A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
vote HV head
JB body
<#eljen>

tigerbácsi
Estella Warren -nek sem olyan nagy a melle. ám én szem szeretem a tejcsarnokos csajokat. az gusztustalan szerintem. Estella melle a maxos :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

N3TuddKi
ennyi.
nem vagyunk egyformák.
nekem nem minden a mell mérete.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

tigerbácsi
hát ízlések s pofonok :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

N3TuddKi
nekem tényleg õ tetszik 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

tigerbácsi
tom hogy csak félrenyomtál :-DDDD

N3TuddKi
Holy Valance

tigerbácsi
nemtom. tényleg jó alakja van. de az ajkai nem tetszenek. s az orra sem az igazi :-)

jackcsabi
Ezek a képek alapján nehéz a döntés, de rájuk kerestem és: Estella Warren-re voksolok.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Picar77
H V 😛
sokkal szebb*.*

()() (^^)

tigerbácsi
1. vaok megint

Estella Warren (bár ez nem egy elõnyös kép Róla :-) )

tigerbácsi
Evangeline Lilly ha természetes szépség számít. szerintem Õ szebb ha kevés smink van rajta

tigerbácsi
nekem mind1. lényeg hogy szépek legyenek :-)

Picar77
A nap szépe (Júli 15)

Eredményért katt a képre ^^

()() (^^)

Picar77
kb :'DD
kit szeretnél ki legyen bent ?😛

()() (^^)

tigerbácsi
na majd én is reklámozom, mert pöpec hely :-) jó csajok, s eddig jó társaság :-)

(na most benyaltam keresztcsontig vagy azon túl ☻😉

Picar77
a 3 nem kell 😛

()() (^^)

Bulykin
15-320xD<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Picar77
eddig 41 szavazat 😮
azta talán beindul végre a szavazás és nem csak 15-320emberk fog ide járni *-*

()() (^^)

CopyKing92
inkább CL.. 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

döntöttem
Elsa Benitez 25. votes az enyém 😛
tigerbácsi
EB egyértelmû :-)

CL vagy EB --- nemtok dönteni
Calver
meh, hát nemtom... angol nõk általában sajnos nem szépek, Jamie Murray sem az a tipikus gyönyörûség. kb aki most így beugrik h angol és kifejezetten csinos az Sarah Alexander, no meg Hannah Spearritt, bár nála játszik az is h "csöppet" hajlékony, és Primeval-os szereplése alapján nagy valószínûséggel röhögve felmosná a padlót az átlag kétlábúval.

"The trees move. Do you not see it?"

matyi0323
christina lindley

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Picar77
majd akkor lesz õ is <#vigyor2>

()() (^^)

Calver
nem... az Jaime Murray, többek között Hustle egyik fõszereplõje (legalábbis az volt 4 évadig).

"The trees move. Do you not see it?"

Picar77
a tudom lemaradt 😛
meleg van <#wow3>

()() (^^)

"lehet én nem ki a csaj csak am megtetszet 😄"

azaz nem tudod ki a csaj vagy mit jelent az,hogy " én nem ki a csaj" 😄
Picar77
lehet én nem ki a csaj csak am megtetszet 😄

()() (^^)

véletlen nem amy weber az aki dexter nõje volt az a drogos nõcike?😄
Bulykin
Amy

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

N3TuddKi
Elsa Benitez

Scottt
EB

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Picar77
Christina ...

()() (^^)

Dragooon
Elsa Benitez

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

jackcsabi
Elsa Benitez 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

tigerbácsi
elsõ!

Elsa Benitez

Picar77
A nap szépe (Júli 14)

Eredményért katt a képre ^^

()() (^^)

NeverwinterKING
õ kezdte<#vigyor5>

\"You are fucking crazy people!\"

Picar77
ezt van
és itt ne tékelj 😛

()() (^^)

N o N a m e
én mindig szavazok, ha egyik sem tetszik akko elgondolkodom hogy melyikkel milyen lenne egy éjszaka és igy döntök. <#idiota>
Dragooon
az is lehet<#gonosz1>

jackcsabi
Na ne kezdj ezen vitázni szerintem, mindenkinek más az ízlése. Nem minden nap csak a szökéket kell betenni szavazásra 😊 Max nem szavazol ha nem jönnek be...

CopyKing92
ilyet.. -.- nap szépe topicban take? mi ez ha nem girnyóság XD?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

NeverwinterKING
ték

NeverwinterKING
vagy csak neked van szar ízlésed

Dragooon
ezesetben te minden bizonnyal homoszekszuális vagy<#smile>

NeverwinterKING
mind ronda