A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Monjuk a MASZKban még jó voltxD
every damn day
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
régen nem csíptem valahogy utáltam 😄 meg sovány is cicije se volt .(
most meg jól néz ki egyszerûen <#szeret>#szeret>
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Ennyit számít a különbözõ években, környezetben készített fotók által sugallt szépség.
Jennifer pl. ne nevessen és - talán - még szép is tud lenni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sõt, tovább megyek: a másik kettõ fiatalabban sem nézett ki jól és nem is tetszett soha (Diaz talán egy kicsit).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
S ezért, leginkább Christina Aguilera.
Énekesként utálom.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
aztán megláttam a gif dolgot és gondoltam szóvá teszem 😄
hányszor fordul elõ, hogy egy csajról beszúr vki egy csomó képet, míg a másik kettõrõl egyet sem. mellesleg paris azért vezet, mert sokan szeretik, még ha divat is utálni, és mellékesen nem is vezet sokkal, ez reggelre akár meg is fordulhat. persze én szurkolok neki *.*
Nyuszi hatalom (^.^)V
ám igaza van Picarnak túl komolyan veszitek ezt! én pl hiába van több kép a bányarémrõl, én másik remetére szavaztam :-D
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Máshol is így szokott ez lenni, hogy a fönök megmarad semlegesnek és nem kivételez ilyen módon.
Egyébként Parisra szavaztam én is, de ettöl még ugyan ez a véleményem.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
másodszor köszi a feltételezést hogy csaltam<#szomoru1>#szomoru1>(amit persze nem tettem mert ez csak egy szavazás hogy mi a vége nekem édes mindegy, attol hogyha 0 szavazattal 3 lesz én ugyanugy fogom szeretni de ti tudjátok )
()() (^^)
elvileg nemlehetne részrehajló 😛
megoldás.: delete paris hilton szavazatok
de mit esznek ezen a parison???? annyira nem is jó nõ :S
pfff még a képek közt is megkülönböztetést kap áááá
<#banplz>#banplz>
neki gifelt kép amin több van egymás után (értitek) a többiek meg csak sima egyképes kép 😞
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
És jöhetnek a fekete hajúak is =)
every damn day
#4143: ezért szoktam elõte tájékozódni a gugli képkeresõjén :-D