488
Elektromos autópályák (1/43 - 1/32 - 1/24)
-
#208 [ url = http://www.postimage.org/image.php?v=TsxFyj0 ] [ img ] http://s2.postimage.org/xFyj0.jpg [ / img ] [ / url ] -
#207 -
#206 A carrera-toys.com oldalról tudsz letölteni páyatervező programot. -
Balublooe81 #205 Köszönöm a tanácsokat! Próbálkozom majd. Pl a középső vezetősín is kopik ahogy láttam de celluxal körbetekerve elég jó az eredmény. A pálya takarítása is segít :) Szeptemberben tervezek némi bővítést - időmérőre gondolok és nagyban keresgélem a neten a pályaalaprajzokat. Ez egy nagyon szuper hobby soha nem gondoltam volna, hogy közel 30 évesen órákat tudok majd játszani... mi lesz ha még bővül is a család. A neten kereséglve láttam, hogy más országokban hatalmas tábora van és komoly egyesületek tunning műhelyek működnek - tehát lehetnek céljaink! -
#204 Szia!
Tapasztalatom szerint, kb 100 óra használat alatt a hajtott kerekek (általában a külső íven lévő) eléggé elkophatnak. -
#203 Szia!
Örülök, hogy újabb rajongóval bővültünk!
A pályát porszívóval és nedves rongyal szoktam takarítani.
Az autók kerekét (főleg a hajtott hátsókat) szintén nedves rongyal pucold meg játék elött.
A Youtube-on látni versenyeken, hogy a résztvevők a start elött a kézbe kapott kocsik gumiait vadul nyálazzák. -
Balublooe81 #202 Üdv!
nem rég lettem boldog tulajdonosa egy Carrera digital 132 pályának F1 autókkal. kb két hét rendszeres használatot követően kezdhet a tapadás csökkenni az autóknál, vagy vmit elszúrtam???
majd igyekszem beszámolni a tapasztalatokról, fejlesztésekről -
#201 Jó kis Le Mans Series futam volt a ringen. LMP1, LMP2, GT1, GT2...
KELL vennem egy LMP autót! (lehet, hogy kettőt :) -
#200 Ez te vagy?
Pörögnek az autók? -
#199 -
#198 Hétvégén LMS a Hungaroringen! -
#197 Jó videó. A YouTube-on van sok hasonló. Külföldön (Anglia, Németország, USA,...) komoly kultusza van. Hasonló, mint nálunk a vasútmodellezésnek. -
#196 OK. Én is így gondoltam. Nem sokára beszerzek akkor egy-két LM autót.
Most látom, hogy az egyik Porschénak teljesen szétmálott az egyik hátsó gumija. Ebben infra LED-et kellett cserélnem, ami miatt bizonytalan a sávváltása, ezért általában automata funkcióban fut.
Én nem tubingolom az autókat, mert általában max. 3. sebességi fokozatban használjuk őket. Így élvezetesebb a verseny, mert kevesebbet kell talpra állítgatni a kocsikat. -
#195 Sziasztok, most látom, hogy van ilyen téma is. Én ugyan jó régen játszottam csak, de tavaly olvastam egy jó kis cikket a Totalcaron.
A videót a vége felé mindenképp érdemes megnézni :D
ITT A CIKK -
atus21 #194 Gyakorlatilag ez megy a legjobban.A kanyarokban magasan veri a dtm-eket.A DTM-ek plusz mágnestávtartóval és Ortmann gumikkal érik el talán a hasomló kanyarsebességet.Kevésbé borulékony mint a többiek.Most próbálok tuning mágneseket szerezni az Audikhoz és a Porschekhoz.Ezek a mágnesek erősebbek,mint a gyáriak.Közben érkezett 2 db Mercedes DTM is,de még nem próbáltam őket.
Egyébként én is gratula az új szerzeményhez!!! -
#193 -
#192 Mai szerzemény:
-
#191 Szia Atus21!
Látom van egy PUG 908 LMP autód. A kérdésem: jobban megy ez az autó az alacsonyabb súlypont és a szélesebb nyomtáv miatt, mint mondjuk a DTM/GT/utcai kocsik? -
#190 Elküldtem privát üzenetként a mail címemet. -
salixe #189 akkor merre fele laksz? mert ha komolyan gondoltad az ajanlatot es hajlando lennel miattam elokaparni erte mennek -
#188 -
salixe #187 hello!
persze h érdekel! hol tudjuk a részleteket megbeszélni? :) -
#186 Szia!
Nekem van egy "komplett" dobozom. Persze az autók szétszedve (talán csak a kaszni van meg), a távirányítóról nincs infóm.A trafót is láttam valahol, de nem biztos, hogy a dobozban van (padlásos). Ha érdekel ingyen odaadom. -
salixe #185 üdv!
van vkinek bármilye a régi csehszlovák "autodraha" pályához? most állítom talpra de pl a távirányítók erősen döglöttek :)
köszi! -
#184 Igen!
Majd kérek uniós támogatást! -
atus21 #183 Látom a következő "5 éves terv" meg van nálad is... -
Egyenes szakasszal és 1/60-as kanyarral nekem is tele van a padlás. 2/30-asokat szeretnék majd venni, meg esetleg nagyobbat. Digitalis pit-stoppot, körszámlálót és oldal elemeket. Aztán "már csak" autókat. -
atus21 #181 Néztem és is az amerikai oldalakat,elsősorban az autókat.Most ezek vannak soron,Mercedes DTM-ek.A pálya úgy gondolom teljes,hosszabbítani már nem tudom,helyhiány miatt.Így is elfoglalja az egyik szobánk több mint a felét.A Mercikből sajnos nem nagy a választék USA-ban.A posta is 30 dollár.Tehát 30 dollár/db felett nem is érdemes vásárolni,mert ugyanannyira jön ki az ára,mint itthon.Persze,ha több dolgot veszel egyszerre ugyanattól az üzlettől,akkor más a leányzó fekvése.
Jelenleg van 2db Porsche GT3,2db Audi A4,1db Peugeot 908,és most vettem 34 Euroért egy 30432 és 36 euroért egy 30468 Mercit.Nálam jelenleg ennyi!
A kérésem az lenne hozzád,hogy az autóvásárt egyeztessük emailen. -
#180 Akkor megvettem!
Félve költök mostanában (már írtam, hogy miért)!
Keresem az amerikai kapcsolatot. És más is van folyamatban! -
atus21 #179 Az én feleségem is hasonlóképpen reagált az újabb autóra.De sebaj!Valami szórakozás nekünk is kell.Nem igaz?
Az autó még természetesen eladó. -
#178 A Pro-x ugyan ezt tudja csak 4 autóval. A digital további plusszai csak a full verziónál érvényesülnek majd.
A kisfiam: "Hát nagyon örülök!"
Az asszonynak "kihullott az összes haja és fölment a vérnyomása".
Képzeld a dobozban volt az ötödik- hatodik autó kiegészítő start mezője is. Úgy tudom ez nem a szett tartozéka.
Mclaren Mercedes eladó még? Megvenném.
Most már tényleg csak kiegészítőket fogok venni, hacsak nem jön egy újabb alkalmi véte (az meg mindig jön). -
atus21 #177 Összeraktad?Milyen?Család mit szólt? -
#176 F1 Championship 30131
-
atus21 #175 Na ez nagyszerű hír!!!És mit vettél konkrétan a D132-ből?
Én az autót,szokás szerint kintről vettem.
-
Megérkezett!
Itt örömködünk a nappaliban!
Itthon vetted az autót vagy kintről?
Egy olyan D132-es alapszettet vettem mint a tiéd.
Megkezdődött a digitalizálás. Átvenném az F1-esedet is, ha mást nem érdekel. Esetleg akinek eladtad a Ferrarit nem tudod az elérhetőségét. Jó lenne tartani vele is a kapcsolatot. -
atus21 #173 Muszály nekik bírni.Nincs más választásuk!!!
Én is vettem még egy autót a héten,egy DTM Mercedest,most már teljes a 6 autós készlet.Már csak a wirelessnek kellene elindulnia és minden frankó lenne.
Mikor érkezik az új szerzeményed? -
#172 Kíváncsi vagyok meddig bírják majd?
A héten én is elkövettem egy merényletet a pénztárcám ellen, de még a páromnak sem, mertem mondani.
Ha a kezemben lesz elmondom. -
atus21 #171 Ma megérkeztek az autóimhoz rendelt Ortmann gumik.Hát mit mondjak?A kanyarokban látványosan stabilabbak az autók,mint az alap abroncsokkal.Hihetetlen mennyit számít.Ajánlom próbáljátok ki ti is... -
#170 FEZ az aki a témát indította. Rajta kívül nem nagyon tolongtak eddig sem. Nem sokan játszhatják ezt a fajta játékot az országban. Karácsony elött volt az egyik bevásárló áruházláncban egy csomó Carrera autópálya. Hogy azok közül mennyit adtak el és kinek? Azért ne adjuk fel, egyszer minden bizonnyal rátalálnak majd mások is. Nekem akkor is nagyon bejövős, ha mást nem is érdekel! Van hogy egyedül kőrözgetek az autókkal. -
atus21 #169 Hát,nem gyenge.
Szerinted a többi Carreras hol található?Napok óta csak mi levelezgetünk.