A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pzoli00
természetesen Christina

Scottt
Jennifer Aniston

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

cameron diaz, mert régen tetszett
Heffi
Jennifer Aniston, egyértelmü.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

miazhogy 😄
Jennifer. Cameron Diaz meg már "Kinõtte" ezt a kort, hogy odalegyünk érte.
Monjuk a MASZKban még jó voltxD

every damn day

Cameron Diaz milyen ronda már 😄 Az összes filmjében csúnya 😄

Bulykin
Jennifer Aniston

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

tommygear
Christina Aguilera
Christina Aguilera
régen nem csíptem valahogy utáltam 😄 meg sovány is cicije se volt .(
most meg jól néz ki egyszerûen <#szeret>
Dragooon
Cameron Diaz

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Reaper
Aniston

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

tigerbácsi
Jennifer Aniston szvsz

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Carlos
Igazad van!
Ebben egyetrétek.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Érdekes, a banner alatti képeken meg Jennifer néz ki jobban...
Ennyit számít a különbözõ években, környezetben készített fotók által sugallt szépség.
Jennifer pl. ne nevessen és - talán - még szép is tud lenni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Picar77
félr3értettem bocsi 😄
képek on ^^

()() (^^)

Carlos
Christina Aguilera

Þór vígi þessi rúnar

zsutyesz
Christina Aguilera-ra mondtam, h a legfiatalabb...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

IMYke2.0.0.0
Nem a kora miatt szavaztam rá - Zhan Ziyi idõsebben is jobban nézett ki, mint vetélytársai, a napján - egyszerûen jobban néz ki , mint a másik két nõ.
Sõt, tovább megyek: a másik kettõ fiatalabban sem nézett ki jól és nem is tetszett soha (Diaz talán egy kicsit).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Picar77
legfiatalabb ?
1969 ben született
Christina meg 1980-as 😄
de hát te tudod ^^

()() (^^)

zsutyesz
Lévén, h õ a legfiatalabb...

Én Jenniferre szavaztam.

IMYke2.0.0.0
2009-es képek!

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

S ezért, leginkább Christina Aguilera.
Énekesként utálom.

N3TuddKi
Jennifer.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

nem feltételeztem 😄 nem gondoltam annyira komolyan amit irtam,csak kicsit felidegesített,hogy egy olyan nõ vezet aki nem is szép 😄
aztán megláttam a gif dolgot és gondoltam szóvá teszem 😄
tündérhercegnő
pff....nem értem, h miért egy szavazás miatt kell hisztizni, nem ezen a három paris képen múlik, hogy ki fog gyõzni :\

hányszor fordul elõ, hogy egy csajról beszúr vki egy csomó képet, míg a másik kettõrõl egyet sem. mellesleg paris azért vezet, mert sokan szeretik, még ha divat is utálni, és mellékesen nem is vezet sokkal, ez reggelre akár meg is fordulhat. persze én szurkolok neki *.*

Nyuszi hatalom (^.^)V

Kokler69
omg, paris hilton vezet?!

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

tigerbácsi
na én nem tudok mondani egy szervezetet, egy személy egy akármit is ami ebben az országban korrekt lenne legyen az politika vagy közélet vagy bármi más. mindig van részrehajlás.

ám igaza van Picarnak túl komolyan veszitek ezt! én pl hiába van több kép a bányarémrõl, én másik remetére szavaztam :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Heffi
Csak hogy ha már házigazda vagy, te felelsz a topikért, akkor megkéne maradnod semlegesnek. Persze te is szavazol, ezzel nincs is gond, de azért ez kicsit unfair, hogy az egyik jelöltröl beteszel egy gifet, a másik kettöröl meg csak sima képet.
Máshol is így szokott ez lenni, hogy a fönök megmarad semlegesnek és nem kivételez ilyen módon.
Egyébként Parisra szavaztam én is, de ettöl még ugyan ez a véleményem.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Picar77
már megint tul komyolan veszitek ezt az egészet <#circling>
másodszor köszi a feltételezést hogy csaltam<#szomoru1>(amit persze nem tettem mert ez csak egy szavazás hogy mi a vége nekem édes mindegy, attol hogyha 0 szavazattal 3 lesz én ugyanugy fogom szeretni de ti tudjátok )

()() (^^)

Heffi
Ja, hogy ha te így gondolod..

<#eljen>
elvileg nemlehetne részrehajló 😛
megoldás.: delete paris hilton szavazatok
Picar77
hát szerintem nem kérdeztelek ^^

()() (^^)

Heffi
Te mint házigazda nem tehetsz kivételt szerintem -.-

<#violent><#gonosz1>
Picar77
mert megérdemli 😛

()() (^^)

Jenny Frost

de mit esznek ezen a parison???? annyira nem is jó nõ :S
pfff még a képek közt is megkülönböztetést kap áááá
<#banplz>

neki gifelt kép amin több van egymás után (értitek) a többiek meg csak sima egyképes kép 😞
tommygear
ja 😞
matyi0323
Ez így nem igazságos.. Hiltonról sokkal több van a többiekhez képest, de amúgy Kimberly

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Bulykin
Kimberly Caldwell

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Dragooon
jee, üdv megint

paris hilton

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Heffi
Paris.

És jöhetnek a fekete hajúak is =)

tommygear
áá végre értelmes nõk... ez a gifes megoldás teccik lehetne mindig így 😊

Jenny Frost
Kimberly

every damn day

Picar77
kinek a pap kinek a papnõ ^^

()() (^^)

Reaper
pfff...no comment😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Picar77
leirás mutatása
igy jártál 😛

()() (^^)

tigerbácsi
tõlem lehet hajszín szerinti hetek :-) de csak kérdés volt nem javaslat :-)

#4143: ezért szoktam elõte tájékozódni a gugli képkeresõjén :-D

Picar77
tarsd meg 😛

()() (^^)

Picar77
mert õt szeretem 😛

()() (^^)

zsutyesz
Paris