A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feketéket sohse tennék be logomellü izé mind :\
()() (^^)
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
nem ismerek szemüveges néniket
úgyhogy hajrá jöjjenek a nevek, mert különben elmarad :(
és következnek a barnák
()() (^^)
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Erika-ra szavaztam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ha õ 7 éves akkor neki valóban ezek már öregek :P
erika képe vmi õsrégi:D
gwen naon fehér :D
Ada nem csunya és magyar :P
every damn day
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nem a melle miatt úgy jó ahogy van
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Þór vígi þessi rúnar
Erõsen elgondolkodtató a nagyobbik kép... a felsõ, CKM-es (vagy 2 órányi retussal készített) képrõl inkább no comment...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mert nem magyar :-D
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Nemcsak a mellek miatt. Haj, arca, száj, nézés... meg a mell. :D
Þór vígi þessi rúnar
Richie és Fogarassy: <#szomoru2>#szomoru2><#levele>#levele>