A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megpaskolnám<#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
every damn day
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
De õ sem szép.
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
úgy látszik itt túl sokan látták a Spartan-t, legalábbis más okot nem tudok elképzelni, az a film fosztotta meg egyedül az én szememben kis híján az elképesztõ szexisségétõl... illetve ott is dögös volt, csak amikor az ember épp a saját lábát rágja le h elszabaduljon a film okozta iszonyatos fájdalomtól, akkor annyira nem tûnik annak...
mindenesetre kár érte, egyik fav színésznõm.
"The trees move. Do you not see it?"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
kristennek a tekintete olyan szexi (eszembe jut a heroes-os szerepe)
Gena meg szép 😄
Sheeena a dzsungel királynõje aki a nap királynõje lesz 😛
de ha kristen nyer akkor se leszek szomorú mert a kettõ közül csak pénzérme feldobásával lehetne dönteni!
every damn day
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
de Kristen Bell re szavazok :-)
s mert puszit is ad :-D