A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
jó akkor jövöhét szemüveges aztán meg barna hajuak 😄

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Bizony! <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Reaper
Jenny...

Miért csak Paris-ról van több kép?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Carlos
Szemüveges - intellektuális cicák rúlz!!!

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Akkor már lehetne barnák hete is !

Amugy Paris Hilton !
tündérhercegnő
lehetne egyszer vörösek hete is 😛

küldjek neked egy csini szõke lányról képet? (^o^)

Nyuszi hatalom (^.^)V

tündérhercegnő
egyértelmû, hogy Paris *.*

a másik kettõ nagyon ronda, fõleg kimberly 😛

Nyuszi hatalom (^.^)V

Ok, de akkor utána legyenek feketehajúak is <#szeret>
Ja, meg én szívesen látnék szemüveges hetet is <#finom>

N3TuddKi

Paris

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Picar77
lehet szõkék hete ha akarjátok

()() (^^)

Picar77
Paris nagyon szép *.*

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Egyet kell értsek - ezért választottam a kevésbé randát 😊
De ahogy írtam, Jenny is sanszos volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha ez a kép lett volna fent, rá szavazok

tigerbácsi
pedig paris néninek is igen buta feje van :-DDDD Kimberly-é meg tekegolyó :-DDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

IMYke2.0.0.0
A három nõ közül csak Paris Hilton az elviselhetõ - számomra - kinézet alapján.
Kimberly (szegény) háááát...
Jennyi Frost esélyes, de mégse.
Szóval: a 3 rossz közül a kevésbé rossz Paris Hilton.

tigerbácsi
Jenny Frost

nekem jobban tetszik bármelyik Paris - os képnél :-D

ám szõkék hete lesz e? :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Carlos
Paris Hilton

Akármilyen buta hülye p***a én azért fúrnám... 😄 A filmje meggyõzött, hogy jó benne... 😄

Þór vígi þessi rúnar

Picar77
képek mindjárt ^^
bocsi csak volt egy kis ujitás a gépemen és eltartot egy ideig 😄

()() (^^)

Hwang Mi Hee
IMYke2.0.0.0
Ismét csak nehéz döntés volt. Yukina Momoyama

Calver
kis oktatóvideó azoknak, akik hozzám hasonlóan nem értik h hogyan választjátok ti ki a nektek tetszõt 5 teljesen ugyanúgy kinézõ ember közül, Drawn Together módra <#vigyor1>

(embedelni nem tudom, mivel a viacom buzeránsok szövetsége és rögtön lekapják youtube-ról)

"The trees move. Do you not see it?"

tigerbácsi
ohh köszy! az elsõ az gyenge szerintem, bár elég dallamos :-)

a második a DELUHI az ütõs! az tetszik :-) leszedek egy albumot s meghallgatom :-) még a végén rajongójuk leszek :-)

nálam momoyama az egyértelmû gyõztes
Scottt
Yukina Momoyama

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Picar77
Budán 😄
#4130 az is jó szám de vann sokkal jobb számuk is 😄

()() (^^)

Heffi
Nekem ez a kedvencem tölük:

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Heffi
De ez gondolom Pesten van :/
Kár pedig érdekelne..

#4127: Girugamesh ftw! 😄

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

poppe
hol van ziyi? <#rinya>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Picar77
Picar77
nippon shoxx16 kék yuk

mindig szoktam menni 😄

()() (^^)

Heffi
Na az jó 😄
Hol volt?

tigerbácsi
adsz a zenébõl ízelítõt? szeretem a rockot, bár inkább a metált.

helyes! örülj csak neki, hogy nem ferde szemû! még öreg korotokban is szép lesz, s nem egy tajtékzó tenger lesz az arcán :-D

Picar77
jrock buli volt (japánrock ) de igen fehér lánnyal táncoltam 😛
a barátnõm nem ferdeszemü sajna 😞

()() (^^)

tigerbácsi
Hwang Mi Hee

tigerbácsi
nyugtass meg, hogy fehér lányokkal táncoltál :-D

Picar77
Hwang Mi Hee

()() (^^)

Picar77
képek on
sory bulizni voltam és most keltem föl 😄

()() (^^)

Bulykin
Hwang Mi Hee

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigerbácsi
helyes jöjjenek is a szép lányok! mert ha kocsiban ülnék ezeken még áthajthatnék :-DD

lány csak alul legyen kopasz :-)

Reaper
Aztán jönnek a félszemûek, falábúak?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

jövõhét a skinhead lányoké
Heffi
Majd jövöhéten jönnek a shemalek <#wow2>

Dragooon
jövõhéttõl visszatérnek már a kerekszemûek<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

tigerbácsi
végülis a végén észrevetted :-DDDDD remélem nem lesz már csak holnap :-)

z99999
sõt, ahogy látom hét
nagyon helyes 😊

Pszt.

z99999
hmm ázsiai nap?

Pszt.

Bulykin
Kelly HU<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tommygear
khm 😄
tigerbácsi
vagy csak akkor jött rá, hogy nem fehér a bõre :-DDDDD

Picar77
engem nem zavart volna ha azt irod hogy megujjazdat aztán csõ
de elég buta vagy hogy ott abbahagytad X'D

()() (^^)