A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
mondtatok egy nevet is ?
nem akkor nincs min csodálkozni

()() (^^)

9:32 és még nincsenek új csajok 😛
IMYke2.0.0.0
Tényleg ideje volt. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Így van, Kerry<#eljen><#vigyor>

tigerbácsi
végre egyszer a szépség nyert hosszú idõ után :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

IMYke2.0.0.0
Paris Hilton szép helyezést ért el. <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

és aztán jön a szõke,vörös,fekete ???? 😄
festett vagy természetes ?<#idiota>
szoros 😄

tigerbácsi
Kerry McGregor

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

banok
jó az eheti felhozatal <#eljen>
Ada

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

z99999
akkoris.

Pszt.

tommygear
Ada
Gena

every damn day

Lyukasbogrács
Dzsina Lí Nolin

Bulykin
Gena Lee Nolin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

N3TuddKi
Paris

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Dragooon
Ada

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Picar77
hajszin.
és mivel senkise mondodt szemüveges néniket
igy a barna haju nénik jönnek (ha van kedvenc ilyet is lehet kérni)

()() (^^)

Hajszínt 😄

barnák alatt mit értesz?:d
barnabõrûek,ami átmegy fekete színbe vagypedig cigányokról van szó?( azaz roma)
Kerry McGregor egyértelmûen(utána nézve a többinek)

Õ nincs is a listában <#confused>

z99999
reese witherspoon

Pszt.

Picar77
lelehet szálni trilla trillárol ^^

()() (^^)

Carlos
Kerry McGregor

Þór vígi þessi rúnar

Scottt
Ada

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tigerbácsi
Gwen Stefani

tommygear
<#eljen>
Picar77
nekem nem tetszik, bocsi 😞
és ezt a témát itt zárjuk le aki ez ügyben tovább vitatkozik ki lesz tiltva a topicbol (irtak már rá scriptet szóval secperc alatt megvan a dolog)

()() (^^)

Heffi
Till Atilla a neve...
Kicsit nézz már utána mielött beszélsz :/

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

IMYke2.0.0.0

Mondjuk, ja

every damn day

Heffi
Igen.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

IMYke2.0.0.0
Mert szerinted az Ada a keresztneve?

A rövidnevûxD
a celebeknek még a vezetéknevét se tujuk?

every damn day

pl<#eljen>

tommygear
IMYke2.0.0.0
Akkor neked Tyra Banks se jönne be...

hát jah fõleg a feje elcseszett meg amúgyis.

tommygear
<#nyes>
jó van már<#whatever>

tommygear
sztem is
tommygear
hajszín bázmeg <#wow3><#wow3>
akkor niggert írtam volna 😄
IMYke2.0.0.0
Szerinted. Köszönjük.

randa

IMYke2.0.0.0
jav.: "That Black Girl gálán készült" -> gálához

IMYke2.0.0.0
Direkt egy átlagos nõt tettem be, s nem egy modellt.

IMYke2.0.0.0
Szerinted: "feketéket sohse tennék be logomellü izé mind :\"

Szerintem:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

akkor ok,már azt hittem rondaság hetet tartunk<#idiota>