A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3TuddKi
semmi baj 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

dartonita
Ew

Hegi90
ja, énis csak szavazás után kerestem rá

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

most tévedtem ide

N3TuddKi
ezzel kissé elkéstél szerintem...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Csak, hogy nehezebb legyen dönteni.

Jaime Bergman

Jaime Bergman

gondoltam egy kis kampányt folytatok

Estella Warren

Picar77
ezt nemláttam különbentrakom be , de akkoris hv

()() (^^)

CopyKing92
az rá szavaztam volna hogyha ezt a képet tettétek be volna... -.-

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Bulykin
ejha<#wow2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Estella Warren

tigerbácsi
megesik. majd következõre :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Hegi90
akkor rosszra szavaztam 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A nõre, sokszor van hogy szar kép kerül be az adott csajról, és ilyenkor fail lesz a szavazatod 😄

Hegi90
Egy kérdés: a képre, vagy a nõre kell szavazni? Mert valakirõl berakható egy viszonylag nekem nem tetszõ kép, de attól még lehet, hogy a csaj jobban tetszik mint a többi.

Remélem értitek 😄

Hegi90
+fav

tigerbácsi
off van Neked :-DDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
anyám! mi van itt! nem Estella vezet! :-( keresetek már rájuk neten!!!!! ☻

tommygear
Holly Valance egyértelmûen 😊
tigerbácsi
ki?

attól hogy pajzsmirigyes lehet szép, a szemnek semmi köze ehhez a betegséghez, s igenis szexi ha egy csak kócos :-D

tigerbácsi
nézd ezt meg :-)

szerintem jó ötlet, s még szerintem segítene is Neked :-) én legalábbis normáûlisnak ismertem meg. dobtam Neki pm et :-)

CopyKing92
de az pajzsmirigy beteg. az egyik szeme nagyobb mint a másik és a haja csak kócos XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Picar77
ott az jön be akik voltak már és persze az elért pontszámuk
hetente szoktam frissiteni
meg van egy ilyen archivum(de nem ajánlom nézését annak aki nem akar spoilerezni magának mert van hogy elõre berakom már a szavazást akár egy héttel is 😛
ezért se linkeltem be a másik mellé

()() (^^)

tigeroo
Estella Warren

a göndör nõk a gyengéim
Scottt
JB

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

CopyKing92
jb.

tigerbácsi
a régebbiket nem tom hol leled. azt Picar77 tudja :-)

ööö az jó! ami alatta van irva nap szépe szavazatok piros betüvel
na arra klikkelve jött be az amit írtam!
gondoltam azon a menün ott lesznek a régebbi szavazatok állásai.
Bulykin
Jaime

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Estella Warren természetesebbnek tûnik a másik kettõnél

Picar77
jlo volt
másik kettõt felirta a listára ^^

()() (^^)

Picar77
hát nálam müködik e majd akkor megnézem másik gépen is
ha pedig érdekel ki lett a 2. és a 3. rányomsz a gyõztes képére és õk is kijönnek szavazat számmal együt

()() (^^)

tigerbácsi

Nap szépe szavazatok-ra klikkelek

ezt adja be
https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=wise&passive=true&nui=1&continue=http%3A%2F%2Fspreadsheets.google.com%2Fccc%3Fkey%3DrZb000x78nt7P5Y3bNLSNOw&followup=http%3A%2F%2Fspreadsheets.google.com%2Fccc%3Fkey%3DrZb000x78nt7P5Y3bNLSNOw
link
Jennifer Lopez
Jeanette Biedermann
Collien Fernandes
õket nem teszed be?
illetve egy javaslat.
ne csak a gyõztest hírdesd ki hanem hogy ki lett a második hány szavazattal és ki lett a 3...
Holly Valance

egyértelmû, hogy Jaime Bergman
tigerbácsi
dehogy, csak egy téves szavazást javítottam :-P

Picar77
csalunk csalunk ?😛

()() (^^)

tigerbácsi
ment szavazat :-D

wesker24
Egyértelmû hogy Estella Warren ! <#szeret>
Lyukasbogrács
köszönöm 😄

tigerbácsi
jaja :-DDDDD látod ez van ha az ember nem néz szét, de szavazok másik géprõl a nevedben :-DDDD ok? :-)

Lyukasbogrács
Estella Dawn Warren, határozottan! 😊

tigerbácsi
jah ez van, de akkor kire szavaznál?

Lyukasbogrács
jaj, durván el vannak fotoshoppolva a képek, de igazad van, visszacsinálni nem tudom :/

tigerbácsi
nézz szét neten a csajok iránt s utána mond ugyanezt :-)