95
Üdvözlök mindenkit. Kinek mi a véleménye erről az \"állam\"-ról? Ki mit hallot az alapulásáról?
-
Jason Bourne #15 Az indulat érthető, de túl felületes és nyers. És ugye elég érdekes vélemény, de a valóságtartalma elég nagy. -
+1-2 büntipont ide-oda... -
Az állam én vagyok! -
Ronny #12 holnapra már zárva lesz. -
mate317 #11 nekem fingom sincs izraelről azt se tudom eszik vagy isszák de nem is érdekel -
RÁSSZISTÁÁÁK!!!
najónem.kurvára szomorú vagyok hogy a zsidók már azt is megtehetik hogy miután kaptak egy gazdag országot, még azután is akarnak területeket a palesztinoktól pl gáza stb.és ezt az egészet a terrorizmus elleni harccal magyarázzák.a nagy lófaszt ti büdös rohadékok. midenhova beszivárogtak majd mindent belülről foglaltok vagy rohasztotok el.van egy gazdag országotok, kibaszott sok pénzetek és kibaszott nagy befolyásotok a politikában.persze holokauszt meg minden a nagy lófaszt.még a történelmet is meghamisítjátok hogy hitler a legnagyobb rohadék a földön.a lófaszt sztálin ugyanakkora geci volt ha nem nagyobb és ugyanakkora anitszemita.imádkozok azért hogy a palesztinok tartsanak ki és egyszer visszakapják a saját földjüket.
(ezért a hsz-ért nemtom mit fogok kapni, de vállalom a véleményem) -
Jason Bourne #9 Épp ezért halgassuk meg mind a két oldalt. Neked esetleg vélemény a témával kapcsolatban? -
mert az emberek fejében nagyon eltérő vélemények és képek alakultak ki ezzel a témával kapcsolatban... -
Jason Bourne #7 Miért is??? -
lehetne érdekes és kulturális alapokra fektetett téma belőle, de nem lesz.. -
Jason Bourne #5 Köszönöm az intést. -
ne számíts hosszú nyitvatartásra... -
Jason Bourne #3 Vajon miért nem lepődök meg?:) Nem szeretik sehol ezt a témát boncolgatni. Az új világrend topicból is várok embereket. Izrael és Palesztína mai helyzetéről is mehet a diskurzus. -
Volt már egy hasonló és az zárva lett. -
Jason Bourne #1 Várom a véleményeket. Címe miatt kíváncsi vagyok meddig lesz életképes ez a topic.