4648
December szépe szavazás:
Katt a képre ha szavazni akarsz!
(Ps nélkül most ennyire futotta, igény esetén csinálok jobbat)
-
#2396 Ezt beszéld meg Jack Bauer apukával is. :D -
#2395 Elisha Cuthbert -
#2394 teccik a hasikája meg a haja :P meg a kis ugárzása XÐ -
#2393 cuthbert -
Dean Winchester #2392 -
#2391 ok :-) én meg szvazok meg szavazok meg szavazok addig még le nem zárul :-) ha már úgyis meg voltam gyanúsítva a csalással :-) legyen már rá ok :-) -
Dean Winchester #2390 akkor direkt másra szavazok hétvégén xD
illetve szavadon foglak :D -
#2389 ha most nem a munkahelyen lennék :-DDDD -
#2388 Pontosan :d és ahogy egy kicsit mindig nyitva van a szája, húúúú... -
#2387 aza a baj, hogy Ő vitrincsaj! :-( tuti félteném még a portól is :-( az biztos hogy ha lehetne feleségjelölt volna már csak így ránézésre. ha nem Ő nyeri a heti szavazást akkor többet nem szavazok :-D -
#2386 Egyértelműen nem csak az a dugni való csaj. Láttam vele több interjút, beszélgetéseket, amikor a punk'dban volt, és ezekből nagyon szimpatikusnak tűnt.
-
#2385 Ő egy tökéletes nő külsőre, de adnék időt rá hogy megismerhessem :-) -
#2384 Egyértelműen Elisha Cuthbert ez nem lehet kérdés
-
#2383 Ha "választani" kellene: Jessica Biel.
-
#2382 Elisha :) -
#2381 nekem nem a plasztikával van bajom, hanem hogy annyira öntelt s buta, hogy az már csoda! egy 60+ os nem mondja már hogy megfordúlnak utána a fiatal srácok! meg ha igen akkor is csak azért hogy jót röhögjenek rajta, de ezt nem veszi észre :-(
s sajnálom, részvétem. -
Fbn Lx #2380 elisha -
#2379 Az én nagymamám is plasztikáztatta magát akkor, mert egy fija barázda sem volt az orcáján, csak a szokásos szarkalábak?! 68 éves korában vándorolt át az örök pihenésbe...
-
#2378 egyetértek Veled! -
#2377 Lehet, hogy a korához képest jól néz ki, de sztem akkor is gusztustalan, hogy 70 évesen majdnem pucéran mutogatja magát. Egyáltalán nem vonzó a kinézete.
Amikor meg emelgeti a lábát...na az a hányinger. -
#2376 lószart! már elnézést. nem hiszem el hogy természetes úton ennyire ráncmentes legyen. -
#2375 Először is, az arcára tetováltatta a simkjét, hogy ne kelljen vesződnie mindennap órákat a fellépések előtt.
Másodszor, mivel reformkonyhán él a 60-as évek óta, nem kellett kés alá feküdnie.
Amit látsz, az a tiszta törődés.
-
#2374 én csak azt a pénzt szeretném megkapni ami kellett ahhoz hogy így nézzen ki. viszont agya az nem kéne! -
#2373 60+ év felett SOK NŐ szeretne így kinézni!
Sőt, sírva borulna le mindennap a falán logó kereszt előtt, hálát adva érte!
-
#2372 mivan ahoz hogy vagy 200 éves egész jól tartja magát :P -
#2371 -
#2370 akkor már ezt :D
-
#2369 itt még elég jól nézett ki... -
Dean Winchester #2368 Medveczky Ilona :DDDDDD
csak gondoltam nézek már róla egy régi képet :D -
#2367 Eliza... jó filmjei vannak :) -
#2366 ő meg ki? -
#2365 Simán! -
Dean Winchester #2364 őt is belehtne tenni majd nem ?
-
Dean Winchester #2363 kössz tényeg de erről a képről ami fent van nem jöttem rá hogy ő volt a filmben :) -
#2362 Elisha... Egyértelmű, a régi avataromban is ő volt -
#2361 Elisa ofkóz -
#2360 Kiakadni?
Ember, ez olyan, mintha egy 15-20 éves Opel Astra-t - mittomén, csak hoztam egy példát! - versenyeztetnél szépségben, "jóságban" egy ilyennel:
A legtöbb fórumozó alig lépte túl a bűvös tinikor kapuját... persze, hogy egy 4x éves nő nem kelhet versenyre a gumibabákkal!
-
-
#2358 Jessica Biel
-
#2357 szemét egy nap. mindegyik tetszik valamiért :)
Jordana a nyerő nálam.
valami rendesebb kép is lehetne róla...