
BioWare fejlesztette!

Mass Effect? Azt kifejlesztette?
Prince23
Mass Effect
Crysis Warhead

A Halo az igényes bár nem 2008as😄
Mondjatok 1 igényes magyar játékot 2008ból.😄
BB7
Haló-haló-haló! 😄 Tudom-tudom-tudom! De õ azt, mondta, h. NEM! És én konkrétan leírtam, hogy a GT-n! 😄
Prince23
Na egy kis infó az Új Év legújabb játékáról, magyarul persze:

1941-et írunk. A második világháború már lángokba borította a fél világot. A náci Németország ellen egymaga küzdõ Nagy-Britannia az összeomlás szélén áll, mivel a német tengeralattjárók blokádja továbbra is elzárja a szigetországot mindenféle utánpótlástól. A német haditengerészet, a Kriegsmarine ugyanakkor erõtlennek bizonyul ahhoz, hogy végsõ csapást mérjen a britekre. A helyzet megoldására a németek egy új, a XVIII. típusú tengeralattjáró kifejlesztésén dolgoznak. Az új tengeralattjárók szívét Hellmuth Walter forradalmian új HTP (magas koncentrációjú hidrogén-peroxid alapú) motorja adja majd. Churchill brit miniszterelnök tudja, hogy a német tudósok ezen az új technológián dolgoznak, de a brit hírszerzés képtelen a részletek birtokába jutni. Az egyetlen információforrást pár, nemrégiben fogságba ejtett német tengerésztiszt jelentheti, de senki sem biztos benne, hogy tudnak-e lényegi információkkal szolgálni errõl az új fejlesztésrõl. A helyzet tisztázására Churchill a Királyi Tengerészgyalogság bevetése mellett határoz. A kommandós egységet egy észak-franciaországi német tengerészeti támaszpontra küldik bevetésre. Feladatuk, hogy behatoljanak a Kriegsmarine parancsnoki központjába, és ott minden fontos dokumentumot megszerezzenek.
Rendszerkövetelmény
Processzor: Pentium 4, 2 GHz
Memória: 512 MB
Operációs rendszer: Windows XP / Vista
Optikai meghajtó: DVD
Merevlemez: 4 GB
Grafika: GeForce 5700 vagy Radeon 9700 videokártya 128 MB memóriával
Hang: 16 bites, EAX 2.0-vel rendelkezõ, DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya

grebber
Ezek az év játékai cimzések csak az adott oldalak véleményei!
Mindenkinek megvan a saját joga dönteni szerinte melyik volt 2008 legjobb játéka.Ezek az oldalak is azt dbják nyertesnek ami nekik legjobban tetszett.
Ha neki a Sacred 2 volt az akkor az (mellesleg nagyon jó az a game)
Elég sok oldalon van szavazás szerintünk mi 2008 legjobb játéka kategoriákra bontba.
IGN,Gamestar,Gamekapocs is csinált ilyet.
Január végére ezeknek is meg lesz az eredménye!

BB7
Prézli
Félreértés ne essék, nem akartam állítani, hogy a Fallout 3 FPS (igazából írtam volna COD4-rõl és Clear Sky-ról is, de meggondoltam magam) a Fallout cRPG.
Obliviont nem próbáltam, az ilyen középkori/fantasy dolgok nem annyira jönnek be, ellenben a posztapokaliptikus témával, ami nagyon is.

Slayerboy
Végig olvastam és tuti, hogy az lesz (és az is volt csak nem durván még) h "hülye vagy az nem igényes, az az igényes amit én szeretek". Nem k**vára mindegy? Ha valakit egy olyan játék köt le, ami másnak "igénytelen", akkor mi van?

Voltam zárás előtt. _______________

reaper4
ha tudnád milyen topicban vagy akkor nem írnád ezt.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Slayerboy
Flémtopic?

Voltam zárás előtt. _______________

reaper4
csak magukkal b@sznak ki. nem velem 😄.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
szerencsére én nem vagyok annyira fanatikus, h így lássam. mindent kipróbáló gémer vagyok, így kaptyák be a fanatikusok akik nem veszik észre a jót más (hasonló) játékban. <#nyes>

Oldal 1 / 3Következő →