95
Üdvözlök mindenkit. Kinek mi a véleménye erről az \"állam\"-ról? Ki mit hallot az alapulásáról?
  • Jason Bourne
    Az indulat érthető, de túl felületes és nyers. És ugye elég érdekes vélemény, de a valóságtartalma elég nagy.
  • R0zs0máK
    +1-2 büntipont ide-oda...
  • R0zs0máK
    Az állam én vagyok!
  • Ronny
    holnapra már zárva lesz.
  • mate317
    nekem fingom sincs izraelről azt se tudom eszik vagy isszák de nem is érdekel
  • Risu Führer
    RÁSSZISTÁÁÁK!!!

najónem.kurvára szomorú vagyok hogy a zsidók már azt is megtehetik hogy miután kaptak egy gazdag országot, még azután is akarnak területeket a palesztinoktól pl gáza stb.és ezt az egészet a terrorizmus elleni harccal magyarázzák.a nagy lófaszt ti büdös rohadékok. midenhova beszivárogtak majd mindent belülről foglaltok vagy rohasztotok el.van egy gazdag országotok, kibaszott sok pénzetek és kibaszott nagy befolyásotok a politikában.persze holokauszt meg minden a nagy lófaszt.még a történelmet is meghamisítjátok hogy hitler a legnagyobb rohadék a földön.a lófaszt sztálin ugyanakkora geci volt ha nem nagyobb és ugyanakkora anitszemita.imádkozok azért hogy a palesztinok tartsanak ki és egyszer visszakapják a saját földjüket.

(ezért a hsz-ért nemtom mit fogok kapni, de vállalom a véleményem)
  • Jason Bourne
    Épp ezért halgassuk meg mind a két oldalt. Neked esetleg vélemény a témával kapcsolatban?
  • w77d
    mert az emberek fejében nagyon eltérő vélemények és képek alakultak ki ezzel a témával kapcsolatban...
  • Jason Bourne
    Miért is???
  • w77d
    lehetne érdekes és kulturális alapokra fektetett téma belőle, de nem lesz..
  • Jason Bourne
    Köszönöm az intést.
  • w77d
    ne számíts hosszú nyitvatartásra...
  • Jason Bourne
    Vajon miért nem lepődök meg?:) Nem szeretik sehol ezt a témát boncolgatni. Az új világrend topicból is várok embereket. Izrael és Palesztína mai helyzetéről is mehet a diskurzus.
  • Muki100
    Volt már egy hasonló és az zárva lett.
  • Jason Bourne
    Várom a véleményeket. Címe miatt kíváncsi vagyok meddig lesz életképes ez a topic.