Slot Car
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
<#email>#email>
hello!
persze h érdekel! hol tudjuk a részleteket megbeszélni? 😊
persze h érdekel! hol tudjuk a részleteket megbeszélni? 😊
Törölt felhasználó
Szia!
Nekem van egy "komplett" dobozom. Persze az autók szétszedve (talán csak a kaszni van meg), a távirányítóról nincs infóm.A trafót is láttam valahol, de nem biztos, hogy a dobozban van (padlásos). Ha érdekel ingyen odaadom.
Nekem van egy "komplett" dobozom. Persze az autók szétszedve (talán csak a kaszni van meg), a távirányítóról nincs infóm.A trafót is láttam valahol, de nem biztos, hogy a dobozban van (padlásos). Ha érdekel ingyen odaadom.
üdv!
van vkinek bármilye a régi csehszlovák "autodraha" pályához? most állítom talpra de pl a távirányítók erõsen döglöttek 😊
köszi!
van vkinek bármilye a régi csehszlovák "autodraha" pályához? most állítom talpra de pl a távirányítók erõsen döglöttek 😊
köszi!
Törölt felhasználó
Igen!
Majd kérek uniós támogatást! <#bohoc>#bohoc>
Majd kérek uniós támogatást! <#bohoc>#bohoc>
Látom a következõ "5 éves terv" meg van nálad is...<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Törölt felhasználó
<#email>#email>
Egyenes szakasszal és 1/60-as kanyarral nekem is tele van a padlás. 2/30-asokat szeretnék majd venni, meg esetleg nagyobbat. Digitalis pit-stoppot, körszámlálót és oldal elemeket. Aztán "már csak" autókat. <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Egyenes szakasszal és 1/60-as kanyarral nekem is tele van a padlás. 2/30-asokat szeretnék majd venni, meg esetleg nagyobbat. Digitalis pit-stoppot, körszámlálót és oldal elemeket. Aztán "már csak" autókat. <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Néztem és is az amerikai oldalakat,elsõsorban az autókat.Most ezek vannak soron,Mercedes DTM-ek.A pálya úgy gondolom teljes,hosszabbítani már nem tudom,helyhiány miatt.Így is elfoglalja az egyik szobánk több mint a felét.A Mercikbõl sajnos nem nagy a választék USA-ban.A posta is 30 dollár.Tehát 30 dollár/db felett nem is érdemes vásárolni,mert ugyanannyira jön ki az ára,mint itthon.Persze,ha több dolgot veszel egyszerre ugyanattól az üzlettõl,akkor más a leányzó fekvése.
Jelenleg van 2db Porsche GT3,2db Audi A4,1db Peugeot 908,és most vettem 34 Euroért egy 30432 és 36 euroért egy 30468 Mercit.Nálam jelenleg ennyi!
A kérésem az lenne hozzád,hogy az autóvásárt egyeztessük emailen.
Jelenleg van 2db Porsche GT3,2db Audi A4,1db Peugeot 908,és most vettem 34 Euroért egy 30432 és 36 euroért egy 30468 Mercit.Nálam jelenleg ennyi!
A kérésem az lenne hozzád,hogy az autóvásárt egyeztessük emailen.
Törölt felhasználó
Akkor megvettem!
Félve költök mostanában (már írtam, hogy miért)!
Keresem az amerikai kapcsolatot. És más is van folyamatban!
Félve költök mostanában (már írtam, hogy miért)!
Keresem az amerikai kapcsolatot. És más is van folyamatban!
Az én feleségem is hasonlóképpen reagált az újabb autóra.De sebaj!Valami szórakozás nekünk is kell.Nem igaz?
Az autó még természetesen eladó.
Az autó még természetesen eladó.
Törölt felhasználó
A Pro-x ugyan ezt tudja csak 4 autóval. A digital további plusszai csak a full verziónál érvényesülnek majd.
A kisfiam: "Hát nagyon örülök!"
Az asszonynak "kihullott az összes haja és fölment a vérnyomása".
Képzeld a dobozban volt az ötödik- hatodik autó kiegészítõ start mezõje is. Úgy tudom ez nem a szett tartozéka.
Mclaren Mercedes eladó még? Megvenném.
Most már tényleg csak kiegészítõket fogok venni, hacsak nem jön egy újabb alkalmi véte (az meg mindig jön). <#confused>#confused>
A kisfiam: "Hát nagyon örülök!"
Az asszonynak "kihullott az összes haja és fölment a vérnyomása".
Képzeld a dobozban volt az ötödik- hatodik autó kiegészítõ start mezõje is. Úgy tudom ez nem a szett tartozéka.
Mclaren Mercedes eladó még? Megvenném.
Most már tényleg csak kiegészítõket fogok venni, hacsak nem jön egy újabb alkalmi véte (az meg mindig jön). <#confused>#confused>
Összeraktad?Milyen?Család mit szólt?
Törölt felhasználó
F1 Championship 30131
Na ez nagyszerû hír!!!<#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>És mit vettél konkrétan a D132-bõl?
Én az autót,szokás szerint kintrõl vettem.
Én az autót,szokás szerint kintrõl vettem.
Törölt felhasználó
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Megérkezett!
Itt örömködünk a nappaliban!
Itthon vetted az autót vagy kintrõl?
Egy olyan D132-es alapszettet vettem mint a tiéd.
Megkezdõdött a digitalizálás. Átvenném az F1-esedet is, ha mást nem érdekel. Esetleg akinek eladtad a Ferrarit nem tudod az elérhetõségét. Jó lenne tartani vele is a kapcsolatot. <#taps>#taps><#taps>#taps>
Megérkezett!
Itt örömködünk a nappaliban!
Itthon vetted az autót vagy kintrõl?
Egy olyan D132-es alapszettet vettem mint a tiéd.
Megkezdõdött a digitalizálás. Átvenném az F1-esedet is, ha mást nem érdekel. Esetleg akinek eladtad a Ferrarit nem tudod az elérhetõségét. Jó lenne tartani vele is a kapcsolatot. <#taps>#taps><#taps>#taps>
Muszály nekik bírni.Nincs más választásuk!!!
Én is vettem még egy autót a héten,egy DTM Mercedest,most már teljes a 6 autós készlet.Már csak a wirelessnek kellene elindulnia és minden frankó lenne.
Mikor érkezik az új szerzeményed?
Én is vettem még egy autót a héten,egy DTM Mercedest,most már teljes a 6 autós készlet.Már csak a wirelessnek kellene elindulnia és minden frankó lenne.
Mikor érkezik az új szerzeményed?
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok meddig bírják majd?
A héten én is elkövettem egy merényletet a pénztárcám ellen, de még a páromnak sem, mertem mondani.
Ha a kezemben lesz elmondom. <#miaz>#miaz>
A héten én is elkövettem egy merényletet a pénztárcám ellen, de még a páromnak sem, mertem mondani.
Ha a kezemben lesz elmondom. <#miaz>#miaz>
Ma megérkeztek az autóimhoz rendelt Ortmann gumik.Hát mit mondjak?A kanyarokban látványosan stabilabbak az autók,mint az alap abroncsokkal.Hihetetlen mennyit számít.Ajánlom próbáljátok ki ti is...
Törölt felhasználó
FEZ az aki a témát indította. Rajta kívül nem nagyon tolongtak eddig sem. Nem sokan játszhatják ezt a fajta játékot az országban. Karácsony elött volt az egyik bevásárló áruházláncban egy csomó Carrera autópálya. Hogy azok közül mennyit adtak el és kinek? Azért ne adjuk fel, egyszer minden bizonnyal rátalálnak majd mások is. Nekem akkor is nagyon bejövõs, ha mást nem is érdekel! Van hogy egyedül kõrözgetek az autókkal. <#nevetes1>#nevetes1>
Hát,nem gyenge.
Szerinted a többi Carreras hol található?Napok óta csak mi levelezgetünk.
Szerinted a többi Carreras hol található?Napok óta csak mi levelezgetünk.
Törölt felhasználó
Én is úgy építettem ki. Menet közben alakítottam.
Azt sem értem, hogy mi értelme megadni a különbözõ elemeimnek a számát?
"Carrera in der Natur", nézzétek meg a youtube-on! <#buck>#buck>
Azt sem értem, hogy mi értelme megadni a különbözõ elemeimnek a számát?
"Carrera in der Natur", nézzétek meg a youtube-on! <#buck>#buck>
Helyettesítsd egy méretileg ugyanolyan elemmel.Az ebayen láttam fizetõs verziót is,lehet az már fejlettebb.A saját pályám pl. program nélkül készült.
Törölt felhasználó
Próbáltátok a Carrera pályaépítõ programját?
Nem létezik valami fejlesztett, ahol a Digital elemei is szerepelnek?
Nem létezik valami fejlesztett, ahol a Digital elemei is szerepelnek?
Feltétlen jelzek elõtte.
Nézegettem az autókat az amerikai oldalakon is,a bajom az,hogy 30 dollár a posta Mo-ra.Ha küdéssel együtt eléred a 70 dollárt,már csak párszáz forinttal olcsóbb,mint itthon.Itt valaki rendelt USA-ból,jó lenne megosztaná a többiekkel az általa ismert linkeket.
Nézegettem az autókat az amerikai oldalakon is,a bajom az,hogy 30 dollár a posta Mo-ra.Ha küdéssel együtt eléred a 70 dollárt,már csak párszáz forinttal olcsóbb,mint itthon.Itt valaki rendelt USA-ból,jó lenne megosztaná a többiekkel az általa ismert linkeket.
Törölt felhasználó
Ha küldöd elötte írj!
Nézegettél amerikai oldalakat is?
Alig várom, hogy legyen némi ráfordítható pénzem!
Néztem a carrera honlapon a videókat. Azért az a 36 órás verseny nem lehetett semmi!
Nézegettél amerikai oldalakat is?
Alig várom, hogy legyen némi ráfordítható pénzem!
Néztem a carrera honlapon a videókat. Azért az a 36 órás verseny nem lehetett semmi!
Nem jutottam semmire,nem mûködik.Szerintem a jövõ héten elküldöm neked kipróbálásra.
Új kiegészítõket itt találsz:
http://www.myracer.de/index.php?cat=c94_-b-D132-Zubehoer--b-.html
Én is nézem folyamatosan minden nap az ebay-t,de nem találtam számomra elfogadható áron semmit.Pontosabban csak autót,mert kellene még vennem legalább egyet.A szegélyek általában ugyanazon áron vannak,mint itthon.Van egy pár dolog,amit nem érdemes kintrõl megvenni.
Új kiegészítõket itt találsz:
http://www.myracer.de/index.php?cat=c94_-b-D132-Zubehoer--b-.html
Én is nézem folyamatosan minden nap az ebay-t,de nem találtam számomra elfogadható áron semmit.Pontosabban csak autót,mert kellene még vennem legalább egyet.A szegélyek általában ugyanazon áron vannak,mint itthon.Van egy pár dolog,amit nem érdemes kintrõl megvenni.
Törölt felhasználó
Szerintem ez át van festve.
Abból gondolom, hogy az egymásra rakott elemeknél az élek eléggé foltosak.
Jutottál valamire az irányítókkal?
Ma megnéztem a szettemet. Az egyik irányítónak kihagyták az összefogató csavarjait. A markolat két felét simán szét lehet húzni. Most már egyre jobban szeretném kipróbálni!
Láttál már valami árat az új kiegészítõkhöz?
Nézegettem az e-bayt, szegély kapcsán. A legjobban talán úgy járok, ha itthon veszem majd meg.
Abból gondolom, hogy az egymásra rakott elemeknél az élek eléggé foltosak.
Jutottál valamire az irányítókkal?
Ma megnéztem a szettemet. Az egyik irányítónak kihagyták az összefogató csavarjait. A markolat két felét simán szét lehet húzni. Most már egyre jobban szeretném kipróbálni!
Láttál már valami árat az új kiegészítõkhöz?
Nézegettem az e-bayt, szegély kapcsán. A legjobban talán úgy járok, ha itthon veszem majd meg.
http://cgi.ebay.com/Carrera-Digital-Analog-Full-Kit-1-32-/300447812622?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_210&hash=item45f415cc0e
Ilyen színüt láttatok már?
Ilyen színüt láttatok már?
Törölt felhasználó
Szia!
Próbáld meg a www.ctmodell.hu-n keresztül!
Próbáld meg a www.ctmodell.hu-n keresztül!
Köszi a segítséget,de érvénytelen email cím hibaüzenetet ad a levelezõprogram.Pontosítanád?
Törölt felhasználó
Na helló!
Nem adjuk fel ilyen könnyen! <#boxer>#boxer>
Az az egy távirányító ami mûködik, tudja vezérelni az összes autót (tudsz vele autót váltani)?
Gondolom ezek is Németországból jöttek!
Elolvastam én is a használatit. Nem is tudtam, hogy újratölthetõ elemmel nem lehet mûködtetni. Én a Pro-X nél azzal használom! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem adjuk fel ilyen könnyen! <#boxer>#boxer>
Az az egy távirányító ami mûködik, tudja vezérelni az összes autót (tudsz vele autót váltani)?
Gondolom ezek is Németországból jöttek!
Elolvastam én is a használatit. Nem is tudtam, hogy újratölthetõ elemmel nem lehet mûködtetni. Én a Pro-X nél azzal használom! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Köszi az ötleteket,de ezen már túl vagyok.Nekem nem ez a szetttem van,de a lényege ugyanaz.Én egy D124 limitált szériás alapszettbõl vettem meg csak a wireless részt (1db torony és 3 db irányító).23604 a carrera modellszáma.
Törölt felhasználó
Szia!
Én a számítógéphez elég suta vagyok, így nem tudok linkelni.
Ezt zongorázd végig:
www.carrera-toys.com- Europa - Hungary
Fejléc: Extrák- Kezelési útmutatók- Különleges csomagok Wireless- 10106 Wireless. Magyar nyelven leírják a beállítást. <#nezze>#nezze>
Én a számítógéphez elég suta vagyok, így nem tudok linkelni.
Ezt zongorázd végig:
www.carrera-toys.com- Europa - Hungary
Fejléc: Extrák- Kezelési útmutatók- Különleges csomagok Wireless- 10106 Wireless. Magyar nyelven leírják a beállítást. <#nezze>#nezze>
Szia!
Nekem ez a wireless nem akar mûködni.Elemek a helyükön,rádióvevõ az 1-es portba csatlakoztatva,de nem tudom az autókkal összepárosítani.Fogalmam sincs mi lehet a gond.Én is úgy gondolom összedugom és használom.
Én a mytoys.de - n vettem az evo pályát,és utána mindent az ebayrõl szereztem be.A pit és a körszámláló volt egyedül használt,a többi pályaelemet újonnan vettem.
Nekem ez a wireless nem akar mûködni.Elemek a helyükön,rádióvevõ az 1-es portba csatlakoztatva,de nem tudom az autókkal összepárosítani.Fogalmam sincs mi lehet a gond.Én is úgy gondolom összedugom és használom.
Én a mytoys.de - n vettem az evo pályát,és utána mindent az ebayrõl szereztem be.A pit és a körszámláló volt egyedül használt,a többi pályaelemet újonnan vettem.
Törölt felhasználó
Nagyon tetszik a 360°-os kanyar. Kihuzatnám az autót! <#nyes>#nyes>
Törölt felhasználó
Szia!
Én a leírás alapján raktam össze és nekem mûködött. Az irányítókba 3db AA-s elem. A rádióvevõ csatlakoztatva. Ja, az irányítókat szinkronizálni kell egyesével az autókhoz. Nálam ez mechanikus, de a Digitalnál a gombok nyomogatásával kell ezt elvégezni azt hiszem. Menj fel a carrera-toys honlapra ott vannak errõl információk.
Én is a fiamnak vettem a szettet. Legalább is ez ey jó indok. A gyerek még négy sem volt. :-)
Vateráztam egy Viper cup evolution-t, aztán jött a Pro-X.
Ideje is volt. Mire elhoztam az egyik Viper kikönyökölt. :-(
Aztán vettem egy D124-es szettet és lehet, hogy ennél is fogok maradni.
A Wirelesst én a helyedben nem adnám el. Ennek használatával nem kell kuporognotok egymás mellett.
Írj. hogy mire jutottál velük! Mûködniük kell!
Én a leírás alapján raktam össze és nekem mûködött. Az irányítókba 3db AA-s elem. A rádióvevõ csatlakoztatva. Ja, az irányítókat szinkronizálni kell egyesével az autókhoz. Nálam ez mechanikus, de a Digitalnál a gombok nyomogatásával kell ezt elvégezni azt hiszem. Menj fel a carrera-toys honlapra ott vannak errõl információk.
Én is a fiamnak vettem a szettet. Legalább is ez ey jó indok. A gyerek még négy sem volt. :-)
Vateráztam egy Viper cup evolution-t, aztán jött a Pro-X.
Ideje is volt. Mire elhoztam az egyik Viper kikönyökölt. :-(
Aztán vettem egy D124-es szettet és lehet, hogy ennél is fogok maradni.
A Wirelesst én a helyedben nem adnám el. Ennek használatával nem kell kuporognotok egymás mellett.
Írj. hogy mire jutottál velük! Mûködniük kell!
Ja elfelejtettem:
1db D132 McLaren Mercedes F1 autó,új alapszettbõl
1db D132 McLaren Mercedes F1 autó,új alapszettbõl
Eladó Carrera alkatrészek:
1db evo csatlakozósín
1db evo trafo
2db evó irányító
4db egyenes pályaszakasz evo/D124/132
8db 1/60-as kanyar Exl/evo/D124/132
és ha elindul a wireless 2db D132 irányító
A kanyarok és az egyenesek újak,az irányítók közül 1db új,1db használt,de kifogástalan állapotú (karcmentes,teljesen újszerû.Az evo részek kb egy hónapig voltak összerakva,aztán dobozba kerültek.Kb 10-15-ször lettek használva.
Ha érdekel valakit,kérem a [email protected] címre jelezzen.Az árról megegyezünk!
1db evo csatlakozósín
1db evo trafo
2db evó irányító
4db egyenes pályaszakasz evo/D124/132
8db 1/60-as kanyar Exl/evo/D124/132
és ha elindul a wireless 2db D132 irányító
A kanyarok és az egyenesek újak,az irányítók közül 1db új,1db használt,de kifogástalan állapotú (karcmentes,teljesen újszerû.Az evo részek kb egy hónapig voltak összerakva,aztán dobozba kerültek.Kb 10-15-ször lettek használva.
Ha érdekel valakit,kérem a [email protected] címre jelezzen.Az árról megegyezünk!
egyszeru!
Azt írtad wireless szettet használsz.Én vettem egy D124-es alapszettbõl egy 3 irányítos cuccost,de nem akar mûködni.Tudnál tanácsot adni?
Azt írtad wireless szettet használsz.Én vettem egy D124-es alapszettbõl egy 3 irányítos cuccost,de nem akar mûködni.Tudnál tanácsot adni?
No ez lett belõle, 21,5 méter hozzávetõleg.A kislányom,bármilyen hihetetlen megõrül tõle.Bár 8 éves kortól ajánlják,de az 5 éves gyöngyszemem rendkívül ügyesen versenyez.Nem elhanyagolható,hogy az édesanyja is szeret játszani,így együtt játszik a család.És ez a legfontosabb!!!!
Szia egyszeru!
Osztom a véleményed,óriási élmény ez a játék.Én az 5 éves lányomnak vettem meg karácsonyra az elsõ szettet,Evolution Porsche Challenge,aztán szépen apránként fejlesztettem D132-re.A tegnepi nap folyamán érkezett egy halom cucc,egész délutános program volt az átépítés.Mindjárt dobok fel képeket is.
Osztom a véleményed,óriási élmény ez a játék.Én az 5 éves lányomnak vettem meg karácsonyra az elsõ szettet,Evolution Porsche Challenge,aztán szépen apránként fejlesztettem D132-re.A tegnepi nap folyamán érkezett egy halom cucc,egész délutános program volt az átépítés.Mindjárt dobok fel képeket is.
Törölt felhasználó
Szia atus21!
Örülök, hogy megtaláltál!
Baró a pályád! Az enyémrõl is láthatsz képeket a galériámban. Nekem ez a kép feltöltés eléggé kínai.
Na szóval, az én pályám Pro-X, ami a digital elõdje. Itt csak négy autó tud versenyezni és szeretném, ha idõvel átállhatnék a digitalra. Ezért is érdeklõdtem, meg azért is, hogy ide csaljalak a fórumra. Nem nagyon van mozgás hazánkban ez irányban, pedig szerintem hatalmas játék.
Van egy digital 124-es szettem is, de ez még szûz (nem fér el a lakásban így máshol tartom). Úgy olvastam, hogy a 124 és a 132 különbsége csak a táp, minden más kompatibilis egymással (ezért kérdeztem a tápot). Az alap szettben viszont nincs körszámláló és pit stop a pro-x viszont nem kompatibilis. Nekem infrás távirányítóim vannak, ha hat autósra bõvítenék akkor lenne szükségem a vezetékesekre. Váratlan események kapcsán egy "kicsit" most jegelem a dolgot, várhatóan elég nagy kiadásaim lesznek a közel jövõben. A telet még minden bizonnyal a Pro-X-el nyomom végig, de már rendetlenkednek az autók és az egyik váltó is.
Azért remélem írogatsz majd ide és megosztod velünk az élményeidet!
Ja!Hírdesd meg itt is a cuccaidat, hátha spórolsz egy kis jutalékot! :-)
Üdv! egyszeru <#wave>#wave>
Örülök, hogy megtaláltál!
Baró a pályád! Az enyémrõl is láthatsz képeket a galériámban. Nekem ez a kép feltöltés eléggé kínai.
Na szóval, az én pályám Pro-X, ami a digital elõdje. Itt csak négy autó tud versenyezni és szeretném, ha idõvel átállhatnék a digitalra. Ezért is érdeklõdtem, meg azért is, hogy ide csaljalak a fórumra. Nem nagyon van mozgás hazánkban ez irányban, pedig szerintem hatalmas játék.
Van egy digital 124-es szettem is, de ez még szûz (nem fér el a lakásban így máshol tartom). Úgy olvastam, hogy a 124 és a 132 különbsége csak a táp, minden más kompatibilis egymással (ezért kérdeztem a tápot). Az alap szettben viszont nincs körszámláló és pit stop a pro-x viszont nem kompatibilis. Nekem infrás távirányítóim vannak, ha hat autósra bõvítenék akkor lenne szükségem a vezetékesekre. Váratlan események kapcsán egy "kicsit" most jegelem a dolgot, várhatóan elég nagy kiadásaim lesznek a közel jövõben. A telet még minden bizonnyal a Pro-X-el nyomom végig, de már rendetlenkednek az autók és az egyik váltó is.
Azért remélem írogatsz majd ide és megosztod velünk az élményeidet!
Ja!Hírdesd meg itt is a cuccaidat, hátha spórolsz egy kis jutalékot! :-)
Üdv! egyszeru <#wave>#wave>
Szia egyszeru!
Amint látod sikerült megtaláljalak.A Vaterán leveleztünk carrera ügyben.Amennyiben érdekes a dolog számodra a [email protected] címen folytathatjuk.
A pályám:

Amint látod sikerült megtaláljalak.A Vaterán leveleztünk carrera ügyben.Amennyiben érdekes a dolog számodra a [email protected] címen folytathatjuk.
A pályám:
Törölt felhasználó
Szia FEZ!
Ami azt illeti én sem raktam össze tavasz óta a cuccos.
SCX-rõl tapasztalat valakinek? Esetleg összehasonlítás a Carrerával?
Ami azt illeti én sem raktam össze tavasz óta a cuccos.
SCX-rõl tapasztalat valakinek? Esetleg összehasonlítás a Carrerával?
Hali!
Nyár van. Majd õsszel ismét elõ kerül a pálya az ágy aljából : ) Addigra egy váltót és két GT1 vagy LMP autót tervezek beszerezni...
Nyár van. Majd õsszel ismét elõ kerül a pálya az ágy aljából : ) Addigra egy váltót és két GT1 vagy LMP autót tervezek beszerezni...
Törölt felhasználó
Kedves Slotcar rajongók!
Azonnal tessék jelentkezni a fórumon! Különben: <#gun>#gun>
FEZ! Fejlesztettél?
Pookie! Meg vettétek?
Gyerünk-gyerünk, tessék írogatni!
<#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#vigyor2>#vigyor2>
Azonnal tessék jelentkezni a fórumon! Különben: <#gun>#gun>
FEZ! Fejlesztettél?
Pookie! Meg vettétek?
Gyerünk-gyerünk, tessék írogatni!
<#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#vigyor2>#vigyor2>
Törölt felhasználó
Sehol senki?<#shakehead>#shakehead>
A meghirdetett dolgok elkeltek.