95
Üdvözlök mindenkit. Kinek mi a véleménye erről az \"állam\"-ról? Ki mit hallot az alapulásáról?
-
köszönöm a gratulációt.asziszem reggelre kapok pár büntipontot hacsak nem egy bannt :) -
Jason Bourne #54 Igen, kell róla youtube-os video sorozat??? -
Jason Bourne #53 Igen ismerem, és többek közt még ilyen is van benne. nézd végig
Utolsó szereplése volt a tv2-n Tomcatnak. Vajon miért? De még jó, hogy nem az ATV-hez ment, ott még a billentyűzet is HÉBER! -
Ari18 #52 Nem gondoltam volna,hogy valaki ezt le meri írni.
gratulálok
-
kocsisgabor9999 #51 És te vagy a messiás? -
gyuri12 #50 Auschwitzban volt színház és úszómedence? -
Borat jobban tudná ezt -
igen, csak ez nagyon nehéz megtenni, mivel a multik olyan gyorsan és olyan mennyiségen terjeszkednek hogy a kiskereskedőket megfojtják az alacsony áraikkal és rá leszel kényszerítve hogy ott vedd meg a kajádat például.
ráadásul a zsidók terjesztik a "nácikról" hogy erőszakosak amikor ott van nekik a talmudjuk ami gyakorlatilag egy gyűlölettan.wikin erre rá is lehet keresni mivel a zsidó modik arról azért valamit írnak.bár nem olvastam végig de gondolom a legbrutálisabb dolgokat kihagyják pl hogy a zsidó rabbik megerőszakolhatnak 3 évesnél kisebb lánygyermekeket mert azoknak szerintük visszanő a szűzhártyájuk stb.... -
Jason Bourne #47 Tudod miért van a világtőke 90%-a a népesség 1%-ának a tulajdonában? -
kocsisgabor9999 #46 Tudod miért élnek több milliárdan létminimum alatt.? -
Jason Bourne #45 Nem veszed föl a védőoltást, nem iszol-eszel szart és amikor bejön a testbe épített chip-es azonosítás kiköltözöl egy erdőbe. -
kocsisgabor9999 #44 Ellenállok a rendszernek. Nem megyek be multiba, nem veszek plazma tv-t. Mit tudnék még tenni? -
ja ez sajna igaz...
-
kocsisgabor9999 #42 Feleslegesen baszod el az időt ezekre. Én már tudom. :/ -
Jason Bourne #41 Semmi sem tökéletes ezt kell belátni. Még Auswitz sem, főleg ha arról az oldalról nézed meg ahol az úszómedence meg a színház van!!! -
kocsisgabor9999 #40 *saját életedet teheted szebbé -
kocsisgabor9999 #39 Mert a rendszer tökéletes. A zsidók a világ urai. Ezt be kell látni. A fórumon nem tudod megdönteni a hatalmukat. Egyedül a sajátodat teheted szebbé. -
Jason Bourne #38 Azok a rohadt szálak miért futnak össze mi? -
Jason Bourne #37 Nézz már utána, de ne a wikin meg egyéb húde-júde jó lapokon! -
kocsisgabor9999 #36 A kapitalizmus tökmindegy, hogy zsidó vagy nem zsidó irányítás alatt van. Van és kész. -
lehetséges de ők nem teszik. -
jah a nevem:)akkor még sokminden nem volt tiszta.de mostmár reálisabban látok.
a második kérdésre most nem tudok válaszolni mert hosszú és bonyolult lenne kifejteni :S -
kocsisgabor9999 #33 Miért? -
kocsisgabor9999 #32 Hidd el, hogy megtennék. -
Jason Bourne #31 Itt valami félreértés lesz! -
kocsisgabor9999 #30 Mert szegény állam. -
igen azt tudom de sztem ők nem bombázták szét a zsidók területeit. -
kocsisgabor9999 #28 Führer? Most nem mindegy, hogy nép irtó, vagy cionista? -
kocsisgabor9999 #27 Palesztina zsidó terület volt anno. -
inkáb nem írok ezekről semmit... -
Jason Bourne #25 Hát igen, de ezt nem tudhatja minden Arsenal szurkoló:) -
Jason Bourne #24 Ajánlom meghallgatásra! -
hehe a wikipedia is szar.a legtöbb modi zsidó :) -
Jason Bourne #22 Tudod BAZDMEG szerintem ez magyarul van. Más érti. Ja és a wikire alapozni:) Hány éves vagy 10??? -
hát sajna tele van a tököm a szarkeverésükkel úgyhogy nem tudok erről indulatmentesen írni nézzétek el nekem.ez a gáza ügy betette nálam a kaput főleg az ahogy a média tálalja.szánalmas... -
Ronny #20 na igen, van is egy két tippem kiknek fog menni:) -
-
sorry de most ennyire tellett.ja és tisztelet a kivételnek vannak (gondolom) rendis zsidók is. -
"Üdvözlök mindenkit. Kinek mi a véleménye erről az "állam"-ról? Ki mit hallot az alapulásáról?"
előbb tanulj már meg magyarul bazdmeg
jó szórakozást:) -
Fbn Lx #16 ez egy jó vélemény, de ha kulturáltan fogalmazod meg, akkor nem kapnál érte pontot, és az emberek komolyan is vennének.