Slot Car
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv mindenkinek!
Van néhány eladó dolgom Digital 143-hoz (akár Go átalakítására is jó)
1 db trafó, 3 db sebesség szabályzó, 1 db Blackbox
http://www.carrerabolt.hu/?p=productsMore&iProduct=307&sName=Carrera-42001-Digital143-H%E1lozathoz-kapcsolhato-p%E1lyaelem-Blackbox
http://www.carrerabolt.hu/?p=productsMore&iProduct=310&sName=Carrera-42002-Digital-143-Sebess%E9gszab%E1lyzo
http://www.carrerabolt.hu/?p=productsMore&iProduct=394&sName=Carrera-42005-Digital143-Trafo
Minden új, nem használt. Két készletünk van, ezek feleslegesek.
12e Ft az egész.
Esetleg még átforduló elem (8db) 2e Ft
Érd.: voda/703-5öt28
Van néhány eladó dolgom Digital 143-hoz (akár Go átalakítására is jó)
1 db trafó, 3 db sebesség szabályzó, 1 db Blackbox
http://www.carrerabolt.hu/?p=productsMore&iProduct=307&sName=Carrera-42001-Digital143-H%E1lozathoz-kapcsolhato-p%E1lyaelem-Blackbox
http://www.carrerabolt.hu/?p=productsMore&iProduct=310&sName=Carrera-42002-Digital-143-Sebess%E9gszab%E1lyzo
http://www.carrerabolt.hu/?p=productsMore&iProduct=394&sName=Carrera-42005-Digital143-Trafo
Minden új, nem használt. Két készletünk van, ezek feleslegesek.
12e Ft az egész.
Esetleg még átforduló elem (8db) 2e Ft
Érd.: voda/703-5öt28
Törölt felhasználó
Akkor hajrá!
Írj, ha megvettétek és ki próbáltátok!
Írj, ha megvettétek és ki próbáltátok!
Törölt felhasználó
Ezt, hogy érted?
3-4 barát? Itthon veszitek vagy kintrõl?
3-4 barát? Itthon veszitek vagy kintrõl?
http://reklamhonlap.ini.hu
Törölt felhasználó
És tudod már, hogy hol veszed meg?
Törölt felhasználó
Igazán nincs mit!
Hidd el nem fogod megbánni!
Hidd el nem fogod megbánni!
Törölt felhasználó
Szia! Megpróbáltam gyorsan utána nézni a dolognak. A gyártó és egy hazai forgalmazó is azt írja, hogy egyszerre három autó tud menni a pályán.
Véleményem szerint a leg élményszerûbb a D 132. Hiába drágább, akkora élményt nyújt, hogy érdemes nem sajnálni rá a pénzt.
Na jó, a D 124 még nagyobb buli lehet! <#eljen>#eljen>
Véleményem szerint a leg élményszerûbb a D 132. Hiába drágább, akkora élményt nyújt, hogy érdemes nem sajnálni rá a pénzt.
Na jó, a D 124 még nagyobb buli lehet! <#eljen>#eljen>
Hi,
a d142-n lehet 6an is menni? Elég hozzá egy bõvítõ?
Ez nem egészen egyértelmû nekem. 😊
Szeretnék a legolcsóbban kijönni belõle 😄
Köszi.
a d142-n lehet 6an is menni? Elég hozzá egy bõvítõ?
Ez nem egészen egyértelmû nekem. 😊
Szeretnék a legolcsóbban kijönni belõle 😄
Köszi.
Lehet, hogy azok lennénak, de írtam a neten azoknak, akik a carrerát forgalmazzák, és nem tudott határozott választ adni rá. <#confused>#confused> Négy kanyarért meg picit sokat kérnek ahhoz, hogy kipróbáljam, aztán ne érjem el a kívánt eredményt.<#merges2>#merges2> (válság van nincs mit tenni) Egyébként is érdekesen vannak a bõvítõ szettek árazva: annyiba kerül egy bõvítõszett, mint egy alapcsomag két autóval, szabályzókkal, trafóval, stb.<#nyes>#nyes> A Carrera Track Planner meg nem ismeri ezeket a kanyartípusokat! <#email>#email> Szóval most arra jutottam, hogy kinyomtatom ezeket a kanyarokat aztán kivágom, és összeragasztok egy saját pályát!! <#hehe>#hehe> Azt könnyebb lesz elpakolni is! <#nyes>#nyes>
Katalógusszám: 61612, 61617
Ezek nem azok a kanyarok amikre szükséged van?
Esetleg 61646, 61645?
Ezek nem azok a kanyarok amikre szükséged van?
Esetleg 61646, 61645?
Bõvült a szettem, liciten vettem egy újabbat: F1-est! <#nevetes1>#nevetes1> Vajon két Go!!! pálya építhetõ egymás mellé, hogy négyen játszhassunk rajta? Kanyarok, meg hasonlók miatt lehet szerintetek négysávos Go!!! pályát jól megépíteni?<#confused>#confused>
Most vettem egy Go!!! Rally Fever szettet használtan a kisfiamnak <#nyes>#nyes>, a nyuszi hozza, még nem játszott vele (mondjuk én már kipróbáltam<#smile>#smile> ), de már most szeretném bõvíteni a szettet. Ha valakinek volna eladó jármûve, az írhat a [email protected], lehet, hogy meg tudunk egyezni.<#wave>#wave>
Törölt felhasználó
El se mondom, hogy Karácsony után mennyiért árulták az egyik nagy bevásárló multinál!<#awink>#awink> És azt se, hogy most mennyiért!!!<#wilting>#wilting>
Persze elrakom, jól jöhet még.
Törölt felhasználó
Azért kidobni nem kell!Jól jöhet még, ha elromlik a digitál valamelyik alkatrésze!
Köszönöm.
Valami hasonlóra számítottam, az autókba azért bíztam, de mindent az élményért alapon.
Mégegyszer köszi.
Valami hasonlóra számítottam, az autókba azért bíztam, de mindent az élményért alapon.
Mégegyszer köszi.
Ki kell dobnod a GO vezérlõit, startelemét, trafóját, illetve az autókat. Nem kár értük, mert lesz a D143-as készletben minden. Eladni elég reménytelen. Nekem se sikerült az Evolution vezérlõt. A többi pályaelem jó lesz.
A D143-asoknak nem ég a lámpája se elöl, se hátul. Tudtommal.
A D143-asoknak nem ég a lámpája se elöl, se hátul. Tudtommal.
Sziasztok.
A segítségeteket kérném.
A vaterán vettem 3 doboz (külömbözõ) pályát Carrara Go-t.
Szeretném kombinálni a Carrera Digital 143-al.
Mi az amit cserélnem kell, ha veszek 1 doboz 143-at.
Az autókat, a kézi vezérlõket is kell cserélni ?
Illetve a digital 143 nak vannak-e olyan autói amik elsõ és hátsó lámpásak?
Elõre is köszönöm.
A segítségeteket kérném.
A vaterán vettem 3 doboz (külömbözõ) pályát Carrara Go-t.
Szeretném kombinálni a Carrera Digital 143-al.
Mi az amit cserélnem kell, ha veszek 1 doboz 143-at.
Az autókat, a kézi vezérlõket is kell cserélni ?
Illetve a digital 143 nak vannak-e olyan autói amik elsõ és hátsó lámpásak?
Elõre is köszönöm.
Törölt felhasználó
Megvetted?
Törölt felhasználó
De bizony! Ez a kép azt az állapotot mutatja, amikor még az összerakás azon fázisában voltam, hogy azok még nem kerültek fel. Egyébként a rendõrautó, ha bevette a kanyart utána lett berakva a másik sávváltó (ami esetlegesen mûködik)úgy, hogy egy egyenes elem még elötte volt.
BUÉK Mindenkinek!
Törölt felhasználó
Köszi FEZ!
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
Törölt felhasználó
Boldog Új Évet Kívánok!!!

Tedd fel e képfeltöltõre (link)
Ott másold ki a direkt kódot és azt másold be ide a "kép beszúrása" gomb hatására megjelenõ ablakba!
Ott másold ki a direkt kódot és azt másold be ide a "kép beszúrása" gomb hatására megjelenõ ablakba!
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Segítsetek legyetek szívesek, hogyan kell felrakni képet?
Felraknám a pályáról készült képemet!
Segítsetek legyetek szívesek, hogyan kell felrakni képet?
Felraknám a pályáról készült képemet!
Hát, nehéz követni szemmel õket. Felvettük videóra, de sajnos a memóriakártya megsérült. Ha újra lesz üzemképes autónk, felvesszük megint.
Az analóg 1/32 Scalextric sport track. Az autók eredetileg Scalextric Mclaren M23-asok voltak, mára viszont csak a felsõ burkolatuk maradt, minden más újra lett gyártva.
Törölt felhasználó
És az analógnak is ez a méretaránya?
A digitálnak? 1/32 Scalextric sport track, a két digital autó pedig Scalextric Porsche Boxster 1/32.
Törölt felhasználó
Szia!
Mi a méretaránya a pályának, illetve az autóknak?
Mi a méretaránya a pályának, illetve az autóknak?
Sziasztok,
Mi a barátommal a Scalextricre kattantunk rá. Most úgy kb. 25 méteres a pályánk, és folyamatosan növekszik. Mindig olyan nyomvonalat tervezünk, aminél a két nyomvonal kanyarjai teljesen megegyeznek, azaz, ha az egyiknek van egy 67,5 fokos balos, akkor a másiknak is van valahol egy 67,5 fokos balos, sõt! arra is figyelünk, hogy a kanyarok elõtti gyosrsító is ugyanolyan hosszú legyen,azaz ha az egyik nyomvonalon a 67,5 fokos balos elõtt 75 cm a gyorsító, akkor biztos, hogy a másik nyomvonalon is 75 cm után következik a balos 67,5 fokos. Így teljesen egál a két nyomvonal.
A gyári Scalextric autókkal kb. 8-10 mp-es köröket mentünk a 25 méteren, ami elég unalmas volt. Rendesebb Scalextric autókkal már 5 mp alatti idõket tudunk menni, de azok az autók 50 euróba kerülnek, és hamar rommá törnek. Éppen ezért most készülnek a saját fejlesztésû autók, aluötvözetbõl, karbontengelyekkel, golyóscsapágyakkal, szilikongumikkal. Ezekkel az autókkal biztos lemegyünk 4 másodperc alá.
Szóval mi maradtunk az analóg pályánál.
Ha valakinek kellenek Scalextric digital autók, pálya váltók stb., akkor szóljon, mert mi a digitál készletünkbõl csak a normál pályaelemeket használjuk.
Mi a barátommal a Scalextricre kattantunk rá. Most úgy kb. 25 méteres a pályánk, és folyamatosan növekszik. Mindig olyan nyomvonalat tervezünk, aminél a két nyomvonal kanyarjai teljesen megegyeznek, azaz, ha az egyiknek van egy 67,5 fokos balos, akkor a másiknak is van valahol egy 67,5 fokos balos, sõt! arra is figyelünk, hogy a kanyarok elõtti gyosrsító is ugyanolyan hosszú legyen,azaz ha az egyik nyomvonalon a 67,5 fokos balos elõtt 75 cm a gyorsító, akkor biztos, hogy a másik nyomvonalon is 75 cm után következik a balos 67,5 fokos. Így teljesen egál a két nyomvonal.
A gyári Scalextric autókkal kb. 8-10 mp-es köröket mentünk a 25 méteren, ami elég unalmas volt. Rendesebb Scalextric autókkal már 5 mp alatti idõket tudunk menni, de azok az autók 50 euróba kerülnek, és hamar rommá törnek. Éppen ezért most készülnek a saját fejlesztésû autók, aluötvözetbõl, karbontengelyekkel, golyóscsapágyakkal, szilikongumikkal. Ezekkel az autókkal biztos lemegyünk 4 másodperc alá.
Szóval mi maradtunk az analóg pályánál.
Ha valakinek kellenek Scalextric digital autók, pálya váltók stb., akkor szóljon, mert mi a digitál készletünkbõl csak a normál pályaelemeket használjuk.
BOCS!
De talán most megtanultam :-)
De talán most megtanultam :-)